|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
14.2.2008 6:48:25   
naty13
Jutro!

Spet kuham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Še tamavga pelem v vrtec, pol pa k frizerju. user posted image user posted image user posted image

Nevaeva mislim da se morfologija dela okrog 21 ali 22t, ker je meni v prvi user posted image  rekla, ko sem bila v 21t da vprašanje če se bo vse dalo pogledat.

Tudi jaz mam občasne glavobole, ki pridejo in grejo.

pa pa

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
14.2.2008 8:47:50   
LANLAN
živijo....
Naj najprej čestitam vsem srečkam nosečkamuser posted image ..sem avgustovka,rodila na PDP 08.08.2007,..sina Lana....user posted image user posted image
.........želim vam čudovito,brez nevšečnosti(čeprav poletna vročina ubijauser posted image )nosečnost in lahek,hiter porod...itak takoj res pozabiš na vse,ko vidiš malegauser posted image ...

Pa še nekaj..prodam majčko na tanke naramnice iz trgovinice Popek,bež barve,velikost 42(v nosečnosti sem nosila 38,40)z,res kvaliteten,raztegljiv material,z napisom.......PRIDEM AVGUSTA......(kot nova),če katero zanima,naj mi pošlje ZS,ceno predlagajte same...

Pobožajte trebuščke in uživajte v sončnem dnevuuser posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
14.2.2008 8:48:32   
lana777
Jutro, jutro,

hvala za kavico user posted image .

VSEM ŽELIM PRIJETEN VALENTINOV DANuser posted image ,
da bi se zavedale, da daje prijateljstvouser posted image
pravzaprav smisel življenju in
da NAJVEČJA LJUBEZENuser posted image raste v nas!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
14.2.2008 9:11:05   
sandra123
Jutro in hvala za user posted image . Današnja noč je bila katastrofalna, ful slabost, pa malo objemavanja školjke, ampak, sem verjetno zvečer kakšno napakco naredila, ko sem jedla, pa še špikalo me je spodaj, da je bilo obupno. Potem sem spila eno magnesol tableto in je bilo v pol urce veliko bolje.
Današnje jutro je bilo pa čudovito, tako, da sem si privoščila malo jutranjega šopinga in pozabila na nočne težave. Možeku sem kupila darilo za valentinovo, sebi pa nekaj novih oblačil - pa ne klasičnih nosečniškihuser posted image , kljub temu, da je trebušček čez noč zrastel - vsaj nekaj pozitivnega, možek me je pa razveselil z majčko "prihajava avgusta"...
Če želi katera informacije, kje jih tiskajo, vam povem, da jih na kilometre prodajajo v Lj, zraven bivšega kina Bežigrad.

Lp, Sandra

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
14.2.2008 9:36:41   
sayuri
Jutro še od mene user posted image

nell me je tko firbec matral, kako si opravila.user posted image Sedaj je to zbadanje za tabo in boš vidla, da bo vse ok.user posted image  Telefon ne bo zvonil, en mesec se bo pa hitro obrnil in super rezultati bodo tukaj user posted image
iskanje vesela sem zate, da si dobila dobre izvide user posted image . Zdaj si res lahko pomirjena user posted image .
karmar dobrodošla med avgustovskimi čvekami user posted image . Zihr se ti bo še katera v Šempetru pridružila user posted image .
naty13, tud jst glede spola tko pravim - dokler ju ne bom držala v rokah, ne bom nič verjela user posted image . Bi bilo pa res lepo, če bi bila user posted image inuser posted image , kot je napovedal Pušenjak user posted image . Se mi je ap danes sanjalo, da sem rodila user posted image user posted image . Kar naprej se mi sanja o dojenčkih in podobnem user posted image . Zgleda, da naši hormoni še v sanje potujejo user posted image .
sandra123 hitro majčko slikat in pokazat user posted image . Kakšne barve je? Kino Bežigrad je bil tam nekje pod Plavo laguno, a ne? Bom ob priložnosti skočila pogledat.user posted image  
Zdaj bi tud jst že kar nabavila to majčko, ker mi trebuh z brzino raste user posted image . Lahko v album pogledate-sem 2 novi slikci prilepila. Pa ne gledat, kok sem vsa zmršena in brez energije user posted image . Včeraj me je vse nekam dol vleklo, pa trebuh mi je 3x v dveh urah orng otrdel user posted image . Lahko pa z zagotovostjo rčem, da sta me moja dva razgrajača včeraj lepo požgečkala user posted image  in sem bila v devetih nebesih user posted image . Se mi je že pred tremi dnevi nekaj dozdevalo, pa nisem bila 100%, včeraj pa  je bilo več kot očitno nežno prasketanje user posted image

