|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
15.2.2008 18:08:11   
tejkaz
Da se malo pohvalim s svojo lepotičko. Saj nimate nič proti, ne?

user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
15.2.2008 18:15:12   
Nevaeva
Neža7 - utrip mojega user posted image  je bil na NS tudi okrog 172 in me je kar malo prestrašil, ampak je rekel da je do 180 v mejah normale. Tisti dan sem bila res razburjena cel dan in to je očitno vplivalo na user posted image . Naj te pomirim, da je user posted image  imel na zadnjem GP utrip 155 tako da sem iz prve roke izvedela kako je, če je mama pod stresom. Ne skrbi, sem prepričana, da se bo utrip umiril, sedaj ko se bo telo navadilo na dieto, ti pa se boš umirila.

Erin - sem včeraj klicala k G, da spremenim datum UZ na 20.3., ker bova z dragim tisti dan imela 3. obletnico in si bo vzel prost dan da bova po pregledu lahko šla na morje user posted image , aja, pa spol naj bo zaenkrat še presenečenje, glede na to, da je verjetnost, da je user posted image  še vedno 50:50.

Jaz pa komaj čakam, da začutim prve gibe otročka, čeprav vem, da je do tam vsaj še 5 tednov. Blagor tistim, ki ste 2. user posted image  in boste gibe prej začutile user posted image .

Zdaj pa grem dokončat goveje zrezke v omaki za mojega - saj veste, dan po Valentinovim je skoraj pomembnejši ane? user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
15.2.2008 19:37:53   
matejchi
A se samo meni zdi, ali ste res vse mahnjene bolj na punčke?
Jaz sem prvič prav čutila, da je fantek in je res bil... pa tak fant, da ga ne bi zamenjala za par punčk, ki jih poznam naokoli... al se mi samo zdi, ali pa samo jaz poznam "razvajenke" ampak to dobesedno... upam, da se nisem kateri zamerila, samo tko se mi je zazdelo..

Lepo se mejte za vikend.... mi bomo ta vikend v kompletu, se že veselim, kot otrok bombona...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
15.2.2008 20:01:39   
K_a_t_j_a
žanneža ti imaš pa pregled na isti dan kot jaz, ali ga imaš mogoče v Zd v Celju?
Manika čestitke bodoča nevesta!! user posted image user posted image user posted image user posted image
naty13 držim pesti, da se tvoj sinček čimprej pozdravi!user posted image user posted image user posted image
Vsem user posted image user posted image user posted image za dobro opravljene preglede!

Mene pa zanima, če bom imela že 14.3. morfologijo?user posted image Noseča bom 19t3dni.
Danes sem kar slabe volje. Moj user posted image bi se rad šel v nedeljo kopat, men pa ni za it, ker bo v nedeljo kar fajn hladno in se nebi rada prehladila. Ma čist nič me ne zastopi. user posted image Včasih se kar zjočem, ker se mi zdi kot da se nebi zavedal, da sem user posted image .

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
15.2.2008 20:19:46   
anita goitan
Draga Katja te popolnoma razumem, mi2 se včasih prav skregava ker mu je kar samoumevno,da bom še kar naprej lazila po gorah (sva amreč oba navduešna hribolazca, on tudi turni smučar, oba sva plezala), samo men se ne ljubi, 3 tedne nazaj sem šla na 2200m visok vrh, šlo je uredu, sicer diham ko konj, samo zdej pa no go, noseča sem 14t in 2dni, naslednji pregled imam 13.3.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
15.2.2008 21:24:09   
Ryssa
Supermiška user posted image user posted image user posted image

Tejkaz zelo lepo hčerkico imaš.

Hvala vsem za podporo in spodbudne besede user posted image
Par dni nazaj sem opazila, da me je minila tista grozna utrujenost, se zdaj veliko boljše počutim. Včeraj sva z mojim tudi povedala babicama in dedkoma za user posted image in so bili vsi veseli, mama me je pa itak že imela naštudirano več kot en mesec user posted image
Zdaj med vikendom pa me čaka še nekaj učenja, upam da mi uspe naredit še zadnji izpit, bi rada vedela kakšen je občutek ko imaš vse narejene user posted image

Bi še komentirala kaj pa se mi enostavno ne ljubi, čeprav sem zgoraj napisala da je ta huda utrujenost minila user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
15.2.2008 21:24:45   
žanneža
Katja, pregled imam v Slovenskih Konjicah. Tudi ti pričakuješ tretjegauser posted image ?

