Zoja Miša
|
Jutro Danes je pa res mraz zunaj! Ampak če je takšen sonček, potem ga nekako lažje prenašam. Moj vikend je bil dober. Sem včeraj celo avto posesala in ga oprala, pa cote polikala. Nekako se tudi meni zdi, da me tista grozna utrujenost zapušča. Hvala bogu! Drugače pa ne vem, kako mislite s tem, naj jem kot sem včasih, ker mi to enostavno ne znase. Neprestano sem lačna in če ne jem, mi je slabo. Moj se mi prav smeji, ker včasih res nisem bila ješča in lahko sem preživela dan tudi samo z enim obrokom. Pa še ta je bil ponavadi solata. Sedaj pa najprej, ko se zbudim, jem. Ob devetih sem že tako lačna, do moram zopet nekaj jesti, nato komaj pričakam kosilo okoli 12.30, pa jem zopet preden grem iz službe, okoli 17h, in nato zopet okoli osme, ker sem lačna! Mislim, verjemite, ni enostavno in prav nesrečna sem. Zredila sem se za 2,5 kg, sem v 12 tednu! Potem sem pa v soboto šla v šoping in probala nosečniške hlače, pa mi je vse plavalo okoli trebuha, ki ga še ni! Svojih pa več ne dobim gor, niti enih, se mi je razširila rit, tako da sem res žalostna. Ne morem, se pametno obleči, ker enostavno ne vem kaj narediti. Očitno si bom morala kupiti večje hlače za to prehodno obdobje! No, pa sem se malo potožila. Pomaga. Ryssa, super je ko narediš zadnji izpit! Veliko večje zadovoljstvo, vsaj pri meni je bilo tako, kot ob diplomi! Držim pesti za danes!!! Manika, glede spola je pri meni tako, da si predvsem želim, da bi bilo dete zdravo. Ampak, če pa sem čisto poštena, bi raje, čisto malenkos imela punčko. A občutek imam da bo fant. Kakor koli, pa ga imam že sedaj neskončno rada! Maja T, jupiiii za oranžno obleko in netradicionalno poroko, ki se meni osebno (brez zamere ostalim) zdijo dolgočasne. Erin, upam, da si boljše. In vse ostale, ki vas špika! Upam, da je nehalo! Vilika, suhe slive namoči v vodo in spij na tešče. Užinek skoraj zagotovljen. Lep dan vam želim in čim manj problemov. Takšnih in drugačnih! Jaz grem pa danes svoj narestek pobarvati, je že skrajni čas.
|