|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
18.2.2008 14:08:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Evo, mene s pregleda user posted image  Zdajle sploh ne utegnem vsega prebrati user posted image  Slikice pošljem še ostalim, samo malo bo trajalo, ker mi "klasični" mail nagaja (oz. program user posted image ), zato jih pošiljam preko hotmaila, tam pa vse skupaj traaajaaaa user posted image

Moram se malo "skihati" glede pregleda user posted image  V glavnem: sem preštudirala izvide iz laboratorija: hemoglobin, sladkor in urin so ok, toksa ponovno negativna user posted image

Drugo pa... Kaj je sploh "drugo"? Če štejem "brez besed" zijanje v tamalo skozi račji kljun in CELO poslušanje srčka, ni bilo o nosečnosti nobenega govora. Sem pa pojamrala zaradi izcedka, ker mi Canesten nič ne pomaga. In odgovor: to sploh niso glivice, ampak žleze MV narobe delajo (beri: zanič bris) in Canesten itak nič ne pomaga. No, in za koji kuser posted image  si potem nonstop tlačim v tamalo Canesten, če to ni TO??! A prejšnjič pa nisi vedel?? Mi mogoče paše?? Tako sem dobila nove vaginalete Natrii tetraboris, al kaj so že.

Aja, pa še dobila sem 2x čuden pogled. Prvič, ker sem mu povedala, da imam pregled na GK prestavljen na marec (ja, stric G, najbrž sem si sama izmislila user posted image ), drugič pa, ker mi prejšnjič dr. Kobal ni dal izvida za mojega G, ker je rekel, da je stanje enako in nima kaj pisati (ja, stric G, mogoče sem pa izvid jaz pred tabo skrila user posted image , to bo, ja). Pa komentar, da naj marca le dobim izvid v LJ....

Ma smejala bi se mu v ksiht, res, ampak nočem zaostrovati razmer user posted image user posted image user posted image

Naslednji G pregled imam 17.3. - tri dni pred rojstnim dnem user posted image

Pozdravček vsem - se še oglasim user posted image

špelin@: dobro si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja vem kako je to z G. No samo, da si preživela.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3351
18.2.2008 14:13:26   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
špelin@: dobro si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja vem kako je to z G. No samo, da si preživela.

Ampak moram priznati, da sem prišla domov zelo dobre volje in nasmejana do ušes, ker so laboratorijski izvidi tako v redu user posted image  V prejšnjih nosečnostih sem imela v enakem obdobju hemoglobin dosti nižji kot zdaj user posted image

Kdaj pa tebe čaka prihodnje srečanje s tvojo dr. zmajevko? Da vem pripravit zate en "pep talk" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
18.2.2008 14:19:04   
Estrella*
Čeprav me je kar strah ker moja "smrklja" nič ne uboga... noče dat roke na cesti..cepeta se meče po tleh, ne mara kape pa ne rokavic...Je komu to znano?? Ker nimam pojma kaj naj... jaz jo kar ignoriram...

Jaz sicer nimam problem z rokicam in cepetanjem, so mi pa znane prigode z ne nošenjem kape v največjem mrazu. Pol sem bla pa tolk vztrajna, da jo je začel nosit. Sedaj imam pa drug problem, da ga silim naj da kapo v avtu dol in je noče!!!!!!user posted image HUDA!!!!

Take sramote mi vsake toliko časa še naredi. Pri meni je pomagalo, da se ves čas z njim pogovarjam, še spolh v trgovini. Tako nima časa na neumnosti mislitiuser posted image

Štumfek je tudi ugledala user posted image . Super, le tako naprej!!!

Špelin@: user posted image  za pregled

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
18.2.2008 14:25:51   
Estrella*
user posted image

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 103cm, +9kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image     
user posted image  
medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:94 cm, +8kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:116cm, +12Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image : user posted image
, KR (O:108cm, +6kg)  
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +9Kg)    

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:97cm, +13kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +4kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:94cm, +12kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )  

11.Maj 2008
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+24 cm; +8,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +8,5kg)  
user posted image
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +8kg)

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +5,5kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 

user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +5,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:100cm, +10kg) 

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza 

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, -2kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +6kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image  
Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:XXcm, +7,5kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image Kaja, Postojna,(O:99cm,+10kg ) 

23.Maj 2008  
user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image  Omar, LJ

24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo , user posted image :user posted image
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:97cm, +xxkg)

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    

user posted image  
sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +6kg) 

