Putka
|
Kaya, jaz sem se naučila, da če od moškega kaj hočeš, je treba direktno povedat. In to s čimmanj besedami, ne tako kot jaz rada zakompliciram. Saj so tudi taki, ki se sami kaj spomnijo, nič ne rečem.. Npr. da bi bilo lepo, če bi se kdaj spomnil in me pocrkljal. Jaz mu kremo prinesem in mu tace pomolim, da jih zmasira. Tako parkrat, zdaj se celo sam spomni in vpraša (pa ne prepogosto, da se ne bi razvadila ). Dodi, sem te pogrešala. Sta tvoji dve zdravi? Nekaj ste bolehali.. Bambina, sem vesela da je Griša. Imaš prav, vsak da ime, ki mu je všeč. Jaz pa sem vseeno mnenja, da s tem nekako zaznamuješ otroka, ki pri tem nima izbire. Kot si ti mnenja, da ne objavljaš slik na netu. Tukaj na RR je dnevno tema o imenih. Ponavadi vprašanje, Vam je všeč..? Kaj mislite o ...? In jaz povem. Pač Žan, Max, Lin in podobna mi niso všeč. Tudi prijateljici sem povedala, da mi ime Ian ni lepo, pa še danes po 4-ih letih mi ni všeč. Saj tudi mi odrasli kdaj čudno pogledamo, ko se nam predstavi Armando, ali pa Fedoruk, Gruda (soseda)... Meni so blazno všeč ženska imena Nora, Lena ali Mina. Ampak se nisem odločila zanje, ker imajo v slovenščini še drug pomen, zaradi katerega bi se otroci posmehovali. In še kak odrasel bi se našel, tudi pri Vesni sem dostikrat slišala, ja kje si pa tako starinsko ime mašla. Dost. Grem gledat Kosti, so zgleda tudi ob četrtkih.
|