|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
14.2.2008 21:34:59   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: aradej

Punce eno vprašanje.Zanima me kaj ste jedle ko vam je bilo slabo in ste bruhale? Trenutno prebavljam samo bobi palčke, kolo, kruh in pašteto.
Izgubila sem že 2kg in se slabo počutim pa še driska je na seznamu.

prepečenec, radenska, kruh s sirnim namazom in sirom, naolju pečen zrezek - ko sem ga pekla se mi je po olju obračal ampak naredl mi je pa dobr v želodčku

pa pa

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
15.2.2008 7:03:33   
sandra123
Jutro, pa naj vam vroča user posted image zadiši. Jaz imam ob 8-ih pregled pri G, tako, da sem v pripravi, da štartam gledat moja user posted image user posted image . Včeraj bruhanja ni bilo, je bilo pa špikanje zelo hudo, tako, da sem kar danes naročena pri G (sem že včeraj o tem pisala). Držite pesti, da je vse ok.

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
15.2.2008 7:04:30   
naty13
Jutro!

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da vas zbudi.

Ja zame se tale Valentinovo ni prav nič dobro končalo. Tamav je spet v bolnici pristal. Bogi. Kdaj bo tega že konc. user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej bom šla na šiht, pol pa direkt k njemu. Zvečer bom pa izmučena dam pršla. user posted image user posted image user posted image  To pa je pestro. Pa je bil že en mesec mir. Bogi pikec v trebuščku, ne ve zakaj se mamica sekira in je žalostna.user posted image user posted image user posted image  So mi odsvetovali vrtec zdej dikler ni zime konec. Hvalabogu je to kmal. Še en mesec. Boga bom pa jest ker bo na sporedu spet dvigovanje. user posted image  No, zdej pa konec jamranja. Upam, da bo to čimprej za nami.

Dobrodošle nove user posted image .   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se nas bo pa nabralo.
Pablo, lepo da si se oglasila. user posted image user posted image user posted image user posted image
Tejkaz, kje si pa ti? A imate vi tud kašne težave z Evo, da se nam ne oblasiš?

Lepo čvekajte, da bo zvečer kaj za prebrat. user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa lepo opravite na GP in NS. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
15.2.2008 7:33:11   
lana777
Jutro, jutro,
jaz pa po stari navadi kuham kapučin z velik čokoladeuser posted image user posted image

Joj, Naty13 držimo pesti  za tvojga tamalgauser posted image ,
vsem pa lep dan!

Tralala, danes je pa petek, tralala ...user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
15.2.2008 7:43:31   
buruolan
Dobro jutro vsem skupaj,

včeraj sem imela drugi pregled pri G. Vse je v najlepšem redu, kri imam tako dobro, da mi je sestra rekla "Take rezultate majo pa gozdni delavci, ki so skoz na svežem  zraku". Sem bla čist presenečena ker sem se 10 let prej ubadala z nizkim hemoglobinom in slabokrvnostjo. Zgleda res pomaga, ker zdaj v nosečnosti jem vsak dan meso.
Erin podatki: glede teže 2+, PDP 18.8. (datum se zna pri morfologiji še kaj spremenit), naslednji pregled 20.3.

Kar se tiče pritiska sem imela včeraj zelo nizkega 90/60.

Skratka sem zelo zadovoljna da je vse ok.

Želim vam lep dan in predvsem sončen konec tedna.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
15.2.2008 7:46:54   
košuta
Jutroooo!

Lana777 - jaz si bom kar s tvojim kapučinom postregla. Mmmmmmm, paše...

Naty13 - Tole se pa res že dolgo pelje. Ubožica ti in tvoja punčka. Si pa optimistka, če misliš, da bo drug mesec že pomlad. Mogoče bo pri vas že, kaj pa vem...

Danes pa kavice ne bo manjkalo, ko ste jo kar tri skuhale.
Držim pesti za vse preglede, ki vas čakajo in naredite si lep dan - pri nas je hudo dolgočasno in mrzlo vreme.
LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
15.2.2008 8:01:31   
astrea
Dobro jutro

Dobrodošle nove user posted image !