anaya kakšni pregledi so bolj podrobni, na kakšnem ti bo samo srček poslušala.... Jaz pravi - gin. že ve. Bi pa vsaj jaz na vsakem pregledu imela UZuser posted image . Je tko luštno gledat tja v ekran. user posted image  No, saj do sedaj sem pravzaprav imela na vsakem pregledu UZ user posted image  user posted image .

Moj stanje je precej boljše. Uf, sem pozabila, kako to zgleda. user posted image  Danes je četrti dan brez bruhanja in slabost je res mila. Celo jem lahko  malo več user posted image

A imate vse tele Angelsaunds al kaj je že? JAz ga nimam in ga tudi ne nameravam kupit.

Lanlan jaz bi se takoj zagrebla za majčko, ampak rabim napis PrihajaVA avgusta user posted image .
Nevaeva, na naslednjem pregledu ti še ne bo delal morfologije. Tudi jaz imam pregled tam nekje, kot ti, pa je rekel, da morfologija čez približno 2 meseca user posted image .

Preživite lepo valentinovo - če praznujete user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
14.2.2008 9:38:31   
nell
Pozdravček punce!

Najprej še enkrat hvala za spodbudo, za držanje pesti, ker ste mislile name, ker me bodrite...pa ja, sej me ne bojo klicali, me ne smejouser posted image .

Anaya - js osebno se še nič ne obremenjujem glede imena, sicer neki izbiram, neki jih imam že dolgo naštudirane, se mi pa močno zdi, da če bo sin, ne bom mela kaj veliko besede...no ampak ima moj za sineka pripravljeno kr lepo ime, tko da, ko bo trenutek pravi, bomo dali tudi pravo ime, vsaj jaz tako mislim.

Naty13 - user posted image user posted image user posted image user posted image za frizerja. Ti kr mal zavidam, men še ni uspelo do tja pridet...zadnjič sem se na hitro sama pobarvala, ker bi drugače imela grozen narastek za taščin abraham...zdaj pa bom mal počakala, še da laseki zrastejo, nekje sred marca bom pa po moje že vedla al bom zdej mela dolge lase, al se bom pošišala spet čist na kratko.

Nevaeva - jaz mislim tako kot naty13 za morfologijo...nisem pa čisto prepričana. Ne vem pa če lahk že prej gledajo...pojma nimam.

Lanlan - hvala za pozdravčke in lepe želje.

Lana777 - user posted image user posted image user posted image punca da si se spomnila na valentinčka tudi med nami... tud js se pridružujem tem mislim.

Sandra123 - user posted image user posted image user posted image za boljše jutro kot noč...upam, da se bo dan ravnal po jutru. Hvala za info glede majčk...bom svojmu kr mal namignila kam naj gre. Se mi zdi pa to čudovito darilo od tvojga...res je izviren.

Js sem danes kr malo zaspanka in sem bla prav vesela te jutranje kavice, ki mi je bila ponujena, sem si hitro postregla. Sm pa bla že pridna kar se hranjenja tiče... pojedla pravo vitaminsko bombo (pomarančo, kivi, jabolko, navadni jogurt in mal krispijev) - njamiii. Še zmer mam fetiš na pomaranče. Če mi nič druzga ne paše, pomaranče mi. Vsaj neki.

