![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 15.2.2008 9:47:29
|
|
|
|
mayy
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Zakaj za mi niste že prej povedali za beljakovinsko!!!! Kile grejo z lahkoto dol, sladko mi sploh ne paše, stalno jem (a samo beljakovine) in dobro se počutim! Bravo
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 15.2.2008 11:55:41
|
|
|
|
jer.za.
|
Hojla! Jaz vas pa za nekaj časa zapuščam. Imamo na programu en kup praznovanj, tako da bom za 14 dni prekinila ločevalno. Skupaj sem izgubila do sedaj 6 kg, zamenjat moram hlače, kar je tudi že velik uspeh. Bom pa poskusila še naprej teh 14 dni ločevati med obroki-ne dnevno, kakšen dan bom tudi sadje spelala. Pa seveda telovadba ostaja. Cilj mi je pa seveda obdržat trenutne kg, potem jih pa še enih par izgubit-čeprav mi moj predragi pravi da izgledam super,da ne smem več hujšat da ne bom samo iz kosti, le da naj še malo trebušne mišice utrdim. Vas bom pa redno še naprej brala, pa tudi kaj pokomentirala.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 15.2.2008 11:57:35
|
|
|
|
lelaval
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Zakaj za mi niste že prej povedali za beljakovinsko!!!! Kile grejo z lahkoto dol, sladko mi sploh ne paše, stalno jem (a samo beljakovine) in dobro se počutim! Bravo Čestitke Ampak meni se pa sladko lušta kljub B dieti . Jaz sem očitno prav zares zasvojena s sladkarijami
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 15.2.2008 13:41:47
|
|
|
|
Adelina
|
Ojla punce. Kok ste pridne s pisanjem, da vas skoraj brat ne uspem. Sem pa danes na sadju, je blo pa včer tolk boljš, ko sem naredila čokoladne palačinke s sladoledom Vroča ljubezen, za kosilo sem pa zelenjavno pico pojedla. A telovadte pa vse. Jaz bi se tud mogla spravt, sam bi me mogu en u rit sunt. Za dieto se brez problema odločm, za telovadbo je pa bolj žalost
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 15.2.2008 20:24:50
|
|
|
|
Lianna
|
Jaz sem si zvila gleženj
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 15.2.2008 21:06:55
|
|
|
|
paris
|
Samo toliko, da se pofočkam. Se še kar držim ločevalne, včasih z večjimi, včasih z manjšimi uspehi. Trenutno je -3,5 kg, še 1,5 kg pa bo.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 15.2.2008 21:48:22
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Jaz sem si zvila gleženj Oh, ubožica. Je hudo? IZVIRNO SPOROČILO: jer.za. Hojla! Jaz vas pa za nekaj časa zapuščam. Imamo na programu en kup praznovanj, tako da bom za 14 dni prekinila ločevalno. Skupaj sem izgubila do sedaj 6 kg, zamenjat moram hlače, kar je tudi že velik uspeh. Bom pa poskusila še naprej teh 14 dni ločevati med obroki-ne dnevno, kakšen dan bom tudi sadje spelala. Pa seveda telovadba ostaja. Cilj mi je pa seveda obdržat trenutne kg, potem jih pa še enih par izgubit-čeprav mi moj predragi pravi da izgledam super,da ne smem več hujšat da ne bom samo iz kosti, le da naj še malo trebušne mišice utrdim. Vas bom pa redno še naprej brala, pa tudi kaj pokomentirala. Bravo zate! Veš tudi jaz sem tako kot tvoj pristaš tega, da imam raje kako kilo preveč kot premalo, tako da ne mislim shujšat do onemoglosti. IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Zakaj za mi niste že prej povedali za beljakovinsko!!!! Kile grejo z lahkoto dol, sladko mi sploh ne paše, stalno jem (a samo beljakovine) in dobro se počutim! Samo, da ti paše! IZVIRNO SPOROČILO: mojamura mater....ti pa si zgodnja ura je bila pol šest zjutraj ko si pisala Jap, zame je ob 4.00 konec noči. Ob 8. je že pol dneva mimo.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 16.2.2008 7:44:39
|
|
|
|
