|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
16.2.2008 19:24:11   
mismis
No te novice sem pa čakala, Mijavček... BRAVO za Tončka in Ančko user posted image user posted image user posted image

sej se pa držat seznama in 3.3. javiti dobre novice

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
16.2.2008 19:25:58   
Mijavček
ah, mal sem se zmotila, test je 02.03, sem že tud svoj post popravila.

Mismis, TNX!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
16.2.2008 19:30:18   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

17.02.
Banga - UZ
Gita - UZ
Torek, 19. 02.
Špelka12 - UZ
Sreda, 20. 02.
Kikaa - špikanje
Tia-na - špikanje
Četrtek 21. 02.
Linda25 - UZ
Petek, 22. 02.
Arneja - UZ
25.02.
tejki - UZ
cukica gre po drogo

29.02.
naše nosečke
Goldfish - 2 UZ + NS
Lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mismis greje user posted image  -TEST 22.02.2008
Anime greje user posted image user posted image  - TEST 22.02.2008
Pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 26.02.2008
Mijavček greje user posted image user posted image  - TEST 02.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Lara Light - user posted image
Tejki  - user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image   V JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor (javi se)
  • Rmeli nadaljuje v februarju (javi se)
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki, (javi se)
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje, (javi se)
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki, (javi se)
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M, (javi se)
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj (javi se)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact, 29.1.punkcija, ET 1.2.
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) 29.januarja pregled krvi pred prenosom zamrznjenčkov, 30.1. - 01.02 UZ,
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) 28.1. , 30.1. prva špika
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact, ET 29.1.
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 24.1.Diphereline, 7.2.UZ, punkcija in ET po 19.2.
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja, ET 28.1.
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor,7.1. začetek špikanja
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Shuka (32 let), (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. Diphereline, 22.1.Menopur, 28.1. UZ+stopka, 30.1.punkcija, ET 2.2.
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. Suprefact, 24.1. Menopur, 30.1.,2.2. UZ, 3.2. Stopka, 5.2. punkcija,  ET 8.2.
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact (javi se)
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact (javi se)
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
  • dobrovoljčica (IVF, dr. REš/PO) 25.1.punkcija, ET 28.1.
  • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
  • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija, ET 6.2.
    user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
    • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
    • dajamaja, 3.4. pregled
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
    • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
    • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
    • Pija76 ponovno v boj
    • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
    • ušula spomladi v nov boj
    • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
    • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
    • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
    • mami26 (LJ), začetek aprila začne
    • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • sonček75 (IVF;LJ)
    • ledenka naj se aprila res začne
    • paki dobrodošla
    user posted image user posted image    
    koala user posted image , *medica*user posted image , Špelka user posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy user posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra,Pikovit,Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_Puser posted image ,
    Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image

user posted image  NOSEČKE december/januar user posted image

user posted image   Johnie,user posted image
    user posted image Pikica26, pregled 07.02.
    user posted image sonček 75

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica (25.02.)

user posted image Lejla007 (29.02.)

user posted image Shuka (pregled?)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1628
    16.2.2008 19:32:12   
    pika74
    IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Drage moje lepotičke,

pokorno se javljam sicer že navsezgodaj, ker si ob 6h tako ali tako vstavljam Prometrium in nisem mogla več spati, da vam povem, da sem šla včeraj kupit kot ste rekle CB, ki je res boljši od BC ker že v 1 minuti pokaže rezultat in bil je takle: user posted image , in zdej nisem ziher kako naj reagiram, očitno kar nočem verjet, težko je veret, da je to to, kar ne gre mi v glavo, da sem po 10 letih truda res noseča. No, ne upam se veselit, da ne bom spet splavilauser posted image , čisto potihem sem pa presrečna, čeprav še vedno ne verjamem, da je res. Grem zato vseeno v ponedeljek kri dat, da vidim kakšna številka se bo pokazala.

Čist sem brez besed, tud nasmehnit se ne upam, moj dragi je včeraj potočil solzice sreče, pa sem ga mogla na hitrco postavt na realna tla, naj bo srečen a vseeno ne preveč, če se ne bo izšlo. Saj veste nosečke, pol ti gre 1001 stvar po glavi, da ja ne bi šlo kaj narobe.

Enkrat za spremembo res ostajam brez besed. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO SHUKA!!!

