|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
17.2.2008 17:18:38   
kikaa
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Kikaa, se je res fino videti na spisku, ne user posted image ?

Ja, res... ko sem poste brala, sem prišla do seznama pa vidim v AKTUALNO napisano Kikaa...me je kar malo vrglo. Sej skoz vem, da imam postopek, ampak ko sem se prebrala... u piševka, gre hitr to... user posted image

Upam, da ste imele lep dan...želim pa vam še lepši večer!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
17.2.2008 17:33:03   
Shuka
miška moja, medve sva pa istih misli, kaj? PRidna si ko takole skrbiš za aktualne dogodke, jaz sem samo malo spremenila smajlije user posted image

Pija76 - Žurke še ni bilo, zdej sem mal presrana 100/h, najraje bi prestavila na čas 3 mesecev kasneje, ampak če ima katera željo priti v center na kavo, jo bom rade volje počastila še s klepetom.  user posted image
Ti Pija, kaj ko bi ti me kar kupile sezonsko karto za smučarijo da nas osrečuješ, celo sezonouser posted image user posted image user posted image user posted image
Tia-na - čedalje bolj razmišljam, da imaš prav, zdaj mi je le žal, da nisem že prej diplomirala user posted image

arneja - tebi pa pošiljam veliko mero optimizma, pozabi na vedeževalke, edina prava moč, ki jo lahko dobiš je iz tebe same, si pa na dobri poti s temi žavbami in sokci, ki jih uživaš. user posted image

kikaa - hitro gre čas kaj, no saj tako je prav, da se čimprej začno dogajati in premikati zadeve.

No jaz sem OK, jutri grem na krvni test, še zdej ne verjamem kaj mi dogaja. Imam rahel bel izcedek, mislim, da mi Prometrium čedalje bolj uhaja, saj je tok redkejši, kot navaden bel tok. Vsake toliko me uščipne v trebuhu, danes zjutraj me je tako močno, da skoraj dihat nisem mogla več, ampak ko sem ugotovila, kako se moram obrniti je bilo OK. Prsa me začenjajo bolet, ampak načeloma sem super.

Javim jutri kakšna bo vrednost bhcg in poklicala bom ata Reša.

Mislim na vas špikarke, trebetalke in čakajoče na postopke in navijam za vse, tako kot ste ve zame.user posted image

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
17.2.2008 18:40:00   
dajamaja
Shuka, čestitke!!!! user posted image user posted image
Tole se pa reče - kad krene, krene!
Res se ti je krasno tole izteklo, najprej diploma, pol pa še user posted image user posted image .

Vidim, da sicer nisem edina lenobna tle gor ... tale prvi teden je bil res naporen in še M sem dobila, sem imela danes cel dan vrtoglavico. Včeraj pa služba, hiška ... Vedno bolj dinamično postaja vse skupaj.

Pija, nisem Voglerja klicala - a ima on katero številko, da bi lahko res z njim govorila? S sestrami se bolj težko zmenimo - sem prosila za termin pregleda, ko ima UZ ... pa mi niso dale, bom morala spet dvakrat k njemu.

Abra, si že kaj bolj optimistična? Kmalu bomo tudi me v akciji!!!

Marjetka, za pecikl si pa ka vzami čas. Kaj bojo pa čebelce rekle?

Pikovit, Mijavček, Mismis že kaj treme?

Arneja, lepo se špikaj naprej in uspešen postopek!

Vsem lep večer!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
17.2.2008 18:52:24   
Shuka
dajčimajči - sej ti ne upam, povedat, da čakam še 19h in rezultate lota, kot si rekla" kad krene, kreneuser posted image user posted image user posted image user posted image To bi pa bila pika na i in temu bi se res lahko reklo srečen teden user posted image user posted image user posted image , ampak jaz mojemu vedno govorim, da ima srečo v ljubezni, zato pa toliko manj sreče pri denarjuuser posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
17.2.2008 19:16:15   
Pija76
Skuša, Pikovit in jaz sva verjetno takoj za kavo in čvek, sam naju se pol ne otreseš zlahka, a ne Pikovit? Znakci pa kažejo da si otroci plac delajo!

Pikovit no kje si danes? A si bla v hribu? Jaz sem bila ziher danes pred tabo gor user posted image

Čak kera mi je že hotla letno karto kupit za smučanje? Hmmmm, lahko mi jo kupiš, seveda jo bom vesela, ampak Pika je una k srečo prinaša!

