|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
13.2.2008 21:27:32   
Urša08
Sandra lepo, da si že doma in, da se vsi dobro počutite.user posted image

lahko nočko

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
13.2.2008 21:30:15   
žiža
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke sandrauser posted image user posted image user posted image user posted image
Jao meni niti nisem vedla, da si bila nosečauser posted image
Uf, sej imam kar malo slabo vest, ker se nič ne oglasim. Se bolj poredko prikopljem do RRja. POtem pa malo septemberke preberem za kaj več mi pa časa zmanjka.
No trenutno sem že tretjič v letošnjem letu na bolniški. Najprej je imela Sara norice, čez 14 dni Urban norice, zdej sem pa jaz eno virozo z vročino fasala. Urban mi pa družbo dela. No upam, da bo šlo vse po planih in bom šla v petek delat.
Čakata me še dva meseca bolj norega dela potem bo pa malo bolj na izi vse skupaj zalaufalo.
Ja pa naš največji vzgojni dosežek mi bo morda omogočil, kakšno dodatno urico večernega RR. Sta oba ratala ful pridna kar se spanja tiče. Urban zaspi mal čez 7, Sara pa tud do 8ih enkrat zaspi.
zdej pa šibam , ker prihaja gospod soprog

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
13.2.2008 21:48:16   
Peli
Ojla!

Kolk ste ve pridne, pr nas bo jutrišni dan - kot vsak drug, nikol nč posebej ne praznujeva.
pikapolona in Urša v petek ne bo nč zmano, mam dopoldan pregled, popoldan pa morm torto spacat, k za vikend praznujemo.

Naš mali je bil dons zjutrej prav siten, mal mu je spanja od sinoči manjkal, ker mu je uspel atija prepričat, da je do pol 10h zvečer gledal TV user posted image .  Seveda sm bla potem še jest vsa živčna in sitna... opoldan pa sva se oba mal naspala, pa pomirila, tako da sva šibala še na en sprehodek, Urša in Nejc pa sta nama prišla naproti, morm pa rečt da je bil Aljaž prav priden, je prehodil celo pot do Urše, brez problema, zvečer je bil kr zmatran in je brez problema zaspal...

A se vašim otrokom tud ponoč "dogaja"? Men je Aljaž ponavad planil v neutolažljiv jok, al pa se je premetaval, se usedel, kaj povedal in nazaj zaspal... Prejšno noč, me kliče "mami, mami, mami..." nazadnje je že šepetal "mami", ga sprašujem "kaj je" - nč, prižgem luč - nč, ustanem pridem do njegove postelje - mali leži pokrit čez glavo, ga odkrijem - pa ma tamal ta velke učke uklopljene in se mi začne na glas režat user posted image .

Sandra upam da se čimprej navadite na novega člana, pa da bo vsaj pol tolk priden kot Mark user posted image , mal poročej kako ga je Mark sprejel.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
13.2.2008 21:48:53   
smotka lonib
Sandra!
user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa res super, če se dobr počutiš. Pa uživaj!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
14.2.2008 8:34:49   
lutiropan
user posted image Dobro jutro!
Vsem en lep dan in presenetite svoje drage valentinčke.

LP Tatjana

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
14.2.2008 9:47:33   
pikapolona2
Jutro,

Peli sej tud midva valentinovo ne praznujeva, bohnedaj da bi kej kupovala....sam kej dobrega pa itak večkrat skuham pa se mi je glih mal ribice zaluštalo in jo bom danes naredilauser posted image .

Sandra ti kr mal počivaj, da nebo zatabo prišlo.