Včeri so mi mojgauser posted image čist prestrašli tam notri, se ni hotu nič oglašat pol zvečer...ampak dans zjutraj je imel pa pravo malo zabavo...sej se vidi, kr sm bla tud js bolj sproščena kot včeri. Tud počutim se vredu...nič me ne špika, ampak me pa tam okol boli tko k da bi mela en muscul fiber - pa tud to bo jutri že boljše.

Bodite v sončku čvekice moje...

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 2931
14.2.2008 9:41:30   
soncek3
En user posted image  za lep in zaljubljen dan!
Nell, Erin, pingo80, naty13, Zoja Miša, sayuri; hvala za vzpodbudne besede. Pa take smo, pa saj je za mamice značilno, da so takoj zaskrbljene za vsako stvar, ki  gre narobe. Sem pa že težko v pričakovanju jutrišnjega dne in rezultatov.

Sandra123 za tebe bi bil tudi že čas da začneš uživati v nosečnosti! A je to značilno, da so pri dvojčkih te nosečniške tegobe podvojene? Glede na tebe in sayuri..?

Karmar dobrodošla med avgustovkami. Vse dobro ti želim!

Čestitke vsem , ki ste v zadnjih dneh imele uspešne preglede oz. NS. Res neverjetni občutki, kajne, ko vidiš malo bitjece, ki take akrobacije izvaja v tebi!

Sem pa malo gledala te sezname, ki jih ureja Erin. Kako različno se kg gibljejo, ne glede na to, ali ima katera rok 1.8. ali 31.8.! Neža, upam, da boš tudi ti kmalu prišla vsaj na svojo prejšnjo težo, potem pa postopoma naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 2932
14.2.2008 9:45:16   
košuta
Dobro jutroooo!
Joj, kavica je že kuhana! Sem mislila, da jo bom jaz buhala, pa sem imela prej preveč za prebrat (9 strani)! Uau! Ta prave čveke, ni kaj!

Se še jaz oglašam v zvezi z včerajšnjim GP. Kaj naj rečem? Super, da bolj ne bi moglo bit. Zakaj? Ker je bil to prvi UZ preko trebuha in sem prvič videla najino bebico tako živahno. Obrnila se je za celih 360 stopinj. Videla sem prstke (je imela eno roko čisto blizu ust, kazalček stegnjen, ostale prstke pa pokrčene; drugo roko pa je imela bebica stegnjeno nekje za glavo na drugi strani). Najina bebica ima tudi obe nogici, ampak je bila preveč zaposlena s plavanjem, da bi se dobro videli. user posted image  Mi je pa G še enkrat naredila UZ, ker sem jo prosila za slikico (prej jo je pozabila naredit), ampak najina bebica ni bila več pri volji za poziranje.user posted image  So mi pa kar solze začele tečt, ko mi je G rekla, da zaenkrat izgleda super.

Erin - za naš seznamček: naslednji GP imam 26. 3. (komaj!user posted image ), ker bo G takrat naredila podroben UZ (21. teden). Trenutno sem na -1kg (ja, počasi se spet redimouser posted image ), ker user posted image  in bruhanja ni več (in upam, da tako tudi ostane)!

Ryssa - tudi jaz doma uradno še nisem povedala, čeprav je nekaterim vse jasno (beri: mami in sestri). Tašča je pogruntala že decembra, ko sem imela probleme s krvavitvami, ker je bila sama na istem, tastu je pa verjetno tudi ona povedala. Ve tudi ena prijateljica, danes pa bom slikico z UZ poslala še drugi, da vidim, če ji bo potegnilo. user posted image  Če ji ne bo, ne bo kaj prida veterinar! user posted image

Drugače pa počutje odlično, vreme še lepše - me že ni, se grem sončit! Blagor nam, ki smo doma in lahko samo uživamo...

LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

Neposredna povezava do sporočila: 2933
14.2.2008 9:53:19   
soncek3
 je katera med avgustovkami, ki bo rodila v Novem mestu? Nisem nič zasledila.