Dajamaja pokliči sestre in vprašaj na kateri številki lahko dobiš Voglarja in kdaj, ker je sigurno enkrat dosegljiv, vsaj takrat ko ima ambulanto, pa kar mal sitna bodi, da ti ustrežejo, jaz ( no moja zlata sestrica v mojem imenu) sem Bokalovo k sem jo nujno rabla iz operacijske ven zbezala user posted image user posted image user posted image . Tako da sam vstrajno. Kaj a štenge so zabetonirane, tlaki uliti? Upam, da boš imela vsaj malo gmaha ko se sušijo user posted image

Dajzi a elaborat delaš? Pa kje si dečva?

Kikaa še 3 dni, pol pa akcija....že mislim nate, skakat začnem pa v sredo a prav!

Arneja tudi zate navijam fullllllllllllllllllllllllllllllllllllllll, na šlogarco pa pozabi, veliko je v glavi! En objemček zate!

Reni 70 jaz sem imela kombinacije, beri post danes dopoldanski Arneji.

Kakšno sem pozabila, pa brez zamere, grem delat!

Pozdravčke

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
17.2.2008 19:41:34   
lara light
Vidim, da se me še spomnite, to je dober znak....z dejzi nisva na istem projektu, a gužva je tud pr meniuser posted image
Shuka, čudo si neverjetno, diploma z 10 in user posted image ...super, iskreno čestitam!
Mišmiš, pikovit, bravo!user posted image
Arneja, lepo te je brat,zares.user posted image
Čestitke še 1x vsem nosečkam!!user posted image user posted image user posted image
Pika smučat, jaz pa delat, vidim da ta kombinacija prinaša zmagovalne rezultateuser posted image
Punce, fajn mi bodte, kiss,kiss!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
17.2.2008 21:26:48   
banga
Dober večer punce, samo da se pofočkam in poročam kako je bilo danes na UZ - moji folikli so zelo vztrajni  a neverjetno počasniuser posted image  Prvi, ki je bil najprej edini, je od četrtka zrastel le 1 mm, vendar sta se mu pridružla še dva,  tako da so zdaj trije in sicer dva 8 mm in eden 11 mm. Sem zopet dobila dozo menopurja, in na UZ moram  v torek. Moram pa priznat, da se danes zelo slabo počutim, cel dan mi je že slabo, brez apetita sem, vrti se mi, razdražljiva sem ko hudič, tako, da sem se že zjutraj uspela skregat z mojim in to tako hudo, da že cel dan ne govoriva.  Še dobro, da imam pasjo mrcinco, ki se danes cel dan crklja pri meni na kavču. Grem kar spat in v sanjah navijat za vse trepetalke, nosečke in....sploh vse, ki ste na tem forumuuser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
17.2.2008 22:42:39   
gold fish
Pikovit - vidim, da si gor....Kako si kaj?   Jaz imam zate zdaj neki taki dobri občutek.....da se bo pri tebi podobno  zgodilo kot pri Shuki...samo malo zamenjan vrstni red...... najprej  user posted image ,potem poroka, potem pa user posted image ......

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
17.2.2008 22:57:22   
pikovit
Čer,

šele zdele sem se skupaj spravlauser posted image .Včeraj smo se imeli ful dobro in sem prišla domov ob 4h zjutraj.Potem sva pa še z mojimuser posted image  predebatirala cel večer in ugotovila da je hvala bogu konec te sage.Tako da sva šla spat ob 5huser posted image
Namreč moj je praznoval 30 let user posted image

Arneja bom ti naredila spisek mojih postopkov,sam da pridem do fascikla.Je že prav debeluser posted image Enkrat ta teden.Ti obljubim.
Pija evo dons pa nisem rinla v hrib.Sem bila prav zmatrana pa še tak hudičev mraz je bil.Sem zgledala takole.user posted image
Dejzi dej mal dihaj no.Prid kej okol da s bomo kaj smejali.
Abra,Lara,Dajamaja kako ste kaj?

Pa še to danes sem 5 dan po et,znakov nobenih,spodaj malo ščipa in se pripravlja ne bog si ga vedi kaj,joški normalni,razen kar pač upliva prometrium na to.