A sm povedala da sm Pika kartico zgubila...no jst kličem in jo v torek prekličem, še prej preverim na Mercatorju če so jo mogoče najdli sem točno povedala kje sumim da sm jo pozabila (na samopostrežni blagajni v LJ Šiška) pa rečejo ne ne nimamo jo....no in ko jst vse prekličem mi jo danes iz Mercatorja pošljejo......z dopisom da so jo našliuser posted image user posted image ....zdej je seveda že neveljavan....nej nekam grejouser posted image

šibam delat
papa
P

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
14.2.2008 11:59:38   
žiža
Ojla
kakšen sonček je spetuser posted image  midva pa notri čepiva user posted image  Si res ne upam ven iti, ker sem tudi zaradi sebe na bolniški. no važno, da sva danes oba že povsem dobra. Zdej pa res upam, da bo za en čas mir pri naši hiši, kar se bolezni tiče.
Sandra, res bodi kar pridna in počivaj. Jaz ti čist verjamem, da se počutiš jkot rožica, kot da ne bi rodila. Ampak boš hitro začutila, če se boš preterala. Jaz sem pri Urbanu že 4 dan po porodu nehala krvaveti (seveda, ker  sem še lažala v porodnišnici) potem sem pa doma po parih dneh spet kar močno začela. Res je pa precej težko pri dveh majhnih otročkih ležat in počivat.
A imaš Marka doma ali hodi v vrtec? Meni je bilo včasih kar malo ž
al, da nisem Sare v vrtec dala. Mi je tisto leto podrodniške tako hitro minilo in če sem iskrena je več imela Sara od nje kot pa Urban. Po drugi strani je bilo pa luštno...
Midva tudi valentinovega ne praznujeva in si ne kupujeva daril. Sem se pa odločila, da ker sem glih doma naredim nutelino tortico. V bistvu gre bolj za preizkušnjo recepta. Na kulinariki je to naprej in nazaj prehvaljen recept, tako, da se splača probat.
evo grem v akcijo.
user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
14.2.2008 12:26:06   
Urša08
joj Žiža sej ne morem verjet, tud jaz prvič delam nutelino torticouser posted image user posted image user posted image imam pa tak modelček v obliki srčka in je na pol že narejenauser posted image Jutri poročam kako je uspela.

Drugače pa tud midva praznujeva valentinovo bolj tako, da kaj dobrega popapcava, kakšen kozarček vinčka, pa moj me včasih s kakšno rožico al pa bonboniero presenetiuser posted image   Se gre bolj za pozornost.

grem naprej dokončati tortico

papa

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
14.2.2008 13:45:23   
PAJO
no evo tudi jz sm bla ze na terenu.sm sla po darilo za mojga v kranj pa se mal okol in
je hitr dopoldne okol.

kako ste kej??kako boste presenetile svoje drage??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sandra fulll sm vesela zate da si ze doma in da sta ok.kako to da si rodila v ljubljani??
a mas tamavga tud doma??

ok sej se slismo,lepo praznujteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
14.2.2008 14:11:37   
PAJO
ziza iz kje si iz trzica??

lep dan vsem

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
14.2.2008 15:26:01   
afroodita
Ja iz kje si iz tržiča

Ljubezen se rodi v pogledih,živi v poljubih in umre v solzah.

Jaz Tu Ti Tam Mi Skupaj 4 ever

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
14.2.2008 18:28:37   
PAJO
afroodita a si ti tud iz trzica??

kje ste gorenjke???

(odgovor članu afroodita)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
14.2.2008 19:53:21   
dodi
Dober večer gorenjke moje!user posted image

Sandra-kar malo se popazi in se pusti razvajat.

Danes smo se potepali po Kranju in kupovali oz. naročevali ploščice za spodnje prostore nove hišeuser posted image user posted image

Imamo tako lepo vreme,da upam da zdrži čim dlje-prav uživamo!