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image :user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:89cm /+19cm/; +7kg )             
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +3,5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted imageuser posted image  Jaka (O:105cm, +5-6kg)  
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:74 cm /+3 cm/;+13,5 kg)  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +8kg)

user posted image   MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +10kg)
user posted image   Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +7kg )  

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image  
SKUPAJ NAS JE 72 SREČK user posted image        

nosečniški koledar
http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Imamo 12user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradejuser posted image , murva, KAHLOuser posted image , maskauser posted image , mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joob, BOJANCuser posted image user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 15Xuser posted image ,user posted image : 15Xuser posted image  in user posted image : 42X user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
18.2.2008 14:26:01   
Estrella*
user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image      

19.02.2008: Naty (GP), Valentina 2006 (GP) 

21.02.2008: Anitka (GP), Katy82 (GP

22.2.2008: sesil (GP), Aurora28 (GP)

26.02.2008: zalazoya (GP) 

27.02.2008: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP)

user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image

03.03.2008: TamaraJ (GP)

05.03.2008: barbaw (GP), Katina (GP), Taula (GP)

06.03. 2008: . muki. (GP), Jana81 (GP)

07.03.2008: Estrella* (GP), Sashy (GP), Tally (GP), Čmrlika (GP)

10.03.2008:  MARTINA25 (GP)

11.03.2008: Hijenca (GP), Pepita (GP)

12.03.2008: Suzy85 (GP)

17.03.2008: Špelin@ (GP)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
18.2.2008 14:36:36   
aurora28
Špelin@ superca za pregled! user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke vsem novo pečenim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj kakšne prigode imate s svojimi nagajivčki. Mene še vse to čaka. user posted image

****, Estrella*, Kasso in Barbaw vsaka od vas ima zanimive zgodbe, kako vam jih ušpičijo tanajmlajši. Da vam pa še jaz povem eno prigodo od moje kolegice:

Od kolegice hčera je stara 4 leta in je vsakič ko bi morala iti v vrtec trmarla, da si ne bo obula čevlje. Ko ji jih je mama hotela obuti, pa je trmarla, da si jih bo sama in potem ko bi si jih morala sama obuti je spet trmarla, da si jih ne bo...skratka popizdiš. user posted image Moja kolegica je zaradi hčerinega trmarjenja vsakič zamudila v službo, dokler jo nekega dne ni razuser posted image in ko je tamali rekla obuj se in ona se seveda ni, je mama lepo pobrala čevlje in jih odnesla v avto in počakala tamalo, da je prišla v avto. Ko sta se približevali vrtcu pa je tamala začela mami govoriti, če ji lahko da čevlje, da se obuje in njena mama je tukaj pokazala odločnost in ji rekla NE, če si jih prej nisi hotela obuti, si jih pa tudi zdaj ne rabiš. In kakšen nauk je tamala doživela: CELIH OSEM UR JE V VRTCU BILA SAMO V NOGAVIČKAH IN MEDTEM KO SO SE DRUGI OTROCI IGRALI ZUNAJ V PESKOVNIKU IN NA TRAVI, JE ONA SEDELA NA KLOPCI IN SE SMILILA SAMA SEBI. user posted image user posted image user posted image user posted image Od takrat naprej je bila vedno obuta še preden ji je mama rekla. user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
18.2.2008 15:04:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: narava
zal mi je edino, ker miza ni bila okrogla  in bi se lahko pogovorila tudi z ostalimi. bomo naslednjic naredile tisto foro rotiranja okrog mize, kot je tist "quick dating thing" ko v parih minutah parkrat zamenjas sogovornika user posted image

user posted image user posted image user posted image

maska, iz srca ti želim vso srečo, tvoj plusek me je res navdušil user posted image  Super, da si ans prišla še sem malo pozdravit

kodrana, najlepša hvala za novico o stunfek user posted image  stunfek tebi pa želim res mirno nosečnost in zdravo štručko user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Kljub trdnemu sklepu, da se ta teden izklopim, me je premamilo, da pokukam na forum.

Kaj češ, zasvojenost z majčicami je huda reč user posted image user posted image  Me že vemo user posted image user posted image

Skye, med. sestra me je malo postrani pogledala zaradi kilaže (po kosilu, ki se mu res nisem mogla upreti, je kazalo 7,5 kil "viška", če gledam od začetka) user posted image . Ampak sem ji povedala, da pridno lovim težo iz preteklih nosečnosti - v tretji sem se namreč zredila enih 17 kil, ki pa so hitro shlapele in ni nadaljevala s komentarji user posted image

edinaos, hvala tudi tebi za fotke user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 80kaja
jaz žal nisem mogla priti, ker smo praznovali moževo 30.tko...

