Cappy96
|
Dobro jutro! Men ne uspe zaspat, pa tud po postelji se mi ne da več premetavat, zjutraj bo pa kriza, k bo treba učke odpret. Ampak, važno je, da smo zdravi Majchi, Lana bi bla tud Anže, če bi bila fantek. Mi je tolk lepo ime. Tjaši pa čestitke za zobek Ančka, tudi Tevžu čestitke za nova zobka in za nočno spanje ! Za vaju z možem pa držim pesti, da vama uspe eno lepo praznovanje obletnice! Le vzemita si čas drug za drugega! Drugače pa pri nas nič posebno novega. Lana je že pozabila, kako se "sexa", se je pa danes, ko sva telovadile in sem jo postavila na kolena, sama vsedla . Sem bila ful vesela, kljub temu, da vaje (nihanje z medenico) nisva mogli več narediti. Se je bilo potrebno vsakič usest. Jaz pa nisem nič opazila, da bi šla porodniška gor , moram prečekirat. Opazila sem samo, da sem dobila 2 € višji otroški dodatek . Aja, tejč- kako kaj Mašino pitje? Ne vem, če ti to kaj pomaga, ampak jst sem končno ugotovila, kaj Lana rada pije (ne mara vode, ne čaja iz filter vrečk, ne instant, kakšen sok ala frutek že gre dol), najrajši pa ima kompot iz jabolk z malo cimeta. Res da ga pije po flaški, ampak gre dol tud po žlički al pa iz šalčke (z veliko mero potrpljenja in vztrajnosti). Pa lep pozdravček!