|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
15.2.2008 20:29:43   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Uf, ta bo pa težka... user posted image user posted image  Tudi midva sva ga pred par leti iskala. In ne našla - potem sva kupila Škodo Octavio od enega 73 let starega ata - z realnimi km in še v polivinil zavitimi zadnjimi sedeži user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bi koga poznala Martina bi ti priporočala, ampak žal.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
15.2.2008 21:10:15   
aurora28
Martina žal ne poznam nobenega. user posted image user posted image

Špelin@ sem ti poslala zs. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
15.2.2008 21:23:07   
Estrella*
Punce, mirno noč vsem in čim manj vstajanja. Grem pančkat, ker imam jutri še veliko za postorit predno odrinem na srečanje. Se vidimo jutri!user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
15.2.2008 21:32:54   
barbaw
Hvala Estrella za vse te želje. Jaz se pa kar pridružujem. Lahko noč

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
15.2.2008 21:33:39   
aurora28
Tudi jaz vam želim mirno in lepo spanje. Lahko noč. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3180
15.2.2008 21:33:46   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Špelin@ sem ti poslala zs. user posted image

Ti bom jutri odpisala - zdajle mi možgani delajo samo še na desetini normalnih zmožnosti, ker sem takooo zaspana, da se mi še jest več ne da user posted image  Potem veš, da je kriza user posted image user posted image
Nočko vsem user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
15.2.2008 21:41:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

OJLA souser posted image ...

Tud jest sem mal drnjohala zdejle user posted image .

barbaw: FULL zakon voziček. user posted image

Ena je ta tedn objavla slikice v albumu od roza vozička in previjalne, zakon...sploh previjalna je tko luštkana. user posted image user posted image

Tud mene na D strani pod rebri boli, že 14 dni. Sem se učer kr mal prestrašla, ko sem brala od Pušenjaka. Mam v tork G, me že zdej skrbi...sploh, če omenim vse bolečine, ki jih mam. user posted image

hvala valentina2006 to sem bila jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 3182
15.2.2008 22:06:39   
Anitka
Čer majčice!

Zdaj ste mi p ušle v krtkov deželo,kaj?user posted image

No jaz sem danes res še čisto boa s tem mojim zdravjem in upam, da bo jutri že kaj bolje. SEm danes komaj zdržala v vrtcu, pa še otroci so bili danes kot za stavo tako nemirni in glasni, da je oj. No bom zdaj dv dni malce več počivala pa bo.

Za jutri mi je res žal, da vas še ne bom imela prilike v živo spoznati. Vam pa želim, da s fino načvekate,napapcate in sevda obvezno pfotkate. Bo verjetno jutri kar deževalo, ko bo toliko punc na kupuuser posted image user posted image

**** si kar predstavljam vso to revščino n moram priznat, da mije ob tem res zlo težko. Sva bila predlani na KUbi, lani pa v Keniji in ko gledaš vso to bedo in revščiose ti srce para. KO lahko otroke razveseliš le z enm saim samcatim kulijem ali parom nogavičk se ti očke kar zarosijo.

Nič om karšla počasi in seberemo kaj jutri.

Nočko

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
15.2.2008 23:47:03   
jana81
Vidim da ste vse že pod kovtrom, jst sem ravn domov prišla...sem čvekala ko navita s prjatlcami...pol smo pa šle še v mcdonalds preden smo zavile vsaka na svoj konec...
lubija nimam doma, pa mi je dolgčas in zej blodim po netu...vas pa niuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
16.2.2008 8:34:47   
jana81
oi ..

ka še nobene ni gor? kuhamuser posted image  da boste spregledale.

jst sem dans zgodna? neprespana, sem ob 3h zjutri šla po lubija ki je zagreznu z kolegi user posted image , pol pa nisem mogla spat naprej ker je drnjohal. sem jezna ko user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
16.2.2008 8:50:31   
Estrella*
Jana: nisi sama tu gor. Sem pokonci že od 6.30. Hvala za kavico.
Si pa dobra, da greš po dragija ob takih urah. Jaz sem ga šla samo enkrat iskat, ko še nisva skupi živela in je bil tako pijan...od takrat se temu kar izogibam.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
16.2.2008 8:56:10   
jana81
ja sej vem , sam nisem mogla spat in sem se zbudila pa vidim da ga še ni, ga kličem in sem ga po glasu slišala da je kr bogi, pa sem rekla veš ka pridem kr jst po tebe. sej sem mu jih napela v avtu user posted image  noben od njegovih kolegov še nima otrok, niti noseče punce, pa se ne zavedajo da ga hočm met doma ponoč..mogoč sem peveč zahtevna sam j... ga.

in kaj boš kuhala danes estrella? jst sem brez idej.

Neposredna povezava do sporočila: 3187
16.2.2008 8:56:38   
aurora28
Dobro jutro!

Jana hvala za user posted image . Dobra si, da si šla po dragega ob takšni uri. Jaz sem enkrat tudi šla po user posted image , ampak ob zmerni uri, pri meni ve, da če bi tak dolgo zabluzu pa naj pride kar sam domov, peš ali pa s taxijem. Po njega bi šla v primeru, če bi bilo kaj narobe. Ampak imam kar srečo in ga moj dragi sploh ne žura, je že dal svoje vragolije skozi, preden sva se spoznala, tako da imam zdaj mir user posted image user posted image . Sva 7 let razlike in je super, vsaj zame takšna razlika, ker sem si vedno želela moškega, ki bo starejši od mene vsaj 5 let in dokaj zrel, pa da ne bo imel dve levi roki. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3188
16.2.2008 9:04:45   
Estrella*
Jana: sem k sreči sama doma in mi ne bo treba kuhat kosila. Se šparam za golobčka, da bom lahko več popapcalauser posted image
Kuham pa kar golaž, da bo za v skrinjo. Že dolgo časa ga nisem in se mi je zaluštal.

