mismis
|
Dobro jutro no danes je pa tukaj kar pestro za razliko od vikenda. Najprej, da pozdravim nove članice tega kluba, torej Zvezdica dobrodošla, če imaš IVF 100% spadaš sem... Arneja, lepo te je spet brati. Ti imaš pa res za vsako lepo besedo. Držim pestke, da bo ta postopek uspešnješi. Zapomni si, pozitivne misli, pozitivne misli... Sem pa na forumu MON prebrala, da je Čarna ravno v postopku z zamrznjenčki. Tako, da držimo pesti tudi za njo Pajčolanka, za stopko so ti že druge odgovorile, jest pa ti pošiljam eno lepo da boš imela veliko število celic Lara, seveda se te spomnim in pogrešam, včasih te zasledim tam na E-zmagovalkah... Mihi, jutri pa punkcija, dober jajčarski izkupiček ti želim Dajamaja, trema je, trema ni. Bomo videli, je rekel slep. Nama z Anime se tale petek kar bliskovito približuje. Zdej sem se spomnila, ste že šli kaj Chakija pogledat, če se ne motim bo pa kmalu 1 mesec star. Shuka, ti kar limaj smajlile pa čim prej sporoči rezultate krvnega testa. Kar se tiče kave za nazdravt sem takoj za, samo da vidim, kaj so moji otroci skuhali, torej da zaključim bolniško Banga, Banga... razni prepiri v postopku samo škodijo, ker povzročajo stres. Pomiri se in pobotaj s svojim dragim, dobro veš, da v postopku potrebuješ njegovo podporo. Me pa veseli, da so našli še 2 folikla, se mi je kar zdelo, da bodo še kakšni manjši. Če pa bolj počasi rastejo, ti bodo pa terapijo podaljšali, a ne Daisy, vsi na kolo za zdravo telo... long time no read...Oglasi se večkrat, bova kakšen sixpack načeli, dobro jest zaenkrat še vedno samo brez alkota. Pija76, če imaš željo po pospravljanju, imam jaz še celo bajto za pospraviti. Nekako jo sedaj zanemarjam, sej veš otroce pa učenje...joj joj joj Pikovit, glava pijana , upam, da si to 30-letnico preživela na Uniju... Se mi pa zdi, da je ža čas, da tudi mi doma naredimo kakšno ornk žurko, mi že kar manjka, pa da končno obrišem prah dol z moje mešalke. Če sem katero pozabila, mi ne zameriti, ker nas je toliko. Danes bo lep dan, jaz ga pa vsem skupaj želim še naprej
|