|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
16.2.2008 20:40:31   
atanja
HEloooov!
No pa je šel še en dan! Ej punce jaz sem čist brez energije. Kje jo vi najdete? KKaj kej športate?

No uglavnem Barby men je tud enkrat mal dopiuser posted image  med nosečnostjo razna vtikanja pa sem se mal oddaljila za par mesecev, zdaj pa spet čeblam pa se nitoi kaj dosti ne zanimam če mi kdo kaj nesremen hoče biti-tisto kar pa ni za vsakogar pa tako kot je že Viv rekla-ne napišem... Mal premisl ke rje škoda da se izpišeš...

Max ti se kar tolaž da če sem jaz-največja reva šla čez porod, pa ni blo glih izi boš tud ti še enkrat čez šla....

Zamima ti pa res malo pazi bolj nase...

Aja.. Kok fajn da sta se fajn mela...

No jaz pa sem zdaj eno uro usapvala malega pa se mi je smejal pol pa jaz nazaj pa je trajalooo...
Sm danes stavla na nogomet... Pa mislim da sem neki že pušnla... Eh sej jutr je loto..user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
16.2.2008 20:42:23   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

aja1, ali pa katera druga , kako se že nardi ta KLIK v podpisu???? user posted image

[url=NASLOV STRANI]IME, ki želiš da je prikazano[/url]  Upam, da je razumljivo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
16.2.2008 20:47:44   
max81
malinovi listi - ja, sem jih pila. Obakrat. In rodila 2x ekspresno brez šivov user posted image  Pa ne vem, a je bil kriv čaj, a sem jaz tako "talentirana". Max, drugič je sigurno hitrejš.
jeeeeeeeeeeeeeee še mam upanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
16.2.2008 21:11:01   
majas
Čer!

Grem brat za nazaj. Samo da veste da sem tukaj.

Zamima sem vesela da si bolje. user posted image

Jaz pa sem danes pri mojih, pa sem  upala da grem ven, pa se nobeni ne da. Pa gledam kako se moj brat rihta za ven, pa sem se spomnila kje so tista najstniška leta ko sem komaj čakala na soboto da smo šli ven, v diskoteke itd...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
17.2.2008 7:54:51   
Aja1
Dobro jutro.
Mi smo že vstali...no, midve. Neja je na kahli in gleda Živ-žav, jaz pa jo z enim očesom gledam in zraven pišem na RR. user posted image  Moj pa še spi, čeprav mu je Neja že nesla copate na posteljo.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
17.2.2008 8:35:03   
max81
ojla dobro jutro, no sem pa mislila, da bom danes prva, pa me je že Aja prehitelauser posted image ..tudi naša gleda risanke, jest sem pa čist  utrujena, ker sem danes ful slabo spala, tastar je tko smrčal, da sm mogla it spat k tamali, itak je blo pa tm še slabš, ker je blo prevroče zame pa tko suh zrak je bil, da sem se celo noč premetavalauser posted image ...user posted image pa še tastar je šu neki delat in ga skor cel dan ne bo...zvečer pa še obiske dobiva..joj jest bom pomoje kr dol padla do večerauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
17.2.2008 11:27:51   
Anonimen
Ste vplačale Loto? user posted image Jaz sem spet 4 € stran vrgla.
Sem pa ta mesec dobila zadnjo porodniško, za en cel dan. In šla v trgovino, nakupila sanitarni program zase user posted image in švic že ni bilo več evrčkov. user posted image
Sem pa šele danes opazila, da ima mala že 12 zobkov. Sem jih nekak spregledala. user posted image

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4582
17.2.2008 11:42:13   
Aja1
Nejo sem dala spat, ker je že sitnarila. Ko se zbudi gremo pa na kosilo v eno gostišče za mamin rojstni dan, tako da ni treba kuhat user posted image .

Jaz za našo sploh ne vem,koliko zobkov ima...vem da ima vse enke in dvojke, dve štirki, ostalo pa ne pusti pogledat.