Joj Košuta blagor vam, ki ste doma, brez slabosti in tegov, in lahko uživate. Jaz grem pred peto od doma, pa pred šesto me ni domov. Tako, da imam samo temo, ko sem doma.

Ryssa in ostale, midva sva povedala samo staršem pa eni kolegici, enih par prijateljev sluti, pa v službi sem mogla povedat šefici, ker je bilo glih tako napeto vzdušje in mi je bilo zaradi delovnih obveznosti z njene strani svetovano "da naj še letos počakamo" (ravno v dneh, ko sem naredila test). Tako da sem se tri tedne pripravljala, kdaj bo pravi trenutek da povem, no ni bilo ravno z navdušenjem sprejeto, ampak kaj čmo. Za nas je bila to vesela novica, pa upam, da tako tudi ostane.

Sicer pa, zdaj bo lahko kmalu ves svet videl naše trebuščke, ki dobivajo tako lepo oblikouser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
14.2.2008 10:13:22   
sandra123
Sayuri in ostale, ta trgovina se nahaja v Plavi laguni v Bežigradu, majčke so vseh barv, moj najdražji mi je poklonil svetlo modro ( ve kakšen je moj okus za barve, ni kajuser posted image ), je pa res, da so kar zasoljene cene , trgovci že vedo, kje morajo cene naviti.
Joj, Sayuri, a veš, da imam tudi jaz tako velik trebušček kot ti, pa sem 3 tedne za tabo??? Kakšni bova kaj na koncu??? Mene že kar malo skrbi user posted image !!!

Sonček 3, res izgleda tako, da so malo večje nevšečnosti, če nosiš user posted image user posted image , no, pa upam, da bo hitro minilo, sicer se pa tolažim s tem, da vsaj trebušček vidno raste; vsakokrat, ko me špika spodaj, je naslednji dan večji...user posted image . Magnesol tablete so pa za reševanje teh tegob nadodlične, vsaj pri meni krče zelo omilijo.

Nell, hvala  za tolažbo, sem prav vesela, da je vse za teboj, da boš tudi ti začela uživati v nosečnosti, izvidi bodo pa itak čisto v redu...

Današnji dan pa vse preživite z nasmeškom na ustnicah, katere naj zapolnijo poljubi vaših najdražjih...user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 14.2.2008 10:15:28 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
14.2.2008 10:48:09   
karmar
Sayuri in Sandra- glede na sliko od Sayuri- tudi jaz imam tak trebuh, pa se mi je vidla samo ena pika... Res pa, da nisem še bla na NS, mogoče bo pa tam videt kaj več bitjec... Sploh pa sem sama sebi tako čudna, če gledam na to da imam sedaj 54,5 kg. v življenju jih nisem mela tolko... Velika sem pa 165 cm... Ne me razumet narobe- da se imam za debelo, sam čudno mi je videt izbočen trebuh, ko je bil vedno raven. Ko pa sem vidla da nisem edina, mi je kar odleglo.
Ni mi namreč čisto jasno, otroček je velik cca.5-6 cm, trebuh pa kot bi bil najmanj 20...user posted image user posted image

Sem pa še nekje zasledila da je končno ponehala utrujenost- pri meni še ni. Zjutraj ko vstanem, moram it najprej malo na kavč počivat, ker sem že utrujena.user posted image

Lepega Valentinčka vsem, in če ne boste nič dobile- ne se sekirat... Verjetno ne boste edineuser posted image user posted image user posted image  (bom tudi jaz med njimi- moj dragi ne da nič na določene datume, raje se spomni kar tako- ko se mu zdi)

Neposredna povezava do sporočila: 2936
14.2.2008 10:55:28   
košuta
Oj, še nekaj!
Pozabila sem pozdravit naše nove user posted image . Pozdravčki!!! user posted image user posted image user posted image

Sayuri - tudi jaz ne bom kupila napravice. Bom raje denar prišparala za nakup omarice za previjanje. Ja, ta prava Savinjčanka (pravijo, da smo zelo podobni Gorenjcem user posted image  - pa kaj še)!

