|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
19.2.2008 15:43:45   
venezuela
ancica heloou. pri nas v slo je takšno lepo vreme!user posted image user posted image user posted image user posted image
a pri vas še sneži?
s katerga dela toronta pa si? js sem bila v topical-upam, da sm prav napisala. postaja za subway se pa ne spomnem kak se je rekla, pa sem jo skos mela v glavi...user posted image

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
19.2.2008 15:44:17   
tany83
Ja ne mam se en teden do M, O je ze mimo... saj me ne tko grozno spika, sam bolj kot ponavadi, mogoce je napoved user posted image ... sej ce ne bo boljs grem k g... bom pocakala do user posted image pol pa bo vse jasno....

ancica... itak, da sem te pogresala, nisem mela s kom neumnosti govorituser posted image ....

zdaj pa nesem perilo obesit.... user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
19.2.2008 15:44:55   
_ancica_
spps...ga bos pa se 1x cez par dni nardila, potem bo pa zihr + user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
19.2.2008 15:48:00   
_ancica_
tany...vidim da me je venezuela dobro nadomescala, ko me ni bilo gor user posted image Bravo!!! user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
19.2.2008 15:55:25   
venezuela
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

tany...vidim da me je venezuela dobro nadomescala, ko me ni bilo gor user posted image Bravo!!! user posted image

pol se grem zej loh učit...user posted image user posted image user posted image  sam kaj ko je tko fajn čvekat..user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
19.2.2008 15:56:26   
tany83

ja, ja sem skoz mela nekoga, da mi je druzbo delal... user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
19.2.2008 15:57:32   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela

pol se grem zej loh učit...user posted image user posted image user posted image  sam kaj ko je tko fajn čvekat..user posted image

vsaj se dva posta prej napisi, da ti bomo cestitali za dve user posted image user posted image ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2907
19.2.2008 15:57:52   
sončnica24
Hojla pa bom jaz danes tudi tuuser posted image , je mojemu nekaj vmes prišlo pa je na poti tako da ga ziher do večera nebo, bom pa si jaz z vami čas malce krajšala, da ne bom jutri ko zmešana bralauser posted image

Venezuela glede vnetja ja jaz sem mela beli tok povečan pa sem na antibiotih pa dvojnih svečkah, danes začnem z drugo rundo pa še eno tableto moram vset ko dobim user posted image , če bo prišla. Sem pa danes zjutraj hodla na pošto pa še je blo full mrzlo pa sem eno punco vidla z majco da ji je popek ven gledal pa odprta bunda, jaz pa toliko da nisem mela šala pa kape na glavi, mislim me to razjezi da bi ji nekaj rekla, ker sem sama mela ledvične kamne pa mam vedno spodnjo majco gor ker vem kak je to ko kaj boli, živa katastrofa.

Uf zdaj pa neko lepšo temo uberimo. Aja ancica dobro si ga v petek biksala sem se danes tako nasmejalauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
19.2.2008 16:00:27   
_ancica_

user posted image se malo poklepetaj tukaj, je bolj zabavno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2909
19.2.2008 16:01:15   
venezuela
ancica greš kdaj v šoping v eaton center(al kak se napišeuser posted image ) v downtown-u?

kadar sem šla, so me ful noge nasledn dan, sam je noro, ful vsega, pa tolk sm zmer enih prčkarij kupila...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2910
19.2.2008 16:04:09   
_ancica_
soncnica...a ves da mene tud to jezi, ko vidim punce sredi zime v tistih poletnih majckaj, kako kazejo pol trebuha...mislm, a jih nc ne zebe al kaj? sploh ne razumem tega...najbrz se drzijo nacela ''za lepoto je treba potrpet'' user posted image user posted image

ja v petek je blo pa res zabavno...ne vem kaj nam je blo...najbrz je blo nekaj v zraku user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
19.2.2008 16:04:46   
venezuela
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24
Venezuela glede vnetja ja jaz sem mela beli tok povečan pa sem na antibiotih pa dvojnih svečkah, danes začnem z drugo rundo pa še eno tableto moram vset ko dobim user posted image , če bo prišla. Sem pa danes zjutraj hodla na pošto pa še je blo full mrzlo pa sem eno punco vidla z majco da ji je popek ven gledal pa odprta bunda, jaz pa toliko da nisem mela šala pa kape na glavi, mislim me to razjezi da bi ji nekaj rekla, ker sem sama mela ledvične kamne pa mam vedno spodnjo majco gor ker vem kak je to ko kaj boli, živa katastrofa.

ti dam čist prov...user posted image user posted image user posted image  mene tud ful ujezi, ko vidim punce ko iz šole grejo sred najhujše zime v takih kratkih bundicah, ko jih jst bi za polet mela...user posted image user posted image  

