janet
|
Halo! Se javljam, na pregledu vse dobro, edino urin morem čez tri dni ponovno it dat, je bil malo slabši, pa je rekla, da tud ni hudega, mi je pa naredila hitri test, ker sem mela voden izcedek, pa se je hotela prepričat, da ni plodovna voda in je bil negativen, hvalabogu, nato me je pa dala na prvi Ctg in je rekla, da je čista desetka. Je pa mali še vedno obrnjen na glavo, dobla sem pa tud napotnico in nalog za prevoz, tak da mojga nebo več strah, kdo me bo peljal če se bo kaj prej zgodilo. Naročena sem pa na ponovni pregled že čez 14 dni, pa spet ne pri svoji ginekologinji- jih ima preveč. Urši - novo + 2 kg, tak da smo se zredili +13kg, pa še sreča,ker je zadnjič rekla da se morm vsaj 1 kg zredit, ker se prej nisem dva meseca kaj zredila OT pa je 110cm, razdalja pa je 37cm(doma zmerjena, mi jo je danc merla pa ni vpisala v materinsko knjižico, je zgleda pozabla). Katy - glede EA grem pa podpisat v petek tk da ti pol povem, ko oprajim, me je danc mal iz tira vrglo, ker še nisem ctg-ja pričakovala, no saj hvalabogu da sem ga mela, sam nisem mislila da bo že tak hitro, sem mislila tam po 37 tednu ne prej, je blo pa ful lepo poslušat malija kak mu srček bije. Sam da je z malim vse vredu, ostalo pa že bo, sem pa danes vidla sosedo v bolnici in je rodila punčko 5 dni čez rok, no zvedela pa sem da je rodila tudi bivša sošolka fantka in to 14 dni prej, tako da se kar bliža naš čas, punce se bo res treba kar pripravit. Lep preostanek teg sončnega dneva vam želim, se tipkamo kasneje al pa jutri, bom videla kako bom s časom.
|