Sem včeraj vprašala dragega, če se je že navadil na to, da bo ati, pa me je malo začudeno pogledal. Je rekel:"Ti pa prav uživaš v tem, a ne?" Uživam, ja  - v draženju, ker še ne ve, kako se naj obnasa. Res pa je, da precej bolj pazi name kot prej. user posted image

Meni je pa trebušček začel rast... user posted image user posted image user posted image  LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

Neposredna povezava do sporočila: 2937
14.2.2008 11:07:12   
bambi14
Pozdravljene,.....njamiuser posted image .
Za zajtrk že cel teden jem kruhke z marmelado in nutelo,...ne vse na enem kruhu, ne tak hudo pa še ni, ampak se mi moj vseeno smeji. Včeraj me je user posted image   vprašal, če imajo vse tak velik trebušček,.....sem drugače med bolj suhicami in se zato hitro vidi.user posted image

Sandra123 - saj bo vse OK,malo več počitka,...mislimo nate.user posted image Iiiiiiiii,..Kje je majčka??
Nell -
sva na istem, jaz čakam na izvide DHT iz Ljubljane in tudi upam, da ne bo zazvonil telefon. Upam na user posted image in ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image .

karmar - pozdravljena čvekica med čvekami in vse ostale nove avgustovke. Uživajte !

Erin- naslednji pregled imam 20.02.,.....ne vem al naj bom še doma al ne. Včeraj sem šla dat kri(za DHT) in sem skočila še v slušbo pozdravit, pa je taka gužva in norišnica- kriza. Ko sem jim omenila, da mogoče pridem v marcu delat, pa so me samo čudno gledale in rekle naj se čuvam, ker me tam to ni možno.

Vsem lepe bušaste pozdrave in ne zamerit, da vas vseh ne omenjam,......vas pa berem in sledim,.....sem zelo vesela, da sem našla ta forum, saj mi vsak dan polepšate znova in znova.

HVALA VSEM in VELIKO LJUBEZNI user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2938
14.2.2008 11:22:54   
naty13
Sem že nazaj od frizerja. Pa še v trgovino sem skočila. Zdej se pa že kuha kosilce počas.

Sayuri lep buši, ti prav paše.

Tudi jaz želim enga zaljubljenga Valentinčka vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Košuta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregled.

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
14.2.2008 11:26:45   
Anonimen

Lep valentinov pozdravček user posted image tudi od "naju" user posted image !

Saj, moram priznati, da vas v teh minulih dneh nisem uspela dosledno spremljati in brati, kar pa sem preletela (po več strani hkrati) pa si nisem z gotovostjo zapomnila, katera je kaj napisala user posted image . Sem pa 100% mislila na vse vas in hkrati držala pesti za vse kar se vam je dogajalo, da bi se res vse končalo dobro! Tiste, ki ste srečo rabile še bolj, pa sem držala pesti z dvojno močjo. Zato pa se zadeve razpletajo dobro, a ne?! user posted image .

Počasi se res menda že približujemo 100 user posted image . Super in dobrodošlica vsem novo priključenim user posted image !!! Še posebej pozdravček primorki karmar, ker jih iz njenega konca res menda ni ravno veliko!

Zelo vesela sem bila pozdravčka spelke12 in prijazno pozdravček tudi vračam, danes celo valentinovo obarvanega! Pa ne takšnega s komercialnega vidika ampak z vsebinskega.

Nimam veliko časa in moram počasi zaključiti. Popoldan bom danes v MB in nevede morda srečam kakšno "našo avgustovko", saj vas je iz MB kar nekaj. Pa kaj, ko pa nobene ne poznam user posted image . Prilepite kakšne fotke (mislim za vse avgustovke, ne samo za MB). Jaz sem bolj vizualni tip in si obraze vedno kar dobro zapomnem, kakšna imena pa mi sprva ponavadi uidejo. Zato pa samo po nikih včasih ne vem točno katera je kaj napisala. Sayuri npr. ne bom zamešala z nobeno drugo, ker imam s pomočjo njene fotke popolno predstavo, pa Majo T. si tudi predstavljam, ......