Kolikokrat na dan jim umivate zobke in po koliko časa? Naša sploh ne pusti. Edino s tistim gumastim naprstnikom pusti na hitro malo podrgnit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
17.2.2008 11:42:44   
Aja1
Jaz ta teden Lota nisem vplačala.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
17.2.2008 12:05:39   
max81
evo kosilo se kuha..mala še spi, je bla tečna za znoret..jest pa tud k sm slab spala.....sva šle v trgovino pa je skoz neki tečnarlauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa drla seuser posted image

tastarga še ni pride okol 15h, jest sem prejle mal kopalnco spucala, pa pred bajto pometla pesek k vsega pol not znosmouser posted image

umivanje zobkov..mi to počnemo zvečer, ji dam krtačko v roke pa pikico njenega kolodonta gor in pol veselo čoha po zobah, pol ji pa rečem če da še men mal krtačko, pa ji še jest mal podrgnem in to je toooouser posted image user posted image ..zaenkrat nimamo problemov, upam, da ga ne bo začela zdej kej sračkatuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
17.2.2008 16:12:26   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jaz ta teden Lota nisem vplačala.

Itak bi brezveze, ker bomo mi dobili user posted image .

Umivanje zobkov - zjutraj po zajtrku ji dam ščetko in si sama čoha po ustih, včasih pusti tudi meni, zvečer pa ji kar med previjanjem dam ščetko, da jo malo grize.
Zobkov ima še vedno samo 6, ji pa zdaj kar fajn nagajajo, ker si nosnstop šari po ustih pa kar nekaj bunkic ima, kjer bodo (upam) kmalu pokukali novi.

Jaz sem pa danes opazila, da ima Živa temenca (ali temenceuser posted image ). Šment, pa sem mislila, da se jim bomo izognili. Kako se že to odstrani? Nisem bila nikoli pozorna, ko ste se ve ubadale z njimi, ker jih takrat ni imela. Je to trdovratna zadeva?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
17.2.2008 19:42:45   
Nogavica
Sem prav malo žalostna, ker:

- se Živa več noče kopat (zdaj se kopamo stoje, v ali celo zraven banjice),
- ima Živa zadaj dolge laske in ne vem, kako bo uspel obisk frizerja, glede na to da niti nama ne pusti, da ji šariva po glavi,
- ima Živa temence in ne vem, kako se naj z njimi spopadem (sploh če upoštevam razloge pri zgornji alineji),
- me začenja skrbet Živina teža (o.k., tudi moja, ampak to lahko uredim z dieto),
- nimam službe,
- sem zabluzila faks in ne najdem motivacije za zaključek,
- se tu nič več ne čveka user posted image  in
- nismo dobili sedmice user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
17.2.2008 19:53:55   
Zamima
nogavica user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
17.2.2008 20:10:13   
Aja1
Nogavica, saj bo boljše.

1. Naša se tudi cca dva meseca ni hotelaakopat...niti slučajno, zato sva joakopala samo cca 2x na teden. Potem smo nekako začeli tako, da se je tuširala pri meni v naročju, kasneje je stala v banji in sem jo tuširala, zdaj pa spet sedi in čofota.

2. Obisk frizerja in friziranje- smo na istem. Sem ji hotela dati špangico, pa je tako tulila user posted image

3. Temenca - namaži z oljem, pusti eno uro, nato pa z zobno krtačko podrgni (do tu gre lepo). Zatem umij glavo (tukaj je tudi pri nas norišnica).

4. Naj te Živina težane skrbi. Ko bo bolna, bo imela vsaj malo zaloge. Koliko kg pa ima zdaj? Pa zdaj bodo začeli pospešeno rasti in bodo kmalu šli šlaufki papa.

5. S službami je na žalost res problem. kaj pa si po poklicu? Upam, da ti čimprej uspe najti tako službo, kot si jo želiš, do takrat pa uživaj s svojo navihanko.

6. Poišči motivacijo in brž naredi še tiste izpite!!!!!

7. Tu delim žalost s tabo - res se malo čveka user posted image

8. Več sreče pri Lotu prihodnjič.

Zdaj grem pa nazaj likat...likalnik že kliče. Še pol kupa imam za zlikat. Pridem še čvekat.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
17.2.2008 20:10:21   
max81
Jaz sem pa danes opazila, da ima Živa temenca (ali temence ). Šment, pa sem mislila, da se jim bomo izognili. Kako se že to odstrani? Nisem bila nikoli pozorna, ko ste se ve ubadale z njimi, ker jih takrat ni imela. Je to trdovratna zadeva?

jest sem se s tem ubadala prejšni teden, pa jih do sedaj tudi nismo imeli...sem ji fajn z mastno kremo namazala, pa nasledn dan fajn še enkrat glavo oprala in mal drgnla s tistim glavničkom..zaenkrat je ok..sam ne vem za kolk časa...bomo vidl, ker če ne bo treba še enkrat ponovit vajo

zate nogavička pa en objamček

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
17.2.2008 20:11:16   
Zamima
Aja1, hvala za inštrukcije user posted image ,...

