|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
18.2.2008 18:22:01   
Erin
No jaz sem nazaj od moje gin. Sva pogledali vodo pa je uredu ampak sem vseeno kupila brusnični čaj ki mi ga je priporočila in pa Magnesol tablete.Pa še malo sem v trgovino šla, je prav pasalo bit malo med ljudmiuser posted image user posted image user posted image user posted image

SEdaj sem pa jagode jedla...njamii...a sem kateri skomine naredila?
Ne?

Kaj pa sedaj?user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
18.2.2008 18:23:46   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Hoj sem Andreja in PDP imam 22.8.2008. SEm drugič noseča, imamo že sineka Lana! Stara sem 26 let.

lepo nosečnost vsem in blagor tistim, ki ne bruhajo vsaka dan. KOmaj čakam , da spoznam otročička in upam da bo vse ok!

papa

Dobrodošla andrejaborisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da nas boš večkrat prišla pogledat da skupaj poklepetamouser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
18.2.2008 18:43:30   
K_a_t_j_a
Erin tudi jaz sem pojedla prejle dve jagodi.  Pa zdajle grozdje pa eno jabolko. Sami vitaminčki za user posted image . Men se pa nektarin in breskev lušta pa češenj... Mmmmmmmmmmmm
Dobrodošla andrejaboris!!user posted image user posted image user posted image Pa upam, da ti kmalu minejo slabosti in bruhanje.user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
18.2.2008 18:54:35   
Erin
A veste kaj se pa meni najbolj lušta???
user posted image

in
user posted image

Pa sem spet lačnauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3104
18.2.2008 18:56:54   
K_a_t_j_a
Jojjjjjjj Erin, kake lušte si mi pa zdaj naredla!!user posted image
Moja mama gre pa jutri regrat nabirat, tak da ga bom sigurno v sredo že jedla, sam za črešnje bom mogla še pa čakat.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
18.2.2008 19:01:10   
Erin
Ja pišuka ravno sem mami klicala če imajo v Bohinju že kaj regrata pa se mi je samo smejala...pa kje ga ve nabirate??? Jest bi ga tako jedlaaaaaaaaaaa da se mi že sanja od njegauser posted image user posted image user posted image user posted image HELP!

Neposredna povezava do sporočila: 3106
18.2.2008 19:02:38   
Erin
Ti Katja a ga lohka še jaz eno kilo naročim pa mi ga po Z.S-ju pošleš?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
18.2.2008 19:08:02   
K_a_t_j_a
Jaz bi ti ga z veseljem poslala. Pri nas v Konjicah je že od začetka februarja regrat. Moja mama ga nabira v vinogradih (naselje čist pri Konjicah) Škalce. Je pa ful lep zelen in kar je še najbolj pomembno za mene daleč od muc.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
18.2.2008 19:08:08   
naty13
Čer.

Evo mene. Sem že iz bolnice. Naš pikec bo šel mogoče v sredo domov. user posted image user posted image user posted image user posted image
Jest sem kar pošteno zmatrana. Sem šla direkt iz šihta k njemu. Tko da mi kavč ne uide. user posted image user posted image user posted image
Moram pa še vse za dons prebrat kaj ste načvekale. Vidla sem eno solatko, ki bo tud pri meni padla, jo mam še za porabit.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
18.2.2008 19:09:27   
K_a_t_j_a
naty13 držim pesti, da bo tvoj malček čimprej zdrav doma!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
18.2.2008 19:11:16   
renatka
Maja T.- čestitam za tako drzno obleko, prepričana sem, da ti bo ful pasala. Že imata prstane? Kje bosta imela poroko? Joj kolko vprašanj, zdaj sem že tečna.

bambi- jaz sem tudi ful lena in si niti ne predstavljam, da bi se zjutraj zbudila ob 5.40. ker zdaj spim do 9.00.

Dobrodošle vse nove in čestitke vsem za dobro opravljeno NSuser posted image user posted image user posted image !