Barbs
|
Jutro , komaj tapkam - pa to človek ne more verjeti - od leg magica me bolijo roke ,bolje rečeno dlani .... komaj stisnem pest Moj mož pravi, da je to verjetno zato, ker preveč na trdo držim držala (se kao bolj opiram, ko delam)... Pismo sem kripl
|
|
[Brisano sporočilo] 16.2.2008 7:54:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 16.2.2008 9:17:04
|
|
|
|
mayy
|
Jutro! Pa sem spet na sadju. Danes gremo na Šmarno goro, je tak lep sonček, ga je treba maksimalno izkoristiti. LP
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 16.2.2008 10:23:33
|
|
|
|
lelaval
|
Jutro. Moj današnji jedilnik: Z ananas K pečen piščanec , solata (za otroke pa še restan krompir) V jajčke, solata ali jogurt - bom še videla, ker gremo na RD - presnete skušnjave - se bom morala spet nazaj držat . Bote pridne in ne grešit.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 16.2.2008 10:36:36
|
|
|
|
Lianna
|
Jaz imam danes OH dan. Bodo makarončki, za sladico pa še ne vem. Sem ponoči bolj malo spala, ker me je gleženj fulll bolel Je vse modro pa zatečeno, tako da počivam. Dobro da nasledn teden nimam pilatesa, tako da se bo gleženj lepo pozdravil. Punce uživajte v sončnem vikendu
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 16.2.2008 11:59:38
|
|
|
|
pikica86
|
živjo vsem skupaj.sem nova na vaši temi, sicer vas že nekaj časa berem,vendar z dieto še nisem pričela.začnem v ponedeljek z 90.dnevno ločevalno, nameravam pa izgubiti 20kg vem da bo težko, to je zame prva dieta sploh, ampak upam da mi bo z vašo pomočjo-motivacijo uspelo je pa moj zelo dober, tako da se je odločil hujšati z mano -pa ne mislite da njemu ne bo koristila kakšna izgubljena kilca...hehe, v času moje nosečnosti sva se oba lepo redila, tudi on z mano-ga je marsikdo vprašal če je on tudi noseč natasa77 me lahko daš prosim na seznam? javim se vam v ponedeljek, ko se začne "hud boj" proti kg lepo se imejte, pa vsem ki tako lepo izgubljate kilogramčke(upam da bom kmalu na vašem mestu )
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 16.2.2008 12:02:58
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hojal punce! No jaz se spet javljam. Nisem bila sposobna držat diete, ker že od ponedeljka hodim po trakce k zobarju, ker mi izrašča modrostni zob. Seveda manj jem, manj pijem. Si lahko mislite kako me vse boli. No po 5 dneh je zdaj že malo boljše in danes štartam spet z B dnevom. Bravo za vse izgubljene kilograme in kar tako naprej. Lp Tina
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 16.2.2008 20:41:55
|
|
|
|
lelaval
|
Pikica 86 - dobrodošla. Moram se izkašljat - sem bila na RD in na vse pretege sem se trudila in izmikala ter odklanjala hrani, da sem nazadnje pojedla samo rob pizze (1 kosa, ne cele -da ne bo pomote), pa šunko sir in gobe s pizze.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 16.2.2008 20:46:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo, lelaval! Ti je oproščeno.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 16.2.2008 22:28:49
|
|
|
|
daysi
|
Ojla, V ponedeljek sem spet z vami. Zadnjič sem morala zaradi bolezni malo prenehati z dieto, v ponedeljek pa jovo na novo, saj se bojim, da bodo kilogrami šli nazaj gor. Bi pa začela po programu dr. Pirnar, ki traja tri tedne in naj bi izgubil v prvem tednu tri kile. Saj mi z ločevalno kar uspeva, vendar se moram do aprila spraviti v nove hlače in sem izračunala, da bi mi bile takrat s to dieto že kar prav ( ali pa že štirinajst dni prej ). Mogoče mi je njen način prehrane malo bližje, saj imam zelo rada tako mleko kot jogurte. Je pa fino, ker ni OH-jev, tako da verjamem, da bo to uspelo. Pa še to mi je fino, ker ne pretiravo preveč z zelenjavo, ker jo jaz po vsaki dieti dobesedno zasovražim.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 17.2.2008 7:55:13