Potem si imela tudi ti fešto user posted image

Joj, Estrella*, naj se tvoj sinko hitro pozdravi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Nam je od vsega mojega klamfanja na Rr crknila tipkovnica. user posted image  Jo je moral moj dragi odnest reklamirat, ker smo jo imeli manj kot teden dni.

user posted image user posted image user posted image  Ojej... user posted image  Slaba roba.

Taula, zdaj si pa v tem tednu le fino odpočij user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Čeprav me je kar strah ker moja "smrklja" nič ne uboga... noče dat roke na cesti..cepeta se meče po tleh, ne mara kape pa ne rokavic...Je komu to znano?? Ker nimam pojma kaj naj... jaz jo kar ignoriram...

O ja, znano user posted image  Jaz moji lepo mirno povem, da bo ostala sama doma, če ne bo ubogala. In se striktno držim principa, da jo odpeljem domov ali v avto, da se ohladi, če prehudo trmari. Glede roke, kap in podobnega sva pa že razčistili na zelo direkten način: zagrabim jo in ne popuščam, niti pod razno se ne pregovarjam. Če se flikne na tla, jo pa pustim in grem naprej. Uf, kolikokrat je sedela ali celo ležala sredi pločnika, sredi trgovine,... Koliko pomilovalnih pogledov je bilo moje dete že deležno in koliko obsojajočih jaz, žleht mama user posted image  Ampak se nisem vdala, niti zavpila nanjo, nisem je prosila in je ne bom. Zdaj se le še redko zgodi, da tako "zateži" user posted image  Ker nima efekta.
Pa naj te ne bo sram, eni otroci so pač taki in drugih to sploh nič ne briga.

IZVIRNO SPOROČILO: ****
****, špelina!!! Rečte, da je bila ogabna

Na žalost ne morem lagati... bila je dobra... user posted image user posted image  Samo se mi zdi da je bilo ogromno jabolk noter... pa bolj malo ostalega...

Ej, jaz sem imela noter tudi dve jagodi user posted image

Punce, sem pa zelo vesela za mojo malo piko - zgleda, da je bilo bruhanje res posledica zaprtja, ker zdaj spet pridno je in nič ne pride nazaj user posted image

narava, grem zdaj pogledat slikce user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
18.2.2008 15:06:20   
valentina2006
user posted image  LEPO POZDRAVLJENE...

No, jest sem dons zjutri v laboratoriju pila glukozo, k mam jutr GP. To pa je velik cukra user posted image , sam mi je tko pasu, k sem bla že čist lačna. Izvidi bojo jutr user posted image . KATASTROFA...Sem že cel dan čist zanč, pa vrti se mi...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
18.2.2008 15:08:52   
valentina2006
user posted image  špelin@ user posted image : user posted image  user posted image  user posted image  za pregled...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
18.2.2008 15:12:04   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006
No, jest sem dons zjutri v laboratoriju pila glukozo, k mam jutr GP. To pa je velik cukra user posted image , sam mi je tko pasu, k sem bla že čist lačna. Izvidi bojo jutr user posted image . KATASTROFA...Sem že cel dan čist zanč, pa vrti se mi...

Bomo stiskale pestke, da jutri izveš same dobre novice user posted image user posted image user posted image

narava, super fotke in še boljši komentarji user posted image  Ampak sem se najprej spet "zaklikala" in šla zijat tiste salamenske breskve... user posted image user posted image

Hvala vsem user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
18.2.2008 15:29:45   
valentina2006
Bomo stiskale pestke, da jutri izveš same dobre novice

špelin@: HVALA user posted image user posted image ...sam, da navjo katastrofalne...vse ostalo bom potrpela...

user posted image  Neki bi vas prosila...pa skor ne upam...A je geslo tko skrivnost...za tiste slikce...Mi je tko hudo, k vas nisem mogla spoznat v živo...

