|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
19.2.2008 17:34:03   
venezuela
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: venezuela

kakšen je komentar?user posted image user posted image

noro...user posted image user posted image men je skor ušlo...user posted image user posted image user posted image  kako bi ga pa poimenovala...herr Fritz?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ta mi je najprej padel v očiuser posted image user posted image user posted image user posted image tany,a tvoj je tist najdaljši???

sm hotla isto vprašat...user posted image user posted image  moj je ta srednji,.... je slovencuser posted image user posted image user posted image

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
19.2.2008 17:34:32   
_ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Za priprave mam še dovolj časa še ga ne bo tako hitro tako da, sicer pa se full rada skupaj tuširama in potem tako dalje... Edino kar bi si lahko si moram noge pobrit, to pa bi res lahko naredla samo se mi še zdaj ne dauser posted image

je pa še bl rajc, če te on obrije...samo ne sam noge, tud kje drugje...user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
19.2.2008 17:36:03   
sončnica24
Ok zdaj pa res grem po pampersko se smejem ko kašno tele še dobro da sem sama doma če ne bi kdo rekel da se mi bledeuser posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
19.2.2008 17:36:37   
tany83

kaktus mislim,da ne bo pomoteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj bi laho bil un na levi (zelen), sam je mal pretanek... pa tud tko zelen ni vec... je ze bolj zdrel user posted image user posted image user posted image  

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
19.2.2008 17:37:18   
_ancica_
kaj smo dobre....same pokvarjenke user posted image user posted image user posted image
ne sej ne, to je cist nekaj normalnega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
19.2.2008 17:37:46   
venezuela

Jaz pa sem mislila da boste začele debatirat kateri je večjiuser posted image o šit zdaj pa se je ta sindrom razdraženosti že na mene prenesouser posted image user posted image user posted image

meni je najbolj tisti beli ta kosmati všeč...user posted image  so ostali preveč tenkiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...tko da je ta že zasedn...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2981
19.2.2008 17:38:23   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

kaktus mislim,da ne bo pomoteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj bi laho bil un na levi (zelen), sam je mal pretanek... pa tud tko zelen ni vec... je ze bolj zdrel user posted image user posted image user posted image  

Zdaj pa vemo zakaj si iz slovenije odišla tisto morje in plaže pa palme in toplo vreme so bili samo izgovori ha? Zdaj pa smo te našleuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
19.2.2008 17:39:16   
venezuela

men se je isto zdel...user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa vemo zakaj si iz slovenije odišla tisto morje in plaže pa palme in toplo vreme so bili samo izgovori ha? Zdaj pa smo te našleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2983
19.2.2008 17:40:01   
_ancica_

Jaz pa sem mislila da boste začele debatirat kateri je večjiuser posted image o šit zdaj pa se je ta sindrom razdraženosti že na mene prenesouser posted image user posted image user posted image

meni je najbolj tisti beli ta kosmati všeč...user posted image  so ostali preveč tenkiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...tko da je ta že zasedn...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sm se tud v tega zagledala!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2984
19.2.2008 17:40:10   
venezuela

men se je isto zdel...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2985
19.2.2008 17:41:33   
spps
še dobr da smo iz različnih koncev,da si lahk ,delimo med sebojuser posted image user posted image user posted image  vsaj za  neki je dobra časovna razlikauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2986
19.2.2008 17:41:43   
tany83

Ja itak, zakaj pa mislis, da jaz na plazo NE HODIM... in da ko je moj doma, me nic tu gor ni... so mene sem zvabile druge znamenitosti, ki so vecje in obilnejse od palem in morja, pa se rabit se jih da pogostej in niti ven iz hise ti ni treba, kreme za soncenje ne rabis, pa se sonce te ne opece...user posted image user posted image user posted image ...

aja, drgac kaktus, nevem ce ga bi lih poimenovala, je ze res da stokam vcasih, sam tko hudo pa ni, kot, da bi te kaktus pikaluser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2987
19.2.2008 17:41:58   
venezuela
sicer pa, vete kak rečejo tisti, ko nimajo fritza...ni važna velikost pa debelina...važna je tehnikauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2988
19.2.2008 17:42:46   
spps

sicer pa, vete kak rečejo tisti, ko nimajo fritza...ni važna velikost pa debelina...važna je tehnikauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2989
19.2.2008 17:44:21   
spps
zdaj pa vas enmal zapuščam,moram it dat avto v garažo-sam brez kakšnih sopomenkuser posted image user posted image user posted image

tist bo pr men pol po deseti uriuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
19.2.2008 17:44:42   
tany83

Ja sam ce pa lahko mas tehniko pa se fritza pa je waoooooooo....
zakaj pi ficka kupovala, ce lah mas lexusasa....user posted image user posted image user posted image ... sej ficko te tud na cilj pripelje... sam lexus pa je njami.. udoben, pa uzitek je v nejm sedet....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2991
19.2.2008 17:44:44   
venezuela
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

jst sm se tud v tega zagledala!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

je že zasedn...lahko si ga pa deliva...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj, šit, čist sm out, pa knjige za učit mam pred sabo....user posted image  kriza...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
19.2.2008 17:45:04   
sončnica24
Ja saj tehnika je tudi važna samo da pa je tako majhen da ga s povečevalnim steklom ne vidiš to pa je potem tudi vprašanje če tehnika zaležeuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
19.2.2008 17:45:41   
venezuela

Ja sam ce pa lahko mas tehniko pa se fritza pa je waoooooooo....
zakaj pi ficka kupovala, ce lah mas lexusasa....user posted image user posted image user posted image ... sej ficko te tud na cilj pripelje... sam lexus pa je njami.. udoben, pa uzitek je v nejm sedet....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
19.2.2008 17:46:17   
_ancica_

Ja saj tehnika je tudi važna samo da pa je tako majhen da ga s povečevalnim steklom ne vidiš to pa je potem tudi vprašanje če tehnika zaležeuser posted image

ja res je, tehnika je pomembna, ce je pa se velikost dobra, potem je pa res super!!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2995
19.2.2008 17:46:31   
spps
kaj pa ta?tu jih je več na enem na izbirouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
19.2.2008 17:47:18   
venezuela

tega pa res nobeni ne privoščim...user posted image user posted image user posted image ja,se pa tipi s tem tolažjo...user posted image user posted image user posted image dobr, da me nimamo s tem težavuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2997
19.2.2008 17:47:23   
_ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

je že zasedn...lahko si ga pa deliva...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj, šit, čist sm out, pa knjige za učit mam pred sabo....user posted image  kriza...user posted image user posted image user posted image user posted image

ja zgleda da si ga bo treba delit hahahaha user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2998
19.2.2008 17:48:44   
sončnica24
Jaz vam več sploh ne sledim, me že tako vse boli da sploh k sebi ne pridem.user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
19.2.2008 17:49:03   
tany83

kaj pa ta?tu jih je več na enem na izbirouser posted image

spps, ti mas pa ogrominh slik teh kaktusov... a si zbirateljica????

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

IMENA OTROK
KUTINA

ALI BI SVOJEGA OTROKA POIMENOVALI NA ŽELJO STARIH STARŠEV?

Da, ker jih spoštujem. (3%)

Ne, ker je to moja lastna izbira. (76%)

Že imam izbrano ime. (8%)

Ne vem. (2%)

Mogoče. (12%)

Partner mi ne dovoli. (0%)

Število vseh glasov: 417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!