|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
19.2.2008 18:29:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Saj jaz ko začnem študirati o porodu mi tudi ni vseeno samo moj ve da bo mogo bit z mano tako da mu to ne uide, naj vidi kako je to hudouser posted image , drugače pa me zdravnikov in inekcij ni več nič strah

sam silit ga neuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
19.2.2008 18:30:41   
_ancica_

Saj jaz ko začnem študirati o porodu mi tudi ni vseeno samo moj ve da bo mogo bit z mano tako da mu to ne uide, naj vidi kako je to hudouser posted image , drugače pa me zdravnikov in inekcij ni več nič strah

ja, moj bo tud mogu bit zraven, da vidi kaj je bolecina user posted image user posted image user posted image bit zenska je tezko, ampak moski tega ne razumejo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3052
19.2.2008 18:30:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela

sej pol pa vse baje pozabiš, ko otročka vidiš...sam mi je pa najbl smešen, ko kakšn tip začne pametovat glede poroda...bi jih rada vidla korenjake, če bi eno M dal skos, bi se lah odkril...user posted image user posted image user posted image user posted image

moj ni nič komentiral,ker je pred porodnišnico skoraj skupaj padeluser posted image user posted image user posted image ,jas sem se mu pa režalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
19.2.2008 18:30:53   
venezuela

moj tudi ve, da sama rodila...ni šans da bom! sej provjo, da je bolš, da je partner zravn, če se kej zakompl. hitr lah po dohtarja teče, pa maš ful bl opore...pa tko, ne..
bo otrok tolk moj kot njegov..zato bo kr lepo zravn in mi pomagaluser posted image

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

Neposredna povezava do sporočila: 3054
19.2.2008 18:32:08   
spps
moj je tud rekel,da bo šel zraven-ga že vidimuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3055
19.2.2008 18:32:16   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

sej pol pa vse baje pozabiš, ko otročka vidiš...sam mi je pa najbl smešen, ko kakšn tip začne pametovat glede poroda...bi jih rada vidla korenjake, če bi eno M dal skos, bi se lah odkril...user posted image user posted image user posted image user posted image

moj ni nič komentiral,ker je pred porodnišnico skoraj skupaj padeluser posted image user posted image user posted image ,jas sem se mu pa režalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
19.2.2008 18:32:51   
sončnica24
Saj silila ga ne bom sem pa mu že rekla da ko grem rodit gre zraven pa ni bil nič proti, tako da je pa res da pravijo da je bolje če je zraven ker potem zdravniki pa babice bolj na tebe gledajo, pa še sama ne ostaneš če imaš nekoga zraven sebe

Neposredna povezava do sporočila: 3057
19.2.2008 18:34:27   
venezuela
spps predvidevam, da ti že maš enga otročka. kolk je pa star/a?

kje si pa prvič rodila?je bilo hudo?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
19.2.2008 18:35:26   
spps
sam en predlog,če bost imele svoje zraven,ne jih pustit blizu svojih nog-ni preveč lepo videtuser posted image user posted image user posted image ,naj bojo rajš blizu vaše glaveuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3059
19.2.2008 18:37:42   
venezuela

sam en predlog,če bost imele svoje zraven,ne jih pustit blizu svojih nog-ni preveč lepo videtuser posted image user posted image user posted image ,naj bojo rajš blizu vaše glaveuser posted image user posted image user posted image

moj je pa lih včer mi reku, da bi rad porod posnel...user posted image user posted image pa bi mu zihr kamero v glavo vrgla, da ga vidim z njo v porodni...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
19.2.2008 18:37:54   
_ancica_

ja mas prav...drgac nam bojo itak vsi skup popadal, pa bomo same ostale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
19.2.2008 18:40:29   
tany83
vidim, da ste ze pr porodu user posted image ...

jaz pa nevem, ce bi rada da je moj z mano v porodni sobi...user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
19.2.2008 18:44:28   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

vidim, da ste ze pr porodu user posted image ...