(Če bi me kera zdejle vidla...
sem k mačk okrog vrele kaše ) user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
18.2.2008 16:03:24   
80kaja
punce....mi poveste geslo pliiis...narava, tudi jaz bi rada vidla fotke...
lp,kaja

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
18.2.2008 16:13:55   
špelin@
80kaja in valentina2006, jaz slikic nimam v albumu, ker sem jih udeleženkam poslala kar po mailu. Za gesla albumov drugih majčic moramo biti pa sklepčne oz. jih ne upam posredovati brez dovoljenja lastnice določenega albuma user posted image

Sem vam pozabila povedat: včeraj sem od tašče prinesla škatlo oblačil, ki sem jih shranila od mojih dveh pik, zdaj me čaka sladka naloga, ki se ji reče sortiranje majcenih oblačilc user posted image

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
18.2.2008 16:16:28   
portugalka
hej hej
ravnokar sm odkrila tale del forumčka
in ugotavljam, da sem edina na 29.maja?

sicer pa  me zanima, kolk velik trebuh imate (od kje lahko zmerim)
kr meni skoz nakladajo, da imam ogromen trebuh (26 t)

hm?user posted image

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
18.2.2008 16:17:03   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Eno vprašanje za tiste, ki imate svoje user posted image  obrnjene na glavo. Kam vas brcajo? Zanima me, kje čutite najmočnejše gibe. Moja pika se je iz prečne lege obrnila, pa me firbec matra v katero smer. Za potrditev bom morala počakat na UZ, ampak to je še takoooo daleč. Hvala.

Moj je obrnjen na glavo in me brca z rokami v spodnjo levo stran, nad levim jajčnikom, z nogami pa me brca v sredino trebuha in v skrajno desno zgoraj, tik pod rebri. Sem pa zdaj ugotovila, da že reagira na moj dotik, saj takoj ko položim roko na trebuh me pozdravi. user posted image user posted image

se podpišem, dans mam že cel dan brce v rebra.user posted image
špelin svaka čast za mirne živce...kar tako naprej.user posted image

špelin in **** vedve sta mele vsaj jagode in jabolka noter v sadni kupi, midve z auroro pa sam un sadje iz piksne, pa par banan.user posted image

estrella vidim da si popravla seznam.
no zdej pa lahk rečem da vas vodim v kilah (ok skye ti maš 0,5kg več, sam  maš dvojčke, tk da skye pr teb je ok).
zdej pa res neham žret...user posted image  ...joj no pa spet mam bajadere na mizi, sej to ne more bit resuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
18.2.2008 16:18:50   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: portugalka

hej hej
ravnokar sm odkrila tale del forumčka
in ugotavljam, da sem edina na 29.maja?

sicer pa  me zanima, kolk velik trebuh imate (od kje lahko zmerim)
kr meni skoz nakladajo, da imam ogromen trebuh (26 t)

hm?user posted image

mal nazaj poglej naš seznamček,ki ga objavlja estrella.
zmeri si obseg trebuha, tm okoli popka,pa boš videla če nam slediš user posted image

(odgovor članu portugalka)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
18.2.2008 16:28:45   
valentina2006
joj no pa spet mam bajadere na mizi, sej to ne more bit res

jana81: A misliš to ..... user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
18.2.2008 16:33:58   
jana81
JAAAAAAAAAAAAA...  s tem da jst mam tamalo, ker jo vedn pojem do konca in ta vlka bi bla prevelik zalogaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3368
18.2.2008 16:35:08   
80kaja
:-( no ja...pa saj vas na naslednjem srečanju vidim v živo :-)
danes pa v materinsko...gre še katera?

Neposredna povezava do sporočila: 3369
18.2.2008 16:38:57   
valentina2006
jana81: mmmm dobre so... Jest mam trenutno manijo na:

user posted image  in user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
18.2.2008 16:41:09   
valentina2006
80kaja: Za MŠ nisem še nč dobila...

Za slikce pa še upam, narava plisssssssss.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
18.2.2008 16:57:25   
jana81
valentina geslo je isto kot prej...

Neposredna povezava do sporočila: 3372
18.2.2008 16:58:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Kdaj pa tebe čaka prihodnje srečanje s tvojo dr. zmajevko? Da vem pripravit zate en "pep talk" user posted image

Moj naslednji GP je 10.3.2008, tako da ja kar na dan z predlogiuser posted image .

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3373
18.2.2008 17:05:05   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
valentina geslo je isto kot prej...

jana81: Isto? Sej ga nikol nisem vedla. user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
18.2.2008 17:06:42   
Anonimen
Aja Estrella naslednji GP imam 10.3.2008, obseg po tanovem celih 100 cm (ja itak saj se zihr 3 tedne nisem zmerla), kg: +4 kguser posted image .

Ifff sem važička na 100 cm, Jana81 pomoje bi bilo dobro, da si ti še enkrat zmeriš bušijauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.