Ej, a ti neki povem... takrat, ko grem jaz na Cerkno smučat, ponavad kšna nova nosečka rata user posted image . Enkrat je tkole GoYa men poslala sms in sem bla ravno na smučišču. Eto, dons je glih tko...user posted image ... bom mogla it večkrat smučat user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1629
    16.2.2008 19:36:49   
    Mijavček
    O Pika, živjo!

jest sam sporočam, da sem res kura, ena velika; test je prav 03.03, ker 02.03 je nedelja.user posted image

(odgovor članu pika74)
    Neposredna povezava do sporočila: 1630
    16.2.2008 19:45:14   
    pika74
    O Mijavček. Sem brala, da si dobila eno morulco/morulčka pa eno blastocisto/blastociska user posted image user posted image user posted image

A si se že kej zredla user posted image ...

Lp
    user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Mijavček)
    Neposredna povezava do sporočila: 1631
    16.2.2008 19:56:35   
    mismis
    Mijavček

ti kar naredi test 2.3. četudi je nedelja, saj bo to tvoj že 15 dan po ET (seveda če jaz prav računam), takrat bo itak že vse jasno,

03.03. nam boš pa samo sporočila, koliko visok imaš beta HCG.

(odgovor članu pika74)
    Neposredna povezava do sporočila: 1632
    16.2.2008 21:36:56   
    banga
    Shuka, bravo bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem zeeeloooo, zeeloooo vesela zate in seveda tudi zate Mijavcek, navijam za Tončka in Ančko,user posted image user posted image user posted image
    vsem ostalim pa lahko noč, grem danes malo prej spat, ker sem utrujena, smo bili namreč cel dan v Kranjski Gori in me je svež zrak očitno čisto pokončaluser posted image  

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1633
    16.2.2008 21:43:45   
    kikaa
    Uh, kako lepo se je videt v rubriki AKTUALNO V TEM TEDNU... ampak čas pa leti ko strela! Ne morem verjet, da se bo že začelo dogajat...

(odgovor članu banga)
    Neposredna povezava do sporočila: 1634
    16.2.2008 22:18:33   
    agnes
    Bravo Shuka, še na tem forumu ti iz srca čestitamuser posted image user posted image user posted image .
    lpA

Biti moramo pripravljeni, da se odpovemo življenju, ki smo ga načrtovali, da bi zaživeli življenje, ki čaka na nas. -j.c.-

(odgovor članu kikaa)
    Neposredna povezava do sporočila: 1635
    16.2.2008 22:57:54   
    kajsica
    IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Kajsica, tudi tebi želim, da te tokrat spremlja sreča. In res sva spet istočasno v vsem skupaj user posted image . Tebi pa čestitke za izpite. Kava pa pade, ko bova trepetalki, prav user posted image ? Dobro, da me je Lara nadomestila, ko sem šla v ilegalo user posted image

Arneja, na to poprečem samo hvala enako in obilo obilo sreče v postoku. Trepetale pa bova res sedaj skupaj, mislim, da se bova nekje skupaj imele ET. Ja Gonal je fajn peresnik. No za kavico pa tudi velja.

Mijavček, čestitke in čuvaj pikici. Lepo se imejte!

Gita, Konina, hvala za sprejem in bomo res kar skupaj s temi našimi pingvinčki. Konina, si ti že dobila datum za prvi pregled? Sta obe v naravnem ciklusu? Jaz razmišljam o jemanju aspirina, kaj pa vidve? Jaz sem malo zmedena, to mi je prvič; se pravi na prvi UZ moram prvo k sestri Blanki, potem na SIII k sestram, potem pa šele v sprejemno za vpis ali kako?!

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 1636
    16.2.2008 23:19:32   
    bambi75
    Mijavček bravo za Tončka in Ančkouser posted image . Je pa 3.3.tako lep datum da zagotovo ne more biti drugega kot user posted image user posted image .
    Arneja jaz sem šla na terapijo enkrat decembra k bioenergetiku in bom šla še enkrat marca ker če ne drugega si bolj sproščen. Sicer mi ni nič obljubljal da sedaj pa ne rabim nikamor več it, ker bom takoj zanosla ampak te pa zna pomiriti in definitivno nekaj čutiš ko drži roke zraven tebe. Sem pa jaz po dveh letih končno spet začutla tisto normalno ovulacijo kot sem jo pred postopki, tako da je vsaj za nekaj pomagal, ampak žal imam neprehodne jajcevode.

