|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
14.2.2008 12:11:06   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Ja jaz jih mam. Mi grejo na živce ko user posted image . Ampak dokler so rumene barve bomo še potrpele, a ne?

Jep user posted image . Sam da se ne začnejo rjavo barvat user posted image . KAj misliš, da je to kakno vnetje al kaj? Se mi zdi, kot da me nekaj srbi user posted image . Grem jogurt kupit, pa tampone... preventivno user posted image . A v lekarni mi bi dali kaj? Kje je bambi14 user posted image  Bambi, helpuser posted image

Meni je gin za vsak slučaj če pride do vnetja predpisala kremo Canesten. Pravijo pa da pomaga če se umivaš s kamilicami in pa tvoja varianta - tampon v jogurt pomočen ja...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
14.2.2008 12:18:35   
iskanje
En lep valentinov user posted image  pozdravček vsem skupaj,danes sem malo prej doma ,ker imam pol treh pregled tako da sm se odločila da nekaj malega napišem.Kot sm zasledila ste ene dve iz Postojne mogoče se pa poznamo user posted image  če se ne motim sem to videla pri tebi Sayuri ter maya maya ali boste samo tukaj rodile pa ste od drugje ?
LEP user posted image user posted image  DAN ŠE NAPREJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
14.2.2008 12:18:48   
lana777

Baje so to glivice. Meni je v prvi user posted image  predpisala canesten scečke - dva paketka po tri svečke in canesten kremo, se zunaj mažeš. Ja verjetno te zato srbi, ker je mene spraševala če me kaj srbi ali peče. Sam mene ni nič srbelo ali peklo.
[/quote]

Naty13 - sm mela čist enak "tretma"; kremo in svečke ...
Zgleda, da je to kr pogosta nadlogauser posted image

Erin - jaz mam naslednji GP 3. 3. Že kr kmalu!

Pa glede na to, da je dans tak dan user posted image
sm razmišljala o tem,
da ima ljubezen toliko različnih obrazov ...user posted image user posted image user posted image
In eden najlepših je zagotovo materinstvouser posted image user posted image user posted image .
Pobožajmo zato mal svoje user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
14.2.2008 12:21:31   
gajka
Vidim, da ste bile kar pridne čvekice zadnje dni. Sem imela kar nekaj dela, da sem vse prebrala.

Jaz pa sem včeraj od 7h zjutraj pa do 8h zvečer trepetala... Ja, odvijala se je montaža kuhinje in to se meni zdi kar stresno spremljat, ker nikoli ne veš kaj ne bo štimalo. Pa je imel monter k sreči s sabo čarobno palčko in voila! user posted image  Izgleda super, bo še pa trajalo nekaj časa, da se bo dejansko začela uporabljat, ker so ostali prostori v mansardi še v fazi končevanja knaufa. V album sem pripela nekaj slikic - je še delovna verzija kuhinje - še manjka napa, vtičnice, luč nad pultom na poševnini, pa vsaj nekdo bi lahko karton po tleh pospravil... user posted image

Imejte lepo Valentinovo in pustite se razvajat svojim user posted image ! Če drugega ne, si vsaj kakšno masažo stopal izborite! Jaz sem svojega že pred 6. zjutraj (pač treba zgodaj v službo) presenetila s čokoladnimi srčki, čeprav sicer nisem pristaš takih skomercializiranih praznikov. Je po mojem spominu v vseh 7 letih tokrat prvič nekaj dobil za valentinovo! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 14.2.2008 12:23:37 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
14.2.2008 12:42:32   
gajka
sayuri - tudi jaz imam že ves čas povečan izcedek. Pa me ni do sedaj še nič peklo ali srbelo. Je pa bil pred zadnjim pregledom rahlo rumeno obarvan, pa mi je G predpisala Vagisan svečke. Sedaj je izcedek še vedno močnejši, ampak je popolnoma bel, kar pa naj bi bilo čito OK. Rumenkast naj bi namreč nakazoval vnetje. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
14.2.2008 13:06:56   
sayuri
iskanje jaz imam samo ginekologa v Postojni, pa verjetno bom tam rodila. Drugače sem iz dežele suhe robe user posted image
gajka lepa kuhinja user posted image . Imam rada kombinacijo lesa in belo barvo user posted image .
Hm, zgleda, da sem res kakšno vnetje fasala user posted image . Vagisan svečke sem imela ravno pred 14 dnevi, ko semimela rjav izcedek. Cenasten se pa samo na recept dobi, a ne? Pri meni je tole kar zoprna situacija, ker imam ginekologa daleč in potem sem tlele dobesedno sama sebi prepuščena. user posted image  Kaj osebna zdravnica mi bo dala recept?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
14.2.2008 13:08:24   
Anonimen