Tudi mi urejamo oz. preurejamo mansardo, zato greva danes malo na ogled v Rutarja, Bauhaus, .....in na koncu, če bo še kaj časa ostalo v Europark. Reeeees rabim nove čevlje.......user posted image user posted image user posted image ........ !!! Sem imela namen malo urediti album in dat not slikce še od pusta, pa od tega tedna kako naš mišolin pomaga pri delu in kako zavzeto beli stene,......pa ali ne utegnemo ali pa ne pridem do rač. Ali "ta velik programira" ali "ta mali gleda risanke"......Tako da, upam da mi enkrat uspe.

By the way - LANLAN - super izgleda vaša mansarda, predvsem zelo svetla in sodobna user posted image . Lep sončen pozdrav iz CE!

Neposredna povezava do sporočila: 2940
14.2.2008 11:31:17   
Erin
Zaljubljeno VALENTINOVOOOOOOOOOOOOOO!!!!
user posted image

Še moje javljanje...včeraj zvečer sem imela zelo močne krče (prav nič podobni običajnih pri raztezanju maternice)in sem se že ustrašila kaj je narobe..no ponoči so ponehali za danes sem se pa odločila da bom malo bolj ležalauser posted image

sayuri - četitam za prva božanja tvojih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz sem imela nekaj dni nazaj občutek da nekaj čutim ampak dokler me ne bo redno user posted image božal ne bom zanesljivo trdila da je to bil user posted image tako da bom še malce počakala na redne brcike, božanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
14.2.2008 11:44:36   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Še moje javljanje...včeraj zvečer sem imela zelo močne krče (prav nič podobni običajnih pri raztezanju maternice)in sem se že ustrašila kaj je narobe..no ponoči so ponehali za danes sem se pa odločila da bom malo bolj ležalauser posted image

Si ista, kot jaz. Se takoj ustrašim in potem imam slabo vest, če sem mogoče kaj narobe naredila user posted image . Tudi mene je včeraj tako čudno špikalo user posted image  in dol vleklo user posted image . Pa ful enega izcedka imam user posted image  - take rumenkaste barve user posted image . Mi gre prav na živce, pa tile mini vložki user posted image   Ima še katera povečane izcedke iz nožnice?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
14.2.2008 11:49:28   
naty13
Erin jaz sem mela ene tri tedne nazaj krče, ki niso bili običajni. Mela sem jih ponoči, trajal je pa pol ure ali 20minut, zjutraj je bilo pa vse ok. Me je pa tok bolelo, da ko sem šla na WC, sem komaj prilezla, kar mal pokrčena sem prilezla do WC-ja. A si kej preveč dvigovala, nosila? Tebi pa mislim da bolniška ne uide do julija, pol pa porodniška. Dobr da si si zrihtala sprehode. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pablo sem te kar malo pogrešala. Lepo da si nas prišla pogledat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mam na cajte tudi tak filing kot da me moj pikec mal poboža. Sej v drugo itak hitrej čutiš. Ampak uživali bomo pol, ko se bo to dogajalo čez cel dan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
14.2.2008 11:51:03   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image   Ima še katera povečane izcedke iz nožnice?

Ja jaz jih mam. Mi grejo na živce ko user posted image . Ampak dokler so rumene barve bomo še potrpele, a ne?

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
14.2.2008 11:58:36   
Zoja Miša
user posted image  veselo Valentinovo!!!

Kje najdete vse te velike srčke in dodatke in kako hudiča spoh gledam vaše slikice in kako lahko pripopam gor kakšno svojo!? Hmmm...malo sem smotana vem, a vseeno, če se kateri da pomagati, prosim.

