Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:08:40
|
|
|
|
TIA22
|
No, ker jaz razmišljam, da sem zelo čustvena, pa potrebujem veliko pozornosti. Samo pa imam takega tipa, ko je pa hladen kot špricar, pa mi kar manjka nenehna pozornost. Mater sem zakomplicirana.. Pa ve? Meni veliko pomenijo male stvari, kot npr, da me objame, kar tako brez razloga in da je nasmejan(ker je vedno nekaj čemern), da ga ni sram mu pokazati da me ima rad... Male pozornosti, ki mi pričarajo nasmeh...
< Sporočilo je popravil TIA22 -- 15.2.2008 22:09:31 >
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:11:09
|
|
|
|
baguSka
|
Jaz sem tud zakomplicirana.. jaz pa vcasih nisem marala pozornosti sploh! Odkar pa imam tega partnerja, pa mi nenehno izkazuje pozornost in je nikoli ni prevec. Kdo bi me razumel!?
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:13:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro vprasanje :). Hmmm, ne vem. Prevec je ne maram, me nervira in kar pobegnem. Ce je ni nic, sem tecna. Malo, ampak v pravem trenutku dozirane. Ha, tezka bo...
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:16:18
|
|
|
|
baguSka
|
Uff... ti si pa seeee bl zakomplicirana.
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:17:22
|
|
|
|
mamči
|
Preveč pozornosti me nervira, premalo mi tud ni prav... Znam pa živet tud čisto brez. Mislim, se da - pač preživiš.
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:18:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Uff... ti si pa seeee bl zakomplicirana. Ce zadenes pravo dozo v pravem trenutku, ni nic komplicirano.... .
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:18:35
|
|
|
|
taja27
|
men se zdi pa bolj pomembno od koga dobim pozornost in od koga si želim pozornosti ... doza je pa itak relativna
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:19:11
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22 No, ker jaz razmišljam, da sem zelo čustvena, pa potrebujem veliko pozornosti. Samo pa imam takega tipa, ko je pa hladen kot špricar, pa mi kar manjka nenehna pozornost. Mater sem zakomplicirana.. Pa ve? Meni veliko pomenijo male stvari, kot npr, da me objame, kar tako brez razloga in da je nasmejan(ker je vedno nekaj čemern), da ga ni sram mu pokazati da me ima rad... Male pozornosti, ki mi pričarajo nasmeh... Popolnoma enako.
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:21:16
|
|
|
|
TIA22
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Uff... ti si pa seeee bl zakomplicirana. mogoče zato,ker je moj, kot robot...niso ga programirali za človeške namene če bi me pa kar nekaj gnjavil, pa bi mi bilo verjetno tečno
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:22:46
|
|
|
|
taja27
|
mogoče zato,ker je moj, kot robot...niso ga programirali za človeške namene
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:23:25
|
|
|
|
taja27
|
prehitro klikam ... zakaj si pa ne najdeš nekoga, ki bo tebi na kožo programiran?
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:27:31
|
|
|
|
mamči
|
No, lahko še to napišem, da sem enkrat davno imela takega partnerja, ki mi je namenjal pozornost v pravi meri ob pravem času. To so bili bežni poljubi, nežni objemi, dotiki, nagajivi nasmehi..... Moj mož je pa drugačen in sem mu tud že povedala, da pogrešam tiste objeme, ki ti odvzamejo vso težo bremen in te napolnijo z toplo, neskončno energijo. Sem cartljive sorte človek in mi te pozornosti veliko pomenijo. Ampak, kot pravim se da preživet tudi z manj pozornosti. Ostane pač hrepenenje...
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:29:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jo pa dobila cisto prevec....in mi je sla full na zivce....je se tezje prenasat kot premalo, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:31:07
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz sem jo pa dobila cisto prevec....in mi je sla full na zivce....je se tezje prenasat kot premalo, se mi zdi. jaz imam tudi rada...no...saj ni treba vedno, ampak kak poljubček ali hec mi pa paše kdaj...sploh, če ga dolgo ni, samega od sebe
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:31:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz imam tudi rada...no...saj ni treba vedno, ampak kak poljubček Koliko pa je to za tebe...kak?
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:34:14
|
|
|
|
Spark
|
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22 No, ker jaz razmišljam, da sem zelo čustvena, pa potrebujem veliko pozornosti. Samo pa imam takega tipa, ko je pa hladen kot špricar, pa mi kar manjka nenehna pozornost. Mater sem zakomplicirana.. Pa ve? Meni veliko pomenijo male stvari, kot npr, da me objame, kar tako brez razloga in da je nasmejan(ker je vedno nekaj čemern), da ga ni sram mu pokazati da me ima rad... Male pozornosti, ki mi pričarajo nasmeh... Točno taka sem tudi jaz. Želim si objem-kar tako, pa poljub-kar tako, pa da se me dotakne-kar tako. Ampak moj možek pač ni tak. Pa sva se že dostikrat pogovarjala o tem, pa mi reče, da se bo kao potrudil, ampak to mu ne gre. Meni pa gre to rahlo na živce, ker potrebujem malo nežnosti.
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:34:22
|
|
|
|
mami_miki
|
hm...ne vem ...odvisno kako sem razpoložena...včasih se spomnim, da mi manjka-al pa, zdaj pa bi že lahk...ne vem..ti bom povedala, bom zdaj pozorna na to
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:35:04
|
|
|
|
mami_miki
|
aja...da pa se z mano zabava, pa je na hece-to pa mora bit skoz
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:35:18
|
|
|
|
Anonimen
|
hm...ne vem ...odvisno kako sem razpoložena... Samo...kako naj partner ve, da nam manjka (ali da nam je prevec.... ), ce se sami ne vemo?
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:39:14
|
|
|
|
mami_miki
|
vem, da sem cartljivka-mene takoj dobiš, sam da me mal pocarkljaš-to moj dobro ve, pa včasih izkorišča
|
|
|
|
RE: Koliko pozornosti potrebujete? 15.2.2008 22:43:50
|
|
|
|
mami_miki
|
men se zdi pomembno da povemo, ker kako naj drugi ve kaj bi radi, če nič ne rečemo: zato pa imamo te besede...
|
|
|
Zgaga med nosečnostjo?MatejčikaDA (
64%)
NE (
36%)
Število vseh glasov: 216Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!