Gajka - nimam časa, vendar mi radovednost ni pustila, da ne bi pogledala v album tvoje mansarde. Zelo luškana kuhinja user posted image in super izrabljen prostor ob radiatorju in posrečeno vdelane odprtine za kroženje toplega zraka.

Opremljanje stanovanj mene že tako ali tako zanima od nekdaj, kadar pa se sami srečujemo s kakršnimi koli preurejanji in opremljanjem, sem pa sploh senzor za zaznavanje tega področja - pohištva, materialov,.... Samo je user posted image , ko imam okus vedno za stvari, ki se izkažejo za najdražje, kar pa se nikakor ne moremo zmeniti s financ ministrom. Je budžet omejen, pa konc user posted image , kaj čemo! 

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2957
14.2.2008 13:11:46   
aradej
Gajka lepa kuhinja.  Tudi nas letos čaka gradnja hiške,že komaj čakam da gremo na svoje. To me drži pokonc da se ne skregam preveč s taščo.
Pa iskoristim to priložnost ker imam starše blizu se hodim k njim crkljat.

Lep sončen valentinov pozdravuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
14.2.2008 13:26:38   
anita goitan
evo pa sem s prvega ta za resnega pregledauser posted image , vse ok, kri, voda, edino pritisk sem imela visok 90/150user posted image , hm, sedaj mi je ukazal naj si ga sama doma kontroliram, in naj pijem 300mg Mg na dan. Ga že pijem. Aja še to: a vsa tudi še tako vaginalno pregleda, ker sem mislila da je bilo pred mesecem zadnjič (bris vzel takrat), ampak tudi danes em z razkrečenimi nogami ležala, ptem še mal s prsti potipal, in da je vse uredu je rekel.Naslednji pregled imam 13.3.
No sporočite mi dekleta kako je kaj z vašim krvnim tlakom?
Uživajte na soncu, moja angina se počasi poslavlja-naj gre in se nikoli ne vrneuser posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
14.2.2008 13:27:30   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Hm, zgleda, da sem res kakšno vnetje fasala user posted image . Vagisan svečke sem imela ravno pred 14 dnevi, ko semimela rjav izcedek. Cenasten se pa samo na recept dobi, a ne? Pri meni je tole kar zoprna situacija, ker imam ginekologa daleč in potem sem tlele dobesedno sama sebi prepuščena. user posted image  Kaj osebna zdravnica mi bo dala recept?

Canesten krema vem da se dobi brez recepta, ker sem jo že kupovala, da sem mazala tamavga za glivice. Mogoče se pa svečke tudi dobijo. Bi mogla Bambi mal tle vskočit v debato.

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
14.2.2008 13:30:45   
kaja02
Naj se vam pridružim, tudi jaz bom rodila avgusta PDP 6.8.2008. To je moja že tretja nosečnost, čeprav imam doma sam eno deklico. tudi ta naj bi bila deklica, sem v nebesih, moj pa prav, da bo zdej imel tri babe pr hiš. sicer pa veselo valentinovo!!!!user posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
14.2.2008 13:47:19   
sandra123
Drage moje souser posted image , mene je pa tako mučilo tole špikanje spodaj, da sem šla kar danes do G, moram ju3 zjutraj na pregled - so mi rekle sestre, da naj kar pridem, da bom potem pomirjena in brez skrbi, kajti naslednji pregled naj bi imela šele 28.2., pa je kar dolgo do takrat in sedaj komaj čakam, da spet vidim moja user posted image user posted image . Bom poročala, kako sem opravila. Lep dan še naprej.