Meni je vikend potekal, brez večjih spremeb, slabosti več ni take, na wc grem samo še 1x ponoči jupiuser posted image . V peteksem bila z dragim in prijatelji na večerji in sem se nažirala, tako da mi je blo celo noč slabo, vse me je bolelo in tiščalo ter sililo na bruhanje. Nikoli več se ne nažrem.

Čakam da gremo na kavico in na tortico, danes je že bil lep sončen in kar topel dan. Se že veselim naši user posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
18.2.2008 19:18:25   
Erin
naty - super da bodo Nejca spustili domov..upam da bo sedaj vse uredu z njimuser posted image user posted image user posted image

A SE KJE NA GORENJSKEM DA DOBIT REGRAT??? Jest bi ga tko jedlauser posted image

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
18.2.2008 19:25:10   
Anonimen
Erin, zdaj si pa še meni naredila lušte.user posted image  Poglej v trgovini Merkator med bio izdelki, mogoče ga najdeš poleg motovilca.Samo ugibam.user posted image  Zadnjič sem videla motovilec in sem ga kupila.user posted image

LP junijka. So me kar oči vlekle k regratu.user posted image  No,v bistvu nos.user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3113
18.2.2008 19:31:01   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

naty - super da bodo Nejca spustili domov..upam da bo sedaj vse uredu z njimuser posted image user posted image user posted image

A SE KJE NA GORENJSKEM DA DOBIT REGRAT??? Jest bi ga tko jedlauser posted image

Upam, da bo zdej dobr, da namo šli več v bolnico.

Jest se tud sprašujem kje je na Gorenjskem regrat???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
18.2.2008 20:18:05   
Ryssa
Hvala vsem, da ste mi razložle o krvni skupini, vse kaže, da sem pozitivna user posted image
Izpit je hvalabogu mimo, upam pa, da je bil uspešen. Mi je čist vseeno za oceno, samo da naredim.

Erin kake lušte si mi naredila z češnjami... Pa ravnokar sem pojedla hruškov kompot, zdaj sem pa spet lačna user posted image

pingo80 čestitke za super rezultate z ns. Moram reči, da tudi meni ni bilo pretirano všeč pri Strahovi. Res je bilo vse bolj tak, na hitro. Saj je bila prijazna pa vse, mi je vlila veliko upanja, ker sem imela zelo slabe rezultate, ampak vseeno mi ni bilo to to. Po tistem, ko sem videla, da ima pikec povišano nuhalno svetlino, sem bila itak v šoku in v tistem kratkem času sploh nisem mogla nič vprašat. Razočaralo me je pa tudi to, da sem doma videla, da mi je dala na cd samo 9 slikic, sem pa brala, da jih je večina dobila okoli 20. Je pa tudi mene tolkla z ultrazvokom po trebuhu user posted image

naty13 super, da bo šel tvoj mali končno domov user posted image

andrejaboris dobrodošla!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
18.2.2008 20:39:03   
Manika
Ha, gorenjke... Boste mogle malo na Štajerski konec prit... Tu je regrada toliko, da bi ga prodajale, če bi se nam ga dalo nabirat. user posted image  Jaz ga ne jem, tako da če dobim kakšno pošiljko, ti jo lahko res pošljem domov... Al pa menjam za jagode... Sem ravno v soboto kupila 3 škatlice po 250 g. Za Majo. In sem eno celo škatlo zmazala še preden je prišla od babice. Baraba.  Če pa nisem mogla nehat user posted image

Jaz sem danes uspešno prestala NS. Rezultati vsi super, PDP ostane enak, spol bo pa še presenečenje. Nekaj je sicer mislil pokazat, samo se ni dobro videlo. Glavno, da je vse ok in da lahko začnemo uživat to čudovito nosečnost.

Dobrodošla andrejaboris!

Naty13, držim pesti za sredo! Zdaj bi pa revček že res lahko šel domov.

Zdaj pa spat.