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1637
    17.2.2008 7:43:21   
    arneja
    Dobro jutro,

sem vedela, da spet ne bom mogla spati, ko bom novopečena špikarka postala user posted image . Je pa tale Gonal proti Menopurju kot predsedniški apartma proti navadni sobi. Sem samo vstala, tisto injekcijo privila, gumbek ven potisnila, špiknila in pritisnila pa je bilo. Tako enostavno, da sem se potem že bala, da sem kaj zafrknila, pa da sploh nisem nič injicirala. Ampak sem user posted image . Potem sem zvrnila še štamprlček matičnega mlečka (tista ampulca res izgleda tako), ki je čisto okusen. Sem se bala, da bo kaj nagnusnega, ampak je toliko enega okusa zraven, da gre prav lepo po grlu. No, potem sem se nazaj v posteljo spravila, pa imela debato z jajčniki user posted image , ko sem jih lepo krožno masirala, potem se premetavala nekaj časa, nato pa kar lepo vstala, si naredila kavo, pa na čvek user posted image .

Zdaj me pa res zanima, kakšne uspehe ima kaj tale Gonal. Pikovit, se ti da napisati, katera zdravila vse si imela ti v kakšnem postopku in  kakšen je bil pridelek? Pa če se kateri drugi da, bi tudi prosila. Lahko na ZS. Aja, pa številko tiste vedeževalke, pri kateri si bila, bi jaz tudi imela. Če lahko, prosim user posted image .

No, pa vas bom ob jutrih očitno spet brala, ker s spancem po injekciji, kot kaže, ne bo nič.

Še en lep dan nas čaka user posted image . Jaz sem bila včeraj pa danes greva tudi na kar dolg sprehod. Pa zelenjavni sok sem si včeraj celo naredila s sokovnikom. Kar pridna, ne user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 1638
    17.2.2008 7:50:43   
    andreja 07
    Dobro jutro

kako ste na današnjo nedeljo? Pri nas smo danes po dolgemčasu zopet SPALI in sem spočita in naspana.

Moje user posted image  še vedno ni. saj pravijo ja da ko si jo najbolj želiš, ta zamuja tako da sedaj pa upam da je še jutri ne bo ,da bom jaz lahko šla do Reša da naredi UZ pove če je vse ok in potem v akcijo.Upam sam da ne bo hierstimulacije kot prvič ker je blo res hudo.Ampak smo preživeli pa še dva pikeca smo dobili. tko da se je spalačalo potrpet.

Kako ste vse, ki grejeteuser posted image user posted image  a je kaj user posted image  znakov? Se držite prehrane(nasvetov od miska)? Samo vprašam.

Lepo nedeljo vam želim pa se vam  jutri verejtno še javim ,ker danes boverjetno bolj na tesno z časom

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 1639
    17.2.2008 8:00:35   
    arneja
    Mijavček, bravo za Tončka in Ančko user posted image user posted image . Ampak 4 ure čakanja na ET user posted image ? Reško je res forumula ena proti GK user posted image . Aja, računati pa ne zna tako dobro - sem mu morala kar jaz povedati, da če je 450 enot za dvakrat, da jih je 900 za štirikrat in ne šestkrat, kot je on izračunal - pa mu nisem nič buča rekla user posted image . Moram pa še jaz počasi razmisliti, kako bom svoje otročičke poimenovala user posted image . Kako se spomnim, ko smo za Tonija in Vlasto navijale - Dejzi, kje si? Bomo tiralico zate izdali user posted image .

Mismis, hvala ker si me pod aktualno dala user posted image . Uf, sem se načakala, da sem spet na naslovnico prišla user posted image . Kikaa, se je res fino videti na spisku, ne user posted image ?

Pika, ti bomo kar sezonsko smučarsko vozovnico kupile, prav user posted image ?

Kajsica, ti si imela že zadnjič Gonal? Jaz naj bi imela punkcijo nekje proti koncu februarja, ti naj bi pa tudi takrat eskimčka dobila, ne?

Bambi, tudi meni ni bioenergetik ničesar obljubljal, le rekel je, da bomo zadeve spodaj zalaufali. Je pa tudi mene res sprostilo, tako da ga bom še obiskala. Me prav zanima, če se bodo jajčniki, zdaj ko so stimulirani, pri njegovi terapiji kaj oglašali.

No, pa sem rekla, da ne bom čvekala z vami user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Mijavček)
    Neposredna povezava do sporočila: 1640
    17.2.2008 9:46:55   
    Tia-na
    Bravo shuka, čestitam!!!!!

