|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
16.2.2008 16:03:57   
kai1
Midva sva na sončku že bila okoli 12h. Mali mi nič ne spi. Še takrat ko pa je zaspal, so pa sosedje začeli podirati en drevo in se zbudu. Histeričen jok, ko je slišal motorko.
Sedajle mi pa PC razbija.
Nič, greva še malo ven.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
16.2.2008 16:59:47   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: kai1

Men so pa dodali 23€ pri porodniški. Prav veliko se ne pozna, ampak tudi s tem sem zadovoljna.

Ja, saj jaz sem tudi vsakega eura več vesela, samo če se je POVPREČNA mesečna plača zvišala za 600€, nam pa porodniška za 20 ( ok, tiste, ki imate večjo, se vam je večuser posted image user posted image ), je to malo ironičnouser posted image

Vall in Reya, vse naj naj za 3/4 leta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
16.2.2008 21:28:42   
petra a
mi imamo pa prvi zobek, enka levo spodaj user posted image user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
16.2.2008 21:42:29   
kai1
Tjaša, čestitke za zobekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
16.2.2008 21:50:53   
Majchi
Tjaša, bravo za zobekuser posted image .

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
16.2.2008 22:10:32   
ancka1
Čer po daljšem času!
Tjaša bravo za zobek!!!! user posted image
No pri nas so tudi končno zgornje enkice pokukale ven. To ga je mučilo 2 meseca. JUHU!!! Sicer pa je bil pri nas tale 9. mesec totalen bum. Je Tevž vse nadoknadil v tem mesecu. Sedaj veselo puza, se zna (upa) usesti iz kužek poze, pa ležišče v postelji je bilo treba spustiti, ker je odkril, da se lahko dvigne....no, edino čveka je pa že od prej. user posted image  Nekaj njegovih klasičnih: mama-iiii user posted image  (user posted image ), kajje?, bejbe bejbe,... Pa poliglot je tudi že user posted image . Vsakič, ko mu rečem, če bo pil čaj, vedno odgovori (izključno za čaj) "tee". user posted image  user posted image  user posted image  Res nas je začel zabavat 100 na uro. A ja, pa nič več nočnega hranjenja. user posted image Sedaj samo trkam v les, da tako ostane.
Samo še toliko se pohvalim, da greva z mojim naslednji teden za obletnico poroke na morje za vikend-childless user posted image . Upam, da ne pride kaj vmes in bova to lahko izpeljala. Držite pesti. user posted image
Še nekaj pojem (žal ne morem spat s praznim želodcem) potem pa user posted image .

Vsem en lep pozdrav in še veliko lepega vremena!!!

P.S. Kaj je sedaj s temi user posted image ? A je sedaj še katera poleg lex, a kako? user posted image  

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
17.2.2008 2:15:05   
Cappy96
Dobro jutro!

Men ne uspe zaspat, pa tud po postelji se mi ne da več premetavat, zjutraj bo pa kriza, k bo treba učke odpret. Ampak, važno je, da smo zdravi user posted image

Majchi, Lana bi bla tud Anže, če bi bila fantek. Mi je tolk lepo ime.

Tjaši pa čestitke za zobek user posted image
Ančka, tudi Tevžu čestitke za nova zobka in za nočno spanje user posted image  user posted image ! Za vaju z možem pa držim pesti, da vama uspe eno lepo praznovanje obletnice! Le vzemita si čas drug za drugega!

Drugače pa pri nas nič posebno novega. Lana je že pozabila, kako se "sexa", se je pa danes, ko sva telovadile in sem jo postavila na kolena, sama vsedla user posted image . Sem bila ful vesela, kljub temu, da vaje (nihanje z medenico) nisva mogli več narediti. Se je bilo potrebno vsakič usest.

Jaz pa nisem nič opazila, da bi šla porodniška gor user posted image , moram prečekirat. Opazila sem samo, da sem dobila 2 € višji otroški dodatek user posted image .

Aja, tejč- kako kaj Mašino pitje? Ne vem, če ti to kaj pomaga, ampak jst sem končno ugotovila, kaj Lana rada pije (ne mara vode, ne čaja iz filter vrečk, ne instant, kakšen sok ala frutek že gre dol), najrajši pa ima kompot iz jabolk z malo cimeta. Res da ga pije po flaški, ampak gre dol tud po žlički al pa iz šalčke (z veliko mero potrpljenja in vztrajnosti).