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
15.2.2008 21:59:59   
matejchi
Jutri bo sneg do kolen.... samo pokleknit bo treba...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
15.2.2008 22:08:23   
žanneža
Matejchi, hvala za kompliment !user posted image
Pravijo, da sta bolj podobna atiju. Menda pa morata imeti tudi kaj mojega! user posted image
Pošiljam še eno sliko mojih dveh sončkov!

user posted image

zaljubljena mami

moji sončki:

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
16.2.2008 6:56:03   
naty13
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana, samo še vstat je treba in si postrešt z njo.  Sem zgodnja zato, ker letim v bolnico.

Tejkaz luštkana je vaša Eva. Smo bili pa tudi mi veliko zunaj, ko je prišel iz vrtca.  Sej bo kmalu zime konec.
Žanneža tvojedva sta tudi luštkana. Prav imaš, nekaj morata imeti tvojega.

Lepo čvekajte,pa vas pridem pogledat zvečer, ko pridem domov.

pa pa

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
16.2.2008 9:11:03   
karmar
Dobro jutro Naty! Zgleda da sva midve med prvimi... no, jaz sem v službi, pa nimamo še strank, tako da lahko malo počebljam. Po kaj greš pa v bolnico? Oprosti, malo sem že raztresena, mogoče si že napisala.user posted image

Zelo pa mi je všeč kuhinja, Gajka! Delam namreč v salonu pohištva in mi j ezanimivo videt kako se ureja na novo... Zelo lepo, stil moderno-toplo... pohvalno.

Kar pa se tiče izcedka- verjetno da sem ravno tam, kot ti Sayuri. To je grozno, na koncu dneva je kar nova plast na gatkah...user posted image user posted image user posted image

Na NS pa se tudi jaz bojim it, da slučajno ne bi izvedla kake grozne. Če je samo povečano, kot imaš ti Ryssa, je baje v stanju popravka in se lahko vse poštima. Sam kaj pa, če je definitivno??? Poznate katero, ki je po NS naredila splav? Občutek mora bit GROZEN.

M@j@, ti si pa res optimist... Sej u bistvu nobeni nič ne fali...user posted image

Jaz mislim, da v nosečnosti ni pravi čas za hujšanje, ni pa tudi potrebno jest veliko več kot ponavadi. Neža7, jaz na tvojem mestu zdaj ne bi hujšala, sam jedla ne bi več kot ponavadi. (joj, kolk sm pametna... jaz pa že +4kg...mona)

K_A_T_J_A_ tudi jaz imam včasih občutek, da ne ve da sem noseča, čeprav vem da je zelo vesel. Me pa nikoli ne prime za trebuh, da bi se malo pomenil z naraščajem, ipd. Mogoče pa še bo, ko bo na NS videl da se pogovarjam s pravim malim bitjecem... pustimo se presenetit.user posted image

Mene pa zanima na splošno- kdaj ste prvič začutile, da se nekaj premika v trebuhu? Komaj čakam, da tudi jaz začutim. In- pravijo da med nosečnostjo dobiš zavidanja vredno kožo, lase,...Jaz pa šele sedaj v mozoljih, GROZA.
No, sem se kar razpisala, ne?

P.s. nisem ginekologinja, niti zdravnica, zato vse moje nasvete vzemite tako- laično. Mogoče se kje zmotim.user posted image
Lepo soboto!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
16.2.2008 9:29:12   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

Mene pa zanima na splošno- kdaj ste prvič začutile, da se nekaj premika v trebuhu? Komaj čakam, da tudi jaz začutim.

V prvi nosečnosti sem začutila v 20. tednu prve mehurčke user posted image .
Sedaj pa pred tremi dnevi user posted image  - se pravi v začetku 16. tedna user posted image . Občutki so nepopisno lepiuser posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
16.2.2008 9:34:28   
Manika
user posted image  Jaz sem tudi že v službi, še čakam stranke...

