špelin@
|
Dobro jutro No, danes sem pa jaz zgodnja - mala pika je ob petih nekaj bruhala in smo zdaj pokonci Super, da so slikice uspele, javim svoj mail na ZS, da mi jih pošljete Tudi jaz jih moram še pobrati s fotoaparata - sporočite mi svoj mail še ve, so same "prehranjevalne" slikce Madonca, sem ugotovila, da je še ful tem, o katerih sploh ni bilo časa debatirati - to res lahko pomeni samo eno: ponovitev Pa drugič se moram malo presesti, da se načvekam še s tistimi, s katerimi smo včeraj bolj malo rekle valentina2006, prihodnjič se nam pa le priklopi Včeraj sem bila tako sita, da prvič po dolgem času nisem zvečer nič več jedla Mi se danes odpravljamo k tašči, ne smem pozabiti vzeti škatle z dojenčkastimi oblačilci, da vidim, kaj še potrebujem. Malo sem razmišljala, da bi roza oblačilca z barvo za tekstil prebarvala v modro - a mislite, da bi to šlo? Škoda mi je, da jih ne bi porabila, ker jih imam res veliko So pa bolj nežne roza barve in vse iz bombaža, zato bi po moje kakšna kraljevsko modra kar "prijela"? Aja, ****: ne ti o dveh ženah Svojo kilažo odlično skrivaš, nikakor ti ne bi pripisala trimestne cifre - moja mami tehta manj, ampak izgleda pa precej bolj obilna od tebe, zato se nimaš sploh za kaj sekirati. Ti le še naprej pridno čuvaj svojo kepico Moram res še 1x napisati: včeraj je bilo res super, sploh ne dojemam, da se nas je našla tako različna, a vseeno tako dopolnjujoča se skupina Torej vtis preko foruma res ni bil napačen: smo se našle prave Naty*, nisem si mislila, da imava toliko skupnega Noro Vsem želim eno prijetno nedeljo
|