Lp, Sandra

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
14.2.2008 13:48:08   
K_a_t_j_a
Nevaeva tudi jaz sem manjše popstave okoli 153-154 cm, moj je pa 189 cm in upam, da tudi ne bom imela problemov z velikostjo otroka v meni. Upam, da pride neko povprečje ven. user posted image
naty13 jaz sem si pa kar vzela popoldansko kavo. Zjutraj od 7ih pa do 12ih sem bila na predavanjih in sem mi prav prileže.
sandra123 naj se ti takšno lepo jutro podaljša v lep dan.
Sayuri zelo lep buši.user posted image user posted image Mene bo moj user posted image mogoče danes slikal in vam še jaz pokažem svojega bušija. Zvečer se že kar konkretno pozna.
soncek3 user posted image user posted image user posted image za jutrišnji pregled!
bambi14 jaz imam iste zajtrke zadnje čase kot ti, nutela ali pa marmelada na kruhu. user posted image
gajka user posted image user posted image user posted image zelo lepa kuhinja. Lep stil!

Jaz sem že tudi dobila danes od user posted image valentinovo darilo orhidejo in bonboniero. Ga pa cel dan ne bo doma, tak da od mene bo pa jutri dobil. Danes sem tak bolj kot ne zaposlena cel dan. Grem popoldan eni gospe likat perilo. Prebolela ke raka na dojki in sem ji takrat hodla kuhat kosilo in pospravljat, zdaj me pa še tu pa tam rabi in ji z veseljem pomagam. Jutri ji grem pa neko pecivo spečt in mal pospravit. Je rekla, da me ne bo matrala, ker že ve, da sem user posted image . Se bom pa zdajle počasi spravla k mami, ki me je povabla na kosilo.

Lepo se imejte na današnji dan! user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
14.2.2008 14:25:47   
LANLAN
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

Lep valentinov pozdravček user posted image tudi od "naju" user posted image !

Saj, moram priznati, da vas v teh minulih dneh nisem uspela dosledno spremljati in brati, kar pa sem preletela (po več strani hkrati) pa si nisem z gotovostjo zapomnila, katera je kaj napisala user posted image . Sem pa 100% mislila na vse vas in hkrati držala pesti za vse kar se vam je dogajalo, da bi se res vse končalo dobro! Tiste, ki ste srečo rabile še bolj, pa sem držala pesti z dvojno močjo. Zato pa se zadeve razpletajo dobro, a ne?! user posted image .

Počasi se res menda že približujemo 100 user posted image . Super in dobrodošlica vsem novo priključenim user posted image !!! Še posebej pozdravček primorki karmar, ker jih iz njenega konca res menda ni ravno veliko!

Zelo vesela sem bila pozdravčka spelke12 in prijazno pozdravček tudi vračam, danes celo valentinovo obarvanega! Pa ne takšnega s komercialnega vidika ampak z vsebinskega.

Nimam veliko časa in moram počasi zaključiti. Popoldan bom danes v MB in nevede morda srečam kakšno "našo avgustovko", saj vas je iz MB kar nekaj. Pa kaj, ko pa nobene ne poznam user posted image . Prilepite kakšne fotke (mislim za vse avgustovke, ne samo za MB). Jaz sem bolj vizualni tip in si obraze vedno kar dobro zapomnem, kakšna imena pa mi sprva ponavadi uidejo. Zato pa samo po nikih včasih ne vem točno katera je kaj napisala. Sayuri npr. ne bom zamešala z nobeno drugo, ker imam s pomočjo njene fotke popolno predstavo, pa Majo T. si tudi predstavljam, ......

