![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:29:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Saj jaz ko začnem študirati o porodu mi tudi ni vseeno samo moj ve da bo mogo bit z mano tako da mu to ne uide, naj vidi kako je to hudo , drugače pa me zdravnikov in inekcij ni več nič strah sam silit ga ne
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:30:41
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Saj jaz ko začnem študirati o porodu mi tudi ni vseeno samo moj ve da bo mogo bit z mano tako da mu to ne uide, naj vidi kako je to hudo , drugače pa me zdravnikov in inekcij ni več nič strah ja, moj bo tud mogu bit zraven, da vidi kaj je bolecina bit zenska je tezko, ampak moski tega ne razumejo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:30:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela sej pol pa vse baje pozabiš, ko otročka vidiš...sam mi je pa najbl smešen, ko kakšn tip začne pametovat glede poroda...bi jih rada vidla korenjake, če bi eno M dal skos, bi se lah odkril... moj ni nič komentiral,ker je pred porodnišnico skoraj skupaj padel ,jas sem se mu pa režala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:30:53
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Saj jaz ko začnem študirati o porodu mi tudi ni vseeno samo moj ve da bo mogo bit z mano tako da mu to ne uide, naj vidi kako je to hudo , drugače pa me zdravnikov in inekcij ni več nič strah moj tudi ve, da sama rodila...ni šans da bom! sej provjo, da je bolš, da je partner zravn, če se kej zakompl. hitr lah po dohtarja teče, pa maš ful bl opore...pa tko, ne.. bo otrok tolk moj kot njegov..zato bo kr lepo zravn in mi pomagal
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:32:08
|
|
|
|
spps
|
moj je tud rekel,da bo šel zraven-ga že vidim
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:32:16
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: venezuela sej pol pa vse baje pozabiš, ko otročka vidiš...sam mi je pa najbl smešen, ko kakšn tip začne pametovat glede poroda...bi jih rada vidla korenjake, če bi eno M dal skos, bi se lah odkril... moj ni nič komentiral,ker je pred porodnišnico skoraj skupaj padel ,jas sem se mu pa režala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:32:51
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj silila ga ne bom sem pa mu že rekla da ko grem rodit gre zraven pa ni bil nič proti, tako da je pa res da pravijo da je bolje če je zraven ker potem zdravniki pa babice bolj na tebe gledajo, pa še sama ne ostaneš če imaš nekoga zraven sebe
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:34:27
|
|
|
|
venezuela
|
spps predvidevam, da ti že maš enga otročka. kolk je pa star/a? kje si pa prvič rodila?je bilo hudo?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:35:26
|
|
|
|
spps
|
sam en predlog,če bost imele svoje zraven,ne jih pustit blizu svojih nog-ni preveč lepo videt ,naj bojo rajš blizu vaše glave
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:37:42
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sam en predlog,če bost imele svoje zraven,ne jih pustit blizu svojih nog-ni preveč lepo videt ,naj bojo rajš blizu vaše glave moj je pa lih včer mi reku, da bi rad porod posnel... pa bi mu zihr kamero v glavo vrgla, da ga vidim z njo v porodni...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:37:54
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sam en predlog,če bost imele svoje zraven,ne jih pustit blizu svojih nog-ni preveč lepo videt ,naj bojo rajš blizu vaše glave ja mas prav...drgac nam bojo itak vsi skup popadal, pa bomo same ostale
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:40:29
|
|
|
|
tany83
|
vidim, da ste ze pr porodu ... jaz pa nevem, ce bi rada da je moj z mano v porodni sobi...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:44:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 vidim, da ste ze pr porodu ... jaz pa nevem, ce bi rada da je moj z mano v porodni sobi... men je čist dovolj,da je pred vrati porodne sobe tk si študiram,če bi se kaj zakompliciralo,bi verjetn njega panika takoj zagrabla,pol bi a z njim meli več antlov(ne spomnim se kak se rugač reče ) ,a bi pol name pozabili po eni strani ja,po drugi strani pa ne