Shuka midve z Pijo sva takoj za akcijo in kakšno dobro kavo.A ne Pijauser posted image

Punce uspešen začetek tedna želim.
user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
17.2.2008 22:59:02   
pikovit
Ouser posted image kaj pa ti tako pozno pokonci?Kot sem že napisala nobenih znakov,živim kot sem prej brez kakšnih posebnih sprememb.Kako pa pri vas kaj?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
17.2.2008 23:02:18   
pikovit
Evo AKCIJE ta teden.Punce držte seuser posted image

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 17.02.
Banga - UZ
Gita - UZ
Ponedeljek,  18. 02.
Reni70  - UZ
Torek, 19. 02.
Špelka12 - UZ
Mihi78 - Punkcija
Sreda, 20. 02.
Kikaa - špikanje
Tia-na - špikanje
Četrtek 21. 02.
Linda25 - UZ
Petek, 22. 02.
Arneja - UZ
Kajsica - UZ

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
18.2.2008 7:37:41   
pajčolanka
punce, kle vas je ceu kup, dejte mi neki povedat no.
injekcija stop. a to si jo dam sama? kdaj? mi jo bo dal že reško zjutraj ali si jo dam zvečer? kdaj zvečer? ker sem namreč popoldne v službi do 20.00 in pridem domov nekje ob 20.30 in da vidim če si morm fraj dan vzet.
in punkcija pol. če pade jutr stopka, pol bo punkcija verjetno v četrtek? ma jo že komi čakam ker sm zmer bl napihnjena.
in če prav vem ko mam punkcijo da tud moj dedc spermo? istočasno?
in en velik hvala že vnaprej....user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
18.2.2008 8:05:07   
Linda25
Dobro jutro punce,

evo teden samih Uz-jev se je začel. Včeraj sem dobila user posted image . Upam, da bo do četrtka zginila.

Kako se kaj počutite danes? Moram začeti z zelenjavnimi sokci. Kaj ve ne delate sok tudi z zeleno?

Shuka, čestitam za user posted image . Kakšen je rezultat krvnega testa? Poročaj. Držimo pesti.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
18.2.2008 8:06:31   
arneja
No, danes mi je pa uspelo nazaj zaspati. Pa sem šla včeraj že ob 9-h spati user posted image . Bo tale Gonal bolj name očitno učinkoval kot Menopur. Pa glave me tudi malo boli, ampak bo že. Sem pa kar takšna malo omotična.

Pajčolanka, stopko si damo večinoma ob 9-h zvečer. Daš si jo sama ali pa ti jo da tvoj. Frej dneva seveda ne rabiš vzeti v službi. Pri Rešu je itak tako, da verjetno še rodiš kar med odmorom za malico user posted image . Če bo jutri stopka, bo punkcija v četrtek, ja. in tvoj takrat plavalčke odda. Od katerega dne naprej si pa napihnjena? In koliko foliklčkov kaj imaš?

Zdaj pa še ostale čvekice preberem.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1664
18.2.2008 8:14:01   
pf
Pajčolanka stop injekcija se daje ob 21.00 uri zvečer, tako da lahko greš v službo normalno, če prideš ob pol devetih domov. Dala si jo boš sama. Vsaj tako je bilo pri meni dvakrat, pa sem bila tudi pri Rešu. Ja punkcija bo potem v četrtek, pa tudi tvoj da takrat spermo. Takrat pa si vzami dopust, ali pa bolniško, kakor hočeš. Jaz sem bila po punkciji do testa doma. Vso srečo.

Neposredna povezava do sporočila: 1665
18.2.2008 8:21:16   
mihi78
pajčolanka, pozdravljena!Jaz imam v torek, ob 8.00 (v MB), punkcijo, stopko pa sem si morala dati včeraj (nedelja) ob 23-ih.
Prav imaš, tvoj da v času tvoje punkcije še spermouser posted image . LP pa drži se.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
18.2.2008 8:28:20   
arneja
Andreja, kakšno terapijo si pa ti imela prvič? In kdaj si dobila hiperstimulacijo, že pred punkcijo ali po njej? Jaz se nasvetov od Mišek držim tako tako. Bele moke skorajda nič, krompir še vedno, sladkarije pa 3 dni že nisem jedla (razen kave s fruktozo), in sem kar malo zrastla, ker sem tako ponosna na to user posted image . Če bo treba še tretjič v postopek, bo pa Mišek moj guru in od njenih besed ne odstopim user posted image .

Dejzika, si si včeraj prislužila kakšno čebelico user posted image ? A bi meni tudi katera kakšno dala, če do punkcije brez sladkarije zdržim user posted image ? Saj bi si jih kar sama prilimala par, ker so tako luštne, pa ne vem, kje jih naj dobim user posted image . Čakaj, jih bom iz kakšnega starega posta kopirala user posted image . Glede predsedniškega apartmaja pa: tisti Certotrid ali kaj bo verjetno spet bolj navadno hotelska soba, ne user posted image ? In prav rada bi že umirala od smeha zaradi tvojih domislic, Dejzika user posted image .