No,ta bolni se hitro pozdravite ostale pa ostanite v cvetjuuser posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
14.2.2008 21:05:44   
žiža
čer
Pajo, tebe sem pa nekaj časa nazaj zasledila. Sem te po sineku prepoznala user posted image . Sem pa sestra tvoje sosede user posted image . Če se ne motim. Drugače sem pa iz Deteljice.
Evo jaz sem vse lepo v kraj pospravila, od otrok, moža, posode, cunj.... zdej pa imam dobro uro časa za RR.
Urša torta je uspela. Je res dobra ful simpl in hitro narejena pa brez večje packarije. Edino za moj okus je presladka. Drugič bom delala brez sladkorja, je nutela čist dost sladka.
Ja dodi tudi jaz navijam za sonček. Sicer sem velika oboževalka zime in snega ampak letos sem se že sprijaznila, da je zadeve konec. Čeprav je zadnja leta največ snega padlo med zimskimi počitnicami... torej čez 14 dni zna biti še zima. Glede na to, da smo se pri nas očitno pozdravili (trkam na les) planiramo v nedeljo dopoldne izlet nekam na sneg. Imamo v planu Pokljuko. Vreme je menda kar solidno napovedano. Bo pasal ta pravi gorski zrak po vseh teh dneh, ko smo bili zaprti v stanovanju in se sončali skozi okno.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
14.2.2008 21:23:20   
PAJO
ja sm soseda tvoje sestreuser posted image user posted image user posted image
zdej vem katera siuser posted image

a ste bli tud bolni?pri nam je bil pa blaz prejsnji tedn.je imel vrocino 3 dni.

kako ste drugac??ok se slismo se kej

grem pocas spat,papauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
14.2.2008 21:24:23   
Urša08
dober večer

Tortica je tudi meni ratala oz. sta ratali saj sem kar dva srčka speklauser posted image midva sva jo prejle pojedla in je bla odlična, pa res simpluser posted image .

Žiža lepo, da ste se pozdravili. user posted image

Dodi user posted image user posted image user posted image za ploščice. Kdaj imate pa v načrtu selitev? A sedaj ste pa pri starših? Sm preveč firbčnauser posted image

Mene je pa dons moj čist presenetu in je že ob pol štirih prišel domov, tako da smo šli hitro na sončka. Za vikend mamo pa mi v planu sprehod na star ljubelj. Upam, da nam tokrat rata, ponavadi, ko plane delam mal v vodo padejo, se pustimo presenetit. user posted image

A ima še katera problem s kopanjem user posted image ? Nejc je bil zmer čist navdušen nad kopanjem, sedaj imamo pa že 14 dni probleme. Je hudo kot bi ga iz kože dajal user posted image sploh ne vem več kaj naj nardim, kakšna ideja?

lahko nočko user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
14.2.2008 21:42:51   
Peli
Midva z Aljažem pa sva dopoldan šibala vseen po eno malenkost za atija, seveda mož še dobr skoz vrata ni pršu, ga je Aljaž že peljal po darilo user posted image , jest pa sm tud dobila eno rožico, ki je bla v taki lepi košarici s keramičnim kužkom, da je bil Aljaž čist navdušenuser posted image .
Danes popoldan nam je končno uspel pridt do frizerja, sicer se nism strigla jest, ampak smo Aljhaža do zdej 2. ostrigl, je bil ful priden, pa čist ponosen na moder pramen, ki mu ga je na konc frizerka nardila.

Dopoldan pa me je mali mal ob živce spravu, sva šla na sprehod in ravno na Bregu sva bla, ko je kakal, potem mi je celo pot cmevkov, da ga "deka mot", ma sm ga bla sita ko user posted image .

Urša mate vi težave s kopanjem user posted image , jest mam težavo kako Aljaža spat spravt, brez da ga skopam, dons k smo bli bl pozni sm ga samo stuširala, pa ni bil preveč zadovoljen, k ni tako dolgo čofal user posted image , zjutrej mi je ža v žabah stal v tuš kabini...
Bla pa sm zadnjič presenečena, k na bazenu pa ni bil preveč navdušen.

Kaj zdej ste zdej že vse iz Tržiča? Bomo odprle temo Kranj - Tržič?user posted image

Žiža - če mate za vikend namen na Pokljuko, vam priporočam da štartate že zlo zgodej, mi smo šli zadnjič ob 9h, pa je blo že dost avtomobilov, da ne govorim kakšen kaos je bil okol 12h, ko se gor vsuje Ljubljana...

