sayuri
|
Jutranja izmena je na delu . SMo prav razdeljene - ene dopoldne, ene popoldne, ene zvečer . Tole o regradu jaz lahko tudi le sanjam. Pri nas bo po moje šele aprila . So se pa tudi meni začele takšne in drugačne želje risat pred očmi . Se mi res zdi, da moram kar nadoknadit za 3 mesece nazaj, kar se hrane tiče Sem tako, kot buruolan-kar naprej nekaj jem . SIcer me še vedno spremlja tisti zoprn kovinski okus , ampak je v primerjavi z bruhanjem in slabostjo to le pikica v morje. Punce, tole nabiranje sluzi v grlu . Zjutraj sem se skoraj zadavila, tolk se tega nabere. PA predno vse to ven spravim z vsemi mogočimi zvoki Še dobro, da se v kopalnico lahko zaprem, da me nihče ne sliši žanneža jaz imam podobne težave, kot ti s spanjem. Tole prekladanje iz boka na hrbet, iz hrbta na dtugi bok-kot bi se čezoceanka na postelji prevračala . Uf....na trebuhu ne morem spat že od vsega začetka in potem se tkole prekladam. NAjbolj mi paše na desnem boku, potem me bok začne bolet, pa se res konaj preložim na drugo stran . Res mam filing, da sem totalno zakrnela in tako nerodna Odette morje pri nas sploh ne moremo splanirat. Dvojčka bosta enkrat julija prikukala na svet, junija ne upam več reskirat - pa tud Bog ve, v kakšnem stanju bom. Mogoče potem septembra za nekaj dni . Ta malemu sva pa midva povedala za dojenčka po prvem UZju, ko sva mu pokazala slikico. SIcer ni nič kaj navdušeno reagiral. NA nuhalno svetlino sva ga s seboj vzela - od takrat naprej je pa čisto navdušen. Sedaj ga skrbi, zakaj dojenčka mamico brcata . Mu moram razložit Barbarinha inPingo, super za NS .Počasi se sedaj ti pregledi nehujejo, a ne? Še 3 so na spisku. Dve imata danes - držimo pesti NUHALNA SVETLINA: 19.2. - karmar 19.2. - cicmic Erin, kdo je tebi v MK napisal, da imaš dovoljene sprehode - gin. ali osebni zdr? In na katero stran? anaya Rhd negativne nosečnice vedno in vse dobijo Rogam injekcijo v 28. tednu. Preventivno. Za vsak slučaj, če je otrok Rhd pozitiven. Če prej krvaviš, injekcijo že prej dobiš. Drži 12. tednov. Tudi jaz sem jo poleti po SS dobila. In ko sem v 13. tednu krvavela, sem jo tudi dobila. In če drži 12. tednov, potem jo bom verjetno dobila tudi v 28. tednu. Po porodu jo prvič nisem dobila - je pa bil sin tudi RHd negativen. Verjetno bi bilo drugače, če bi bil pozitiven. Mozoljčki - saj ne morem verjet, da je ta nevšečnost mene spustila . Kožo imam lepo in počasi se mi začenjajo na obrazu pojvljat pegice . Sem bila prvič tudi čisto pegasta po ličkih in nosu - saj potem po porodu je vse izginilo. Zdaj se mi pa spet pojavlja. andrejaboris dobrodošla Tudi bruhanje se bo ustavilo in se da preživet. Evo -jaz sem živ dokaz - bruhala vsak dan - večkrat na dan do dopolnjenega 15. tedna. Živa in zdrava naty13, kako je kaj tvoj sonček? Jutri pride domov, a ne? Evo, pa sem spet načvekala. Aja, mož mi je včeraj prinesel iz Lj majico Prideva avgusta. Ful je luštna
|