|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
16.2.2008 21:21:49   
Peli
Urša hvala!

Sm pršla samo pokukat, sm kr zmatrana dons, noge mam ko hlode...
Kj več v ponedeljek.

LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
16.2.2008 22:49:48   
pikapolona2
heloooou.....danes ni bilo nič časa za RR...ampak preden gremo spat pa zaželim še Aljažu vse naj naj, naj ga mami on oči razvajata pa da bi ga nov dojenček razveseliluser posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image

Poljubčka ti pošilja tudi Brina (zdej se je naučila dajat take fletne...mal glavico nagne in kušne...mmmmm)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
17.2.2008 19:14:55   
PAJO
kje ste gorenjke danes???

nobena se nc ne oglasi.

kaj pocnete???

se slismo,papa

ana

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
17.2.2008 22:01:00   
Peli
Pikapolona hvala.

Praznovanje je uspelo, sm kr vesela da je za nami. Evo še eno slikco vam prlepm:
user posted image

Mali se je včerej kar zabaval, danes pa mu ni blo tolk zanimivo, ker ni blo otrok, no pa je mamo naštimal, da se je igrala z njim.

Kaže da bo še kakšen dan lepo vreme - Urša se kej slišmo user posted image .

Zdaj pa me čaka še en stroj cunj za zložit.

LP

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
18.2.2008 7:45:16   
ajdaN
MAlo z zamudo,ampak vseeno iz srca. Aljaž VSE NAJBOLJŠE!

user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
18.2.2008 8:05:18   
Urša08
Dobro jutro

No danes pa jaz user posted image kuham. user posted image user posted image user posted image

Peli res si lepo tortico nardila user posted image Kje si pa te figurce našla? Ko sem jaz za Nejčkov krst iskala je bla čista žalostuser posted image Ja za sprehodka se pa slišive.

V glavnem vikend je tok hitro minil, pa nč nisem nardilauser posted image V soboto sta mojedva prišla in smo skupaj uživali, smo šli do Smuka na špancir in je bil Nejc čist navdušen nad živalmi, jih je kar gledal, pa pogovarjal se z njimiuser posted image user posted image user posted image
Včeraj smo šli pa dopoldan do prababice od mojga, popoldan smo imeli pa dvoje obiske do večera, tko da sm se ob pol desetih zvečer kr sesedla na sedežno. Dons pa perem, pa sušim, skratka delam tist kar je blo v planu za vikend.

papauser posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
18.2.2008 8:17:19   
pikapolona2
evo jst že pijem kavico...mal preberem RR pol pa grem delat!

Zunaj je marz BRRRRR....sem morala ven da sem odpeljala Brino v varstvo.

Tudi naš vikend je minil kot bi pihnil....včeraj smo bili na Pokljuki ceeeeel dan! Kaj je bilo idilično...potem smo šli na en kosil ker se mi ni ljubilo še domov packat in ko smo prišli domov smo vsi trije malo zadremali.
Ima pa tamala spet čist suha lička...jo mažem vsake 2 uri pa nič ne pomaga.

