|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
15.2.2008 18:44:54   
barbaw
Martina user posted image  za tistole lučko. Boš drugič celo pojedla.

Kodrana user posted image  za pregled.

**** fit in v formi? user posted image  Kaj je to? Sem že pozabila. Zdaj še jest ne mroem več pošteno. user posted image  Se že kotalim okrog.  user posted image  za pregled. Pa da bo tvoj CR čimlepše potekal in da se ti bo rez hitro zacelil. Si sploh ne znam predstavljati kako je to. Kaj si že imela kakšnega?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
15.2.2008 18:45:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

****: Z eno besedo ZAKON... Čist neki druzga kot pr nas...mam že od zmer željo, da obiščem kak tak kraj.

Ja... sam to ko vidiš!!! To full skrivajo pred turisti... Res sem tisti dan raztalala vsaj 100 eurov , ker to je pa res beda in revščina...ta del mesta. Najbolj se mi smilijo otroci... živijo na smetišču in med mrliči... Ne znajo ne pisat ne brat... Pa vseeno tako zelo,zelo vljudni in prijazni...Pa ko mu stisneš par funtov v roke ti hoče kar noge poljubljat...Mislim .... res čustva so močna ko se spomnim teh ljudi.

Drugače pa v prihodnosti vabljena čisto vsaka od vas z družino seveda... Vedno dobrodošle!!

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 3152
15.2.2008 18:50:22   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: ****

****: Z eno besedo ZAKON... Čist neki druzga kot pr nas...mam že od zmer željo, da obiščem kak tak kraj.

Ja... sam to ko vidiš!!! To full skrivajo pred turisti... Res sem tisti dan raztalala vsaj 100 eurov , ker to je pa res beda in revščina...ta del mesta. Najbolj se mi smilijo otroci... živijo na smetišču in med mrliči... Ne znajo ne pisat ne brat... Pa vseeno tako zelo,zelo vljudni in prijazni...Pa ko mu stisneš par funtov v roke ti hoče kar noge poljubljat...Mislim .... res čustva so močna ko se spomnim teh ljudi.
Drugače pa v prihodnosti vabljena čisto vsaka od vas z družino seveda... Vedno dobrodošle!!

Se strinjam čist... V živo še nisem vidla...neki pokaže TV, itak da ne dejanskega stanja v celoti... Verjamem tud, da se jim kr učke zaiskrijo, ko jim daš kakšen funt...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
15.2.2008 18:51:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Martina user posted image  za tistole lučko. Boš drugič celo pojedla.

Kodrana user posted image  za pregled.

**** fit in v formi? user posted image  Kaj je to? Sem že pozabila. Zdaj še jest ne mroem več pošteno. user posted image  Se že kotalim okrog.  user posted image  za pregled. Pa da bo tvoj CR čimlepše potekal in da se ti bo rez hitro zacelil. Si sploh ne znam predstavljati kako je to. Kaj si že imela kakšnega?

Že 2... je pa za preživet. Operacija kot operacija... Mal je kriza ker si šivan v 7 plasteh pa se to mal dalj celi ampak saj pravim se da preživet...
Ja ko gledam vaše trebuščke vidim da ste vse fit in v formi.... Kar mal mi je zoprno it jutri na srečanje k ste vse tok suhe jaz pa tak bajsi....Ampak , evo sem kar sem... in nato sem ponosna...user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja drage moje danes so me vagali...in sem na tri mestni cifri.... katastrofaaaaaaa

Vesela, debelauser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3154
15.2.2008 18:58:32   
valentina2006
****: Tud jest sem se vprašala, če so vse majčice`08 na RR suhice...sem se prov zasekirala... No zdej vidim, da je še ena moje sorte...user posted image

Vesela, debela

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
15.2.2008 18:59:56   
Anonimen

****: Tud jest sem se vprašala, če so vse majčice`08 na RR suhice...sem se prov zasekirala... No zdej vidim, da je še ena moje sorte...user posted image

Vesela, debela

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pa prideš na srečanje??user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3156
15.2.2008 19:01:14   
valentina2006
Žal ne morem...user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
15.2.2008 19:02:15   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3158
15.2.2008 19:04:43   
Estrella*
****: super bloguser posted image  O revščini raje ne bi zgubljala besed, ker sem jo že preveč vidla v Aziji in Južni Ameriki. Res te boli ko vidiš predvsem osirotele otroke prepuščene samim sebi....