Tudi mi urejamo oz. preurejamo mansardo, zato greva danes malo na ogled v Rutarja, Bauhaus, .....in na koncu, če bo še kaj časa ostalo v Europark. Reeeees rabim nove čevlje.......user posted image user posted image user posted image ........ !!! Sem imela namen malo urediti album in dat not slikce še od pusta, pa od tega tedna kako naš mišolin pomaga pri delu in kako zavzeto beli stene,......pa ali ne utegnemo ali pa ne pridem do rač. Ali "ta velik programira" ali "ta mali gleda risanke"......Tako da, upam da mi enkrat uspe.

By the way - LANLAN - super izgleda vaša mansarda, predvsem zelo svetla in sodobna user posted image . Lep sončen pozdrav iz CE!

HVALA...user posted image user posted image user posted image ZDEJ PA RES GREM DOL IZ "VAŠEGA"FORUMA.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
14.2.2008 16:04:07   
Ryssa
Pozdravljene!

Na žalost nimam dobrih novic z nuhalne, rezultati so slabi, čaka me še amniocinteza. Je pa bilo vse druga ok, samo nuhalna je bila kar precej povišana.
Me je kar šokiralo, ampak se nočem preveč sekirat, ker vem da s tem škodim user posted image , itak pa bo v končni fazi vse ok, samo malo kasneje bom lahko začela uživat user posted image .

Aja, pdp se mi je prestavil na 24.8.2008.

(odgovor članu LANLAN)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
14.2.2008 16:09:35   
sayuri
Ryssa user posted image  Držim pesti, da bo vse ok user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
14.2.2008 16:29:05   
Zoja Miša
Ryssa, nič se obremenjevat, itak vemo, a bo na koncu vse o.k. in da boš rodila lepega in zdravega otročika!
Kot vse me avgustovke! user posted image
Glavo pokonci in bušija božati, pa bo!user posted image user posted image user posted image
Pošiljam objemček za vspodbudo.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
14.2.2008 16:30:01   
nell
Ryssa - popolnoma te razumem in tudi vem kako se počutiš... ampak resnično imsli pozitivno, nuhalna je presejalni test, ni diagnostičen in še ničesar ne pomeni, saj veš. Bo pa vse vredu...boš videla. z najinima pikecama bo vse vredu. Bom pa mislila nate in še zate stiskala pesti.

Jutri boš že znala na situacijo pogledat iz druge strani, čeprav je pa normalno da te skrbi. Mene je tudi in me še občasno, v večini pa skušam misliti na to, da bo vse ok, ker pač tako mora biti.

ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
14.2.2008 16:41:58   
košuta
Oj, oj!

Ryssa - držim pesti za vaju z user posted image ! Itak so spet nekaj narobe izmerili - pa saj poznaš zgodbo... Avgusta te pričakujem v Celju! user posted image

Gajka - luštna kuhinja! Kje je še to pri naju! Midva morava najprej centralno razpeljat in tlake položit. Potem bomo pa že bliže! user posted image

Pablo - Sem mislila, da imam samo jaz probleme z izbiranjem najdražjih reči, ki so mi tudi najlepše. user posted image  Moj financ minister (user posted image ) me bo verjetno zapakiral in poslal nekam daleč, daleč, ko bova začela z opremljanjem najinega stanovanja (mansarde).  Aja, me ne bo - ker ne bo sam ujčkal vreščečega user posted image . user posted image user posted image

Anita goitan - mene je G pregledala vaginalno le na prvem nosečniškem  pregledu. Potem do zdaj ne več. Sem se pogovarjala z eno babico (bivša sošolka), pa je rekla, da G nima zdrave nosečnice nič za tipat... Očitno nekateri uživajo v tem. user posted image

Kaja02 - Dobrodošla med nami! Ja, pa kaj če bo imel očka 3 babe doma. Pri nas je bilo 6 bab doma (stara mama, mami in 4 sestre), foter pa sam. Revež! Si je pa sam kriv, kaj pa ni sina naredil...user posted image  Saj zato ga pa še zdaj ni veliko doma, čeprav so doma še "samo" 3!