Pa lep pozdravček!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
17.2.2008 2:32:37   
Cappy96
Pa še tele slikice:
user posted image
Lana stara 2 dni

user posted image
Lana stara 3 tedne
in
user posted image
Lana pri 8 mesecih

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
17.2.2008 8:38:52   
kaya2007
samo da se na hitro oglasim...kaja je v petek padla iz sedečega položaja nazaj na glavo. včeraj zvečer je bruhala in smo jo za vsak slučaj peljali na urgenco. ugotovili so, da ima rahlo počeno lobanjo, zato so jo zadržali. upam, da bo vse ok in da bo kmalu šla domov user posted image  zdaj greva počasi v KC, da vidim kaj se dogaja. LP!

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
17.2.2008 8:53:10   
dodi
Kaya 2007-o boga pupika!Upam,da gre čimprej domov.A je težko,ko gresta domov,a velik joka?
Tale je pa zanjo in da gre čimprej domov!

user posted image

Iz kje je pa padla?A samo iz sedečega položaja al je stala?

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
17.2.2008 9:01:37   
felicia
kaya- upam da bo vse ok z malo Kajouser posted image

Uroš je tudi parkrat butnu z glavo pa na srečo ni bilo nič, je p ZDEJ BOGI TAKO PREHLAJEN DA VERJETNO NE BOVA NASLEDNJI TEDEN NIKAMOR šla na srečanje naše.

ančka- kako ti je pa ratalo da prespi celo noč a se čisto nič ne zbuja al se vseeno za kakšno dudo ali čaj zbudi?

Dejte mi povedat kaj dajete svojim bebijem zjutri za zajtrk oz. ko se zbudijo naš mali sploh noče jesti groza recimo mleka ampak bi grizljal žemljico.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
17.2.2008 9:32:31   
Cappy96
Kaya, tud jst ti želim, da bo Kaja čimprej ok, pa da bo kmalu doma!user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
17.2.2008 9:37:18   
kjava
Ojoj, Kaya user posted image . Upam, da bo z malo vse v redu user posted image user posted image user posted image !

Felicia, naša  ponavadi je rižolino al pa čokolino, če pa vstane šele okrog desetih, ji dam pa kar sadje. Nima veze, naj Uroš je žemljo, če hoče. Sej mi tud zjutraj v glavnem jemo kaj s kruhom ane?

Cappy in Majchi, vidve mata pa čist enak okus za imena user posted image . Dobr, da nista sestri.

Jest tud še zmer ne vem, o kom tista debata, da je noseča. Predvidevam, pa da to ni nobena od nas majčic.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
17.2.2008 10:01:44   
petra a

kaya-držim pesti za tvojo Kajo in da se čimprej vrne domov...moja je tud ene parkrat tkole butnla,zdej sm se pa ornk zamislilauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Jest tud še zmer ne vem, o kom tista debata, da je noseča. Predvidevam, pa da to ni nobena od nas majčic.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
17.2.2008 10:03:09   
BAMBINA_
O jezus kristus, kaya, upam, da bo s tvojo punčko čimprej vse v redu in da kmalu pride nazaj domov. user posted image user posted image Revica mičkena. 

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
17.2.2008 10:13:36   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petra a, a me zezaš al kaj? Dej hitr ZS!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
17.2.2008 10:21:49   
petra a
kjava-sej veš da zezam,noseča kle gor je samo Lex (no,mogoče je še majchi,k dela testeuser posted image , pa rožici je neki slabouser posted image , Bambina ima pa drugo zgodbouser posted image )

Ančka-želim vama lepo obletnicouser posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
17.2.2008 10:22:42   
juniorka
Kaji želim čimprejšnje okrevanje
user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
17.2.2008 10:26:18   
kai1
jutro

KAya, upam, da se Kaja čimprej pozdravi. sem se kar malo zamislila. Mi je včeraj Anže iz stoječega položaja padel nazaj. Sicer ni nič bruhal, spal je celo noč, tako da upam , da je vse ok.