Erin ti le počivaj, če vidiš, da te krči dajejo! Verjetno si kaj pretiravala.
Karmar dobrodošla med nami!
Nell itak, da je vse o.k. Nič ne bo telefen zvonil, nič bat! In 3 x hura za kratke lase. Tudi jaz si jih bom v marcu postrila, mi gredo že pošteno na živce!
Anaya UZ sem imela takoj prvič, vendar je verjetno to zato, ker ga tam imajo pri roki. Je pa najprej tudi mene samo malo pretipal, pa je G bilo že vse jasno!
Naty hvala za kapučin, se prav prileže!
Lana kako lepo Valentinovo voščilo!
Sandra majčke so zakon, takšne bi morale imeti vse! Ne vem, če ne bom šla v soboto kupit kakšno!
Sonček vse bo super, boš videla. Avgustovke smo zakon!
Košuta ja res, blagor vam doma! Kar naužite se sončka, še za nas službene!
Bambi nič telefona! Ne bo cingljal!
Pablo veselo prenavljenje in super za mansardo, meni so ful všeč!

Drugače pa sem danes ful dobre volje! Sem bila na NS in je vse super! Je bebica ful telovadila, vse pokazala - rokice, nogice, bušija, želodček, glavico, nosek, srček bije 159 na min....vse smo videli, vse... razen kaj ima med nogami!user posted image  Pa tako sem se veselila, da bom vedela! Ampak v bistvu mi je vseeno, samo da je zdravo in da so rezultati dobri!!! Jupppiiiiii!!!!

Ryssa, pa ti moram povedati da sem za j., ker sem bila pri dr. Šilih in ne Strah! To je privat v bloku v Domžalih in ne v ZD! A je vseeno super! Sem bila tudi hitro fertik, ker se je beba tako veselo sukala in kazala skoraj vse kar ima!

Vsem ki imate preglede v kratkem, želim izjemne rezultate!

Danes pa nasmešek na obraz, ker je tak lep dan. Valentinčki pa tudi če nas ne razveselijo danes, važno da nas razvajajo vsak sleherni dan!user posted image

Vsem en velik objem!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
14.2.2008 12:00:32   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Ja jaz jih mam. Mi grejo na živce ko user posted image . Ampak dokler so rumene barve bomo še potrpele, a ne?

Jep user posted image . Sam da se ne začnejo rjavo barvat user posted image . KAj misliš, da je to kakno vnetje al kaj? Se mi zdi, kot da me nekaj srbi user posted image . Grem jogurt kupit, pa tampone... preventivno user posted image . A v lekarni mi bi dali kaj? Kje je bambi14 user posted image  Bambi, helpuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
14.2.2008 12:02:22   
Erin

user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 82 user posted image ~
PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image , +kg
------------------------------------------------
28.07.
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje  + 0 kg

30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  

31.07.
~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  Celje  

01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26. let  Jesenice + 2 kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten

02.08.
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana  + 1 kg

03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let  + 1 kg
~ nyna84 (2.user posted image )

05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 31.let  Postojna + 0 kg

~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana 

~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice -1 kg
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana  +1 kg
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let Celje  +0 kg
~ sonce84 (1.user posted image ,user posted image ) 23.let  Murska Sobota 

08.08.
~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  Maribor  + 3 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ,user posted image ) Ljubljana

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

11.08.
~ iva77 (3.user posted image ,user posted image ) 30.let  Kranj

12.08.

~ daja27
(user posted image )
~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje +1 kg
~ supermiška (2.user posted image ,user posted image ) 28.let

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image .user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ žanneža (3.user posted image ,user posted image )
~ iskanje
(1.user posted image ,user posted image ) 25.let Postojna

14.08.
~ naty13 (2. user posted image ,user posted image ) 23.let  Kranj -1 kg
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 30.let - 1 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje -1 kg
~ Ninaaa (1.user posted image ,user posted image ) 28.let

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ ena_mici (2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image ,user posted image Katarina) 27.let Ljubljana

18.08.