Zgleda je malček čakal, da mami diplomira. user posted image

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 1641
    17.2.2008 9:47:50   
    DaisyE
    Gužva punce, gužva, zato me ni. Še biciklirat ne utegnem.

Bravo skuša!!!! Bravo!!!!! Ujela si dve ribici, zdaj jih pa ne spustit.

Mijavček čestitke za malčke, pikovit, pazi na svoje malčke, arnejči tebi pa želim lep postopek s srečnim izidom. Upam, da se še kera najde, ki bo s tabo zjutraj po netu strašila. Tale s predsedniškim apartmajem je pa za crknit dobra.

Lepo nedeljo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 1642
    17.2.2008 10:10:01   
    kajsica
    Arneja, ja bo kr držalo, ti imaš nekje konec februarja puncijo in verjetno prve dni marca ET, no jaz pa tudi računam nekako tako, ker imam 1 UZ naslednji petek, potem da ke mal prečekirajo spet, upam, da bi vse OK, v kolikor vem potem te cca 1 teden malo matrajo, potem pa še 5 dni čakanja na ET in se izide.

Gonal je pa res čisto simple, ja sem ga imela v prejšnjem postopku in sem močno reagirala nanj.

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 1643
    17.2.2008 10:17:45   
    mihi78
    Pozdravček!
    Čestitke novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image .
    Danes zjutraj sem bila na UZ. Pridelali smo lepo število jajčk (upam, da tudi kvalitetnih). Zvečer ob 23.00 pade stopka, v torek pa punkcija.
    Lepo nedeljo!

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1644
    17.2.2008 11:02:32   
    Pija76
    Dan punce,

midva sva pa danes pridna, sva že pomuckana,iz hriba in od tašče iz zajtrka. Zdaj pa mal hiško v red spravit, pol pa na kosilo s prijatelji, PIkovit z uno k si ti včasih z njo žurala. Kako si punca? Otroci pridni? Jaz sem QL, včeraj sem mal pospravljala, pa kuhala - sicer nič posebnega, sem nameravala danes, pa so drugi plani, šla mal v mercator - super je, pol pa nečake cartat, to je bil najlepši del dneva.

Arneja pr meni je bolj švoh s sokci, ni nekega časa tapravega, ampak se trudim vsaj čez vikend, zdele imam namen enega iz pese, korenja in ingverja zmešat. Drugač glede Gonala in Menopurja, jaz sem imela v 1 IVF Menopur - 5 celic, 2 vstavili, nič zamrznili, drugi postopek Gonal 6 celic, 1 nezrela, 1 neoplojena, 4 oplojene, 2 vstavljena, 2 zamrznejna, IMN v postopku z zamrznjenčki, tko da imam zdaj za tretjega napisano Gonal, se pa strinjam da je bolj praktičen Gonal, pa tud počutje pri meni je bilo boljše. Srečno ti želim!

Daisy gužva praviš, ker projekt pa izvajaš? Nova parcela, pivo?

Dajamaja kje si ti? A samo garaš? A si Vogala poklicala za IVF?

Skuša ne vem zakaj sem jaz mislila da si štajerka?  No dons nam lahko zaupaš kje in kdaj je bila žurka v centru user posted image ?

Abra kje se pa ti skrivaš?

Čarna pa ti? A si že v postopku? Rekla si februar!

Mijavček grej otroke, Tonček in Ančka praviš? Srečno pa 3.3. al pa 2.3, lahk tud 1.3. nam pa sporoči lepo novičko, pa valda vmes tud kakšno!

Mismis kako tvoji otroci? A bo treba počas testek narest? Pa poslovne finance, koeficienti pospešene, tekoče pa ne vem še kake likvidnosti? Donosnost?

POzdravčke vsem, uživajte nedeljo!

(odgovor članu mihi78)
    Neposredna povezava do sporočila: 1645
    17.2.2008 16:13:50   
    reni70
    Dan punce,user posted image