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Včeraj sem bila na večerji in sem bila pridna. Jedla sem puranjega na žaru in solato. Pa pila vodo.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 17.2.2008 11:22:35
|
|
|
|
lelaval
|
Bravo, lelaval! Ti je oproščeno. Hvala šefica - veš kako se je težko na RD upret alkoholu, torti in ostalim sladkarijam. Sem imela ful slabo vest za to, kar sem pojedla, a nekja sem mogla. Danes pa: Z kava K piščanec (ali bom zrezek, ali pa le pečenega) V - ne vem še
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 17.2.2008 15:35:20
|
|
|
|
dulcinea
|
Se javljam pokorno in brez grehov (no, vsaj ne tavelikih)
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 17.2.2008 16:37:50
|
|
|
|
neli99
|
punce najprej vsem ki vam je ratalo že kaj spravt dol ... jst vas bom mal začela brat, mogoče pa me zagrabi volja do hujšanja ... trenutno je ni sem pa bla dve leti nazaj na ločevalni in zgubila 15 kg in dobila po dooooooolgih letih svojo sanjsko postavo ... pa jo celo obdržala pol leta ... pol sem pa zanosila ... pa spet zanosila ... zdej sem pa ko balon. sva šla z mojim zadnjič nekam ven, pa oblečem jst normalne cune in zagledam svoj 4-5 mesečni trebuh (brez dojenčka seveda ) ... se mi je kar tema naredila na oči. ej moj se ne pritožuje ... sam tole bo treba spet malo spravt v bolj dopadljive obline no sam zdej zbiram motivacijo .... se še kaj javim a ma kera doma malega dojenčka, pa hujša? pa pa, neli
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 17.2.2008 16:42:35
|
|
|
|
lelaval
|
Neli - welcome. Zakaj bi prestavljala nekaj, kar lahko storiš takoj? Če ne dojiš, ni bojazni za dieto - ne boš edina. Jaz sem 2 leti nazaj kljub dojenju hujšala po ločevalni - a komaj po skoraj 7 mesecih, ko sem ji že dodajala GH. Je šlo lepo dol, lani pred koncem leta, pa sem jedla kot pujsek, pa se temu primerno zredila
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 17.2.2008 18:30:38
|
|
|
|
Erdbeere
|
Evo punce, da ne boste slučajno pozabile name. Jest še vedno lepo hujšam po ločevalni in rezultat...zame dober, glede na to, da so vseskozi kakšni pregreški -4 kg. Jah do aprila moram spravit še ene 4 kg dol pa bom že skoraj kot manekenka . Pridne ste vse ostale, sej včasih vas kaj preberem, samo mi časa zmanjkuje
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 17.2.2008 21:38:10
|
|
|
|
natasarobi
|
Včeraj sem bila na smučanju, tako, da sem se cel dan lepo rekreirala in tudi zaužite hrane je bilo manj kot ponavadi. Danes me je pa mikalo nekaj sladkega, a sem se uprla (bila s kolegico v slaščičarni). V petek zvečer sem se vagala in številka mi absolutno ni bila všeč (presegla sem številko katero sem rekla, da jo ne smem). Tako, da sedaj je zadnji čas, da se vzamem v roke in spravim 8 kg dol.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 17.2.2008 23:47:46
|
|
|
|
taja.taja
|
Ojla!Eva eno poraženko! Na dieti sem zdržala cele 3 dni... Pa ne zarad lakote, ampak divjega glavobola in slabodsti. En dan sploh nisem mogla vstat iz postelje, tako me je bolela glava in nenormalno mi je bilo slabo...Pa še non-stop se mi je spahovalo po mesu in mesnih izdelkih...Kriza! No, sedaj sem z dieto prekinila, vendar bom definitivno začela z novo, samo ne več z dieto zeleni slap.Odločam se med beljakovinsko in montignac dieto.Žal pa z nobeno nisem najbolj seznanjena tako, da bi prosila za kakšne informacije in jedilnike. Čestitke vsem uspešnim! LP
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.