|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
14.2.2008 11:25:55   
kai1
Felicia, hvala za kavico.
Majchi, vidim, da se tvoja sestra odlično znajde v tujini in super, da je srečala sošolca.user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
14.2.2008 12:25:38   
juniorka
Jaz imam pa tele slušalke-
http://www.mavintec.com/pro_mbsh-c3.2+mbsa-c3.2.eng.html
Ne vem, zakaj ne morem linka skrituser posted image
Ker na kabel so se takoj pokvarle- dvoje v pol leta, zdaj pa je super, pa še mobilna sem in cca 10 m nese! Zelo dobra naložba! V ušesu pa jaz ne morem imet, mi po 2 sekundah ven pade al pa boli, tako da jaz nikol nisem wokmana poslušalauser posted image  

Grem kuhat- pa ne povem, kaj user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
14.2.2008 12:54:09   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Grem kuhat- pa ne povem, kaj user posted image

Dej, no!user posted image user posted image user posted image user posted image Povej.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
14.2.2008 13:04:27   
felicia
ojla

evo končno mali spi, najhuj mi je to ko je tako zmatran sam zaspat pa ne pol je pa tolk tečen. Jaz danes ne kuham sej je valentinovo hahahah- no midva sva se z mojim na današnji dan spoznala. Mava kar nekaj obletnic- ko sva se spoznala, ko sva začela hodit, ko sva se zaročila in ko sva se poročila- sama darila hahahah.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
14.2.2008 13:31:01   
felicia
srečno valentinovo ženske!

user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
14.2.2008 17:52:25   
kaya2007
a vas je vse valentin okupiral, da ni nikjer nobene?! user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
14.2.2008 18:19:35   
Putka
Evo me Kaya, brez panike. Moj ima danes službo, pa tudi sicer mi valentinovo ni ravno praznik. Bolj izgovor da v štacuni čokolado kupimuser posted image . Mi je bilo pa kar malo user posted image , so ženske plišaste igrače s srčki iz Mercatorja vlačile.

Evo, sem prej par tem o imenih brala. Moram pohvalit vas punce, da ste res lepa imena za naše majčke izbrale. Nobenih Žanov, Tianov... Še celo Nelson, ko se mi je na začetku čudno zdelo (nisem vedela, da ima mali očka Afričana), mi je zdaj ful všeč, pa itak mu paše. Sploh fantje so taki frajerji, Anže, Matevž, Uroš... Lepa imena moje generacije.

No, Vesna se je imela fenomenalno! Imeli so sonce, pršič in so maksimalno uživali. Bruhala je pa zato, ker se ji je zaletelo pri zajtrku.. Mene pa je bilo strah, da jim bo cel bus pobruhalauser posted image . Vzgojiteljica jo je pohvalila, da je bila pridna in bi ji bilo zelo hudo, če bi doma ostala (sploh potem, ko sva komplet zimsko opravo v vrtec znosili). Po izletu je šla še na plesne urice, zdaj pa je v telovadnici. Čakam, da se Katja zbudi (Felicia, isto kot Uroš ni zaspala od dopoldneva, kljub 2 urnem sprehodu), da jo greva iskat.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
14.2.2008 19:22:58   
tejč
O, Putka,me veseli, da je Vesna OK!
NAšidve se kopata pod budnim očesom (??) tatija-Maša je cela mokra in se tauha, pa sem rekla, da dans ne glave prat.user posted image  Testo za kruh haja...Šibaaaam ...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
14.2.2008 19:26:10   
kaya2007
ja, meni tudi ni za pretiravanje pri valentinovem...drobno pozornost bi pa vseeno pričakovala, ampak moj se očitno letos za to ne zmeni user posted image  sem mu zanalašč kupila eno milkino srce (še najbolj normalna stvar iz naše lokalne trgovine), me zanima če bo dojel poanto. mislim da se bom v bodoče obnašala do njega maksimalno nezainteresirano, sita sem tega, da se zame ne potrudi več popolnoma NIČ.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
14.2.2008 19:36:21   
rogljicek
Aleluja Kaya. Jaz sem skuhala večerjo, on pa že ves čas visi na telefonu user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
14.2.2008 20:00:06   
kaya2007
ja, tudi pri nas je kuhanje postalo povsem samoumevno...čeprav prej nisem nikoli kuhala in bi lahko vsaj malo cenil, če se potrudim user posted image  mah, kakor hoče! mislim pa, da je skrajni čas, da pretrgam tale najin vzorec, drugače ne bo več rešitve.
rogljiček, upam da se bosta imela lepo, ko neha klepetati user posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
14.2.2008 20:09:20   
lex
jaz sem pa dobila eno vrtnico, tako ful lepouser posted image , on pa knjigo: Intimni dnevnik londonske prostitutke.