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:45:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: spps sam en predlog,če bost imele svoje zraven,ne jih pustit blizu svojih nog-ni preveč lepo videt ,naj bojo rajš blizu vaše glave moj je pa lih včer mi reku, da bi rad porod posnel... pa bi mu zihr kamero v glavo vrgla, da ga vidim z njo v porodni... ma dober želodec?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:45:52
|
|
|
|
venezuela
|
nč, babe ...grem jest, morm po tamalo na trening, pa se še mal učit, ker zej že skos v ekran buljim, pa me oči že pečejo... pridm še vas kej po deveti pogledat...upam, da bo še ktera takrat gor. ..by
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:46:33
|
|
|
|
_ancica_
|
ja odvisno od tipa...ce ga panika zagrabi potem res ni fajn, ker na koncu ga mors ti mirit in ne obratno
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:46:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela nč, babe ...grem jest, morm po tamalo na trening, pa se še mal učit, ker zej že skos v ekran buljim, pa me oči že pečejo... pridm še vas kej po deveti pogledat...upam, da bo še ktera takrat gor. ..by uživaj,do takrat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:47:50
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: spps sam en predlog,če bost imele svoje zraven,ne jih pustit blizu svojih nog-ni preveč lepo videt ,naj bojo rajš blizu vaše glave moj je pa lih včer mi reku, da bi rad porod posnel... pa bi mu zihr kamero v glavo vrgla, da ga vidim z njo v porodni... ma dober želodec? zelo... s tem da meni še lastn kakec smrdi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:47:50
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela nč, babe ...grem jest, morm po tamalo na trening, pa se še mal učit, ker zej že skos v ekran buljim, pa me oči že pečejo... pridm še vas kej po deveti pogledat...upam, da bo še ktera takrat gor. ..by po tamalo? lepo se mej, pa se se kaj oglasi kasneje. Ce ne se pa tipkamo jutri. Cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:48:08
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa pa venezuela lepo se mej mene po 9 verjetno danes več ne bo ker pričakujem da bom moj do takrat doma da vidim al ma tulipana al kaktusa da vam bom laho jutri povedla
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:48:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja odvisno od tipa...ce ga panika zagrabi potem res ni fajn, ker na koncu ga mors ti mirit in ne obratno sam tega dejansko ne veš kako bo reagiral-tipi so defenitivno bolj občutljivi,to je dejstvo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:48:33
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: spps sam en predlog,če bost imele svoje zraven,ne jih pustit blizu svojih nog-ni preveč lepo videt ,naj bojo rajš blizu vaše glave moj je pa lih včer mi reku, da bi rad porod posnel... pa bi mu zihr kamero v glavo vrgla, da ga vidim z njo v porodni... ma dober želodec? zelo... s tem da meni še lastn kakec smrdi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:49:19
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja odvisno od tipa...ce ga panika zagrabi potem res ni fajn, ker na koncu ga mors ti mirit in ne obratno sam tega dejansko ne veš kako bo reagiral-tipi so defenitivno bolj občutljivi,to je dejstvo ja res je, nikol ne ves...ga bo treba sprobat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:49:44
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: venezuela nč, babe ...grem jest, morm po tamalo na trening, pa se še mal učit, ker zej že skos v ekran buljim, pa me oči že pečejo... pridm še vas kej po deveti pogledat...upam, da bo še ktera takrat gor. ..by po tamalo? lepo se mej, pa se se kaj oglasi kasneje. Ce ne se pa tipkamo jutri. Cau bau mlajšo sestrico/pubertetnico se tipkamo, zej pa res šibam...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:50:10
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Pa pa venezuela lepo se mej mene po 9 verjetno danes več ne bo ker pričakujem da bom moj do takrat doma da vidim al ma tulipana al kaktusa da vam bom laho jutri povedla no le povej nam jutri...pa kaksno sliko poslji...hahahahahah ...hec
|
|
|
Ustava RSlotoskaSte že kdaj prebrali Ustavo RS?Da, vsakodnevno se srečujem z njo. (
8%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Da, v šoli oz. na fakulteti (
25%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Enkrat, tako mimogrede (
12%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Ne, še nikoli (
55%)
Število vseh glasov: 392Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!