Kajsica, tudi UZ imava na isti dan user posted image . Kateri dan ciklusa boš takrat? Jaz 8.

Mihi, upam, da je stopka včeraj pravočasno padla user posted image . Koliko foliklčkov imaš pa ti kaj?

Pija, ti si bila pa včeraj res pridna: si vse, kar jaz v enem tednu storim že skoraj dopoldan storila user posted image . Kdaj sta se pa potem že zbudila s tvojim? Imaš še vedno bioritem na špikice naštiman in se ob 6-h zbujaš user posted image ? Je sokec včeraj padel? Jaz moram v nabavo, je ingverja in zelene zmanjkalo. Sem pa včeraj kar enega sadnega ruknila. Počutje je pa pri meni slabše kot pri Menopurju, ampak upam, da to kaže na to, da reagiram nanj. Kateri dan si pa imela punkcijo, se kaj spomniš? Čarna bi pa res tudi že morala po eskimčke šibat, pa ji očitno tudi bolj ilegala ustreza user posted image .

Reni, potem sva se pa v soboto mogoče tudi videli. Si šla pred 6-o ali po 6-i uri notri? Koliko foliklčkov pa imaš kaj in kako velikih? Kaj pa v prejšnjem in prvem postopku, kakšen je bil kaj pridelek? Mater sem tečna s temi vprašanji, kaj, punce user posted image ? Bom še doktorirala lahko iz tega user posted image . Kako je bilo pa danes na UZ-ju? Si Cetrotrid tudi že dobila? A ga moraš spet sam mešati ali je v peresniku? 

Mismis, upam, da bo moj izkopiček z Gonalom tudi tako dober kot tvoj user posted image . Naj bosta oba testa v petek pozitivna user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
18.2.2008 8:29:01   
andreja 07
Jutro

Kok ste pridne ,ste velik napisale sem komaj prebrala. jaz pa sme zdele klicala k Rešu in evo lahko dans grem na UZ ob 14:30 in potem ko prideuser posted image začnem z Menogonom.

Tista k je včeraj spraševala za manogon ali menopur ne vem točno v glave m to je eno zdravilo oziroma zelo podobno. jaz sem ga imela v 1. postopku pridelal 12 celic od tega 10 dobrih  8 oplojenih 2 vstavljene noben ani dočakala zamrznitve. ampak ti dve p aveselo korakat aokoli mene in me kličeta MAMA.jemala sem še prometrium od začetka do  13 tedna.mela sem pa 3 praške pa 2 vodice,3 x cetrotide in potem stopko. mela sem pa pomoje hiter postopek.
11.2.  prvi dan zadnjeuser posted image  24.2. punkcija in 26.2. sem že dobila user posted image user posted image podnajemnika.11 dan po stopki sem pa že videla na bc miniuser posted image ponovila čez dva dni inuser posted image  no potem sem pa na uz že videlaza 8. 3. dve pikici. Pa še nebi vedela ampak je moja g. rekla a so vam dva vstavili?
ker je videla dva pa mi jih je pol pokazala.No tole je moja zgodbica  na kratko. 

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
18.2.2008 8:35:16   
mihi78
arneja, ja stopka je padla pravočasno (me je moj prišel budit, ker sem že drnjohala). Natančnega števila foliklov mi niso povedali, prof. Vlaisavljević je rekel samo, da jih je veliko pa da so primerne velikosti. Sem kar vesela, da bo punkcija pod narkozo, so mi jo kar sami ponudili. user posted image
Kaj se dogaja pri tebi?

Neposredna povezava do sporočila: 1669
18.2.2008 8:36:28   
Zvezdica
Oj, se vam lahko pridružim?

Sem pri dr. Rešu, vse je prvič in zato sem malo prestrašena. Decembra sem imela IMN in na žalost se naravno ne da nič več nardit.
Sicer sva bila z mojim 7.2. pri dr. Rešu, jast imam le en jajčnik, pa še tega so mi malo poškodovali pri ta zadnji laparo, moj ima spremije več kot odlične. Drugače pa že imamo fantka 3,5 let in eno neuspešno nosečnost..
Kokrkoli že, zdaj čakam da dobim user posted image , da grem dat kri potem pa naprej. Pa pojma nimam kako dalje?!? Sploh ne vem kaj me čaka. Imela bom pa IVF. Ker naj bi bilo načeloma vse ok.