Drugače pa vam želim veliko zdravja, trenutno je baje spet na pohodu trebušna gripa...

LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
15.2.2008 10:20:09   
PAJO
dobro jutro gorenjke

bom pa jz dons zacela s kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
itak je vreme cist zanic tko da bomo kr noter cel dan.

jz sm frej,tamav je v vrtcu,moz pa dela.res fajn imam mal casa zase in za rr.

kako ste spali???

no lep dan ceprav dost hladen...

papa,se slisimo,ana

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
15.2.2008 11:44:10   
Urša08
PAJO ja hvala za user posted image  user posted image

Peli kako je bilo na pregledu?

No dons je pa en tak zaspan dan, da si bom zdele še eno kavico skuhala in jo v miru popila. Nejca sm spat dala in upam, da se ne zbudi, ker pr sosed žagajo drva in kr fino ropota, čisti balzam za mojo glavouser posted image .  Midva sva bla dons skoz notri in je bil kr priden, se je fino zamotila in sam igral, pa mal sva knjigice brala,...

Nimam pa čist nobene ideje kaj za kosilo skuhatuser posted image Če se ne bom nč dobrga spomnila bom kar ričet iz skrinje vzela pa bomo vsi zadovolni.

šibam user posted image skuhat

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
15.2.2008 14:25:49   
Peli
Ojla!

Danes pa je vreme res user posted image , me že cel dan boli glava, pa še bl slabe volje sm...
Na pregledu nč posebnega, mere sicer niso glih idealne...ma bo že. Gin. pravi nej počaka še 1 mesec, pa nej se zredi vsaj na 2kg, pa bo.
Sm pa potem mal šopingirala, sm že pleničke kupla user posted image . Pa skorej zgubla živce, k sm iskala nekaj za na torto, preletala cel KR, pa nič.
Popoldan me čaka peka, moj in mali pa se gresta potepat - no dobr, bom vsaj mir imela, sicer ne vem kolk bo miren mož...user posted image , navadi nej se.

Mislim da bi men tud kavica pasala, no sej bo kmal 15 - takrat se pr nas cela bajta ljudi zbere pr tašči na kavi, joj, včerej je imela še eno tako dobro pecivo zravn...njami user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
15.2.2008 16:34:46   
PAJO
no kje ste gorenjke a bomo kej poklepetale danes??

zunej je vreme cist adijo tko da smo kr noter pa se mal igramouser posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
15.2.2008 16:40:01   
Urša08
tud midva sva dons notri zarad slabega vremena user posted image user posted image user posted image pa še sama bova cel danuser posted image mah bo že. Z Nejcem se mal igrava, pa mal pospravljava, je taglavni pomagač user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
15.2.2008 17:19:20   
TiSta
Ojla,
iščejo se kandidatke za vadbo Manica&dojenček v Vita centru v Naklem.
Trenutno smo 3 kandidatke in vadba naj bi se pričela šele ko nas bo 5 ali več, zato če katero zanima www.vitacenter.si, vadba naj bi potekala ob sredah
10-11h. Da mal razmigamo naše ritke, posebno ob takih turobnih dnevih kot je danes, pa še skupaj z našimi sončki user posted image  to lahko počnemouser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
15.2.2008 23:39:27   
Peli
Ja kakšna telovadba nebi škodila - samo še ne zdej user posted image .
Jaz še vedno sedim pred računalnikom, no ne še prav dolgo, ko sm spravla Aljaža spat sm šla dokončat torto, potem pa kuhinjo v red spravt, pomit tla...me kr fino križ boli. Zaspana pa še nič, zjutrej pa komej k seb pridem, ko Aljaž začne čezme plezat user posted image .
No, moj možek že veselo smrči na kavču, zadnje čase spi več tu, kot v spalnici user posted image - mam vsaj jest mir user posted image .

Nč se kaj beremo jutri, LP

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
16.2.2008 20:05:23   
Urša08
user posted image user posted image Aljaž vse najboljše za drugi rojstni dan, pa velik igrač, pa da te mamica in oči ubogata.user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.