Meni pa ta teden ni šlo najbolje, vrstili so se napadi hormonov, prebava se je ustavla za 4 dni user posted image , po vsakem grižjaju mi je bilo slabo, nihalo mi je razpoloženje (bogi moj user posted image  - je vse pokasiral). Pa da ne govorim,kako težko sem se zjutri pobirala iz posteljeuser posted image  (me že boli križ). Upam, da se tem tednom ti popadki končujejo in da bom naslednji teden kaj boljše volje user posted image . In da bom uživala v nosečnosti, tako kot se spodobiuser posted image .

Vsem čestitam in želim uspešne GP in NS.

Naty za tvojga pikca pa držim pesti.

PS: slaba volja je bila tudi posledica ukvarjanja z mislijo, da imam rahlo srčasto maternico, kar so mi ugotovili na NS. A ima katera izkušnje s tem?

Lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
15.2.2008 9:09:19   
nell
Pozdravček punce še od mene!

Danes nisem bla taka zaspanka, sem se kar hitro zbudila, sam mal se je še potem fajn po postelji premetavat. Sem poslušala našo pikico, je mel tud živahtenno jutro danes...pa srček se že prav lepo sliši. Aja mislim, da je Sayuri vprašala, če mamo vse že Angelsounds - hja kaj pa vem. Js si ga pod polno ceno tud ne bi privoščla, sem siga pa full želela, se vidi da sm prvič nosečka. No potem vsa pa z user posted image našla enga rabljenga za polovično ceno...pa sva se zagnala, kaj čmo. Smo si pač malo različne...tud v temu je čar...je svet bolj pisan.

Hvala punce za kavico in kapučin...vi tud vedno lepo poskrbite za naše prebujanje.

Sandra123 - ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image in držim pesti za tebe in za user posted image user posted image . Pa sej bo vse vredu, boš vidla. Poročaj, ko prideš domov.

Naty13 - user posted image user posted image Tud zate in za tvojga malčka, da se čimprej pozdravi. Vas pa res skos neki matra, a ne.

Buruolan - user posted image user posted image user posted image za dobre rezultate pri GP.

Astrea - Js ti želim lepše prihodnje dni, brez slabe volje in hormonskih sitnosti. Glede srčaste maternice pa nimam nobene informacije.

Punce, js sm včeri od dolgega časa skor umrla. Skos gledla ene filme, rala knjige, križ me je nenormalno bolel...še dobr da je petek in da pride mojuser posted image domov, da mi ne bo več tok dolg čas. Včeri sem mela sred popoldneva mal krčev, ampak so jih napovedli, tko da je blo to neki normalnega, zato sm raj bolj resno počivala...sej dans bom tud. Sam dans bo vsaj kdo konkretno čvekal z mano.

Bodite v sončku

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
15.2.2008 9:20:57   
sandra123
Evo mene s pregleda. G mi je naredila vag.UZ in izmerila dolžino mat.vratu, je vse ok, jo je pa zelo zaskrbelo, da se slučajno ne bi že začela "odpirati", tako, da imam sedaj na sporedu prepoved vsakršnih obremenitev, skratka počivanje, mirovanje...pa verjetno bom sedaj morala v bolniško do konca nos. Kot redno terapijo mi je uvedla magnesol tablete, katere sem že pred dnevi začela jemati-res ful pomagajo proti krčem.
Sedaj sem itak že na bolniški zaradi op.posega, šive imam še vedno, en se je malo vnel, pa do torka ostanejo notri.
user posted image user posted image je pa vse v najlepšem redu, sta bila ful živahna tam v svojem toplem zavetju, žal pa nisem dobila slikicuser posted image . Naslednji GP ostane na 28.2.08.