Žanneža in Tejkaz - vaši otroci so pravi angeli. In vedno več jih boste imeli user posted image

Matejchi - glede mahnjenosti na pučke... Po moje je čisto vseeno kakšnega spola je otrok. Ko prijoka na svet (in še prej) ga ljubiš z vsem srcem. Jaz imam punčko, a mi je bilo vseeno, kaj bo, enako kot zdaj. Mislim, da je pomembno sprejemanje, karakter in vzgoja. Ker tudi sama poznam obe skrajnosti - razvajene pupe in razvajene razgrajače. Saj to ni odvisno od spola, ampak največ od vzgoje in karakterja. No, to je moje mnenje. In če bi mi zdaj, v drugi nosečnosti kdo prej ponudil, ali bi fantka ali punčko, se najbrž ne bi mogla odločiti. Samo zdravega otroka bi rada imela. user posted image  Me pa zanima, kakšno mnenje še drugih mamic...

naty13 - upam, da ne boš več dolgo hodila v bolnico user posted image  Naj se tvoj malček hitro pozdravi, da boste zaužili začetke pomladi...

Vidim in berem, da partnerji nimajo ravno občutka za vašo nosečnost. V prvi nosečnosti je bil tudi moj tak. Mislim, da oni to drugače občutijo, ker nič ne raste v njih. Glede na njihovo razmišljanje je to nekaj časa še imaginarno user posted image . Moj v prvi nosečnosti ni hotel z mano na ultrazvok, ker ga je bilo strah dojeti, da je v meni zdrav najin otroček in ne bi prenesel, če bi se potem kaj zgodilo. In verjetno je to vse skupaj pomešano, da se ne obnašajo, kot bi me želele. Naj vas pa potolažim, da je pa vsaj v mojem primeru, v drugi nosečnosti boljše.

Sem se kar razpisala...

Lep vikend vsem in uživajte na sončku!

Papa, Nina

Maja, Mark in Maša - moje bogastvo!

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
16.2.2008 11:04:05   
nell
Pozdravček punce še od mene!

Danes sem za kratek čas zjutraj pomežiknila sončku, sem bla kar boljše volje. Mi že preseda biti samo doma, ampak nimam ravno druge izbire. Občutek imam, da sem čist ok, da z mano ni nič posebej narobe, se mi zdi, da se jaz in mojuser posted image čist dobro počutiva. Eh bo že.Se zgleda mal smilim sama sebi, ker e morem na sprehod in na kak čvek s prijatlco. Pa sej še sam en teden, potem bom pa že lahko šla v službo in na sprehode - jupiii.

Žanneža - js mislim, da tebe poznam. Saj si iz Zreč in imaš po kakšnem slučaju svakinjo, ki dela v vrtcu Zreče???

Katja - nič ne bodi žalostna...je že tako, da se zgodi, da nas naši partnerji ne razumejo. Po mojem ima vsaka nekaj podobnega. Moj me recimo ni razumel, da sedaj po novem hodim spat včasih že ob osmih, ko sem pred nosečnostjo brez težav bedela tudi do enih - dveh. Pa da ko grema na sprehod, ne maram več hitr hoje, ampak leno sprehajanje...moj pa kr živčnega dobiva, ker ne morem več tko hitr skakat za njem user posted image user posted image user posted image . Takšni pač so...edinstveni, dejstvo pa je da nas nikol ne bojo povsem razumeli, ker včasih še same sebe ne razumemo. Vidiš smo lih za skup.  Je pa res, vsaj zase lahko govorim, da me zdaj prizadanejo tud kakšne šale, ki so se mi prej zdele povsem normalne, al pa če česar ne razume al pa noče razumet, mam js takoj dolg nos in solzne oči, prej se men to ni dogajalo. Se vidi da so hormoni na pohodu.user posted image

Bodite v sončku, danes mogoče res pokuka izza oblakov...

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
16.2.2008 11:59:35   
Anonimen

Lep sončen, sobotni pozdrav user posted image !

Kako so otroci nekaj lepega, tako različni pa vsi tako čudoviti. Tejkaz - tvoja pupa je kot prava porcelanasta lutka, s takimi nežnimi rdečimi lički. Še kakšne svetle kodrčke bi ji dodali pa bi bila pravi angelček. Res luškana! Žanneža - tvoja dva sta pa ravno nasprotje, bolj temna zapeljivca. Zelo luškana!!! Tamali bo verjetno pravi šarmer, če že ni user posted image , tamala pa bo prava rjavooka zapeljivka.