jaz pa nevem, ce bi rada da je moj z mano v porodni sobi...user posted image

men je čist dovolj,da je pred vrati porodne sobeuser posted image user posted image user posted image user posted image
tk si študiram,če bi se kaj zakompliciralo,bi verjetn njega panika takoj zagrabla,pol bi a z njim meli več antlov(ne spomnim se kak se rugač rečeuser posted image )user posted image user posted image ,a bi pol name pozabiliuser posted image user posted image user posted image

po eni strani ja,po drugi strani pa ne

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
19.2.2008 18:45:04   
spps

moj je pa lih včer mi reku, da bi rad porod posnel...user posted image user posted image pa bi mu zihr kamero v glavo vrgla, da ga vidim z njo v porodni...user posted image

ma dober želodec?user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3064
19.2.2008 18:45:52   
venezuela
nč, babe ...grem jest, morm po tamalo na trening, pa se še mal učit, ker zej že skos v ekran buljim, pa me oči že pečejo...
pridm še vas kej po deveti pogledat...upam, da bo še ktera takrat gor.user posted image ..byuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
19.2.2008 18:46:33   
_ancica_
ja odvisno od tipa...ce ga panika zagrabi potem res ni fajn, ker na koncu ga mors ti mirit in ne obratno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
19.2.2008 18:46:51   
spps

nč, babe ...grem jest, morm po tamalo na trening, pa se še mal učit, ker zej že skos v ekran buljim, pa me oči že pečejo...
pridm še vas kej po deveti pogledat...upam, da bo še ktera takrat gor.user posted image ..byuser posted image

uživaj,do takratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3067
19.2.2008 18:47:50   
venezuela

ma dober želodec?user posted image user posted image user posted image user posted image

zelo...user posted image s tem da meni še lastn kakec smrdiuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
19.2.2008 18:47:50   
_ancica_

po tamalo?

lepo se mej, pa se se kaj oglasi kasneje. Ce ne se pa tipkamo jutri. Cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3069
19.2.2008 18:48:08   
sončnica24
Pa pa venezuela lepo se mej mene po 9 verjetno danes več ne bo ker pričakujem da bom moj do takrat doma da vidim al ma tulipana al kaktusa da vam bom laho jutri povedlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3070
19.2.2008 18:48:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ja odvisno od tipa...ce ga panika zagrabi potem res ni fajn, ker na koncu ga mors ti mirit in ne obratno user posted image user posted image user posted image

sam tega dejansko ne veš kako bo reagiral-tipi so defenitivno bolj občutljivi,to je dejstvo

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
19.2.2008 18:48:33   
_ancica_

zelo...user posted image s tem da meni še lastn kakec smrdiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3072
19.2.2008 18:49:19   
_ancica_

sam tega dejansko ne veš kako bo reagiral-tipi so defenitivno bolj občutljivi,to je dejstvo

ja res je, nikol ne ves...ga bo treba sprobat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
19.2.2008 18:49:44   
venezuela

po tamalo?

lepo se mej, pa se se kaj oglasi kasneje. Ce ne se pa tipkamo jutri. Cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

mlajšo sestrico/pubertetnicouser posted image user posted image  se tipkamo, zej pa res šibam...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
19.2.2008 18:50:10   
_ancica_

Pa pa venezuela lepo se mej mene po 9 verjetno danes več ne bo ker pričakujem da bom moj do takrat doma da vidim al ma tulipana al kaktusa da vam bom laho jutri povedlauser posted image

no le povej nam jutri...pa kaksno sliko poslji...hahahahahah user posted image user posted image user posted image ...hec

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Ustava RS
lotoska

Ste že kdaj prebrali Ustavo RS?

Da, vsakodnevno se srečujem z njo. (8%)

Da, v šoli oz. na fakulteti (25%)

Enkrat, tako mimogrede (12%)

Ne, še nikoli (55%)

Število vseh glasov: 392

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!