Aja, brala sem, da ste se pritoževale nad ginekologinjami na NS. Jaz sem bila pri dr. Pelkičevi v Mariboru. Vse pohvale. Vzela si je čas, vse je razložila. Skoraj nisem rabila nič spraševati. Zraven tega je pa skoz snemala, vse kar smo gledali na ekranu, tako da imam za 20 minut filma moje bibe. Lepo doživetje in hvala dr. Pelkičevi, da nisem bila samo ena številka, ki plača (no, da se nisem tako počutila).

Lahko noč,

Nina

Maja, Mark in Maša - moje bogastvo!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
18.2.2008 20:51:14   
tejkaz
Dober večer
Sem danes že en roman napisala, pa mi je javilo eno napako.
Ve ste čist preveč čvekave zame. Sploh ne sledim več.  Preberem še, sam potem pozabim komentirat.
Gorenjke ste pa vabljene k meni na regrad. Ga mami vozi iz štajerske k meni, da bi ga jedla, ker ima baje dosti železa, sam jaz ga ne jem. Mi vedno v grlu ostane in sploh ne vem ali sem ga lahko kdaj pogoltnila. Vedno ga izbruham.
Naty, upam da bo mali kmalu doma.
Čestitke vsem za dobro opravljene NS. Zdaj pa res lahko uživate nosečnost.
Pa danes je moj dan da sporočim kile. +0 smo jih pridelali. Pri Evi jih je bilo tak čas +3. Trebuščka še ni, me pa malo špika v spodnjem delu trebuha. Verjetno je to širjenje maternice.
Buscopan je res proti krčem v trebuhu samo jaz sem ga dobila proti glavobolu :)
Dobrodošla andrejaboris.
Maja T, sem si v živo predstavljala obleko. Super bo :)
Se prej spravim pred tv likat in mislim da je Račka in gospodinje in Zmagec na Tvju. Pol pa baje sedma nebesa. A so se končale sezone?
Ja, nič, moram it naprej likat in potem spat.
LAhko noč

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
18.2.2008 21:32:57   
žanneža
Uf punce, ste pa res pridne pri pisanju. user posted image Je kar trajalo nekaj časa, da sem vse prebrala.

Karmar-Naj te potolažim, da imam tudi jaz suho kožo na bradavicah, pa še ful občutljiv na dotik so. Ko se me moj dotakne, me kar meče kar v zrak. Našla sem rešitev s kremo , s katero si mažem moj trebušček. Pomaga!

nell-Moja sokrajanka, vem katera si, ampak se te ne morem priklicati v spomin. Bom morala obiskati kaj mojo svakinjo v vrtcu. Glede na to, da bova približno istočasno na porodniški, obstaja možnost, da boš imela mojega malčka prav ti v skupini.

iva77-Na nuhalni sem bila tudi jaz v ordinaciji g.Strahove, nadomeščala pa jo je dr. Geršakova. Tam sem bila 1.2.2008 med 17.00 in 18.00 uro. Na mene je naredila dr.Geršakova zelo dober vtis. Tja sem prišla ful prestrašena, bila sem vsaj 5x na wc-ju, potem pa je s takim navdušenjem govorila o mojem dojenčku, kako pozira, kako je lep, kako je živahen, kako je vse idealno, da sem bila vsa iz sebe (seveda od sreče). Dobila sem samo slikice, ampak bila sem zadovoljna.user posted image

Erin-Ti pa znaš narediti ful lušte. Sem postala kar lačna!user posted image

K_a_t_j_a-Meni pa regrat nabirata kar moja tašča in tast. Tudi v Zrečah raste dober regrat.

Punce, povejte mi kako spite! To, da grem ponoči po 5x  na wc je že normalno. Hujši problem so moji boki. Premetavam se iz enega boka na drugi, dokler me ne začnejo grabiti mišični krči ( v boku). Začela sem piti šumeče tablete Magnesol poleg Natal aktiv. Bomo videli če bo kaj pomagalo!