Evo, pa že moram nehat.......

(odgovor članu nell)
  Neposredna povezava do sporočila: 3040
16.2.2008 12:12:56   
Erin
       user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

18.2. - PABLO
19.2. - Barbarinha
20.2. - bambi14
20.2. - Krysia
21.2. - Jelenche
22.2. - Neža7
25.2. - ANA_P
25.2. - Zoja Miša
26.2. - m@j@
26.2. - Ryssa
28.2. - sandra123
28.2. - NJINJA
28.2. - bella02
29.2. - sonce84
29.2. - anonimna user posted image
03.3. - tejkaz
03.3. - lana777
05.3. - renatka
05.3. - cicmic
05.3. - nell
05.3. - aradej
06.3. - gajka
06.3. - karmar
07.3. - arait
10.3. - Erin 
10.3. - sayuri
10.3. - soncek3
11.3. - Vilika
12.3. - naty13
12.3. - Julija08
12.3. - astrea
13.3. - anita goitan
14.3. - matejchi
14.3. - žanneža
14.3. - K_a_t_j_a
17.3. - anaya
20.3. - buruolan
20.3. - Nevaeva
21.3. - iva77
23.3. - Muklla
26.3. - košuta
27.3. - mishel
07.4. - matejchi

NUHALNA SVETLINA:

16.2. - Julija08
16.2. - pingo80
18.2. - Barbarinha
18.2. - Manika
19.2. - karmar
19.2. - cicmic
20.2. - anonimnauser posted image

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
16.2.2008 12:13:35   
Erin

user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 82 user posted image ~
PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image , +kg
------------------------------------------------
28.07.
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje  + 0 kg

30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  + 0,5 kg

31.07.
~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  Celje  

01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26. let  Jesenice + 2 kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten

02.08.
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana  + 1 kg

03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let  + 1 kg
~ nyna84 (2.user posted image )

05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 31.let  Postojna + 0 kg

~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana 

~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice -1 kg
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana  +1 kg
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let Celje  +0 kg
~ sonce84 (1.user posted image ,user posted image ) 23.let  Murska Sobota 
~ kaja02
(3.user posted image ,user posted image ) Celje

08.08.
~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  Maribor  + 3 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ,user posted image ) Ljubljana

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

11.08.
~ iva77 (3.user posted image ,user posted image ) 30.let  Kranj + 3 kg

12.08.

~ daja27
(user posted image )
~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje +2 kg

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image .user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ žanneža (3.user posted image ,user posted image ) 35.let Celje -1,5 kg
~ iskanje
(1.user posted image ,user posted image ) 25.let Postojna

14.08.
~ naty13 (2. user posted image ,user posted image ) 23.let  Kranj -1 kg
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 30.let - 1 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje -1 kg
~ Ninaaa (1.user posted image ,user posted image ) 28.let

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ ena_mici (2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image ,user posted image Katarina) 27.let Ljubljana

18.08.

~ Vilika (1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana +1 kg
~ Neža7 (2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Celje - 8 kg
~ anaya (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Maribor
~ tejkaz (2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ astrea (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  + 1 kg
~ buruolan (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana + 2 kg
~ Višnja (2.user posted image ,user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25. let  Trbovlje
~ KRNEKDO

19.08.
~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  Postojna

20.08.
~ nell
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Celje + 3 kg
~ pingo80
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let  + 0 kg
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ soncek3
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let +1.5 kg
~ bibika24 

22.08.
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ NJINJA (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 30.let Celje - 1,5 kg
~ renatka  (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Maribor +1,5 kg

~ matejchi (2.user posted image ,user posted image ) 29. let Mb/Lj/Kr
~ majah (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Ljubljana + 1 kg

24.08.
~ Ryssa (1.user posted image ,user posted image ) 21.let Celje +1 kg
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana + 1 kg
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let    - 4 kg

~ Julija08 (1.user posted image ,user posted image Julija/Tristan) 27.let Kranj

25.08.
~ karmar
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let Šempeter pri Gorici + 4 kg

26.08.
~ anckabancka
(3.user posted image ,user posted image ) 27.let + 0 kg

~ Barbarinha
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj +0 kg
~ ČebelicaMaja (2.user posted image ,user posted image )

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje + 0 kg

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image ,user posted image ) + 4 kg

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let Ljubljana +1,5 kg

03.09.
~ cicmic (3.user posted image ,user posted image ) 30. let

xx.08.