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
19.2.2008 16:05:26   
_ancica_

ancica greš kdaj v šoping v eaton center(al kak se napišeuser posted image ) v downtown-u?

kadar sem šla, so me ful noge nasledn dan, sam je noro, ful vsega, pa tolk sm zmer enih prčkarij kupila...user posted image

ja vcasih pa res...kadar mava dost casa, ker je kar dalec od tukaj, se posebno ker nimava avta, tako da najprej na avtobus do podzemne in potem s podzemno do centra. Je pa res ful velik ta center! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2913
19.2.2008 16:06:35   
venezuela
user posted image jupiiiii!!! 2 zvezdiceuser posted image user posted image  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2914
19.2.2008 16:10:00   
_ancica_
bravo venezuela!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zdaj pa kar veselo do treh! Se mi zdi da jih dobis pri 500...ce se ne motim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2915
19.2.2008 16:13:25   
tany83

user posted image jupiiiii!!! 2 zvezdiceuser posted image user posted image  user posted image user posted image

Cestitam user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2916
19.2.2008 16:17:54   
venezuela
 ancica s katerga dela si? moja teta ma tud v Queens-u barber shop, pa sem velikokrat tam hodla. sam iz topical sm šla do postaje peš, pa pol v queensu z busom dalje...kr traja...sam če greš pa naravnost po ulci s tramvajem dol pa pridš naravnost na plažouser posted image  ja, toronto je biu men zlo všeč, pa moj ma tud žlahto dol, staro mamo, sestriče...

Neposredna povezava do sporočila: 2917
19.2.2008 16:18:31   
sončnica24
Čestitke venezuela zdaj pa veselo do 3 in tako je kot je ancica napisala dobiš jih pri 500 objavah, pa saj pri nas to ne bo problem boš vidla hitro prideš tako daleč. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
19.2.2008 16:19:41   
venezuela
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Čestitke venezuela zdaj pa veselo do 3 in tako je kot je ancica napisala dobiš jih pri 500 objavah, pa saj pri nas to ne bo problem boš vidla hitro prideš tako daleč. user posted image user posted image user posted image

pol pa veselo na delo...user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
19.2.2008 16:22:26   
venezuela
punce, a vas kej razganja, ko je sonček pa pomlad pa ljubezennn user posted image user posted image user posted image user posted image v zzzrrraakkkuuuuser posted image

mene fulll....kumi čakam, da bo še topleje, pa bomo zamenjale postlo z naravo priuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2920
19.2.2008 16:23:31   
_ancica_

ancica s katerga dela si? moja teta ma tud v Queens-u barber shop, pa sem velikokrat tam hodla. sam iz topical sm šla do postaje peš, pa pol v queensu z busom dalje...kr traja...sam če greš pa naravnost po ulci s tramvajem dol pa pridš naravnost na plažouser posted image  ja, toronto je biu men zlo všeč, pa moj ma tud žlahto dol, staro mamo, sestriče...

midva sva trenutno iz North Yorka, se bova pa cez dva tedna selila v Scarborough zarad njegove sluzbe. Nisva tako blizu centra, na zalost, ampak zaenkrat ker se nimava avta bo za prezivet. Zdaj trenutno moj rabi uro in pol da pride do sluzbe, se pravi da ga ni vec kot 12 ur vsak dan, pride domov okoli pol osmih zvecer user posted image ko se preseliva, bo pa imel le 10 minut hoje do sluzbe...komaj cakava! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2921
19.2.2008 16:24:17   
tany83
Glede na to, da je skoz toplo tle... mene skoz mece user posted image user posted image user posted image ... no saj se po postih vidi.... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2922
19.2.2008 16:24:28   
_ancica_
soncnica...kako si kaj? se ze dolgo nisva nic tipkale

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
19.2.2008 16:26:42   
venezuela
super, pol bota pa loh več skup...ja se kr vleče, ko si sam doma, men je tud zopern, ko sm pri mojmu sama v stanovanju on je pa v službi...pol pa bl na izi kuham, pospravlam, da gre cajt hitrej...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
19.2.2008 16:28:31   
venezuela
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Glede na to, da je skoz toplo tle... mene skoz mece user posted image user posted image user posted image ... no saj se po postih vidi.... user posted image user posted image user posted image

pa hvala bogu da je tkouser posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Revije za mamice, nosečnice
ksenija12

Ali kupujete revije za mamice, nosečnice itd...

da, občasno (41%)

da, naročena sem (7%)

ne (26%)

ne, prebrskam brezplačne revije,internet (25%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!