Ančka, lepo praznujta obletnico. Mi2 jo imava 1. obletnico tudi ta mesec.

Felicia, jaz mu dam okoli 5.00, 6.00 flašo mleka, potem pa okoli 9.00 jogurt ali mleč,. kašico, čokolešnik.Včasih, pa tudi že sadje. Najraje pa pije zjutraj breskov sok.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
17.2.2008 10:29:28   
kjava
Petra a, to sem predvidevala, ja.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
17.2.2008 11:04:57   
ancka1
Joj, kaya, me je res v želodcu stinilo, ko sem to prebrala. Upam in držim pesti, da bo vse ok. PA SAJ BO!!!! user posted image  user posted image
Felicia, še se zbuja za kakšno dudo, stoka ipd,... (cca vsaj 5x na noč), ampak tisto dudo mu lahko tudi v napol koma stanju dam. Ni mi pa treba iz postelje, se samo nagnem k Tevževi postelji. Že to je nekaj, ha? user posted image

Šibam, moram sedaj ves čas Tevžmana imeti na očeh.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
17.2.2008 11:05:39   
ancka1
Pa hvala za vse želje! user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
17.2.2008 11:24:22   
Putka
Sem se včeraj malo odklopila, no vsaj tipkovnico, da je Katja lahko razbijala. Uspelo mi je nekaj zlikat. Danes sem se pa tudi malo pospravljat namenila, tole našo računalniško/sušilnico/sobo za goste. Se moj ne spravi, pa ga bom malo presenetila in pometala cel kup stvari stran (on jih pa šparauser posted image ).

Ker gostje že cel mesec ni (zrelo obnašanje, ni kaj), bom še njene stvari v eno škatlo zložila.

Včeraj smo se imali fajn na kratkem sprehodu (je še mene zeblo, ker je pihalo), pa na rojstnem dnevu, smo prišli domov zvečer, Katja je spala samo dopoldne in jo je ob 8 zmanjkalo.

Danes je pa v Tivoliju šov v podporo Aljažu Peganu, če katero zanima nastop gimnastičarjev iz cele Slovenije, je ob 17h v mali dvorani, zastonj. Dve urci prej pa lahko ostali telovadijo.

Feliška, Katja zajtrkuje sadje v kosu (jabolčni krhelj ja, jabolko naribano neuser posted image ) ali pa kruh. Kašic noče  sploh ne mlečnih. Uboga moja mami, ko jo dobi...

Sem zadnjič v mercatroju med skutkami ene fajn francoske sadne kašice našla, po 4 pakirane (mango-jabolko, guava, pa še ena kombinacija), 100% sadje brez dodatkov, malo za spremembo, ker so tili Hippkoti večinoma sladkani. Sem skuto not zamešala in je jedla.

Grem pospravljat..

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
17.2.2008 14:19:34   
Putka
Namesto da sem zunaj, pa pospravljamuser posted image . No, je pa veliko lažje dihat v tej sobi, prej je bilo toliko prahu..

Če katera rabi posteljnino za otroško posteljico, mi sporočite dimenzije. Prvi dve dobita gratisuser posted image . Se hecam. Nekaj materiala sem nabavila, pa moram sprobat koliko dobim ven. Mi smo ravno v fazi kupovanja nove posteljice, tale bambus antik ji je premajhna. Se Katja preveč obrača med spanjem, bomo šli na 140x70, pa posteljnino imam.

Grem do Mercatorja loto vplačat, upam da ne bom zamudila, potem pa en krog z vožičkom.

Še tolko, da pohvalim Katjo, kako lepo je. Sama si v usta nese testenine, z žličko ji še ne gre, ji pa uspe iz posodice na mizo nestiuser posted image . Ampak sva danes lepo makarone pojedli, jaz svoje, ona pa se je 15 minut s svojimi zabavala, da sem jaz v miru pojedla.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
17.2.2008 14:27:36   
Putka
Jaz sem jutri brez avta, bi šla pa vseeno na sprehod. Kaj če prestavimo Kamniško bistrico na naslednji teden? Se mi jutri katera pridruži na koseški tržnici, pa gremo eno rundo po PST?

Ob 11h, Koseška tržnica.

Putka (ki gre tudi sama, če ne bo nobene)

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......