![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:49:08
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj pa ta?tu jih je več na enem na izbiro meni se pa tukaj tisti spodnji bolj dopadejo, ker so malo ukrivljeni
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:54:09
|
|
|
|
sončnica24
|
Joj joj zdaj pa resno no delile pa si jih ne bomo, jaz mojega ne delim pa tudi drugega nočem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:55:25
|
|
|
|
spps
|
nisem zbirateljica,zdaj mam sam enga
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:55:30
|
|
|
|
tany83
|
Jaz mojga tud ne posojam, o drugem pa niti ne razmisljam.... mam lexusas in sem cist zadovoljna z njim.... ma vse v enem...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:56:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Joj joj zdaj pa resno no delile pa si jih ne bomo, jaz mojega ne delim pa tudi drugega nočem daj .daj če se pogovarjamo o kaktusih
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:56:13
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps nisem zbirateljica,zdaj mam sam enga ... ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:58:07
|
|
|
|
_ancica_
|
sej mate prav...tisti doma so itak najboljsi jst ga tud ne bi zamenjala za noben drug kaktus!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:59:38
|
|
|
|
spps
|
malo heca mora bit.če bomo tako nadeljevale bomo pa hitro do 2ootke prišle
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:00:57
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps malo heca mora bit.če bomo tako nadeljevale bomo pa hitro do 2ootke prišle ja hec pa more bit...se je zdravo tkole nasmejat vsake tolk casa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:03:39
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps malo heca mora bit.če bomo tako nadeljevale bomo pa hitro do 2ootke prišle ja hec pa more bit...se je zdravo tkole nasmejat vsake tolk casa itak, drgac bi blo prevec dolgocasno
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:03:56
|
|
|
|
nasmejani
|
Najbolj je da poskuste celo živlenje bit nasmejane.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:04:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps malo heca mora bit.če bomo tako nadeljevale bomo pa hitro do 2ootke prišle ja hec pa more bit...se je zdravo tkole nasmejat vsake tolk casa saj,sam si včasih mislim,da če bi me ker vidu kak cepam za compom,bi ziher dobla kako napotnico za psihiatrijo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:04:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: nasmejani Najbolj je da poskuste celo živlenje bit nasmejane. sam pol te pa lahk krč zagrabi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:05:57
|
|
|
|
tany83
|
... ja spps... sej mene tud... k se rezim ko usekana tle za compom
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:07:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... ja spps... sej mene tud... k se rezim ko usekana tle za compom
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:07:19
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa tudi če gre za pikajoči kaktus ga ne posodim pravzaprav ga vam niti podarit ne morem, ker sem nekje brala da kaktus podariš tustemu ki ga nimaš rad. Drugače pa so pozitivni ker uničujejo sevanje, da malce temo zasmetim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:10:18
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... ja spps... sej mene tud... k se rezim ko usekana tle za compom a te smejalne misice boljijo?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:11:26
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Pa tudi če gre za pikajoči kaktus ga ne posodim pravzaprav ga vam niti podarit ne morem, ker sem nekje brala da kaktus podariš tustemu ki ga nimaš rad. Drugače pa so pozitivni ker uničujejo sevanje, da malce temo zasmetim zasmetis ne ampak pozivis...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:11:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Pa tudi če gre za pikajoči kaktus ga ne posodim pravzaprav ga vam niti podarit ne morem, ker sem nekje brala da kaktus podariš tustemu ki ga nimaš rad. Drugače pa so pozitivni ker uničujejo sevanje, da malce temo zasmetim naše teme ne moreš zasmetit pa če bi men ker kaktus podaril ne bi bla čist nič jezna,ker mi vse drugo crkne zalivam rože,takrat ko se spomnim-to pa je bolj poredko za to mam pa sam dve vijolici-no liste od njih
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:11:36
|
|
|
|
venezuela
|
sm šla na wc...pa mam ful drisko me očitno neki prebava zafrkava...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:12:11
|
|
|
|
spps
|
ej,punce nekaj mi obljubite
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:13:46
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Pa tudi če gre za pikajoči kaktus ga ne posodim pravzaprav ga vam niti podarit ne morem, ker sem nekje brala da kaktus podariš tustemu ki ga nimaš rad. Drugače pa so pozitivni ker uničujejo sevanje, da malce temo zasmetim naše teme ne moreš zasmetit pa če bi men ker kaktus podaril ne bi bla čist nič jezna,ker mi vse drugo crkne zalivam rože,takrat ko se spomnim-to pa je bolj poredko za to mam pa sam dve vijolici-no liste od njih pri meni tud nič drucga ne rata... isto, k ti...pozabm zalivat...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:13:46
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela sm šla na wc...pa mam ful drisko me očitno neki prebava zafrkava... Ma ni prebava kriva ancica te je internetno okužila
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:13:51
|
|
|
|
spps
|
pol ko nam enkrat rata zanosit-pa če bom čez rok spet da udarimo,kako smejalno debato,da ne bo preveč dolgo treba čakat,pa da popadki ne bojo tk hudi
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:14:13
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ej,punce nekaj mi obljubite Odvisno kaj, kaktusa ti ne posodim
|
Ime za fantkamel79Katero ime je lepše? Lahko dodate svoje predloge.Matevž (
11%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Tevž (
8%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Aljaž (
20%)
Jaka (
18%)
Jakob (
18%)
Luka (
26%)
Število vseh glasov: 280Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!