![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:34:03
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: spps kakšen je komentar? noro... men je skor ušlo... kako bi ga pa poimenovala...herr Fritz? ta mi je najprej padel v oči tany,a tvoj je tist najdaljši??? sm hotla isto vprašat... moj je ta srednji,.... je slovenc
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:34:32
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Za priprave mam še dovolj časa še ga ne bo tako hitro tako da, sicer pa se full rada skupaj tuširama in potem tako dalje... Edino kar bi si lahko si moram noge pobrit, to pa bi res lahko naredla samo se mi še zdaj ne da je pa še bl rajc, če te on obrije...samo ne sam noge, tud kje drugje...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:36:03
|
|
|
|
sončnica24
|
Ok zdaj pa res grem po pampersko se smejem ko kašno tele še dobro da sem sama doma če ne bi kdo rekel da se mi blede
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:36:37
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kaktus mislim,da ne bo pomote Moj bi laho bil un na levi (zelen), sam je mal pretanek... pa tud tko zelen ni vec... je ze bolj zdrel
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:37:18
|
|
|
|
_ancica_
|
kaj smo dobre....same pokvarjenke ne sej ne, to je cist nekaj normalnega
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:37:46
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Jaz pa sem mislila da boste začele debatirat kateri je večji o šit zdaj pa se je ta sindrom razdraženosti že na mene preneso meni je najbolj tisti beli ta kosmati všeč... so ostali preveč tenki ...tko da je ta že zasedn...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:38:23
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps kaktus mislim,da ne bo pomote Moj bi laho bil un na levi (zelen), sam je mal pretanek... pa tud tko zelen ni vec... je ze bolj zdrel Zdaj pa vemo zakaj si iz slovenije odišla tisto morje in plaže pa palme in toplo vreme so bili samo izgovori ha? Zdaj pa smo te našle
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:39:16
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps kaktus mislim,da ne bo pomote men se je isto zdel... Moj bi laho bil un na levi (zelen), sam je mal pretanek... pa tud tko zelen ni vec... je ze bolj zdrel Zdaj pa vemo zakaj si iz slovenije odišla tisto morje in plaže pa palme in toplo vreme so bili samo izgovori ha? Zdaj pa smo te našle
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:40:01
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Jaz pa sem mislila da boste začele debatirat kateri je večji o šit zdaj pa se je ta sindrom razdraženosti že na mene preneso meni je najbolj tisti beli ta kosmati všeč... so ostali preveč tenki ...tko da je ta že zasedn... jst sm se tud v tega zagledala!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:40:10
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps kaktus mislim,da ne bo pomote Moj bi laho bil un na levi (zelen), sam je mal pretanek... pa tud tko zelen ni vec... je ze bolj zdrel Zdaj pa vemo zakaj si iz slovenije odišla tisto morje in plaže pa palme in toplo vreme so bili samo izgovori ha? Zdaj pa smo te našle men se je isto zdel...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:41:33
|
|
|
|
spps
|
še dobr da smo iz različnih koncev,da si lahk ,delimo med seboj vsaj za neki je dobra časovna razlika
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:41:43
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps kaktus mislim,da ne bo pomote Moj bi laho bil un na levi (zelen), sam je mal pretanek... pa tud tko zelen ni vec... je ze bolj zdrel Zdaj pa vemo zakaj si iz slovenije odišla tisto morje in plaže pa palme in toplo vreme so bili samo izgovori ha? Zdaj pa smo te našle Ja itak, zakaj pa mislis, da jaz na plazo NE HODIM... in da ko je moj doma, me nic tu gor ni... so mene sem zvabile druge znamenitosti, ki so vecje in obilnejse od palem in morja, pa se rabit se jih da pogostej in niti ven iz hise ti ni treba, kreme za soncenje ne rabis, pa se sonce te ne opece... ... aja, drgac kaktus, nevem ce ga bi lih poimenovala, je ze res da stokam vcasih, sam tko hudo pa ni, kot, da bi te kaktus pikal
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:41:58
|
|
|
|