Lp, Sandra

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
15.2.2008 10:47:46   
Višnja

Punce eno vprašanje.Zanima me kaj ste jedle ko vam je bilo slabo in ste bruhale? Trenutno prebavljam samo bobi palčke, kolo, kruh in pašteto.

Pozdravljene,

aradej... jaz sem tudi jedla bolj malo. V 1 user posted image  samo kakšno juho, pa kaj suhega in sem tudi jaz dosti shujšala ampak so me pomirili, da si dojenček že sam vzame kar rabi. Zdaj v drugi user posted image  pa mi ni tudi bolj malo gre za jest amapk se včasih posilim, ker če imam prazen želodec je še hujše. Prepečenec tudi meni paše.
GAjka...lepa kuhinja....tudi mi zidamo amapak smo tam kot košuta...še talno in tlake....moramo pohitet
JAz sem za vnetje dobila canesten vaginalete - 3 tablete, ki jih vstaviš v nožnico in kremo - je pomagalo...samo krema se mi zdi, da malo več časa traja.

Imejte se fajn in uživajte v tem lepem sončku!!!!!!

papa

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
15.2.2008 10:48:51   
sayuri

Kot ti - bobi palčke, navadna voda, čokolino in suh riž. Od tega sem živela 2 meseca. In preživela. user posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
15.2.2008 10:52:57   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: astrea

PS: slaba volja je bila tudi posledica ukvarjanja z mislijo, da imam rahlo srčasto maternico, kar so mi ugotovili na NS. A ima katera izkušnje s tem?

Ne sekiraj se. Jaz imam povsem srčasto obliko maternice. Prvega otroka sem donosila in rodila točno na rok. Tudi zdaj ni kakšnih posebnih težav.

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
15.2.2008 11:49:53   
supermiska
Pozdrav punce!
Res se nisem dolgo oglasila in to od 25.1 dalje ravno na dan ko sem imela NS. Žal sem takrat izvedela tragično novico da mi je plod zamrl tako da je bila potrebna abrazija in danes po skoraj 3 tednih še ni dobro tako da vas zapuščam in vam želim vse dobro in uspešno nosečnost še naprej.
Držim pesti za vse.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
15.2.2008 11:59:04   
bambi14
Pozdravček,

mene pa zanima če bo katera dala v hrambo matične celice ob rojstvu otroka in kakšno imate mnenje o tem?user posted image
Jauz mislim, da ni slaba stvar, vendar je kr draga. Vse za naše user posted image .

LINK:http://www.neocelica.si/index.asp

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
15.2.2008 11:59:32   
sayuri
Joj supermiška user posted image . Vem, kaj preživljaš. Bodi močna. Čas bo prinesel lepše dneve. user posted image

(odgovor članu supermiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
15.2.2008 12:00:37   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Pozdravček,

mene pa zanima če bo katera dala v hrambo matične celice ob rojstvu otroka in kakšno imate mnenje o tem?user posted image
Jauz mislim, da ni slaba stvar, vendar je kr draga. Vse za naše user posted image .

LINK:http://www.neocelica.si/index.asp

Mislim, da ni tole še uzakonjeno. PA hudičevo drago je. Midva ne razmišljava o tem.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
15.2.2008 12:02:21   
bambi14
supermiska-  ne vem kaj naj rečem,.......user posted image sem žalostna. Vendar, vse je za nekaj dobro in na svetu je razlog za dogajanje okoli tebe,....user posted image user posted image user posted image
Drži se in želim ti srečo in ljubezen in user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu supermiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
15.2.2008 12:05:17   
K_a_t_j_a
supermiška user posted image user posted image user posted image Izjoči svojo žalost. Želim ti, da čimprej spet zagledaš user posted image .
Erin za seznam mi lahko napišeš +2kg. Kilce grejo gor.
Se še zvečer oglasim.

Lep dan!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
15.2.2008 12:20:33   
košuta
Supermiška - zelo, zelo mi je žal, da se je to zgodilo. Mogoče bi bilo pozneje  še težje, če bi ugotovili kakšno hudo napako. Prihodnjič bo gotovo vse v redu! Glavo pokonci, punca!