~ Vilika (1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana +1 kg
~ Neža7 (2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Celje - 8 kg
~ anaya (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Maribor
~ tejkaz (2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ astrea (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  + 1 kg
~ buruolan (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ Višnja (2.user posted image ,user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25. let  Trbovlje
~ anonimna user posted image (2.user posted image ,user posted image )
~ KRNEKDO

19.08.
~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  Postojna

20.08.
~ nell
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Celje + 3 kg
~ pingo80
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let  + 0 kg
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ soncek3
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let +1.5 kg
~ bibika24 

22.08.
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ NJINJA (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 30.let Celje - 1,5 kg
~ renatka  (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Maribor +0,5 kg
~ matejchi
(2.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ majah (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Ljubljana + 1 kg

24.08.
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana + 1 kg

~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let    - 4 kg

~ Julija08 (1.user posted image ,user posted image Julija/Tristan) 27.let Kranj

25.08.
~ karmar
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let Šempeter pri Gorici + 4 kg

26.08.
~ Ryssa
(1.user posted image ,user posted image ) 21.let Celje +1 kg
~ anckabancka
(3.user posted image ,user posted image ) 27.let + 0 kg

~ Barbarinha
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj +0 kg

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje + 0 kg

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image ,user posted image ) + 4 kg

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let Ljubljana +1,5 kg

03.09.
~ cicmic (3.user posted image ,user posted image ) 30. let

xx.08.

~ srki
~ Neja31

~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
14.2.2008 12:03:21   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

15.2. - iva77
15.2. - Maja T.
18.2. - PABLO
19.2. - Barbarinha
20.2. - bambi14
20.2. - Krysia
21.2. - Jelenche
22.2. - Neža7
22.2. - Muklla
25.2. - ANA_P
25.2. - Zoja Miša
26.2. - Ryssa
28.2. - sandra123
28.2. - NJINJA
28.2. - bella02
29.2. - sonce84
29.2. - anonimna user posted image
03.3. - tejkaz
05.3. - cicmic
05.3. - nell
05.3. - aradej
06.3. - gajka
06.3. - karmar
07.3. - arait
10.3. - Erin
10.3. - sayuri
10.3. - soncek3
11.3. - Vilika
12.3. - naty13
12.3. - Julija08
12.3. - astrea
13.3. - Nevaeva
14.3. - K_a_t_j_a
17.3. - anaya
26.3. - košuta
27.3. - mishel

NUHALNA SVETLINA:

16.2. - Julija08
16.2. - pingo80
18.2. - Barbarinha
18.2. - Manika
19.2. - karmar
19.2. - cicmic
20.2. - anonimnauser posted image

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
14.2.2008 12:04:49   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Jep user posted image . Sam da se ne začnejo rjavo barvat user posted image . KAj misliš, da je to kakno vnetje al kaj? Se mi zdi, kot da me nekaj srbi user posted image . Grem jogurt kupit, pa tampone... preventivno user posted image . A v lekarni mi bi dali kaj? Kje je bambi14 user posted image  Bambi, helpuser posted image

Baje so toglivice. Meni je v prvi user posted image  predpisala canesten scečke - dva paketka po tri svečke in canesten kremo, se zunaj mažeš. Ja verjetno te zato srbi, ker je mene spraševala če me kaj srbi ali peče. Sam mene ni nič srbelo ali peklo.

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
14.2.2008 12:09:26   
Erin
Danes držimo pesti še za:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.2. - majah
14.2. - anita goitan
14.2. - pingo80
14.2. - Ryssa

Punce včeraj nisem ničesar težkega dvigovala, se zelo pazim, tudi z aktivnostjo nisem pretiravala tako da mi je vse skupaj še bolj čudnouser posted image user posted image user posted image

anaya - jaz pa le večkrat sanjam da dojimuser posted image user posted image user posted image ampak to je gotovo le posledica bolečih jo**user posted image

Nevaeva
- jaz imam naslednji GP 10.3. in bom noseča 19 t in 4 dni in mi bo delala morfologijo - vsaj tako je rekla..kaj bo pa potem bomo pa videliuser posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Vozicek
Tehtnica25

Kateri vozicek vam je bolj vsec, oz. katerega imate?

Vozicek s tremi kolesi (48%)

Vozicek s štirimi kolesi (52%)

Število vseh glasov: 492

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!