|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
19.2.2008 18:14:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

IZVIRNO SPOROČILO: spps

ej,punce nekaj mi obljubite

Odvisno kaj, kaktusa ti ne posodimuser posted image user posted image user posted image

pa kaki kaktususer posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
19.2.2008 18:15:01   
venezuela
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa še mi naj pove, kak se naj je rešim...user posted image  driske, ne.....user posted image user posted image

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
19.2.2008 18:15:32   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

IZVIRNO SPOROČILO: venezuela

sm šla na wc...pa mam ful driskouser posted image  me očitno neki prebava zafrkava...

Ma ni prebava kriva ancica te je internetno okužilauser posted image

hahauser posted image user posted image user posted image ... ta  pa je dobra soncnica user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 3028
19.2.2008 18:16:17   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa še mi naj pove, kak se naj je rešim...user posted image  driske, ne.....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
rešit bolj težko,pampersko nabavi

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
19.2.2008 18:16:37   
tany83

Odvisno kaj, kaktusa ti ne posodimuser posted image user posted image user posted image

hec spps, hec.... rodit ti bomo pa provale pomagat, ni problema user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
19.2.2008 18:16:52   
_ancica_

Pa tudi če gre za pikajoči kaktus ga ne posodim pravzaprav ga vam niti podarit ne morem, ker sem nekje brala da kaktus podariš tustemu ki ga nimaš rad. Drugače pa so pozitivni ker uničujejo sevanje, da malce temo zasmetimuser posted image

naše teme ne moreš zasmetituser posted image user posted image user posted image user posted image pa če bi men ker kaktus podaril ne bi bla čist nič jezna,ker mi vse drugo crkneuser posted image user posted image user posted image zalivam rože,takrat ko se spomnim-to pa je bolj poredkouser posted image user posted image user posted image
za to mam pa sam dve vijolici-no liste od njihuser posted image user posted image user posted image user posted image

matr...men tud vse pocrka tuki. Ko sta bla mojadva na obisku pred se ne pol leta nazaj, smo skupi kupil ful enih roz, zdej mam pa sam se eno, pa se ta se mi neki susi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
19.2.2008 18:17:39   
venezuela

pol ko nam enkrat rata zanosit-pa če bom čez rok spetuser posted image user posted image user posted image
da udarimo,kako smejalno debato,da ne bo preveč dolgo treba čakat,pa da popadki ne bojo tk hudi

veljauser posted image user posted image user posted image ti boš pa vodla predihavanje pa nam govorila, kako je treba, da bo hitrej šlo...user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
19.2.2008 18:17:48   
tany83

ancico pocaki to je ona pravi naslov....user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3033
19.2.2008 18:18:25   
sončnica24
ja rožice moraš met rad pa redno jih moraš zalivat, nama z mamo sedaj na okenski polici cvetijo, tulipani, narcise pa hijacinte, samo kaktus nama nekaj najboljše ne uspevauser posted image oz. raste lepo samo za božič ne cveti najbolj

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
19.2.2008 18:18:45   
_ancica_

sm šla na wc...pa mam ful driskouser posted image  me očitno neki prebava zafrkava...

Ma ni prebava kriva ancica te je internetno okužilauser posted image

hahauser posted image user posted image user posted image ... ta  pa je dobra soncnica user posted image user posted image

ja res je, jst virus posiljam okoli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
19.2.2008 18:19:25   
_ancica_

ja rožice moraš met rad pa redno jih moraš zalivat, nama z mamo sedaj na okenski polici cvetijo, tulipani, narcise pa hijacinte, samo kaktus nama nekaj najboljše ne uspevauser posted image oz. raste lepo samo za božič ne cveti najbolj

ja sej, jst sm jih zalivala redno, pa zgleda da one mene ne marajo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3036
19.2.2008 18:20:11   
tany83

men tud nic ne uspeva... mi pa kaktus celo leto cveti user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3037
19.2.2008 18:20:22   
spps

a pogovarjaš se tud z njimiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3038
19.2.2008 18:20:56   
_ancica_
ja , meni tud edino kaktus se uspeva user posted image so bolj trdovratni! user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
19.2.2008 18:21:48   
sončnica24
Ne pogovarjam pa se še zaenkrat ne, očitno ni potrebe ker lepo rastejouser posted image , pa saj tisti čisto moj kaktus tudi cvetiuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
19.2.2008 18:22:10   
venezuela
sicr pa ko smo pri porodih, mene ga je ful strah, k sem ful panik glede injekcij pa bolečin...bo kr kriza ja...user posted image  me mami zafrkava, da ko bom jst rojevala, bo še vratar z bolnce pobegnu...user posted image pri men je bla zmer taka panika, ko sem bla mala, da sta mela oba dopust, da sta me lah k zdravniku pa cepit spravla...pa iz izkušenj veta kakšna sm...moj pa k sreč še ne ve...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3041
19.2.2008 18:22:25   
spps

hec spps, hec.... rodit ti bomo pa provale pomagat, ni problema user posted image

su vejm....user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
19.2.2008 18:22:50   
_ancica_
jst pa se pogovarjam z njimi, ampak ne prav lepo, ko vidim da mi vse crkuje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3043
19.2.2008 18:23:24   
spps

sicr pa ko smo pri porodih, mene ga je ful strah, k sem ful panik glede injekcij pa bolečin...bo kr kriza ja...user posted image  me mami zafrkava, da ko bom jst rojevala, bo še vratar z bolnce pobegnu...user posted image pri men je bla zmer taka panika, ko sem bla mala, da sta mela oba dopust, da sta me lah k zdravniku pa cepit spravla...pa iz izkušenj veta kakšna sm...moj pa k sreč še ne ve...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image nič batuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3044
19.2.2008 18:23:33   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ja , meni tud edino kaktus se uspeva user posted image so bolj trdovratni! user posted image

pa se lazji za vzdrzevanje, edin temi in vlagi ne smejo bit prevec casa izpostavljeni....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
19.2.2008 18:23:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

jst pa se pogovarjam z njimi, ampak ne prav lepo, ko vidim da mi vse crkuje user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
19.2.2008 18:24:09   
_ancica_

mene je tud mal strah, ampak bo ze user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3047
19.2.2008 18:27:51   
sončnica24
Saj jaz ko začnem študirati o porodu mi tudi ni vseeno samo moj ve da bo mogo bit z mano tako da mu to ne uide, naj vidi kako je to hudouser posted image , drugače pa me zdravnikov in inekcij ni več nič strah

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
19.2.2008 18:27:54   
venezuela
sej pol pa vse baje pozabiš, ko otročka vidiš...sam mi je pa najbl smešen, ko kakšn tip začne pametovat glede poroda...bi jih rada vidla korenjake, če bi eno M dal skos, bi se lah odkril...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
19.2.2008 18:28:22   
spps
ki je pa zdaj nasmejani,ko ful rada neki filozofirauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.