Moja punčka mi je rekla, da se ji je ponoči nekaj strašnega sanjalo, pa ni prišla k meni po tolažbo. "Zakaj pa ne ljubica, saj veš da lahko prideš ali pa me pokličeš?" "Mami, saj je že dobro! Sem se pokrila čez glavo, samo da bi se lahko ti in tvoj dojenček dobro naspala!" Ej, oba moja sončka sta ful pozorna do mene in komaj čakata novega člana! Kaj več si lahko želim?

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
18.2.2008 22:06:53   
Odette
Kot kaže, bom  morala na bolniško, da se vam pridružim.user posted image Kadar pogledam na forum, je vedno vsaj 10 novih strani. Je nemogoče, da bi sledila vaši temi.

Tisti  regrat od Erin je tudi meni lušte naredu, ampak pri nas ga zagotovo še ni (gorenjska) user posted image .

A ve ste svojim starejšim otrokom takoj povedale, da dobijo bratca ali sestrico? Jaz jima še vedno nisem. Sem mislila kar počakat, da začne user posted image brcat po trebuhu. Se mi zdi, da bi drugače zelo težkooooo pričakala avgust.

Pa še eno vprašanje. Ali letos planirate dopust na morju? Naš tamali že od lanskega dopusta sanja o morju in plavanju. Mene pa malo skrbi, da letos zaradi user posted image ne bo zneslouser posted image .

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
18.2.2008 22:19:16   
Barbarinha
Drage souser posted image !

Danes sem uspešno prestala NS! user posted image  je sicer zelo len (ima po očku to, če začne spat, je lahko potres pa se ne zbudi), samo ležal je, dokler me ni dr. Pelkičeva pričela premetavati po mizi. Gledali smo za spol, pa je rekla, da je tam, kjer bi se moralo videti sama megla user posted image . Če se malo pošalim, moški imajo ponavadi meglo med nogami...user posted image  Bomo pač presenečeni in veseli tako user posted image  kot user posted image . Je bila pa prijazna in ustrežljiva, dobila sva dve slikici in 15 min film. Rezultati:

- trisomija 21= 1:3992
- trisomija 13+18= 1:13000
- velikost moje malenkosti: 71,1 mm
- utrip srčka: 158/min
- PDP (Erin) se je spremenil nazaj na 25.08.2008

To sicer ne spada k podatkom za user posted image , vendar sem trenutno na +1kg. Slabosti so se popolnoma nehale (pogojno samo ko mama kuha svinjska jetra), sem pa mozoljava, najbolj po hrbtu, sem vsa v krastah, ker nemorem nehat praskat user posted image , koža me povsod srbi kot user posted image ! Špika me ne. Postala sem bolj aktivna, vendar se hitro utrudim.

Skoraj bi pozabila. Za mano je bila punca, ki je bila tudi v materinski šoli v Slovenski Bistrici. Malo sumim, da je bila Manika. Morda se motim. Sporoči!

Vsem user posted image  čim manj špikanja in mozoljčkov in čim več user posted image !

Lahko noč....user posted image

< Sporočilo je popravil Barbarinha -- 18.2.2008 22:25:17 >

Tudi črna ovčka volno daje!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
18.2.2008 22:43:31   
Maja T.
Erin regrat, mmmmmmm..., sem ga drugače videla v Mercatorju, pa motovilec..., slednjega sem si privoščila, mi je celo boljši od regrata user posted image

Meni je trebušček v štirih dneh dobesedno razneslo, da ne govorim danes, ko sva bila povabljena k teti na joto user posted image user posted image

To je bila fora, pokažem možičku članek o masiranju in mu še malo naložim, da je to res zelooo pomembno za boljše počutje user posted image in zdajle me čaka masaža user posted image user posted image user posted image . Erin ti še kar kaj takega najdiuser posted image

Pingo in barbarinha user posted image user posted image user posted image za čudovite rezultate NS.

andrejaboris dobrodošla med nas in dosti dobrega čveka user posted image

Naty13 vse naj, da bi tvoj malček prišel čim prej iz bolnice in da se končno pozdravi user posted image user posted image user posted image

Mariborčanke in okolica res se bi lahko počasi dobile kaj na user posted image in user posted image

Žanneža
jaz sem do zdaj spala na trebuhu, zadnje dni, ko pa mi je trebušček vidno narasel, pa prakticiram boke, ampak to mi je kriza, ker slabo spim, meni je spanje na trebuhu edino, da se naspimuser posted image , to bo še v naslednjih mesecih zanimivo.