~ srki
~ Neja31

~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
16.2.2008 12:46:38   
K_a_t_j_a
Žanneža jaz pričakujem prvega. A potem si iz Konjic? Jaz imam G v ZD v Celju.
Žanneža in  tejkaz ful luštkane otroke imata!! Pravi cukri so!
Hvala punce za tolažbo glede mojega user posted image .  Sej verjamem, da ni drugače to doživljajo, sam včasih pa tudi jaz zaradi samo kakšne malenkosti začnem user posted image . Ti hormoni ti!
Danes sta rodili dve znanki ena dvojčka punčko in fanteka dva meseca prej, ampak sta baje zdrava, ena pa 6 dni pred rokom fanteka. user posted image user posted image
Glede razvajanjih punčk... jaz bi samo to napisala, da mi ni važno kaj je, ampak samo da je otrok zdrav.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 16.2.2008 13:00:11 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
16.2.2008 15:42:35   
žanneža
Ja Nell, imaš prav! Najbrž bom kar taprava. Kaj pa ti, te mogoče poznam?

zaljubljena mami

moji sončki:

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
16.2.2008 15:50:16   
nell
Mogoče na videz, tako kot jaz tebe, bolj bi me poznal tvoj mož, ker ko sem bila še majhna, me je pazila njegova teta Ani, sedaj pa dela blizu moje mame. Sicer pa tud jaz delam v vrtcu, tko kot tvoja svakinja...sem pa prejšnje leto delala v popoldanski skupini, če ti je kaj znano.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
17.2.2008 7:21:34   
naty13
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da vas mal zbudi.  Kje pa ste čvekice?
Jaz ponavljam isto zgodbo kot včeraj. Grem v bolnico, zvečer vas pa pridem mal pogledat, če boste kaj čvekale.

pa pa

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
17.2.2008 11:11:31   
Maja T.
Jutro čveke user posted image !

Pa se spet oglašam. Sem vas prav pogrešala in ima malo slabo vest user posted image , ampak ni zneslo, da pridem na RR. Na hitro sem morala prebrati kar dooooosti strani, da sem spet na tekočem.
Najbolj važno glede poroke je, da sem ta teden kupila poročno obleko user posted image user posted image user posted image , meni  je full dobra, je ognjeno oranžne barve (barve se na svetlobi prelivajo), noro kaj? Ker poroka ne bo tradicionalna , tudi obleka ni.
Je sestavljena iz dveh delov, zgornji del je korzet s šalom (zraven bom imela zlat bolero, ker bo verjetno še kar precej mrzlo), spodnji del pa je do dal, pošit s kamenčki in gre fazona na A. Zraven so še zlati čevlji. V laseh bom imela tri male oranžno-rdeče vrtnice, iz istih vrtnic bom imela poročni šopek... joj to sem se pa razpisala, ampak sem tako vesela, da je ta briga v vezi z obleko končno za mano.
Sem videla, da se še ena avgustovka letos poroči, Manika čestitke user posted image user posted image user posted image , lep občutek je to kaj?

Hvala za lepe želje na GP. Vse je v redu, pritisk je bil normalen.
Erin in Sandra 123,
mene je v sredo in četrtek isto začelo špikati kot user posted image , na tako čuden nenavaden način, da sem se prav ustrašila. Sem to G. povedala v petek na GP, ampak ko me je pregledal je rekel, da je vse v najlepšem redu, MV zaprt, user posted image se je normalno slišal, a me je v soboto še kar špikalo in to zelo fejst user posted image .  Jaz pripisujem to aktivnemu tednu in laufanju za pripravo na poroko. Danes počivam in cel teden, ki prihaja tudi. Moram se malo umiriti, bogo naše deteuser posted image , se saj tolažim, da sem ob teh pripravah srečna in user posted image zaznava te srečne vibracije in ne akcije in malo tudi stresa ob vsem tem.