Zvečer sva pa gledala ta famozni Petelinji zajtrk...no ja....meni ni bil nič posebnega...pol filma pa itak cigarete rauhajouser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
18.2.2008 18:30:29   
žiža
ojla
user posted image
vse najboljše Aljažu za 2. rojstni dan. Peli ful luštno tortico si naredila. user posted image
Mi smo tudi imeli pester vikend. V soboto dopoldne sem delala. POpoldne smo bili malo zunaj, čeprav ni bilo nič prijazno, ker je precerj pihalo. Pa obiske smo imeli. ja pa saro smo imeli zvečer pri dežurnem zdravniku....
Že popoldne po kosilu je začela stokat, da ima nekja v nosku. sem pač mislila, da ima zabasanega, ker je itak že ene par dni smrkala pa ful je občutljiva ne vse mucke v nosu. No v glavnem, bolj ko jaz njej razlagam, da nič nima v nosku, da je malo prehlajena , bolj ona meni govori, da ima slončka v nosu. Itak mi ni bilo nič jasno. V nosnici se ni nič videlo, da bi kaj bilo notrui, parkart je kihnila to je bilo pa to. Zvečer preden sem jih šla kopat pa ona spet začne od slončka pa žirafe pa da ga ima v nosku... Pa ghledam v njen nos pa nič ne vidim. POtem pa le potipam pa je imela pod eno nosnico gor proti očesu nekqj trdega....user posted image  Potem se mi je pa posvetilo, da imamo eno igračo z lesenimi oblikami živali, ki jih vstavljaš na pravo mestu. In vsaka živalca ima en štiftek, da jo primeš.... Letim v sobo, najdem dokazni material in sevedsa slonček je bil brez tega štiftka... Jao.... No Robi jop je potem peljal v dežurno, kjer so zadevo rešili. Je bila ful pogumna in ni čisto nič jokala, ko ji je zdravnica z pinceto rešila nosek pa slončka. Sej nisem vedela ali naj bom huda, al kaj. No v glavnem ji je potem že zdravnica razložila kako je z nosom, usti in ušesi, svojimi in Urbanovimi...No k sreči se je vse dobro izteklo in v nedeljo smo potem brez problema lahko izvedli izlet na Pokljuko. ŠLi smo že ob 9ih. Sara in Robi sta smučala, midva z Urbanom pa sva se sankala. Je bilo prabv luštno in niti ne tako mrzlo, kot sem pričakovala.
Pikapolona, kje ste pa vi bili? Mi smo bili pri Jelki.
Evo je že panika, letim otroke zrihtat, ker sta že zaspana. Zvečer imam pa žehto na programu, tako, da vam želim že kar lahko noč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1583
18.2.2008 20:26:54   
PAJO
no tudi jz se mal oglsim.
mi smo se pa tud za vikend potepal.
sej je blo drugac dost hladno tko da smo bli bolj malo na sprehodu.

kako ste kej?a ste zdravi?

mi smo kr dobr za enkrat....

se slisimo

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
18.2.2008 21:17:06   
Peli
Joj, žiža kaj ne pride otrokom na misel user posted image , dobr da ste dobro rešil. Veš kaj me zanima - kako ste vi kej zadovoljni z Bugy Bordom?, jest glih zdej živce zgublam, sploh ne vem kaj mi bo pasal na voziček, sicer kr razmišlam da bi šla v kakšno komisijsko trgovino mal pogledat, pa voz s sabo, da vidim če gor paše... A je na kej posebnga bit treba pozorn? Se tvoja Sara rada gor pelje?

Mi smo se danes dopoldan in popoldan sprehajal, dopoldan je Aljaža popadl, da ga kr na lepm "rita boli", in sva mogla pogledat... seveda je bil najbrž zmatran, ampak je kr mogu hodt... nej se navad user posted image .
Me je danes čist razpi***a moja stara mama, k je pršla popoldne k men, - da zdej pa morva midva z njo do doma pešuser posted image . Joj, ne vem kaj si predstavlja user posted image , sm kr ponorela, ja ona zgleda misl, da če me ni k našim, jest doma zaprata nek ležimuser posted image user posted image , sm ji na žalost kr povedala da ne bo šlo, da sm zmenjena za sprehod, je bla kr užaljena... njen problemuser posted image .
Sploh ne razume da mam svoje življenje in da sm dost stara da počnem kar mi paše, pa brez da o tem njo obveščam, že v petek me je razjezla ko je klicala če nebo (moje)sestre domov? Da je kao pr men... ona pa je bla v službi user posted image seveda jest nč vedla, una vsa panična...user posted image
Upam da nam tolk sitna ko bom stara user posted image . (sm mal zatežila )

Mojadva dedca že spita, moj po novem zaspi ko nese Aljaža spat, seveda je lih mal prej pršu domu - potem pa se crkljata... jest pa uživam samauser posted image .