venezuela
|
sicer pa, vete kak rečejo tisti, ko nimajo fritza...ni važna velikost pa debelina...važna je tehnika
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:42:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela sicer pa, vete kak rečejo tisti, ko nimajo fritza...ni važna velikost pa debelina...važna je tehnika
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:44:21
|
|
|
|
spps
|
zdaj pa vas enmal zapuščam,moram it dat avto v garažo-sam brez kakšnih sopomenk tist bo pr men pol po deseti uri
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:44:42
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela sicer pa, vete kak rečejo tisti, ko nimajo fritza...ni važna velikost pa debelina...važna je tehnika Ja sam ce pa lahko mas tehniko pa se fritza pa je waoooooooo.... zakaj pi ficka kupovala, ce lah mas lexusasa.... ... sej ficko te tud na cilj pripelje... sam lexus pa je njami.. udoben, pa uzitek je v nejm sedet....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:44:44
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Jaz pa sem mislila da boste začele debatirat kateri je večji o šit zdaj pa se je ta sindrom razdraženosti že na mene preneso meni je najbolj tisti beli ta kosmati všeč... so ostali preveč tenki ...tko da je ta že zasedn... jst sm se tud v tega zagledala!!!! je že zasedn...lahko si ga pa deliva... joj, šit, čist sm out, pa knjige za učit mam pred sabo.... kriza...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:45:04
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja saj tehnika je tudi važna samo da pa je tako majhen da ga s povečevalnim steklom ne vidiš to pa je potem tudi vprašanje če tehnika zaleže
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:45:41
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: venezuela sicer pa, vete kak rečejo tisti, ko nimajo fritza...ni važna velikost pa debelina...važna je tehnika Ja sam ce pa lahko mas tehniko pa se fritza pa je waoooooooo.... zakaj pi ficka kupovala, ce lah mas lexusasa.... ... sej ficko te tud na cilj pripelje... sam lexus pa je njami.. udoben, pa uzitek je v nejm sedet....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:46:17
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ja saj tehnika je tudi važna samo da pa je tako majhen da ga s povečevalnim steklom ne vidiš to pa je potem tudi vprašanje če tehnika zaleže ja res je, tehnika je pomembna, ce je pa se velikost dobra, potem je pa res super!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:46:31
|
|
|
|
spps
|
kaj pa ta?tu jih je več na enem na izbiro
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:47:18
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ja saj tehnika je tudi važna samo da pa je tako majhen da ga s povečevalnim steklom ne vidiš to pa je potem tudi vprašanje če tehnika zaleže tega pa res nobeni ne privoščim... ja,se pa tipi s tem tolažjo... dobr, da me nimamo s tem težav
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:47:23
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Jaz pa sem mislila da boste začele debatirat kateri je večji o šit zdaj pa se je ta sindrom razdraženosti že na mene preneso meni je najbolj tisti beli ta kosmati všeč... so ostali preveč tenki ...tko da je ta že zasedn... jst sm se tud v tega zagledala!!!! je že zasedn...lahko si ga pa deliva... joj, šit, čist sm out, pa knjige za učit mam pred sabo.... kriza... ja zgleda da si ga bo treba delit hahahaha
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:48:44
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz vam več sploh ne sledim, me že tako vse boli da sploh k sebi ne pridem.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 17:49:03
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj pa ta?tu jih je več na enem na izbiro spps, ti mas pa ogrominh slik teh kaktusov... a si zbirateljica????
|
IMENA OTROKKUTINAALI BI SVOJEGA OTROKA POIMENOVALI NA ŽELJO STARIH STARŠEV? Da, ker jih spoštujem. (
3%)
![](https://ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Ne, ker je to moja lastna izbira. (
76%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Že imam izbrano ime. (
8%)
Ne vem. (
2%)
Mogoče. (
12%)
Partner mi ne dovoli. (
0%)
Število vseh glasov: 417Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!