HuAnita
|
Bom pač ta zadnja.... Prišla domov 24.00, se zvalila v postelj, in kao spala do 7.30. Poudarek je na KAO. Milsisli smo titi smučat, pa sem ravno štartala, na radiu pa, da je gor - 17 st.C, ne grem, zaradi male ne, pa mekliče M., češ da ni ravno toplo, da je pa neverjetna idila gor in mi je bilo ves dan žal Sinoči - bilo je kul, žal z 'novima' nisem kaj veliko spregovorila, obljubim, da nasljednjič. Jačika, lepo krilce snorlax - lepe kilce! Malo se ti že pozna. jerebica - itak lepotica, noseča li ne Skabi - ful me je presenetilo, kako lepo kožo imaš, pa kako vitka si, lkub nosečnosti Janeja - malo si me zamorila s tvojimi kg --- jaz jih imam cca 8 kg več, pa 4 cm manj , ves dan razmišljam o tem, razen ko se bašem z enimi ala After Eight iz Hoferja smrčke - jaz se kar čudim, da zmoreš - 2 mala deca, pa še enden te brca skuštrana - ful ful krtaka frizurca, ti paše, pa NIČ kožne gube.... Pismo, zdaj sem še bolj napreljena proti suhicam Nti-taja --- nič kaj nisva rekli, le malo pošimfali naše 2.rojence, kako so divji, boš pa prišla še na kako kavo, pa bova nadoknadili... Enih par sem vas pozabila analizirati, ne zamerite MarjanaR - imaš ju3 rok, se mi zdi? žanek - ti 1m po pororu še v 5m , jaz 18m po porodu kot 7m Upam, da se nas drugič zbere več. Pogrešala pa sem Meggi, se je nekaj širokoustila, da pride ... NE. Grem praznovat!!!! Kosovo republjik!
|