|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
15.2.2008 17:05:20   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca
Danes se s pregleda in moje dete je poslušalo mamine prošnje in se je obrnilo z glavo navzdol. user posted image

Saj sem ti rekla!!!!!!!!Super!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
15.2.2008 17:06:36   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Blacky občina Hoče daje 180 eurov, ker jaz spadam tja. Mi je pa čudno, da Miklavž nič ne daje. user posted image

Vauuuuuuuuuu, toliko????? Moram preverit pri nas, mogoče so v 3 letih kaj spremenili in postali bolj radodarni.user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
15.2.2008 18:26:22   
willma
Danes se s pregleda in moje dete je poslušalo mamine prošnje in se je obrnilo z glavo navzdol.

user posted image
Bravo dete!

Kar se pa srečanja tiče; kateri je družba ob večerji tudi zanimiva se nam naj kar pridruži 29.02. v Arte restavraciji.

Neposredna povezava do sporočila: 1903
15.2.2008 18:54:33   
malab
Barbaw  ali res toliko plačajo????  Super. Še dobro da sem jaz na tej občini. Kako pa se to uredi... dvig tega denarja, pa to?? Moraš it tja z rojstnim listom vrjetno....?user posted image

Lep pozdravček

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
15.2.2008 18:58:14   
malab
Blacky30  hvala, da si mi tak lepo napisala o paketu pa to... in mi link nastavila. Zgleda, da vedno prepozno pridem na forum in se malo lovim... hehe

barbaw od kot pa si ti? - če smem vprašat...user posted image

Lep pozdravček

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
15.2.2008 19:10:37   
barbaw
Na strani občine sem brala. Ups, zdaj gledam pa vidim, da ni več 180 ampak 125. user posted image  Boljše je že kot nič.

Vloga za uveljavitev pravice do enkratne denarne pomoči ob rojstvu otroka
Pravico do enkratne denarne pomoči ob rojstvu otroka lahko uveljavlja eden od staršev, če je otrok državljan RS in ima stalno prebivališče v Občini Hoče – Slivnica. Višina denarne pomoči znaša 125,00 € za vsakega živorojenega otroka in se izplača na podlagi izpolnjene vloge upravičenca.Denarna pomoč se lahko uveljavlja do dopolnjenih sedem mesecev otrokove starosti.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu malab)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
16.2.2008 9:17:24   
kekec in mojca
Willma, daj napiši še uro na naši temi! Da bomo vedele, kdaj naj pridemo. user posted image

Jaz sem danes v user posted image . Tako sem vesela, da se je moj otroček obrnil, da se mi je ponoči sanjalo, kako lahek porod sem imela. Sploh ni nič bolelo, user posted image sploh pa zato, ker je otrok bil obrnjen pravilno. user posted image user posted image Rodila sem v petih minutah... user posted image

Ja, ja, seveda, v sanjah je vse mogoče. Še nekaj - pet minut po porodu sem že skakala okoli in se hodla tuširat ter preverjat, kateri spol imamo. Bila je punčka. user posted image

Aja, pa niti vedela nisem, če sem prerezana ali ne...Si še katera želi, da bi se ji to uresničilo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
16.2.2008 15:41:53   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Willma, daj napiši še uro na naši temi! Da bomo vedele, kdaj naj pridemo. user posted image

Jaz sem danes v user posted image . Tako sem vesela, da se je moj otroček obrnil, da se mi je ponoči sanjalo, kako lahek porod sem imela. Sploh ni nič bolelo, user posted image sploh pa zato, ker je otrok bil obrnjen pravilno. user posted image user posted image Rodila sem v petih minutah... user posted image

Ja, ja, seveda, v sanjah je vse mogoče. Še nekaj - pet minut po porodu sem že skakala okoli in se hodla tuširat ter preverjat, kateri spol imamo. Bila je punčka. user posted image

Aja, pa niti vedela nisem, če sem prerezana ali ne...Si še katera želi, da bi se ji to uresničilo? user posted image user posted image user posted image

Sanje vsake user posted image , moje zagotovo!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1908
16.2.2008 16:01:31   
aprilska34
Zdravo, punceuser posted image !

Glede te enkratne denarne pomoči ob rojstvu otroka- to je tudi zame nekaj novega. user posted image Mogoče , če katera ve, kako je s tem v občini Duplek? Na njihovi spletni strani ne najdem ničesar...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
16.2.2008 16:45:12   
Blacky30
Predlagam ti, da jim napišeš mail. Jaz sem se že obrnila na našo občino Miklavž. Čakam odgovor.user posted image

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
18.2.2008 10:40:09   
Janey
Kukuc...evo nasuser posted image na htro se javim, da smo dobro. Počasi se navajamo. Malo smo utrujeni, ampak pogled na mojga sončka mi da razloge da prenesem to utrujenost. Sem kar šivana, tako da sedim na žlavhu.