No pa se vam spet mal javljam,sicer vas pa res skor vsak dan berem in občudujem kake smeške ste tule gor,Saj je prav tako,čimveč smeha in dobre volje pa res ne škodi.
    No jaz sem mislila,da bom imela dolgi postopek,pa se je Reško odločil za kratkega.Drugi dan m sem začela z Menopurjem,v soboto sem imela 1.UZ,v ponedeljek me čaka 2 UZ.Pol pa sledi Cetrotid.Te kombinacije še nisem imela,oz Menopur sem imela v prejšnjem postopku Cetrotida pa še nikol.
    Po Menoprju sem imela rahle glavobole sedaj in tudi prejšnjič.
    ARNEJA,jaz sem imela gonal v 2.postopku brez težav sem ga prenašala,tale Menopur pa je kr težak vsaj zame.Arneja mislim,da sva se midve že nekaj časa nazaj pogovarjali tule gor.Sem vesela zate,da si začela s postopkom pa,da postanešuser posted image .
    Punce je katera od vas imela to kombinacijo,kot jo imam sedaj jaz.Kakšen je bil pridelek in izid.
    No se beremo,sporočim kdaj me čaka punkcija lep dan vam želim še naprej.
    Papa
    &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/puncke/111204V8Lk.bmp" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=132 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/puncke/111204V8Lk.bmp" width=42>

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 1646
    17.2.2008 16:21:48   
    gloria
    Shuka čestitke za ++++
    Mijavček user posted image user posted image user posted image za dve pikici

Punce lepo nedeljo ste mi nardile...želim čim več takvihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reni70)
    Neposredna povezava do sporočila: 1647
    17.2.2008 16:54:34   
    mismis

user posted image
    AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 17.02.
    Banga - UZ
    Gita - UZ
    Ponedeljek,  18. 02.
    Reni70  - UZ
    Torek, 19. 02.
    Špelka12 - UZ
    Mihi78 - Punkcija
    Sreda, 20. 02.
    Kikaa - špikanje
    Tia-na - špikanje
    Četrtek 21. 02.
    Linda25 - UZ
    Petek, 22. 02.
    Arneja - UZ
    25.02.
    tejki - UZ
    cukica gre po drogo

29.02.
    naše nosečke
    Goldfish - 2 UZ + NS
    Lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image user posted image
    (beri TESTI)

Mijavček greje user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image   V JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) 29.januarja pregled krvi pred prenosom zamrznjenčkov, 30.1. - 01.02 UZ,
    • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact, ET 29.1.
    • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 24.1.Diphereline, 7.2.UZ, punkcija in ET po 19.2.
    • Shuka (32 let), (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. Diphereline, 22.1.Menopur, 28.1. UZ+stopka, 30.1.punkcija, ET 2.2.
    • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. Suprefact, 24.1. Menopur, 30.1.,2.2. UZ, 3.2. Stopka, 5.2. punkcija,  ET 8.2.
      user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• dajamaja, 3.4. pregled
      • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
      • Pija76 ponovno v boj
      • sonček75 (IVF;LJ)
      • paki dobrodošla
      koala user posted image , *medica*user posted image , Špelka user posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy user posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra,Pikovit,Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_Puser posted image ,
      Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 1648
      17.2.2008 17:00:24   
      mismis
      Arneja
      jaz sem tudi imela v 1. postopku Gonal + Cetrotide kombinacijo,
      moj izkupiček pa je bil 4 celice, 4 oplojene

Pija76
      s testom bomo kar počakali na 13 ali 14 dan po ET, ker me je prejšnji mesec user posted image obiskala ravno 32 dan ciklusa, kar pa znese ravno 13 dan po ET. Kar se pa tiče poslovnih financ, se mi pa že malo gravžajo. Pa sej bo... če bo vse posreči, bomo imeli v petek dva testa user posted image

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 1649
      17.2.2008 17:14:22   
      Shuka
      user posted image
      AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 17.02.
      Banga - UZ
      Gita - UZ
      Ponedeljek,  18. 02.
      Reni70  - UZ
      Torek, 19. 02.
      Špelka12 - UZ
      Mihi78 - Punkcija
      Sreda, 20. 02.
      Kikaa - špikanje
      Tia-na - špikanje
      Četrtek 21. 02.
      Linda25 - UZ
      Petek, 22. 02.
      Arneja - UZ
      Kajsica - UZ
      25.02.
      tejki - UZ
      cukica gre po drogo

25.02.
      naše nosečke
      dobrovoljčica - UZ

29.02.
      naše nosečke
      Goldfish - 2 UZ + NS
      Lejla007 - UZ

(beri TESTI)

Mijavček greje user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008

user posted image

• dajamaja, 3.4. pregled
        • Pija76 ponovno v boj
        • sonček75 (IVF;LJ)
        • paki dobrodošla

< Sporočilo je popravil Shuka -- 17.2.2008 17:17:45 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mismis)
        Neposredna povezava do sporočila: 1650
        Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
        Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
        Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
        Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
        3D/4D ultrazvočni pregled obraza
        Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
        пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?