Višnja -  kakšno sonce?!? Pošlji ga malo še v štajerski konec. Pri nas je pa sama megla in turobnost...user posted image

Bambi14 - Ta zadeva je precej draga, upam pa tudi, da tale najin user posted image  ne bo edini. Tako da se bomo temu odrekli, čeprav obstajajo možnosti za prihodnost.  Upam, da bo do tedaj napredna medicina postala dostopna čim širšemu krogu ljudi. Optimist, pač...

LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
15.2.2008 12:21:31   
nell
Supermiška - tud js sm ostala brez beseduser posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image se čisto pridružujem Katjinim mislim.

Bambi14 - midva sicer sva se zanima za hrambo matičnih celic, ampak se nama tud zdi kr precej drago. Sej če splošno pogledaš niti ni, ker je to menda doma 20 let, ampak ker je pa to treba dat zdejle, ko sva v urejanju stanovanja in v bistvu pripravi na prvega dojenčka...hmmm je pa kr draga zadeva...še vseeno razmišljava, ampak najverjetneje ne bo prišlo v poštev. Upam pa, da bo to enkrat (saj vem, da je to dolga doba pri nas in pri takih zadevah) brezplačno, al pa vsaj veliko manjše plačilo.

sandra123 - sem vesela, da je z dojenčkama vse v najlepšem redu. Ti pa sedaj le pridno počivaj, se nič ne naprezaj in lepo uživaj v nosečnosti...pa brez kakšnih krčev prosim.

bodite v sončku

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 2995
15.2.2008 12:31:55   
gajka
supermiška - user posted image  Vse kar ti lahko rečem, je, kar pogumno v nove boje in želim ti, da se nam spet čimprej pridružiš na forumu Nosečnost.

bambi14 - jaz imam tudi malo dileme okrog teh izvornih celic. user posted image  Sem ravnokar brala burne debate na forumu glede tega. Denarno nama ne bi bil problem, nekako pa dvomim, da je to že res tako dobro raziskano, da bi sploh v 20 letih lahko kaj doprineslo zdravju user posted image ...

sayuri - jaz imam AngelSounds in mi ni prav nič žal, čeprav sem ga kupila kar v redni prodaji. Je občutek po tem, ko slišim user posted image  vreden veliko več kot tistih nekaj EUR, sploh pa dejstvo, da precej bolj ''mirno spim'' zaradi tega in mi črni scenariji ne padejo več na pamet.

Pa hvala vsem, ki ste si utrgale čas in pošpegale v mojo bodočo kuhinjo... Človek se res bolje počuti, če je nekaj, kar izbere, še komu drugemu všeč. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2996
15.2.2008 12:32:03   
košuta
Jaz sem pa na seznamu nosečk ravno zasledila še eno "našo", ki ima rok 22.8. A smo take zverine, da se noče tudi pri nas pofočkat, al kako?!? user posted image Upam, da ne. Le javi se, če te je kaj v hlačah. user posted image  

14.8.2008 Teodor

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
15.2.2008 12:43:54   
košuta
No, sem šla še enkrat pokledat seznam nosečk. Tista "naša" se imenuje andrejaboris, našla sem pa še dve, ki jih tudi ni na našem seznamu: kaja02 (6.8.) in dami80 (18.8.). user posted image

očitno smo res pregrozne in se nam ne želijo pridružit (ponos, občutek večvrednosti/ manjvrednosti, ali kaj?) user posted image

Nimam kaj bolj pametnega počet, pa sem malo šnofala... LP

14.8.2008 Teodor

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
15.2.2008 12:54:26   
Erin

user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 82 user posted image ~
PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image , +kg
------------------------------------------------
28.07.
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje  + 0 kg

30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  

31.07.
~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  Celje  

01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26. let  Jesenice + 2 kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten

02.08.
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana  + 1 kg

03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let  + 1 kg
~ nyna84 (2.user posted image )

05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 31.let  Postojna + 0 kg

~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana 

~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice -1 kg
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana  +1 kg
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let Celje  +0 kg
~ sonce84 (1.user posted image ,user posted image ) 23.let  Murska Sobota 
~ kaja02
(3.user posted image ,user posted image ) Celje

08.08.
~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  Maribor  + 3 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ,user posted image ) Ljubljana

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

11.08.
~ iva77 (3.user posted image ,user posted image ) 30.let  Kranj

12.08.