Glede 3 mestne cifre se ne sekiraj preveč. Ko boš rodila bo definitivno nižja in jo boš z malo truda in seveda zdravljenjem tvoje bolezni tudi lahko odpravila. Sama sem shujšala za 25 kg (no sedaj sem malo nazaj dobila) pa vem , da se vse da.
Sicer je pa tako, dokler te to ne moti in ne ogroža zdravja je vse OK, kar si pa drugi mislijo pa ni pomembno. Če si suh in imaš super postavco so ti fovš, če si debel se ti smejijo....itd

Tamara, Naty, edinaos: kao je sedaj s srečanjem? Se dobimo na Dolgem mostu in gre katera od vas z mano naprej, ali boste ostale v enem avtu???
Martina: Kako je pa s teboj za jutri?Ja pa user posted image  za lučko. Jaz grem sedaj papcat tistega iz škatle, da mi ne bo po tleh leteluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
15.2.2008 19:06:45   
Naty*
Punce js sm tud spala popoldne, ker se neki ful slabo počutim. Boli me glava, slabo mi je in spet me mali tja v želodec tišči, tko da tud pri računalniku ne morm bit dolgo user posted image . Upam, da bo minilo do jutri...

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
Ali še katero dlesen boli in krvavi? meni se je vnela med zoboma in sedaj jo moram "pocajtati" z domačimi zelišči.. baje pomaga grgranje žajblja? Kakšen nasvet?

Ja mene boli in tud krvavijo občasno. Men je enkrat dala tašča žajbelj in je pomagal, čeprav si ga zdej še nisem uspela skuhat (se pravi poparit).

Sm bla pridna pa sm prebrala vse kar ste načvekale, kej več pa žal ne gre... grem nazaj na kavč user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
15.2.2008 19:14:53   
barbaw
Naty se pridružujem tvojemu klubu. Ne morem več dolgo sedet, ker mene tudi želodec boli. Tudi ležanje ne pomaga. user posted image  Na tele slabe tri mesece prešerno gledam. user posted image  Še prehitro bo minilo.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
15.2.2008 19:17:14   
Estrella*
user posted image

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 103cm, +9kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image     
user posted image  
medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , Kranj, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:94 cm, +8kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image   filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 

04.Maj 2008
user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:114cm, +12Kg )
user posted image  Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  , Slovenj Gradec
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image : user posted image
, KR (O:108cm, +6kg)  
user posted image  majčica24 
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , Slovenj Gradec, (O:+6 cm, +9Kg)    

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:92cm, +10kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:94cm, +4kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:94cm, +12kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )  

11.Maj 2008
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , Postojna, (O:+24 cm; +8,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +8,5kg)  
user posted image
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted image :user posted image     

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +8kg)

14.Maj 2008  
user posted image
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +5,5kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Buccka 

user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Ana , MB, (O:xx  cm, +5,5kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:100cm, +10kg) 

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza 

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, -2kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +6kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , Postojna, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008
user posted image  
Naja 3 (78´) ,2.user posted image , user posted image :user posted image , (O:XX cm, +5,5kg) 
user posted image  
Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana, (O:XXcm, +7,5kg) 

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image Kaja, Postojna,(O:99cm,+10kg ) 

23.Maj 2008  
user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image  Omar, LJ

24.Maj 2008                              

user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo , user posted image :user posted image
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:97cm, +xxkg)

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    

user posted image  
sesil (77´), user posted image :user posted image Postojna, (O: XX cm, +6kg) 

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image :user posted image Tian, Sven/Alina, Tara , MS (O:89cm /+19cm/; +7kg )             
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +3,5kg)   
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,
user posted imageuser posted image  Jaka (O:105cm, +5-6kg)  
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:74 cm /+3 cm/;+10kg)  

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +8kg)

user posted image   MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša , Kranj, (O: xxcm, +10kg)
user posted image   Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg) 

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , Ljubljana  ( O: 91cm, +7kg )  

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , Ljubljana ,(O:XXcm, +5kg) 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image  
SKUPAJ NAS JE 72 SREČK user posted image        

nosečniški koledar
http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Imamo 12user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradejuser posted image , murva, KAHLOuser posted image , maskauser posted image , mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joob, BOJANCuser posted image user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 15Xuser posted image ,user posted image : 15Xuser posted image  in user posted image : 42X user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
15.2.2008 19:17:21   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: ****