Vidm da ste vse pr cunjah - no jest mam vse oprano, suho, samo rabm enga palčka za speglat - se je nekej nabral.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
19.2.2008 7:50:40   
Urša08
dobro jutro

Moj pikec je previt, napravljen in situser posted image jaz pa ob svoji zasluženi user posted image .

Žiža samo da se je vse dobro končalo.

Peli sem se prav nasmejala ko sem brala o stari mamiuser posted image

Pikapolona tud midva sva gledala Petelinji zajtrk, pa tud men ni bil čist nč posebnega. Dobr da ga nisva šla v kino gledat, k bi bla razočarana. No sej za pogledat je. Lahko, pa da sem preveč pričakovala, ko so ga vsi tako hvalili.

Sandra kako ste pa vi? Kako je Mark sprejel Anžeta, dej nam mal povej, ko boš utegnila.

Drugače smo pa mi zaenkrat zdravi in upam, da tako ostane - že trkam. Z Nejcem sva dosti zunaj na sončku, mal ga dam tud iz vozička, da sam mal hodi. Moj ima gužvo v službi tko da smo zvečer mal skup. Še kak teden bo tako potem bomo pa spet normalno skupej.

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
19.2.2008 12:13:28   
Sandra*
Oj!

Da se še jaz malo javim, saj prebiram vs drugače kar redno, ampak pol kar ne vem kaj bi napisala in tko lepo ne napišem nič. 
Danes je šel naš Anžetek prvič na sprehod. Sem celo dopoldne sem prvič sama z njima, ker je moj mogu jit delat, majo gužvo v službi. Me je včeraj kar mal skrbel kako bom, ampak kar gre no. Tašča bo pa skuhala kosilo, čeprav sta moja sončka tok pridan da bi kamot skuhala, sam nimam nobene ideje tako da se pustim razvajat. Ko smo šli na sprehod je Mark kar nekaj hotel protestirat, ker sem Anžeta dala v njegov voziček, no potem pa je hodil lepo in me držal za roke, no ene parkrat vmes pa se je vrgu na kolena in govoru čiča (da bi sedu), tako smo prišli do pošte in nazaj. Anže je cel čas vlekel dudo in gledal okrog. Sedaj pa oba spita.
Ponoči je Anže kar priden za spat, včeraj je zaspal ob pol enajstih in je spal do 3h, potem sva se dojila in je takoj zaspal in spal do 6h pol spet joška tn do pol devetih, tako da je prav ok, sam ponoč če ga pustim da jokca, Mark takoj dvigne glavo, čeprav potem takoj zaspi nazaj. Noč je vsakič takole nekako in kar gre.
Čez dan pa ga Mark kar pust na miru, gleda če začne jokat, drugače pa se igra in se ne pusti motit. Anže leži na kavču , Mark pa se igra, sam ven iz sobe ne smem ker pač nikol ne veš kaj lahko otroka potrkne da mu kaj naredi, Marka vzamem kar sabo.
Tako malo o našem novem dužinskem članu.
Če bom uspela pripopam kakšno slikco.

Lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
19.2.2008 12:18:09   
Sandra*
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
19.2.2008 13:22:04   
PAJO
o fulll lepe slikce sandra da me kr prime da bi se enga imelauser posted image
res fulll dobr.

kako ste?ste zdravi??a marka imas doma pol??
kateri vozicek imas??

no jz sm ze iz sluzbe drugac,zdej sm mal na netu pol grem pa po tamavga v vrtec
pa tud mal na sprehod,ker je res full lepo zunej.

se lsismo zvecer kej,papa

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
20.2.2008 10:09:11   
Sandra*
Kje pa ste danes vse? A uživate na sončku? Jaz čakam, da pride patronažna, tako da nam dopoldne verjetno ne bo uspelo it na sprehod. Trenutno Anže spi, Mark pa mi razmetava po dnevni sobi. Danes je prav tečka.