Renatka poroka bo v poročni dvorani Rotovž, za kosilo pa se bova dokončno jutri dogovorila, ali Pec, ali Arena, ali Trije ribniki, ali Hotel Piramida..., dejansko še ne vem

Punce vse dobro jutri na NS in GPuser posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Odette)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
19.2.2008 7:28:56   
lana777
Jutro, jutro, evo  danes pa
kapučino z velik čokolade user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ste včeraj pridno čvekaleuser posted image user posted image user posted image ,
jaz pa se ponavadi oglasim le zjutraj,
ker sm popoldne preveč utrujena,
da bi doma sploh prižigala računalnik,
ker ga imam že v službi dovoljuser posted image

Zvečer pa itak sam padem v posteljo,
da lahko ob 5 in 15 sploh vstanemuser posted image ,

Torej lep dan user posted image

Aja, Erin - češnje, mmmmmmmmmm ... Kdaj že?

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
19.2.2008 7:30:43   
sandra123
Jutro, user posted image je že kuhana, jaz pa že v pripravi, da odpeljem princesko v šolo, pa najrajši ne bi šla ven, ker kaže -4 na termometru...brrrrrrrrrrrrrrrr; se slišimo kaj kasneje.

Lp, Sandra

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
19.2.2008 7:59:20   
buruolan
Dobro jutro vsem,

naj se še jaz oglasim po lepem a mrzlem vikendu.
Tudi meni trebušček vedno bolj raste. Vse stare hlače in kikle sem pospravila že v omaro - ne spravim nase nič, razen če pustim odprte gumbe. Zdaj nosim kavbojke, ki so kakšno številko večje. Nosečniških oblek še ne kupujem, mislim, da se bo marsikaj dalo dobiti na ženskih oddelkih (samo da je elastično).
Cel vikend sem se pripravljala kako bom direktorju sporočila veselo novico.
Včeraj sem bila prisiljena povedati in sem se bala njegoega odziva. Le ta je bil po mojih pričakovanjih precej čuden.Gledal me je, ves v šoku in izdavil samo "LEPO". Potem se je odpravil iz najine pisarne. Verjetno niti v sanjah ni pričakoval, da bom po enem letu že zanosila (mislim, da je v meni vedno videl karieristko, ki družino postavlja na drugo mesto).
Sicer sem si oddahnila, da sem mu po treh mesecu končno povedala kaj se z mano dogaja. Po drugi strani pa mi je vseeno zdaj bolj neugodno sedeti z njim in razpravljati o poslu, ker imam občutek da mi je malo zameril vse skupaj.

A ste ve že vse naznanile veselo novico? Kakšni so bili odzivi?

Kramar tudi jaz imam izsušene bradavice, zato si jih vsak večer maže z oljem, tako kot celo telo.

Kar se tiče hrane - jaz ob 6.00 (ko vstanem) popijem ogromno skodelico belo kave, dam nekaj malega pod zob za zajtrk. Pridem v službo si naredim vitaminsko bombo iz raznovrstnega sadja in do malice 11.00 pojem kar nekaj bombonov (to mi od sladkega najbolj paše). Na malici zmažem ponavadi kakšen zrezek,riž in solato. Potem do konca službe pohrustam še kakšno malenkost. Ko pridem domov obvezno sir in kakšna juha. Skratka do 18.00 ure se mi zdi, da jem res non stop, na vsake pol ure. Po 18.00 uri pa ne spravim vase nič več razen vode.
Seveda se mi vse skupaj na kilah že malček pozna, saj sem jih od začetka nosečnosti pridelala že +3.

Lepo se imejte,

buruolan

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
19.2.2008 9:30:12   
sayuri
Jutranja izmena je na delu user posted image . SMo prav razdeljene - ene dopoldne, ene popoldne, ene zvečer user posted image .

