Peli
|
Midva z Aljažem pa sva dopoldan šibala vseen po eno malenkost za atija, seveda mož še dobr skoz vrata ni pršu, ga je Aljaž že peljal po darilo , jest pa sm tud dobila eno rožico, ki je bla v taki lepi košarici s keramičnim kužkom, da je bil Aljaž čist navdušen . Danes popoldan nam je končno uspel pridt do frizerja, sicer se nism strigla jest, ampak smo Aljhaža do zdej 2. ostrigl, je bil ful priden, pa čist ponosen na moder pramen, ki mu ga je na konc frizerka nardila. Dopoldan pa me je mali mal ob živce spravu, sva šla na sprehod in ravno na Bregu sva bla, ko je kakal, potem mi je celo pot cmevkov, da ga "deka mot", ma sm ga bla sita ko . Urša mate vi težave s kopanjem , jest mam težavo kako Aljaža spat spravt, brez da ga skopam, dons k smo bli bl pozni sm ga samo stuširala, pa ni bil preveč zadovoljen, k ni tako dolgo čofal , zjutrej mi je ža v žabah stal v tuš kabini... Bla pa sm zadnjič presenečena, k na bazenu pa ni bil preveč navdušen. Kaj zdej ste zdej že vse iz Tržiča? Bomo odprle temo Kranj - Tržič? Žiža - če mate za vikend namen na Pokljuko, vam priporočam da štartate že zlo zgodej, mi smo šli zadnjič ob 9h, pa je blo že dost avtomobilov, da ne govorim kakšen kaos je bil okol 12h, ko se gor vsuje Ljubljana... Drugače pa vam želim veliko zdravja, trenutno je baje spet na pohodu trebušna gripa... LP
|