Hvala vsem za čestitke, willma hvala za sms, sem ga bila vesela, kekec in mojca ja z razlogom me ni bilo na sestanek.

Ko bomo pa malo večji pa se zmenimo za kavo. Slikce bom dala v album enkrat se ta teden. Oblubimuser posted image user posted image

bodite pridne

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
18.2.2008 12:07:26   
barbaw
Janey ti se kar naspi, ko tvoj Jakec spančka. Me veseli, da sta doma in se dobro počutita kljub šivom. Ne bomo pozabile nate. Zdaj se posveti sebi in user posted image , me pa te bomo zvesto počakale. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
18.2.2008 15:28:00   
Janey
Naše sončece je tako pridno da mi je uspelo par slikc nalimati v album

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
18.2.2008 16:59:51   
kekec in mojca
Pozdravljena, Janey, sem se že spraševala, kaj je s tabo. Ta tvoj Jaka je ful luštkan dojenček, res... Tako je podoben Kekcu... se mi je zazdelo, da gledam njegove slike...user posted image
Ko se bosta malo ustalila, pa se bomo res zmenli za kavo... da si malo luštov potešim s cartanjem tvojega Jakca.

A ti Jaka spi ponoči? Vaju mučijo kaj krčki? Se mi zdi, da je bilo pri nas najhujše to, ko se nisem in nisem mogla naspat. Je pri tebi isto?

Glede šivov, nekaj časa bo najbrž še bolelo in boš vstajala bolj počasi, ampak bo kmalu bolje, boš videla.

In ostale nosečnice - kako ste kaj? Danes sem razmišljala, da je do našega lepega dogodka ostal le še dober mesec in pol (bolje se sliši kot slaba dva meseca) user posted image ... ampak to dete tako razgraja noter, da me včasih kar boli.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
18.2.2008 19:32:33   
renatka
Pozdravljene!
Jaz sem nova na tem forumu, sem drugače pod avgustovke, ker imam rok 22.8. Malo sem prišla pokukat, o čem čvekate Mariborčanke in mislim, da bom spremljala vaše debate.

Jaz sem tudi iz Maribora, sem prvič noseča in se že ful, ful veselimo našega bejbeka, kot mu ljubkovalno govoriva, ker še ne veva kaj je. Pa se tudi ni pomembno samo, da bo zdrav.

L.p. vsem user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1915
18.2.2008 19:50:44   
Vrtnica79
Dobrodošla Renatka, ti se kar pridruži pri čvekuuser posted image .

Kaj zaj, a bo padla kaka kavica dopoldanuser posted image  Jaz se tistega srečanja v Arte-ju ne bom mogla udeležit, je prepozna ura zame. Me takrat moji 2 pipiki preveč rabita domauser posted image .

Torej a pride katera na čvek!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
18.2.2008 19:52:25   
Vrtnica79
Joj, Janey sem ti pozabla rečt da je tvoj sinko fulllllll cartkan!

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
18.2.2008 21:27:57   
kekec in mojca
Nosečnice:
user posted image Kekec in Mojca, PDP 13.04.2008
user posted image Čmrlika, PDP maja
user posted image Barbaw, PDP 09.05.2008 user posted image Maja
user posted image Willma, PDP 16.06.2008
user posted image Malab, PDP 07.07.2008
user posted image Blacky30, PDP 17.07.2008
user posted image Frutka, PDP 19.07.2008
user posted image Renatka, PDP 22.08.2008
user posted image Anonimna, PDP enkrat septembra
user posted image Saraya, PDP enkrat septembra
user posted image Zakzak, PDP 10.09.2008

Mamice in dojenčki ali dojenčice:

user posted image Janey, Jaka, 12.02.2008
user posted image Nana 35, Klemen, 27.12.2007
user posted image Pandica
user posted image Koala
user posted image Marusah
user posted image Mehurčica, Eni, 19.10.2007
user posted image Vrtnica, Vana, 28.11.2007

In tiste, ki ki imamo že malo večje nadebudnike:
user posted image Lataša (Vrtnica) 6 let
user posted image David (Mehurčica), 4 leta
user posted image Frutek (Frutka) 3,5 let
user posted image Žan (Willma) 3, 5 let
user posted image Kekec (K&M), 3,5 let
user posted image Nejc (od Blacky), 3 leta
user posted image Aneja (Saraya), 3 leta
user posted image Jaka (Barbaw), 2 leti

