|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
18.2.2008 10:13:47   
Aja1
Dan. Prva user posted image

MucaMaca, Barby je vsem napisala zs, da se bi izpisala. Ko se je izpisala, je izginil tudi njeni zs.

Punce, probajte tole http://users.volja.net/lukamarti/bralec_misli.htm Zanimivo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
18.2.2008 10:17:24   
Anonimen
Očitno je na mene pozabila. Skratka, upam, da je vse ok z njo.

Veste, kaj so mi pa danes lepega poslali. Odločbo o tem, da sem upravičena do denarnega nadomestila za 3 mesece iz Borze. user posted image user posted image user posted image Pa so mi tam rekli, da ne bom nič dobila. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4602
18.2.2008 10:52:57   
Aja1
MucaMaca, verjetno ti je poslala, ampak ker se je izpisala, so njeni zs-ji izbrisani (tudi, če so še neprebrani).

Pa super za nadomestilo. Itak, da ti pripada, če si celo leto dobivala porodniško user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
18.2.2008 11:04:16   
Anonimen
Na Zavodu so mi rekli, da ne bom upravičena, ker pred nastopom porodniške nisem delala eno leto.
Sem kar malo razočarana, da ljudje na Zavodu ne dajejo pravih informacij. user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4604
18.2.2008 13:58:51   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Na Zavodu so mi rekli, da ne bom upravičena, ker pred nastopom porodniške nisem delala eno leto.
Sem kar malo razočarana, da ljudje na Zavodu ne dajejo pravih informacij. user posted image user posted image

Hm, kako pa to, da potem jaz nisem tega dobila, ko sem pred nastopom porodniške delala nekaj mesecev več kot eno leto? user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
18.2.2008 14:40:10   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Hm, kako pa to, da potem jaz nisem tega dobila, ko sem pred nastopom porodniške delala nekaj mesecev več kot eno leto? user posted image

Čudno. Kdaj ti je potrekla pogodba? Se v enem mesecu vložila na zavod vlogo? Tukaj si lahko več prebereš. http://www.ess.gov.si/slo/Dejavnost/KnjigeInZlozenke/Zlozenke/dennad1.htm

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
18.2.2008 15:32:33   
marella1
Samo na hitro,
- preboleli smo bronhitis, jutri gremo v vrtec
- mi smo težki dobrih 10 kg in 80 cm, v zadnjem tednu smo sicer nekaj gr izgubili, ker ni jedla čisto nič
- temenc mi nimamo več od ene 4m, mazali z mustelo (super zadeva)
- jaz tudi ne vem kako nam bo uspel podvig s frizerjem, ker ima že kar dolge laske
- glede kopanja, pa je pri nas čisto nora na banjo in vodo

Nogavica user posted image user posted image , pa ne sekiraj se zaradi Živine teže. Važno, da je zdrava. Jaz sem bila tudi mali buhteljček, ko sem bila mala.

user posted image Zamima, upam da si bolje

Max nič bat, zdaj vsaj veš kaj te čaka user posted image

user posted image za vse bolane

Tudi jaz nisem vedela, da se je Barby izpisala, res škoda.

No zdaj pa šibam delat, ker se ne kar ne vidim ven user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
18.2.2008 19:40:09   
atanja
ČEr!
No mi mam pa alergijo na antibiotik k ga je dobil az ušesa... bi mogu it danes će v vrtec pa se mu je čez vikend tok pikic izpustilo da smo šl k zdravniku. Dobil je mazilo, pa eno negovalno kremo, pa en sirup proti srbenju.... Pikice ma še vedno-spolh zato ker se je prasku, ostalo ej vse vredu tud danes se je že preden smo šli k zdravniku manj prasku, sam zdaj pa ne vem al jutr ja v vrtec al ne?

No zdaj moram pa še mal srajc zlikat...

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
18.2.2008 19:59:22   
Aja1
Atanja, če je dobro razpoložen in da ga ne srbi preveč, gre lahko v vrtec. Upam, da te pikice čimprej minejo.

Mi imamo zadnje čase pa take probleme zvečer z uspavanjem. Ona gotova, da komaj gleda, ampak ne spat...bo raje 100x vstala, potem ko jo poležem se dere...traja kar eno uro, da zaspi. user posted image ... samo ene dva meseca je bilo super, ko je zaspala ob 18ih in zaspala v sekundi...

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
18.2.2008 20:00:44   
Aja1
Juhuhu...5000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem prej Nejo vagala in merila. Zdaj ima 79-80 cm in 11kg.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
18.2.2008 20:17:10   
Anonimen
Bravo, Aja1! user posted image  user posted image  user posted image Ti si pa res prava čvekica.