Supermiska pošiljam ti user posted image in ti želim, da bi čim prej spet zagledala user posted image user posted image . V življenju se zgodi vse z razlogom in ko boš imela v rokah user posted image boš videla, zakaj si morala dati skozi to izkušnjo. Vse lepo v življenju...

Nell in Ryssa
vse bo dobro glede NS, prepričana sem, so vaju tako že punce potolažile, pa mislim, da je Erin našla dober članek v vezi s tem, Pošiljam vama tople user posted image user posted image user posted image in polno user posted image user posted image user posted image ...

gajka zelo lepa kuhinja.

Sayuri user posted image za bušija in konec user posted image

Glede hrane in user posted image vam ne znam svetovati, ker na srečo nimam s tem problemov in upam, da vam res končno to preneha user posted image .
Naty13 želim ti, da bi tvoj  mali  čim prej  ozdravel in hvala  spet za vse te dobre user posted image .

Pablo, Pingo m@j@, Krsyia, Muklla in ostale, lepo da ste se spet malo oglasile, sicer pa sama zadnje čase nisem nič boljša glede javljanja user posted image .

Tejkaz  in  Žanneža čudovite  sončke imata user posted image user posted image user posted image .

Vsem novim želim dobrodošlico in dosti čveka, ostalim user posted image user posted image user posted image   za uspešno opravljene preglede NS-ja in GP-ja.

Erin za seznam pa še: naslednji GP imam 21.3., zredila sem se +1, skupaj torej +4, morfolog. bom imela v 22 tednu, točnega datuma pa še nimam.

Imejte lepo sončno nedeljo in dosti ljubezni user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
17.2.2008 17:13:36   
Erin
Dober dan...
Meni se krči niso ustavili in sem cel včerajšnji dan preležala in ponoči spala v sedečem položaju(kar sem seveda spalauser posted image ) ker me je samo tako manj bolelouser posted image in mi je bilo danes tega dovolj, sem šla v Kranj k dežurnemu in je rekel da je MV zaprt, srček bije, imam pa očitno probleme z mehurjem tako da se moram jutri spet it pokazat k moji gin in NUJNO dat vodo. Mi je tako odleglo...samo da je s pikcem vse ok. Bo pa treba na mehur pazit očitno..čeprav spijem na dan po 2 l tekočine je očitno še vedo premalo.
Mi je pa priporočil tudi MAGNESOL tablete, tiste ki ste jih že ve priporočale...me je pa pregledal en ful mlad in simpatičen ginekologuser posted image star okoli 35 let..je bil tko nežen kot še noben gin preg njim...da taki še obstajajo??user posted image
Sem imela občutek kot da sem še junferuser posted image user posted image user posted image
Sedaj grem počivat pa veliko bom pila če bom le lahko...

Lep večer punce.user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 17.2.2008 17:14:07 >

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
17.2.2008 17:19:19   
anita goitan
Erin držim pesti zate, vidim da ti tudi v Kr hodiš, kdo pa je tvoja ginekologinja in ali si zadovljna z njo? Jaz imma dr.Riznerja-zadovljna, je sicer bolj tih, samo kar vprašaš odgovori.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
17.2.2008 18:01:29   
naty13
Dan.

Anita goitan jaz mam tudi v Kr. ginekologa. Imam pa dr. Vrabič.

Erin tebe je pa zih mel dr. Urh. A je mel očala? No mene je on mel na porodu in je bla pol taka zajbancija v porodni, da nisem mela občutka da sem rodila. No druzga mladga pa ne poznam. Pa upam, da se ti umiri vse skupaj. Mi je blo že čudno, zakaj te nič ni tle gor. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja t. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za poročno obleko.  Mora bit pa res nekaj posebnega.

Tamavči je kar ok. Stanje bolše. Apetit ni pa niti malo izgubu. Je priden in pravi lump, vse skupaj pa zeloooooo dobro prenaša. user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvalabogu!
Jutri pa spet na šiht, popoldne pa k njemu, pol bo pa dan okol. Upam, da bo še dva dni, pol pa da pride domov.

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.