~ daja27
(user posted image )
~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje +2 kg

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image .user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ žanneža (3.user posted image ,user posted image )
~ iskanje
(1.user posted image ,user posted image ) 25.let Postojna

14.08.
~ naty13 (2. user posted image ,user posted image ) 23.let  Kranj -1 kg
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 30.let - 1 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje -1 kg
~ Ninaaa (1.user posted image ,user posted image ) 28.let

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ ena_mici (2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image ,user posted image Katarina) 27.let Ljubljana

18.08.

~ Vilika (1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana +1 kg
~ Neža7 (2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Celje - 8 kg
~ anaya (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Maribor
~ tejkaz (2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ astrea (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  + 1 kg
~ buruolan (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana + 2 kg
~ Višnja (2.user posted image ,user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25. let  Trbovlje
~ anonimna user posted image (2.user posted image ,user posted image )
~ KRNEKDO

19.08.
~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  Postojna

20.08.
~ nell
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Celje + 3 kg
~ pingo80
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let  + 0 kg
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ soncek3
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let +1.5 kg
~ bibika24 

22.08.
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ NJINJA (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 30.let Celje - 1,5 kg
~ renatka  (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Maribor +0,5 kg
~ matejchi
(2.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ majah (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Ljubljana + 1 kg

24.08.
~ Ryssa (1.user posted image ,user posted image ) 21.let Celje +1 kg
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana + 1 kg
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let    - 4 kg

~ Julija08 (1.user posted image ,user posted image Julija/Tristan) 27.let Kranj

25.08.
~ karmar
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let Šempeter pri Gorici + 4 kg

26.08.
~ anckabancka
(3.user posted image ,user posted image ) 27.let + 0 kg

~ Barbarinha
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj +0 kg

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje + 0 kg

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image ,user posted image ) + 4 kg

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let Ljubljana +1,5 kg

03.09.
~ cicmic (3.user posted image ,user posted image ) 30. let

xx.08.

~ srki
~ Neja31

~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
15.2.2008 12:59:14   
Erin
       user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

18.2. - PABLO
19.2. - Barbarinha
20.2. - bambi14
20.2. - Krysia
21.2. - Jelenche
22.2. - Neža7
22.2. - Muklla
25.2. - ANA_P
25.2. - Zoja Miša
26.2. - Ryssa
28.2. - sandra123
28.2. - NJINJA
28.2. - bella02
29.2. - sonce84
29.2. - anonimna user posted image
03.3. - tejkaz
03.3. - lana777
05.3. - cicmic
05.3. - nell
05.3. - aradej
06.3. - gajka
06.3. - karmar
07.3. - arait
10.3. - Erin 
10.3. - sayuri
10.3. - soncek3
11.3. - Vilika
12.3. - naty13
12.3. - Julija08
12.3. - astrea
13.3. - anita goitan
13.3. - Nevaeva
14.3. - K_a_t_j_a
17.3. - anaya
20.3. - buruolan
26.3. - košuta
27.3. - mishel

NUHALNA SVETLINA:

16.2. - Julija08
16.2. - pingo80
18.2. - Barbarinha
18.2. - Manika
19.2. - karmar
19.2. - cicmic
20.2. - anonimnauser posted image

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Glasbeni vrtiljakec
klitia

Morda ste kupili ali so vam podarili glasbeni vrtiljakec za vašega dojenčka. Ste zadovoljni z njim? otrok lepše zaspi in se umiri?

Da (50%)

Ne (26%)

Včasih (24%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!