špelin@
|
Evo, mene s pregleda Zdajle sploh ne utegnem vsega prebrati Slikice pošljem še ostalim, samo malo bo trajalo, ker mi "klasični" mail nagaja (oz. program ), zato jih pošiljam preko hotmaila, tam pa vse skupaj traaajaaaa Moram se malo "skihati" glede pregleda V glavnem: sem preštudirala izvide iz laboratorija: hemoglobin, sladkor in urin so ok, toksa ponovno negativna Drugo pa... Kaj je sploh "drugo"? Če štejem "brez besed" zijanje v tamalo skozi račji kljun in CELO poslušanje srčka, ni bilo o nosečnosti nobenega govora. Sem pa pojamrala zaradi izcedka, ker mi Canesten nič ne pomaga. In odgovor: to sploh niso glivice, ampak žleze MV narobe delajo (beri: zanič bris) in Canesten itak nič ne pomaga. No, in za koji k si potem nonstop tlačim v tamalo Canesten, če to ni TO??! A prejšnjič pa nisi vedel?? Mi mogoče paše?? Tako sem dobila nove vaginalete Natrii tetraboris, al kaj so že. Aja, pa še dobila sem 2x čuden pogled. Prvič, ker sem mu povedala, da imam pregled na GK prestavljen na marec (ja, stric G, najbrž sem si sama izmislila ), drugič pa, ker mi prejšnjič dr. Kobal ni dal izvida za mojega G, ker je rekel, da je stanje enako in nima kaj pisati (ja, stric G, mogoče sem pa izvid jaz pred tabo skrila , to bo, ja). Pa komentar, da naj marca le dobim izvid v LJ.... Ma smejala bi se mu v ksiht, res, ampak nočem zaostrovati razmer Naslednji G pregled imam 17.3. - tri dni pred rojstnim dnem Pozdravček vsem - se še oglasim
|