Lp

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
20.2.2008 10:37:06   
Peli
Midva nč ne uživava... Aljaž je imel včeraj ful vneto učko, sm mu umivala s kamelicam, danes zjutrej je tud odpret ni mogu, sm ga kr k dr. naročila, zdej pa sploh ne vem kaj narest, k nima več tolk otečene pa ne gnojne učke user posted image , sva pa rajš še notr.

Sandra fletkan tale vaš Anže, ti ga Mark takole ob postelji "merka"? kako pa kej vaš popek zdej?

Mene pa spet nekej grlo matra...

Kar pa se tiče zoprnije - oj lunca, lunca...
Da ne govorim o tem kako je šele cel dan potem bit notr user posted image ...

LP

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
20.2.2008 11:22:31   
Urša08
Ojla!

No midva sva pa res uživala na sončkuuser posted image user posted image user posted image sva šla mal na sprehodka in ni blo nikjer žive duše, da sva lahko ptičke poslušalauser posted image potem sva pa še pred hišo mal na sončku bla, jaz sem revije gledala, Nejc je pa školkice in storže nosil sem pa tja.user posted image

Nejca sem ob 11 spat dala, ker je bil zaspan, jaz sem si user posted image nardila, sedaj pa za knjige.

Sandra
res sta luštna tvojedva sončka. user posted image

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
20.2.2008 14:41:45   
Sandra*
Oj!

Patronažno sem dočakala ob dvanajstih, tako da nismo šli pol nč vn ker je Mark zaspal, Anže pa prav tako. Tako da me je sam prašala kako je s popkom-sedaj je končno odpadel. Tako da ga bomo v ponedeljek kopali. Potem pa je šla.

Lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
20.2.2008 19:39:11   
PAJO
ojla

jz se tud mal oglasim,pocasi se odpravljamo spat.danes sva bla kr velik zunej.
res je bil lep vreme pa toplo je blo res.

kako ste ostale kej????

sandra kako tvoja dva medvedkauser posted image user posted image user posted image user posted image ??
a ste velik zunej?kako ti je blo rodit??

lep vecer.anauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
20.2.2008 20:34:09   
pikapolona2
zeh zeh...mal še poglancam kavč potem pa pod tuš in spat. Moj je na pevskih...jst gledam Dr. Martina na Hallmarku, Brincl spi....idilauser posted image .

jutri je že četrtek ...kako letijo dneviuser posted image .

Pajo kaj v Tržiču ni danes pihalo-......tukaj je kr fajn vleklo...nisva bili prav veliko zunaj.

papa

konec reklam

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
20.2.2008 20:47:22   
PAJO
ja pol popoldne je tud kle zacel pihat,dopoldne je blo pa prov lepo.sva sla
do apolota na kavico pa nazaj,in je kr spal skoz.pol sva sla pa se popoldne
en krog po bistrcuser posted image user posted image user posted image

iz kje pa si ti tocn??

a ostale pa ze spite da ni nobene gor??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1596
20.2.2008 21:19:30   
Sandra*
Ahoj!

Jaz še ne spim. Moja dva sončka spita. Mark v posteljici, Anže pa še na kavču. user posted image pa je v Tržič na kegljišču. Jaz sem gledala en dokumentarc na a kanalu o dvojčkih. Zdj bom šla pa sestavljat puzle, mam eno tako ogromno sliko, pa se mi sploh ne da sestavljat.

PAJO: Zdj v drugo mi je blo mal laži rodit. Rodila sm v eni uri. No tkole je zgledala, na hitr. Ob ene 9 zvečer me je začel neki stiskat, pa sm šla spat, kt da nč ni, pol pa nism mogla zaspat in sm visela na rr. okol enih sm mela popadke na 10 min, ampak nism bla zihr č je sploh to, ampak ker sm hotla jit rodit v lj, je pač moj reku da č mislm pejva. Tko da se je šou še obrit, js sm pa za Marka naštimala stvari za zutri, č me še ne bi blo dam, čeprov sm mela filing da me bojo poslal dam. K sva pršla v porodnišnco lj, sva se šla pol še en krog pelat po lublan, čeprov sm mela popadke na 5 minut, ampak še zmer nism bla zihr če je to to. No pol sva šla usen v porodnišnco. Tm me je dohtarca pogledala in poslala v porodno, ker sm bla že odprta 2 cm. No pol so mi dal kar so mogl, ob 5.00 pa v porodno. Me je babca prašala: če bi rada rodila še do konc smene, no js sm bla kuj za, tko da mi je naštimala umetne popadke pa inkcijo prot bolečinam, predrla mehur in hop ob 6.30 je bil Anže že na tem svetu. Joj kok sm napisala.

