|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
19.2.2008 21:38:23   
**Petra**
Čer!

Mi smo pa zboleli. Nik ima že od včeraj drisko, vročino, v nedeljo ponoči je tudi bruhal. Pia je sicer zdrava - tkam, trkam.... So me včeraj klicali iz vrtca, da je mel hudo drisko in da je ena deklica iz skupine v bolnici, ker ima rotavirus. Jutri bova šla k zdravniku.

Jst tudi z enim očesom gledam doktorčka user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
19.2.2008 21:42:30   
Aja1
Petra, držim pesti, da Nik ni fasal rotavirusa.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
19.2.2008 21:43:56   
**Petra**
Srčno si želim, da ga ni. Drugače pa hvala bogu zelo veliko pije. Jesti sicer noče in ga tudi ne silim. Samo, da pije, drugače bi bilo še huje.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
19.2.2008 22:09:28   
Zamima
ircica, prej sem res šibnila, zdaj sem pa prišibala nazaj user posted image , ampak spet šibam pred TV, pogledam še to serijo pa spat.

Aja1, dr. Hous je ta čudn dohtar iz serije, ki  nosi obleko ko preglejuje paciente in se vozi z rolko, čeprav je imel v prejšnjih delih berglo, ker je šepal user posted imageuser posted image

Nogavica, oprosti, ker sem ti nardila lušte user posted image ,

samo še to napišem o regratu user posted image - no mi ga vedno jemo s krompirjem, jajčko in česnom - njami user posted image

Petra, upam, da se Nik hitro pozdravi in da Pia česa ne pobere od njega user posted image

Jutri bova pa verjetno šli končno na ta pregled za vrtec, danes nisva šli, čeprav je bilo v planu, nisem upala prvi dan od kar se še kar OK počutim okol hodit user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
19.2.2008 22:10:31   
Zamima
Ircica, zaradi tajnosti podatkov o Barby, mislim, da ne smem na tem forumu zastavit tega vprašanja, zato si ga kar tam preberi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
19.2.2008 23:04:20   
atanja
ČEr
Sm danes peljala tamalga v vrtec pa se je baje fulll jokal... Pa še ena sama je z njimi. Joj če bi bla lahko frej ga bi akr doma obdržala

Zamima-al pa ena druga dajte mi likn od druzga foruma na ZS poslat k jaz ne najdem več poti tja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
20.2.2008 8:25:13   
viv_
Jutro!

Držim pesti za Nika, da bo čim prej zdrav user posted image

Mi smo spali ok, smo pridni, še danes dajem kapljice v učke. Mam pa napotnico za okulista, ker Zarja mal poškili. Pa glede na to, da imam jaz očala zaradi astigmatizma, mi je dala brez težav napotnico. Jo moram naročit...

Učerej je blo pa tko luštno... Tastar user posted image  je bil že ob 4h doma, tako da smo šli skupaj ven na sonček user posted image  

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
20.2.2008 8:43:33   
Nogavica
Jutro!

Najprej user posted image  za Nika, da čimprej ozdravi.

Punce, kaj še ažuriramo seznamčke na drugem forumu? Živa je namreč dobila 7. zob user posted image  user posted image .

Je pa danes spet premočila plenica user posted image . Pa Živa je precej sitna in nataknjena. Komaj čakam, da bo ura 11h, da greva ven (ona spat, jaz pa na user posted image ).

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
20.2.2008 9:22:55   
Aja1
Dan. Danes se medalja pa ne sveti tako user posted image

Tisti forum je čist zamrl. Lahko pa podatke ažuriramo.

Jaz sem zdaj že takoooooo lačna. Do malice pa še skor 3 ure user posted image . Še dobro, da imam tukej eno riževo čokolado in jo zobam user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
20.2.2008 10:22:52   
Anonimen
House

Aja1, klikni zgoraj. user posted image

Mačkon se zahvaljuje za čestitke. user posted image
Ful smo se imeli fino včeraj. Najprej smo se napapcali čevapčičev in šampinjonov na žaru in motovilec z jajčko zraven. Vse pripravil moj ati. user posted image Potem smo jo mahnili na bowling za uro in pol, bilo je super zabavno, moramo še obvezno kdaj ponovit. Sicer sem zasedla zadnje mesto, drugega itak nisem pričakovala, sem bolj anti športni tip. user posted image Zvečer je sledila torta, čokolada z višnjami, super njami in jagode z smetano in seveda presenečenje za mojega 30 letnika. user posted image Kupili smo mu panoramski polet, 60 minutni, zelo je bil navdušen in vesel darila. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4660
20.2.2008 10:42:47   
Aja1
Tisti prvi je Haus??? Tisti, ki je včeraj nekaj z iglo špikal pacientko? Meni ta niti približno ni všeč user posted image . Zgleda, da imam čuden okus user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
20.2.2008 10:44:02   
Aja1