Upam, da se imate fajn - meni je uspelo medtem, ko sem brala in pisala tale post, mleko spustit čez rob... Fino diši!user posted image  Hitro prezračit, preden pride dragi domov...
Se beremo... LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
14.2.2008 17:02:45   
pingo80
Hojla,
se jaz tud oglašam. Smo nazaj s težko pričakovanega GP in se nam smeje do ušes. Tisti hematom je izginil, sonček se lepo razvija. Smo videl skor vse. NAjprej je pridno pančkal, ko se je pa zbudil, pa ni blo več nobenga mira - roka sem, noga tja, pa po toboganu se je spuščal. To bi morale videt - sva se z G tako nasmejali PA še tolk časa mi je delala ultrazvok, da nisem mogla verjet (20 minut sigurno). Nosna kost se je že tud lepo vidla.
Z vodo in krvjo je vse v najlepešm redu, sam tokse pa še nismo preboleli. Bomo pač bolj pazili.
Pa še druga razveseljiva stvar - spet grem lahk v službo (naslednji teden bom še sicer doma, ker mi več kot tretjina prvošolčkov manjka, pa ne bi rada kaj fasala takoj, pol pa veselo na delo). LEžanja je konec. Juuupiii. Čakamo samo še sobotno NS, potem pa lahko začnem res polno uživat nosečnost.

Anita Goitan - tud moj pritisk je bil na prvem in danes na drugem pregledu precej povišan. Med obema prgledoma sem si ga morala merit in zapisovat in ko je G videla, je rekla, da je doma pa super in da mam najbrž sindrom "bele halje". No, saj boš videla, kako bo z njim doma.

Ryssa - lepo, da tako pozitivno razmišljaš. Vse bo v redu, samo pozitivno glej naprej. Držim pesti.

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
14.2.2008 17:51:43   
aradej
Punce eno vprašanje.Zanima me kaj ste jedle ko vam je bilo slabo in ste bruhale? Trenutno prebavljam samo bobi palčke, kolo, kruh in pašteto.
Izgubila sem že 2kg in se slabo počutim pa še driska je na seznamu.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
14.2.2008 18:20:15   
košuta
Aradej - jaz sem lahko jedla samo prepečenec in po požirkih pila vodo, pa sem se morala prav silit, da je šlo dol. Cole nisem sprobala, ker je nisem imela, če pa lahko ješ kruh s pašteto, si pa že skoraj med carji. Jaz na to še pomisliti nisem upala - tedaj... Upam, da se ti zadeva čimprej umiri. LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
14.2.2008 19:09:04   
bambi14
Jep . Sam da se ne začnejo rjavo barvat . KAj misliš, da je to kakno vnetje al kaj? Se mi zdi, kot da me nekaj srbi . Grem jogurt kupit, pa tampone... preventivno . A v lekarni mi bi dali kaj? Kje je bambi14 Bambi, help

user posted image v lekarnije na voljo kr nekaj proizvodov:
- GLOBULE BORAX GLICERIN- razkužijo nožnico in poskrbijo za ravnovesje kislosti.(pH)
- svečke z mlečno kislino- za uravnavo ph
- s večke z hyaluronsko kislino- bolj za obnovo sluznice

V osnovi pa je najbolj pomembna nega: umivanje z ustreznimi mili, ki vsebujejo mlečno kislino(hygea, lactacyd).
Če bi bilo samo zunanje vnetje:
lahko je glivično- v tem primeru uporabite kremo proti glivicam(canesten)
lahko je nekako rečeno nedoločljivo( alergija,....),...lahko spirate s hrastovm lubjem in kamilicami.
Vendar, če to ne pomaga vedno svetujemo posvet z ginekologom.

Lep večer.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
14.2.2008 19:11:29   
bambi14
Canesten krema vem da se dobi brez recepta, ker sem jo že kupovala, da sem mazala tamavga za glivice. Mogoče se pa svečke tudi dobijo. Bi mogla Bambi mal tle vskočit v debato.

Svečke so samo na recept,....uradno

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
14.2.2008 19:14:16   
košuta
Eto, končno spet kopitarji (žlahta) na kupu - po dolgem času, Bambi...user posted image

14.8.2008 Teodor

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

metuljcek27

(84%)

(16%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!