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
15.2.2008 19:20:05   
Estrella*
user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image     

18.02.2008: Špelin@ (GP)

19.02.2008: Naty (GP), Valentina 2006 (GP) 

21.02.2008: Anitka (GP), Katy82 (GP

22.2.2008: sesil (GP), Aurora28 (GP)

26.02.2008: zalazoya (GP) 

27.02.2008: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP)

user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image

03.03.2008: TamaraJ (GP)

05.03.2008: barbaw (GP), Katina (GP), Taula (GP)

06.03. 2008: . muki. (GP), Jana81 (GP)

07.03.2008: Estrella* (GP), Sashy (GP), Tally (GP), Čmrlika (GP)

10.03.2008:  MARTINA25 (GP)

11.03.2008: Hijenca (GP), Pepita (GP)

12.03.2008: Suzy85 (GP)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
15.2.2008 19:33:01   
Anonimen
Estrella...

Za kdaj ste se pa sploh zmenile? Na dolgem mostu? Jaz moram Tamaro poklicat pa mi je full nerodno...

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3165
15.2.2008 19:34:28   
aurora28
**** ti si imela že 2 carska reza, pa me zanima ali so ti po operaciji, ko si se prebudila dali takoj otroka za dojiti in kdaj si ga lahko sama pestovala?

Danes sem gledala na Zone Reality Birth stories in je super oddaja, full zanimivo mi je bilo, ko je babica pokazala vso posteljico, kak to hecno zgleda, res je otroček v maternici v takem balončku user posted image user posted image in carski rez pokažejo. Jojjjj kako so lepi ti mali sončki. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 3166
15.2.2008 19:51:36   
Estrella*
****: bile smo zmenjene ob 13h na DM. Tebe naj bi pobrale na Vrhniki. Ko je bilo govora o menjavi lokacije, pa še nobena ni potrdila, da gre na Vransko. Ali pa sem jaz kaj pobrkala.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
15.2.2008 19:56:44   
Anonimen
**** ti si imela že 2 carska reza, pa me zanima ali so ti po operaciji, ko si se prebudila dali takoj otroka za dojiti in kdaj si ga lahko sama pestovala?

Ne. V ljubljani jih pripeljejo točno ob urah... In moraš počakat na uro da ga dobiš...
Potem 3 dan greš iz intenzivne in ga imaš lahko čez dan pri sebi, če zmoreš seveda...
5 dan šele ga dobiš še čez noč...

Pestvat ga pa glih ne moreš k še sedet ne moreš ... ampak leže ga k sebi stisneš pa dojiš...

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3168
15.2.2008 20:00:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

****: bile smo zmenjene ob 13h na DM. Tebe naj bi pobrale na Vrhniki. Ko je bilo govora o menjavi lokacije, pa še nobena ni potrdila, da gre na Vransko. Ali pa sem jaz kaj pobrkala.user posted image

Evo ravnokar sem dobila sms od Tamare... ne bomo se ustavljale na DM, gremo kar direkt do Vranskega če sem prav razumela... Potem se tam dobimo kar na Vranskem ob 14...

Glej da res prideš...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3169
15.2.2008 20:03:41   
barbaw
Aurora v porodnišnici ti pokažejo kako se ga leže doji. Manj trpi hrbtenica in roke, pa porodu ne smeš takoj vstat. Ti kasneje sestre pomagajo vstat, da greš lulat.

**** moja tašča ni imela te sreče po drugem carskem. So ji drugi dan pripeljali otroka in ji ga pustili. Ni imela samo CR, zraven so ji naredili še težko ginekološko operacijo. Sestr očitno to ni zanimalo. Je po 10 dneh podpisala in šla na lastno odgovornost domov. Jo je G kregal, da ni še sposobna skrbet za user posted image , v P pa je to morala, kljub temu, da je on - G rekel, da ne sme čisto nič delat. Samo ležat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
15.2.2008 20:03:46   
Katina
Čmrlika, sem prebrala, da te zanima 100 g cuker test. Bit moraš tešč in nato popiješ 100g cukra v cca 3 dcl vode. Mene je sestra k sreči opozorila, naj pijem počasi. Sem zelo sladkosnega, ampak je tudi zame tolk cukra preveč. Kri ti vzamejo preden spiješ sladkano vodo, 1 uro po tem, 2 uri po tem in tri ure po pitju. Nato greš domov. Mene so z ZD oklicali naslednji dan, da so rezultati porazni. Veliko sreče!