Ma jaz sem imela ravno take probleme ker noben od njegovih kolegov ni imel otrok in nekako niso razumeli, da se bodo stvari malo spremenile. K sreči se je potem vse uredilo, ker otroček veliko zahteva in se potem tudi njemu ni dalo več okoli laufat.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
16.2.2008 9:37:02   
Anonimen
Anitka:

Kuba in Kenija...si kar predstavljam...še dobro da vsaj kdo zaide na taka mesta in malce razveseli te reveže.
Zato mene strašno jezi ko mi kdo reče da nima za preživet in prosi pomoč po Tv, zraven ima pa pobarvane lase pa cigaret v ustih...

Vse ostale prisotne lepo pozdravljam in upam da vas čim več spoznam danes...user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3190
16.2.2008 9:53:21   
MARTINA25
JUTROOOO!!!
Kenija ja.....velik bi človek lahko pisal o tej državi....na eni strani prekrasne plaže-rajske, mestne četrti bogatinov, katerih hiše "varuje" bodeča žica pod električno napetostjo....potem pa druga slika...revna četrt....ni za opisat.....in otroci, ki ob cesti sklepajo rokice in turiste prosijo za kakšen kuli za v šolo...mogoče zvezek....sanjajo o čokoladicah in piškotih....

Em.....drugače pa komaaaaj čakam na srečanje!!!!!Hm, občutek imam, da bo to čvek, čvek in še enrat čvek!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
16.2.2008 10:11:57   
špelin@
Hojla user posted image

Ma ravno sem se spravila nekaj napisat in je pralni stroj zaključil z delom user posted image  Grem obesit perilo in se potem oglasim user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
16.2.2008 10:26:28   
valentina2006
OJLA Majčice...

jana81: HVALA za user posted image ...je tko pasala...

edinaos: Sorry k nisem vedla...med tednom sem gledala albume...upam, da razumeš, user posted image  pozabljivost... Sva se jest in moja user posted image takoj zaljubile v previjalno...nora sem na roza...ona pa tud...

Je pa dons full lep user posted image ...idealno za srečanje...mi je full hudo k ne morm it...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
16.2.2008 10:34:34   
valentina2006
MAJČICE`08...dons se mejte kar se da lepo...pa kakšen košček user posted image prneste še tle gor...user posted image  user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
16.2.2008 10:39:06   
špelin@
jana81, veš, tudi sama sem dala skozi nekaj "prigod" mojega user posted image ... Ne bom nikoli pozabila, ko je šel enkrat pred dolgimi leti s sodelavci na smučanje (šli so z avtobusom iz LJ) in sva bila zmenjena, da ga pridem iskat. Šli so še na večerjo v Radovljico in jaz dobim SMS, naj kar štartam od doma, da bodo kmalu v LJ. No, ko jaz že sedim v avtu na parkingu pred firmo, dobim en čuden, skropucan SMS,  ki sem ga komaj dešifrirala user posted image  Skratka: še vedno so žurali v Radovljici user posted image  Jaz sem šla medtem še na kavo v en kafič, kjer so me oblajali vsi lokalni pijančki user posted image , potem še v McDonalds jest in spet čakat user posted image user posted image  Po štirih urah se avtobus končno pricijazi in ven se zlije trop dedcev. Vsi so me pozdravljali, moj user posted image  pa je bil tako nalit, da me ni niti spoznal user posted image user posted image  in je šel direkt mimo mene user posted image  O mojem besu raje ne bi... No, na srečo so tisti časi mimo user posted image  Mi pa na kraj pameti ne pade več, da bi ga kdaj zaradi pijače hodila kam iskat - če gre na pivo s kolegi, naj gre zaradi mene potem kar na vlak user posted image  Na srečo je toliko odgovoren, da pod dozo (pa magari gre za eno pivo - sploh na prazen želodec) ne vozi user posted image

ok, dovolj o tem.

aurora28, tudi midva sva 7 let narazen user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Em.....drugače pa komaaaaj čakam na srečanje!!!!!Hm, občutek imam, da bo to čvek, čvek in še enrat čvek!!!!!!

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
16.2.2008 11:09:03   
aurora28
Z Jano danes prideva okrog 14.10 ure. Kaj pa ve, pridete kaj prej?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
16.2.2008 11:30:02   
barbaw
Hvala za kavico. Bi verjetno res mogla eno spit. Danes pa ne bo toliko strani naklofanih, ker vas ne bo. user posted image  Boste se lepo javile po srečanju in še kaj nam napisale. user posted image

Pijača in hodit kam dragega iskat - nikoli nisem hodila. Od mojega prijatelji in kolegi tudi nimajo otrok, moj pa pričakuje že drugega. Ampak nekako to razumejo. Recimo. Moj se tudi včasih obnaša kot da nima doma otroka in nosečko. user posted image  Pa pride pa mine.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
16.2.2008 11:55:46   
Estrella*
Mislim, da pridemo vse okoli 14h. Kolikor sem razumela pridemo s 4 avtomobili. Jaz pridem z naravo, Martino in Katino.
Upam, da ne zgrešim odcepauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
16.2.2008 12:55:24   
aurora28
Barbaw škoda, da te ne bo zraven user posted image user posted image . Ti bomo pa potem poročale in upam, da bo katera imela s seboj fotoaparat, da se bomo slikale. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3199
16.2.2008 13:05:00   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Z Jano danes prideva okrog 14.10 ure. Kaj pa ve, pridete kaj prej?

Saj ob 14h šele odprejo user posted image  Ne bo panike user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.