lp

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
20.2.2008 21:37:29   
žiža
Čer
Se še jaz na brzino oglasim. Tamala dva sta že kar lep čas spita, jaz sem že moževe strgane hlače v "nosljivo" stanje spravila, zdej pa čakam, da gospod domov pridejo. V sredah ima na "urniku" odbojko in ga pričakujem v roku pol ure. Sem mu obljubila malo razvajanja z masažo, zato sem šla raje za računalnik, pred Tv-jem bi bila zdejle že v globokem spancu. 

Peli, midva sva kupila buggy boardv Medvodah v komisijski. Sem klicala če imajo kakšnega, pa je rekla, da ima dva različna in da je najbolje, da prideva z vozičkom. Tako sva tudi naredila in ga kupila. Bil je pa takratnih 5.000 sit. Smo ga pa res ful veliko uporabljali. Če ga nebi že eni prijateljici posodila, bi ga z veseljem tebi. škoda, ker mi prej nisi prišla na misel. Je pa res , da na vsak voziček ne paše. Moj se recimo pritrdi na vodoravno štangico.

sandra ful lepa fotografija poroda.
Pajo a Blaža nimaš v vrtcu?  Mi smo zdej zgleda vse bacilčke dali iz sebe in se kar dobro držita. Je bila pa v ponedeljek kar kriza, ko je bil Urban po enem tednu hišne nege spet v vrtcu. Celo popoldne se me je držal kot klop. Danes je bilo že bolje. user posted image
grem še malo pregledat dogajanje na RR
fajn se imejteuser posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
20.2.2008 23:26:55   
Peli
Ojla!
Ste pa kar pridne.
Jest pa dons mal štrajkam z rač., sm ga čez dan kar ugasnila, da Aljaž karnaprej ne ordinira gor.

Aljaž ma vnetje obeh očes in je dobu kapljice, tako da bova mogla bit kakšen dan še bolj not. Drugače ga že malo luna trka, no mogoče je tud to narobe k sva notr. Je pa danes zaspal kr brez dude - je zvečer nisva najdla, sm rekla kje pa je - pa on meni čist hladno - kuža pojedu, sm rekla, prav potem pa je ni, in je brez problema zaspal user posted image , no če se mu jo bo še zahotl, ga glih nam kregala...
Jaz pa sm danes že pričela s pranjem za dojenčka - no oprala bom že, samo kdo bo vse to potem zlikal...

žiža
- sm že kupila rolkico za na voziček, mislim da je clo ista kot si jo ti imela, tud prek bolhe za 20EUR. Pa vseen hvala.

Sandra v tretje bo šlo še lažje! user posted image Fletkan je malček.

Pajo
itak da pr vas ni vetra, k mate zavetje od blokov user posted image , v Apolotu je pa tud zavetjeuser posted image . Me smo pa iz vasi in čez polje piha...

Urša - kar tako pridno z diplomo naprej.

Lahko noč!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
21.2.2008 11:03:45   
Sandra*
oJ OJ!

No, danes smo pa tut mi bolj slabo spali. Anžetek se je dojil na dve ure, no sj pol je zaspal nazaj, ampak... pomoje ga je mal lunca. Kok je danes lep sonček. Moja dva fanta sta šla pa v šoping- upam da bosta kj dobrga prnesla. Js sm pa use preluftala, zj pa še mal prebrskam po ringaraji. Popoldne pa upam na kakšen sprehodek.

lp

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.