MucaMaca, super, da je presenečenje uspelo user posted image user posted image user posted image

Si že dobila odgovor iz UE?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
20.2.2008 10:48:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Tisti prvi je Haus??? Tisti, ki je včeraj nekaj z iglo špikal pacientko? Meni ta niti približno ni všeč user posted image . Zgleda, da imam čuden okus. user posted image

Ali pa smo me čudne, ki nam je všeč. user posted image Jaz se njemu tako nasmejim, res mi je car. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4663
20.2.2008 10:50:12   
Anonimen

MucaMaca, super, da je presenečenje uspelo user posted image user posted image user posted image

Si že dobila odgovor iz UE?

Res je bilo super vzdušje. Mi je bilo kar toplo pri srčku. user posted image
Odgovori bodo v pon. in torek. Moramo poklicat, mislim, da ne bom nič klicala, škoda denarja. user posted image Itak spet nič ne bo. user posted image Btw nisem vedela, da so v javni upravi plače tako nizke. Vsaj za 5. stopnjo. 

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4664
20.2.2008 10:56:04   
Zamima

Tisti prvi je Haus??? Tisti, ki je včeraj nekaj z iglo špikal pacientko? Meni ta niti približno ni všeč user posted image . Zgleda, da imam čuden okus user posted image

sva že dve taki user posted image user posted image ,...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
20.2.2008 11:49:10   
ircica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

sva že dve taki user posted image user posted image ,...

saj najbrž spadata v večino. Meni je na TV faca, da pa se v živo srečam s takim dohtarjem, bi znorela od strahu najbrž.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
20.2.2008 13:22:02   
krfjolca
Haus: Ma jaz bi mu ene dve primazala, če bi se z mano tako obnašal! Pa pomojem prej sploh do sape ne bi prišla, ker take ven meče.

Hrana - ma ste zlobne, jaz pa sadni dan user posted image   user posted image

Danes smo spet slabo spali, sem se prekmalu hvalila.
Pa spet je ves šekast po telesu, pomojem je bil malo preveč oblečen te dni. Upam, da ni kaka alergija. Če se ne bo izboljšalo, ga peljem na testiranje.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
20.2.2008 13:25:43   
Aja1
Krfjočca, hujšaš? Z ločevalno dieto? Hmmm, pojma nimam, zakaj ti hujšaš user posted image . Po slikah sodeč si suha.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
20.2.2008 14:19:31   
max81
ja krfjola ma pa res za hujšat...a veš kolk je ona debelauser posted image user posted image user posted image .....ta se bo glih kar posušila, sej jo je sama kost pa koža..pa še kr kile dol zbija

no mi smo se zjutri potepali, mala je  zaspala v vozu in sem jo kr pustila pred hišo doklr se ni zbudila..je blo pa super toplo, sem pa vesla da smo šli na sprehod, ker popoldan ne bova več nikamor šli, ker se je kr shladilo in začelo je pihat...zdej jo morm sam še mal zmatrat, da greva pol obe še mal poležat

neki m je začelo mrazit, upam, da kj ne zbolim

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
20.2.2008 14:49:03   
Zamima
saj men bi tud pasala en sadni dan, pa to ne zato, da bi hujšala - bognedaj, imam nazaj svojo prednosečniško težo in mi je super user posted image , ampak bi pa probala en dan zato, ker jem premalo sadja nasploh user posted image . Ampak ok, zdaj pijem veliko cedevite, tak, da upam, da vsaj malo nadoknadim user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
20.2.2008 14:50:00   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Haus: Ma jaz bi mu ene dve primazala, če bi se z mano tako obnašal! Pa pomojem prej sploh do sape ne bi prišla, ker take ven meče.

Jaz bi mu zagrozila s tožbo user posted image , samo kaj ko ima na koncu vedno prav, bi pa spet jaz butasto izpadla user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
20.2.2008 15:13:28   
Anonimen
Vidim, da House ni najbolj popularen med novembrkamiuser posted image  user posted image
Pa sej je meni kot zdravnik tudi grozen na trenutke, samo je pa vseeno stručko.
Jaz ga rada *gledam*. Pač kot moškega. user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4672
20.2.2008 15:19:33   
Zamima
mucamaca, naj ti bo,... nekaj samo zate,... poglej te plave očke user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
20.2.2008 15:22:35   
Anonimen
Zamima, zlata si. user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4674
20.2.2008 15:27:42   
Zamima
user posted image
user posted image

ekola user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......