Blacky30
|
Frutka, glede 3D in 4D lahko greš k mojemu g. v Ptujske toplice. To res ni daleč, 20 minut vožnje. Jaz imam morfologijo + 3D + 4D UZ 3. marca. Komaj čakam! Če boš imela interes, samo reci, ti javim št., da se naročiš. Cena pa je 30€. rovar_ka, velika razlika je, če ti pri rednem pregledu pogleda otročka tudi malo z 3D UZ (kar meni naredi vedno in sprinta tudi slikico) ali pa ti naredi konkretni 3D in 4D UZ, kar pomeni, da traja najmanj 30-45 minut in ti nato zapeče še DVD, da lahko dejansko gibanje otročka gledaš kasneje doma na TV. Za to pa se splača dati 30€, vsaj jaz tako menim. Če ima dr. licenco za NS ali 3D, 4D UZ, se lahko katerakoli naroči pri njem in ne rabi biti njegova pacientka. Dvomim, da bi tudi tvoj g. z veseljem zastonj delal 3D UZ vsaki , ki bi se zdaj na to spomnila in prišla k njemu. Verjetno to naredi svojim pacientkam ob rednem pregledu, a to traja po 5 minut, tako kot to stalno naredi pri meni. Sasi13, pri nas v zdr. domu MB je bilo potrebno, da je bil partner prisoten le na enem obisku od mislim, da osmih obiskov, ker je takrat dobil potrdilo. Na vse ostale smo večinoma hodile same. Klarazan, v MB porodnišnici partnerja ne spustijo v porodno sobo, če nima potrdila. Tako, jaz imam za seboj veliko porcijo sladoleda, zdaj pa počasi na kavč. Mali spančka in je malo miru pri hiši.
|