Punce, bravo za dobro opravljene GP!

**** - tudi jaz sem prebrala tvoj blog. Zelo zanimivo, ampak za moj okus precej prekratko - jaz bi brala in brala.
Sicer se pa lahko potolažiš - tudi jaz sem vesela debelauser posted image , sicer nisem čez 100, ampak sem tudi majhna in sem luštna kot ena žogica marogica. Še pred 2 letoma sem imela cca 25 kg manj kot jih imam zdaj. Zanimivo pa je, da kljub celodnevnem basanju z zelenjavo človek ne shujša. Zato še vedno prisegam na francoski nasvet: Manj žri. Torej: teorija 10, občutek za timing: 1, Volja: 1. Sicer pa zdaj tko ne smem hujšat.

Estrella* baje je ena postaja na DM, samo men se zdi brez zveze hodit tja, ker naravo poberem v Črnučah. Predlagam, da se še ti prisedeš k nama, samo o lokaciji se moramo dogovorit. Drugače pa je kraj srečanja nespremenjen: Vransko ob 14. uri.

Jaz sem klicala v Golobčka, pa imajo pri njih samo pizze. Torej bom najbrž s sabo prinesla lunch paket. Mal mi bo nerodno jest v oštariji s sabo prinešeno hrano, pa kaj čem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3171
15.2.2008 20:11:28   
Anonimen
Brbaw

Jaz sem jim tud pred letom in pol ušla domov...podpisala in šla na lastno odgovornost 5 dan...Ker so bile sestre nesramne...

Pred 13 leti je bilo pa super. Sam veš zakaj? Ker sem si sobo delila z eno zdravnico in njen mož je kirurg..pol pa veš kok so bile sestre prijazne...

Tud tokrat jim bom ušla če bodo nesramne... doma imam vsaj mami....

Katina

Hvala... ampak sem zadnje čase tok lena za pisat...
Daj ko si glih tle mi povej a so ti cuker najprej po urinu našli ali šele tam na testu ko piješ tisto sladko vodo?

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3172
15.2.2008 20:15:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Jaz sem klicala v Golobčka, pa imajo pri njih samo pizze. Torej bom najbrž s sabo prinesla lunch paket. Mal mi bo nerodno jest v oštariji s sabo prinešeno hrano, pa kaj čem. user posted image

Glavno, da prideš user posted image  Kaj ti bo nerodno: sami so krivi user posted image

****, sem čisto šokirana nad tem, kar sem prebrala v tvojem blogu user posted image  Moram si vzeti malo več časa in še enkrat počasi predelati user posted image

MARTINA25, jaz bi se po moje ob tisti padli lučki res zjokala... user posted image

barbaw, srčkan voziček user posted image

sesil, si te kar predstavljam s tisto banjico user posted image
kodrana in **** user posted image user posted image  za pregled.

No, jaz sem se prejle malo načvekala z zasavskimi nosečkami (spoznala sem tri krasne punce user posted image ), zdaj pa komaj čakam na jutri user posted image  Midve z nataso34 sva že dogovorjeni user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
15.2.2008 20:19:27   
MARTINA25
Estrella jst jutri SIGURNO pridem!!!!!Za kolegico pa težko rečem, ker ji počutje niha...
BARBAW drugič si bom kupila d lučki-za vsak slučaj!!!!
Nč punce, jutri se vidimo, komi čakam...zdej se grem pa mojmuuser posted image  posvetit, je mau slabe volje k že pol leta kupujeva Passata, pa ni sreče, sami nateguni....torej če kakšna pozna koga ki prodaja passata karavana z realnimi kilometri in nerazbitga.....
Lepe sanje!!!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
15.2.2008 20:23:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
zdej se grem pa mojmuuser posted image  posvetit, je mau slabe volje k že pol leta kupujeva Passata, pa ni sreče, sami nateguni....torej če kakšna pozna koga ki prodaja passata karavana z realnimi kilometri in nerazbitga.....

Uf, ta bo pa težka... user posted image user posted image  Tudi midva sva ga pred par leti iskala. In ne našla - potem sva kupila Škodo Octavio od enega 73 let starega ata - z realnimi km in še v polivinil zavitimi zadnjimi sedeži user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.