Torej, kaj me čaka in ali sploh spadam k vam na seznamček? Če ne druzga bom vaša navijačica.

Lp

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1670
18.2.2008 8:40:21   
mihi78
Zvezdica, dobrodošla!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
18.2.2008 8:51:55   
mismis
Dobro jutro

no danes je pa tukaj kar pestro za razliko od vikenda. Najprej, da pozdravim nove članice tega kluba, torej Zvezdica dobrodošla, če imaš IVF 100% spadaš sem...

Arneja, lepo te je spet brati. Ti imaš pa res za vsako lepo besedo. Držim pestke, da bo ta postopek uspešnješi. Zapomni si, pozitivne misli, pozitivne misli... Sem pa na forumu MON prebrala, da je Čarna ravno v postopku z zamrznjenčki. Tako, da držimo pesti tudi za njo

Pajčolanka, za stopko so ti že druge odgovorile, jest pa ti pošiljam eno lepo user posted image da boš imela veliko število celic

Lara, seveda se te spomnim in pogrešam, včasih te zasledim tam na E-zmagovalkah...

Mihi, jutri pa punkcija, dober jajčarski izkupiček ti želim

Dajamaja, trema je, trema ni. Bomo videli, je rekel slep. Nama z Anime se tale petek kar bliskovito približuje. Zdej sem se spomnila, ste že šli kaj Chakija pogledat, če se ne motim bo pa kmalu 1 mesec star.

Shuka, ti kar limaj smajlile pa čim prej sporoči rezultate krvnega testa. Kar se tiče kave za nazdravt sem takoj za, samo da vidim, kaj so moji otroci skuhali, torej da zaključim bolniško

Banga, Banga... razni prepiri v postopku samo škodijo, ker povzročajo stres. Pomiri se in pobotaj s svojim dragim, dobro veš, da v postopku potrebuješ njegovo podporo. Me pa veseli, da so našli še 2 folikla, se mi je kar zdelo, da bodo še kakšni manjši. Če pa bolj počasi rastejo, ti bodo pa terapijo podaljšali, a ne

Daisy, vsi na kolo za zdravo telo... long time no read...Oglasi se večkrat, bova kakšen sixpack načeli, dobro jest zaenkrat še vedno samo brez alkota.

Pija76, če imaš željo po pospravljanju, imam jaz še celo bajto za pospraviti. Nekako jo sedaj zanemarjam, sej veš otroce pa učenje...joj joj joj

Pikovit, glava pijana user posted image , upam, da si to 30-letnico preživela na Uniju... Se mi pa zdi, da je ža čas, da tudi mi doma naredimo kakšno ornk žurko, mi že kar manjka, pa da končno obrišem prah dol z moje mešalke.

Če sem katero pozabila, mi ne zameriti, ker nas je toliko.
Danes bo lep dan, jaz ga pa vsem skupaj želim še naprej

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
18.2.2008 8:56:43   
pikovit
Najprej Zvezdica dobrodošlauser posted image user posted image user posted image .Zdej pa na kratko kako bo to izgledalo pri tebi.Najprej bošdobila zdravila in injekcije in se boš špikala.Nato se boš toliko časa špikala da bodo jajčne celice(folikel) zrele.Potem dobiš stop injekcijo in čez 2 dni punkcija.Takrat mora dat tvoj mož user posted image  in čez 3-5 dni ko se user posted image oplodijo prideš na transfer zarodkov.Vse nadštevilne dobre zarodke se lahko zamrzne in uporabi kasneje.Tako to je bil hiter opis.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
18.2.2008 8:58:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Dakec tudi pri tebi gredo meseci naprej a ne? Kdaj greš v postopek, kolk mesecev še? Drži se, kako je dragi?

Čao Pija!

Meseci zelo hitro letijo. Po mojem bom šla tam nekje maja v postopek. Tak mam občutek, da bom takrat dobla pošto. Maj bo prec tu. Moj dragi, je super. Iz dneva v dan je boljši. Hvala user posted image

Ti greš tud maja, če sem prav prebrala. Bova skupaj? user posted image

Shuka, punca naša čestitam za lepi plusek. Ti se kar začni veselit, ker to je to. user posted image

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1674
18.2.2008 8:58:30   
pikovit
O Mismis a si končno prišla na plano.Sem te že pogrešala.Kako je bilo na faksu?A so te kar not obdržala,ker se nisi nč javla?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?