Vrtnica, sama bom ta teden zelo težko prišla dopoldan na kavico, popoldan pa ni  problema. Naslednji teden bo pa glih obratno... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1918
18.2.2008 23:10:17   
arabela*
dober večer vsem.Pozdravljene nove user posted image .Seznam se pridno polni.Še en dan,pol pa spet pregled,komaj čakam,da vidim kaj bo dobrega.Slabosti še me kar dajejo,pa zbada me v sp.delu trebuha,tak da lenarim,ko je sobček,pa si kak sprehod privoščimuser posted image
Vrtnica 79,jaz sem za jutranji kafe,ker se tud ne bom mogla v Arteju pridružit.user posted image
Lep večer še naprej,grem naprej pred tvuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
18.2.2008 23:18:14   
frutka_
user posted image user posted image user posted image RENATKA WELCOME!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
19.2.2008 12:38:32   
willma
Renatka te jaz morda poznam? user posted image

Vsekakor pa: čestitke!user posted image in dobrodošla.

Punce kje v MB delijo zastojn hrano, ker grem v vrsto stat, če ne bo naša družina bankrotirala user posted image

Apetit imam za tri sloniceuser posted image

Uf, pa tako sem se veselila in važila do sedaj, da se ne redim tako kot v prvi nosečnosti.user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
19.2.2008 14:01:44   
kekec in mojca
user posted image Takoj ko sem videla nick Renatka sem pomislila, če je to tista Renatka od Frutke... in glede na njen odziv, bi rekla, da je... user posted image

Willma, baje nekje obstaja kuhinja za socialno šibke... user posted image samo ne vem, kje... Al pa, če greš v kakšno šolo jest, tam imajo običajno malo cenejša kosila, pa še repete dobiš zastonj... user posted image user posted image user posted image user posted image Boš prišparala... user posted image user posted image user posted image

Sama sem se do zdaj zredila za 9 kg - to je po tehtanju pri ginekologinji, kjer sem vedno drugače oblečena. Doma se tehtam zmeraj brez deke obleke na sebi, tam mi kaže malenkost manj - 8 kg... tako da, če bom do konca pridelala le še dva kg, bom prekleto srečna. Glede na to, kako pa mi zdaj paše sladko, dvomim, da bom ostala na 10 kg... Ampak dobro - ne bom se sekirala zaradi kil. Itak me bodo imeli za "princesko" v porodnišnici... user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
19.2.2008 14:04:18   
kekec in mojca
Aja, še to - ratalo mi je najti to butasto kombinacijo pri e-zavitku, da lahko oddam naročilo. Skrivnost sta dve kombinaciji in sicer, da je cena zaokrožena na .,26 in .,01 (to imajo samo tiste ribice) ali pa, da se cena konča na .,76, .,01 in .,50 €. Upam, da razumete, kaj mislim...

Neposredna povezava do sporočila: 1923
19.2.2008 15:36:49   
Čmrlika
Pozdravljene Mariborčanke!
Počasi se spet vklapljam v forume, smo rihtali sobico za bodočega člana, pa se nam je zaradi vseh mogočih okoliščin malooo zavleklo, internet pa ravno v tej sobici,hja kaj čemo..user posted image .No zdaj sem spet tukaj in če me sprejmete nazaj, bom veselauser posted image  user posted image
Drugače pa vidim en seznamček, pa dam še svoj PDP -27.april, tako da sem že v 31 tednu in že komaj čakam!
Me nekaj zanima, je tu katera gor, ko hodi zdaj v šolo za starše v zdravstveni dom? Sem firbec...
Vrtnica79- kako pa ste vi kaj? Kdaj greva na čvek?
No, lepo bodite zaenkrat, pa čestitke Janey in Marusah za vajina user posted image , pa čeprav malo z zamudo! Lepo se carkljajte in uživajte!user posted image user posted image user posted image
Lp

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 1924
19.2.2008 16:25:49   
trnuljčica
No, K& M  lahko me dodaš na seznam nosečk- PDP 25.4.08. Sem se vam že oglasila na temi o srečanju. Za enkrat velja, da pridem.

Čmrlika  jaz in K&M hodiva ravno zdaj februarja v MŠ  v ZD. Zakaj ? A ti tudi?
K&M user posted image za dete, da se je obrnilo. Tudi moj se je, pa ravno na valentinovouser posted image - od takrat brca pod rebri, prej vedno spodaj. A to pomeni, da se mogoče vidiva v Mb porodnišnici in SG odpade? Še eno vprašanje zate: A si že klicala na tisto številko za brezplačen paket za nego (dali na MŠ)?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

silvestrovo
NaTaŠa*

Ali bote za silvestrovo dale vaše male sončke v varstvo ali pa bojo z vami?

da, v varstvo (9%)

ne (91%)

Število vseh glasov: 190

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!