Tole o regradu jaz lahko tudi le sanjam. user posted image  Pri nas bo po moje šele aprilauser posted image . So se pa tudi meni začele takšne in drugačne želje risat pred očmi user posted image . Se mi res zdi, da moram kar nadoknadit za 3 mesece nazaj, kar se hrane tiče user posted image  Sem tako, kot buruolan-kar naprej nekaj jem user posted image . SIcer me še vedno spremlja tisti zoprn kovinski okususer posted image , ampak je v primerjavi z bruhanjem in slabostjo to le pikica v morje.

Punce, tole nabiranje sluzi v grlu user posted image . Zjutraj sem se skoraj zadavila, tolk se tega nabere. user posted image  PA predno vse to ven spravim z vsemi mogočimi zvokiuser posted image  Še dobro, da se v kopalnico lahko zaprem, da me nihče ne sliši user posted image
žanneža jaz imam podobne težave, kot ti s spanjem. Tole prekladanje iz boka na hrbet, iz hrbta na dtugi bok-kot bi se čezoceanka na postelji prevračala user posted image . Uf....na trebuhu ne morem spat že od vsega začetka in potem se tkole prekladam. NAjbolj mi paše na desnem boku, potem me bok začne bolet, pa se res konaj preložim na drugo stranuser posted image . Res mam filing, da sem totalno zakrnela in tako nerodna user posted image
Odette morje pri nas sploh ne moremo splanirat. Dvojčka bosta enkrat julija prikukala na svet, junija ne upam več reskirat - pa tud Bog ve, v kakšnem stanju bom. Mogoče potem septembra za nekaj dni user posted image . Ta malemu sva pa midva povedala za dojenčka po prvem UZju, ko sva mu pokazala slikico. SIcer ni nič kaj navdušeno reagiral. NA nuhalno svetlino sva ga s seboj vzela - od takrat naprej je pa čisto navdušen. Sedaj ga skrbi, zakaj dojenčka mamico brcata user posted image user posted image user posted image . Mu moram razložit user posted image
Barbarinha inPingo, super za NS user posted image user posted image .Počasi se sedaj ti pregledi nehujejo, a ne? Še 3 so na spisku. Dve imata danes - držimo pestiuser posted image
NUHALNA SVETLINA:

19.2. - karmar
19.2. - cicmic

Erin, kdo je tebi v MK napisal, da imaš dovoljene sprehode - gin. ali osebni zdr? In na katero stran?
anaya Rhd negativne nosečnice vedno  in vse dobijo Rogam injekcijo v 28. tednu. Preventivno. Za vsak slučaj, če je otrok Rhd pozitiven. Če prej krvaviš, injekcijo že prej dobiš. Drži 12. tednov. Tudi jaz sem jo poleti po SS dobila. In ko sem v 13. tednu krvavela, sem jo tudi dobila. In če drži 12. tednov, potem jo bom verjetno dobila tudi v 28. tednu. Po porodu jo prvič nisem dobila - je pa bil sin tudi RHd negativen. Verjetno bi bilo drugače, če bi bil pozitiven.
Mozoljčki - saj ne morem verjet, da je ta nevšečnost mene spustila user posted image user posted image user posted image . Kožo imam lepo in počasi se mi začenjajo na obrazu pojvljat pegice user posted image . Sem bila prvič tudi čisto pegasta po ličkih in nosu - saj potem po porodu je vse izginilo. Zdaj se mi pa spet pojavlja.
andrejaboris dobrodošla user posted image  Tudi bruhanje se bo ustavilo in se da preživet. Evo -jaz sem živ dokaz - bruhala vsak dan - večkrat na dan do dopolnjenega 15. tedna. Živa in zdrava user posted image
naty13, kako je kaj tvoj sonček? Jutri pride domov, a ne?

Evo, pa sem spet načvekala. user posted image  Aja, mož mi je včeraj prinesel iz Lj majico Prideva avgusta. Ful je luštna user posted image

(odgovor članu buruolan)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.