user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
17.2.2008 20:27:58   
krfjolca
Nogavica: Glede temenc se ne sekirat. Od moje sestrične tamali jih še pri 3h letih občasno faše. Precej časa pač traja, da koža začne normalno delovat in se izločanje teh lojnic ustali. Če ima zelo močne, priporočam navadno maslo. Na debelo namažeš in pustiš čez noč ali vsaj nekaj ur. Potem pa s tistim gostim glavničkom od Lumpija ali Chiccota sčešeš. Ravno tako dobra varianta je ščetkanje z zobno krtačko. Samo bo potem še po par šamponiranjih imela malo mastne laske, ampak temenc se zagotovo znebite.

Glede teže - Še vedno je prekmalu za sekiranje. Anže tudi ni nek suhec, ga je pa že precej manj, kot je izgledal pri pol leta, ko je bil res sumo borec. Trebušček ima kar okrogel (po fotru, haha). Naj te ne prestrašijo raziskave, da so debeli malčki kao kasneje debeli otroci in odrasli. Seveda imajo več možnosti, ampak do tega pride le ob kombinaciji nezdrave prehrane in premalo gibanja. Jo boš pač vpisala na plavanje, ali pa na plesni tečaj itd., pa pazila, da ne bo jedla ful sladkarij pa mastne hrane ampak več sadja, zelenjave, pa da ne pije sokov in gaziranih pijač, ampak vodo itd.
Koliko pa tehta Živa sedaj? In koliko je velika? Pomojem je še vedno Anže v vodstvu. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
17.2.2008 20:56:36   
Nogavica
Hvala punce user posted image .

Aja1 in krfjolca, Živa ima zdaj okrog 13,5kg (se bojim, da še kak gram več), velika pa je, ne vem natančno, koliko (lahko ugibam, da kakih 81, 82cm, res ne vem). Bom jo probala jutri zmerit, če mi jo bo uspelo pripravit, da bo na miru stala. Se bojim, da je glede teže Živa v vodstvu (mislim, da je nazadnje, ko smo pri enem letu vpisovale podatke, bilo tako).

Aja1, zaenkrat sem še gimnazijski maturant. Fuuuul mi je žal, da sem šla na gimnazijo.

Ne vem, če bo tako lahko šlo s temenci, ker res ne pusti, da ji kar koli delaš po glavi (ne samo med umivanjem).

Kako so pa kaj mečave pri vaših malčkih? Jaz jo Živi še kar fajn natipam.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
17.2.2008 20:56:40   
Aja1
Evo, vse sem zlikala user posted image user posted image user posted image

Koliko kil imajo zdaj vaši sončki? In koliko so veliki? Jaz je zdaj že nekaj časa nisem merila in vagala...bom jutri.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
17.2.2008 20:58:54   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Naša jo tudi še ima...za cca en prst. Mi je ravno zdaj zmanjkalo D3, pa ne vem če bi jih šla še iskat ali ne user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
17.2.2008 21:05:25   
Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Naša jo tudi še ima...za cca en prst. Mi je ravno zdaj zmanjkalo D3, pa ne vem če bi jih šla še iskat ali ne user posted image

Jaz ji jih že celo večnost ne dajem user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
17.2.2008 21:33:21   
krfjolca
Anžeta sem en mesec nazaj tehtala, je imel 13 kg in 82 cm. (pa pol manjši trebuh user posted image se mi zdi - babičina kuhinja pač ...) Mečave ni več tipati. D3 sem pa pomojem vsega skupaj od rojstva dala 10x user posted image (pozabila ...)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
17.2.2008 21:34:18   
Aja1
Kje ste zdaj vse?

Ste videle, da seje barby že izpisala iz RR? Škoda. No, ampak to je pač njena odločitev.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
17.2.2008 21:57:10   
Anonimen
Tudi pri nas so se nekaj časa nazaj spet pojavile temence, sem jih pa odstranila z maslom in pa še en poseben šampon proti sem kupila. Zdaj je ok.
Naša je težka zdaj tam nekje 8,7 kg in velika približno 77 cm.
D3 kapljic že nekaj časa več ne dajem oziroma občasno. Če jih katera rabi, jih imam še ene 4 škatlice viška. user posted image Mi jih je P kar naprej dajala.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4599
17.2.2008 21:58:45   
Anonimen
Ste videle, da seje barby že izpisala iz RR? Škoda. No, ampak to je pač njena odločitev.

Zakaj pa to? Res nisem nič na tekočem. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......