![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:14:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps ej,punce nekaj mi obljubite Odvisno kaj, kaktusa ti ne posodim pa kaki kaktus
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:15:01
|
|
|
|
venezuela
|
zdej pa še mi naj pove, kak se naj je rešim... driske, ne.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:15:32
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: venezuela sm šla na wc...pa mam ful drisko me očitno neki prebava zafrkava... Ma ni prebava kriva ancica te je internetno okužila haha ... ta pa je dobra soncnica
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:16:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela zdej pa še mi naj pove, kak se naj je rešim... driske, ne..... rešit bolj težko,pampersko nabavi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:16:37
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps ej,punce nekaj mi obljubite Odvisno kaj, kaktusa ti ne posodim pa kaki kaktus hec spps, hec.... rodit ti bomo pa provale pomagat, ni problema
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:16:52
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Pa tudi če gre za pikajoči kaktus ga ne posodim pravzaprav ga vam niti podarit ne morem, ker sem nekje brala da kaktus podariš tustemu ki ga nimaš rad. Drugače pa so pozitivni ker uničujejo sevanje, da malce temo zasmetim naše teme ne moreš zasmetit pa če bi men ker kaktus podaril ne bi bla čist nič jezna,ker mi vse drugo crkne zalivam rože,takrat ko se spomnim-to pa je bolj poredko za to mam pa sam dve vijolici-no liste od njih matr...men tud vse pocrka tuki. Ko sta bla mojadva na obisku pred se ne pol leta nazaj, smo skupi kupil ful enih roz, zdej mam pa sam se eno, pa se ta se mi neki susi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:17:39
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pol ko nam enkrat rata zanosit-pa če bom čez rok spet da udarimo,kako smejalno debato,da ne bo preveč dolgo treba čakat,pa da popadki ne bojo tk hudi velja ti boš pa vodla predihavanje pa nam govorila, kako je treba, da bo hitrej šlo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:17:48
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela zdej pa še mi naj pove, kak se naj je rešim... driske, ne..... ancico pocaki to je ona pravi naslov.... ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:18:25
|
|
|
|
sončnica24
|
ja rožice moraš met rad pa redno jih moraš zalivat, nama z mamo sedaj na okenski polici cvetijo, tulipani, narcise pa hijacinte, samo kaktus nama nekaj najboljše ne uspeva oz. raste lepo samo za božič ne cveti najbolj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:18:45
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: venezuela sm šla na wc...pa mam ful drisko me očitno neki prebava zafrkava... Ma ni prebava kriva ancica te je internetno okužila haha ... ta pa je dobra soncnica ja res je, jst virus posiljam okoli
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:19:25
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 ja rožice moraš met rad pa redno jih moraš zalivat, nama z mamo sedaj na okenski polici cvetijo, tulipani, narcise pa hijacinte, samo kaktus nama nekaj najboljše ne uspeva oz. raste lepo samo za božič ne cveti najbolj ja sej, jst sm jih zalivala redno, pa zgleda da one mene ne marajo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:20:11
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 ja rožice moraš met rad pa redno jih moraš zalivat, nama z mamo sedaj na okenski polici cvetijo, tulipani, narcise pa hijacinte, samo kaktus nama nekaj najboljše ne uspeva oz. raste lepo samo za božič ne cveti najbolj men tud nic ne uspeva... mi pa kaktus celo leto cveti
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:20:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 ja rožice moraš met rad pa redno jih moraš zalivat, nama z mamo sedaj na okenski polici cvetijo, tulipani, narcise pa hijacinte, samo kaktus nama nekaj najboljše ne uspeva oz. raste lepo samo za božič ne cveti najbolj a pogovarjaš se tud z njimi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:20:56
|
|
|
|
_ancica_
|
ja , meni tud edino kaktus se uspeva so bolj trdovratni!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:21:48
|
|
|
|
sončnica24
|
Ne pogovarjam pa se še zaenkrat ne, očitno ni potrebe ker lepo rastejo , pa saj tisti čisto moj kaktus tudi cveti
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:22:10
|
|
|
|
venezuela
|
sicr pa ko smo pri porodih, mene ga je ful strah, k sem ful panik glede injekcij pa bolečin...bo kr kriza ja... me mami zafrkava, da ko bom jst rojevala, bo še vratar z bolnce pobegnu... pri men je bla zmer taka panika, ko sem bla mala, da sta mela oba dopust, da sta me lah k zdravniku pa cepit spravla...pa iz izkušenj veta kakšna sm...moj pa k sreč še ne ve...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:22:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps ej,punce nekaj mi obljubite Odvisno kaj, kaktusa ti ne posodim pa kaki kaktus hec spps, hec.... rodit ti bomo pa provale pomagat, ni problema su vejm....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:22:50
|
|
|
|
_ancica_
|
jst pa se pogovarjam z njimi, ampak ne prav lepo, ko vidim da mi vse crkuje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:23:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela sicr pa ko smo pri porodih, mene ga je ful strah, k sem ful panik glede injekcij pa bolečin...bo kr kriza ja... me mami zafrkava, da ko bom jst rojevala, bo še vratar z bolnce pobegnu... pri men je bla zmer taka panika, ko sem bla mala, da sta mela oba dopust, da sta me lah k zdravniku pa cepit spravla...pa iz izkušenj veta kakšna sm...moj pa k sreč še ne ve... nič bat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:23:33
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja , meni tud edino kaktus se uspeva so bolj trdovratni! pa se lazji za vzdrzevanje, edin temi in vlagi ne smejo bit prevec casa izpostavljeni....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:23:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ jst pa se pogovarjam z njimi, ampak ne prav lepo, ko vidim da mi vse crkuje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:24:09
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela sicr pa ko smo pri porodih, mene ga je ful strah, k sem ful panik glede injekcij pa bolečin...bo kr kriza ja... me mami zafrkava, da ko bom jst rojevala, bo še vratar z bolnce pobegnu... pri men je bla zmer taka panika, ko sem bla mala, da sta mela oba dopust, da sta me lah k zdravniku pa cepit spravla...pa iz izkušenj veta kakšna sm...moj pa k sreč še ne ve... mene je tud mal strah, ampak bo ze
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:27:51
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj jaz ko začnem študirati o porodu mi tudi ni vseeno samo moj ve da bo mogo bit z mano tako da mu to ne uide, naj vidi kako je to hudo , drugače pa me zdravnikov in inekcij ni več nič strah
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:27:54
|
|
|
|
venezuela
|
sej pol pa vse baje pozabiš, ko otročka vidiš...sam mi je pa najbl smešen, ko kakšn tip začne pametovat glede poroda...bi jih rada vidla korenjake, če bi eno M dal skos, bi se lah odkril...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:28:22
|
|
|
|
spps
|
ki je pa zdaj nasmejani,ko ful rada neki filozofira
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.