Jaz sem že obupala nad tem, da bi Ana sama zaspala, zato se kar skupaj uleževa na veliko posteljo in se cartava dokler ne zaspi. Bolj ko se skupaj tišiva, boljše je. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4611
18.2.2008 20:27:24   
Aja1
Kje je pa Max danes? Upam, da ni šla že rodit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
18.2.2008 20:59:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Pa menda ja ne. Kaj se je spet kaj slabo počutila? Upam, da bo kmalu kaj pokukala na RR.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4613
18.2.2008 21:09:16   
urška76
Čer!
Spet sem tuki. Pa vidim, da se je naša barby izpisala. Pa punce ne se pustit kokoškam na RR. K ene so res sam za zdraho tuki gor.
Max pa še ni šla rodit. Ma še 14 dni prepoved. A ne maxi. Pa crkljat mora mojo bodočo snaho, da ne bo pol preveč ljubosumja. Max, če bo pa preveč zahtevna, jo pa k nam na počitnice pošlji, da jo bo Miha zabaval. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
18.2.2008 21:18:06   
max81

Pa menda ja ne. Kaj se je spet kaj slabo počutila? Upam, da bo kmalu kaj pokukala na RR.

o bejbe dober večer....lepo da me vsaj malo pogrešateuser posted image

ne sem kr ok, spali sva zjutri do pol desetih...je mojga skor kap, k je vidu kakšna zaspanca ma domauser posted image user posted image user posted image user posted image ..on je mogu pa mal prej vstat, ker  je neki za šiht pisovuser posted image ..pol smo šli pa peš do trgovine, pa hitr južno kuhat, ker je šel moj na šiht....tamala popoldan kr ni hotla zaspat...če je pa zaspala je pa za pol ure, pol sva šle pa v merkur, ker sem hotla 2 teglca kupt za nikino sobo in vse kar mi je bilo všeč je bil samo en teglc, tko da jih grem čez par dni iskat, ko jih bodo dobiliuser posted image ...ko sva pa pršli domov sva pa večerjo nardile se šli stuširat in mala hitro spat, ker je bla že kr mal tečka.......jest pa pečt palačinke, ker nismo imeli nič kruha.....njami so ble dobre..kruh je pa zdej tud že pečen, tko, da grem na en ornk senvič, ker sem še kr lačnauser posted image zdejle pa kuham še eno omakco za jutri, tko da bomo sam še pire naredl pa bo..pa še malo več časa bomo lahko skupaj z atijem, preden nama spet uide na šiht
ja jutri me pa čaka spet malo pospravljanjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
18.2.2008 21:19:30   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Čer!
Spet sem tuki. Pa vidim, da se je naša barby izpisala. Pa punce ne se pustit kokoškam na RR. K ene so res sam za zdraho tuki gor.
Max pa še ni šla rodit. Ma še 14 dni prepoved. A ne maxi. Pa crkljat mora mojo bodočo snaho, da ne bo pol preveč ljubosumja. Max, če bo pa preveč zahtevna, jo pa k nam na počitnice pošlji, da jo bo Miha zabaval. user posted image

o super, a jo lahko že dons prpelemuser posted image user posted image user posted image user posted image , da se jest mal naspimuser posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
18.2.2008 21:20:32   
max81
marija kakšno sibirijo sem nardila k sem luftala bajto, da je šel smrad od palačink ven...zdej me pa zebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
18.2.2008 21:23:05   
Anonimen
Mene tudi zebe. Sem šla pogledat v kurilnico in je že vse temno v peči. Smo spet pozabili drva nadevat. Ooops.
Mojega še kar ni domov iz službe.
Jutri ima 30 let btw! user posted image

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4618
18.2.2008 21:27:20   
Aja1
Max, lepo, da si se oglasila. Kmalu bi začele navijat user posted image . Pa da ne boš pozabila sporočit, ko se boste odpravljali po novega člana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
18.2.2008 21:37:37   
max81

Max, lepo, da si se oglasila. Kmalu bi začele navijat user posted image . Pa da ne boš pozabila sporočit, ko se boste odpravljali po novega člana.

nč bat, z vsem boste na tekočemuser posted image user posted image

ooooo MucaMaca, moj je bil prejšni mesec 31user posted image user posted image user posted image .......mater stara se, sam jest sem še kr mladauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
18.2.2008 21:40:04   
max81
jest pa prejle tko hitim z večerjo, da bom ja do osmih fertik, da se  bom poknla dol pred tv in da bom gledala Grdo račko, pa razočarane gospodinje in kaj ugotovim, da jih ni večuser posted image user posted image user posted image pol pa več nism bla sigurna je je sploh dones ponedeljek ali neuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
18.2.2008 21:55:16   
Anonimen
Jaz imam 10 epizod 4.sezone Gospodinj, če katero zanima. Več jih itak še niso posneli zaradi nedavnega štrajka scenaristov.

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4622
18.2.2008 22:15:15   
max81
no kam ste vse spet pobegnileuser posted image

jutr je pa haus nova sezona a ne????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
19.2.2008 8:23:16   
Aja1
Dan. user posted image  Itak spet zlato. user posted image

Za dobro jutro sem zapravila 4 €. Kupila sem dve srečki od poštarja in obe prazni user posted image user posted image user posted image    Pa kolikokrat sem že rekla, da ne bom več kupovala te bedarije user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
19.2.2008 10:10:09   
ircica
uspavanje - mi smo spet na slabi poti. Že 2 dni je Kostja zaspal zjutraj za 30-45 minut, potem pa popoldne mrknil od 5 do 7.30. In potem seveda ni govora o spanju. Okrog pol desetih sem gaodšla uspavat, pA SAMO TULJENJE, ČEPRAV IMA ŽE ČISTO MALE OČKE (UPS.ČRKE) ko pa ga položim, se mi samo smeje, dokler se ne vležem k njemu in sveda zraven zaspim. Bo treba to ukinit, če ne, me bodo odpustili v službi, ko bom brez priprav.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......