Mi je pa razlagal, da je sedaj ko je € 1x dražja rožica kot prej (se vidi ker sedaj dobim samo za praznike, včasih mi jo je pa kr tako prinesel). No za danes so jih pa menda še ekstra podražili - iz ust trgovkeuser posted image .

Alina je pa sedaj totalno pogruntala, da če se dvigne ob kavču ali kjer koli drugje lahko hodi. No danes je sprobala še hojico tako, da ni sedela v njej in je hodila sicer par korakov po dnevni z njeno pomočjo. Je pa veliko bolj ziher kot Aleks on se je kar spustil, ona pa kar roke išče, da hodi. Namreč ima še samo par dni časa da se spusti, če hoče bit tak hitra kot bratec. Pa mislim, da ne bo. Vse ob svojem času. Ampak po vseh 4 pa še vedno ne zna. Se po eni nogi po boku pelje, pa pride povosd takoj.

No naslednjič ko boste Pod vodo pa poglejte, če je vredu pod polizala, komaj sem jo nazaj držala. So se ji črne ploščice ful svetileuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2187
14.2.2008 20:16:33   
BAMBINA_
Heheh, no pri nas je bilo pa ravno obratno... jaz sem dobila Raffaello, Mare pa nič... user posted image bo pa jutri zato več dobil, ko bo Kristusova leta dočakal. Starček... user posted image
Kar se imen tiče.. imamo pač različne okuse, svašta sem že slišala, pa mi ni bilo všeč, ampak zgražala se pa nisem in se ne bom... vsaka mamica da svojemu otroku najlepše ime (zanjo) in prav je tako, ne pa da se ravna po mnenju družbe. Sicer pa našim babicam najbrž tudi niso bila všeč imena naše generacije (Tanja, Petra, Mitja, Alen...) najbrž bi raje videle, če bi bili Antoni, Franceti, Marije, Fanike... Ja, in Žan bi bilo ime Griši, če tega imena ne bi zasedla najina frenda...
Griša je pa od mojega brata dobil originalno trenirkico od nogometnega kluba Manchester United. Je njihov (že skoraj obseden) fan in je bil ta vikend v Manchestru na njihovi tekmi.
Majchi jaz sem si danes kupila šumeče tablete Koencim Q10, ki baje povečujejo energijo in vitalnost. Ti sporočim, če kaj pomaga. Testa pa ne grem delat, dokler si mi nau buši poznal. user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

Neposredna povezava do sporočila: 2188
14.2.2008 20:34:27   
kaya2007
no, sem mu dala srčka in je začel: ah dej no, pa sej smo rekli, da ne bomo nič kupovali user posted image  kdo je to reku? in pol je začel, da sem mu rekla, da itak ne maram tega praznika bla bla bla user posted image  bi bilo bolje, če bi bil tiho ali pa priznal, da je...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
14.2.2008 20:37:07   
lex
Mojo mamo je skor kap ko smo omenli, da bo Alinauser posted image . Me je vprašala, če si lahko kar izmisliš imeuser posted image , sedaj ji je pa čisto OK, pa za Vito se ni nič bunila. Njeni predlogi so bili sicer Neža, Mojca,.. pa sta trenutno 2 Mojci v vrtcu, od sodelavk mata pa 2 Nežo, pa ne bi bla glih tretja.
ja naši majčki so itak NAJBOLJŠIuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
14.2.2008 20:42:10   
dodi
Dober večer!

Kako ste kaj? Ali ste se odpočile od meneuser posted image  imam post od računalnikauser posted image user posted image  drugače bom postala zasvojenkauser posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
14.2.2008 20:51:51   
tejč
Dodi, bravo, da  si nazaj!
JAz sem pa dobila orehe za praznik-pa mi jih zdle tolče in grizljava. user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
14.2.2008 20:55:30   
kaya2007
ha ha, sem slišala, da pred hišo rohni naš avto, očitno je šel na pumpo po darilo user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
14.2.2008 21:09:43   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

ha ha, sem slišala, da pred hišo rohni naš avto, očitno je šel na pumpo po darilo user posted image

.. ali pa na pir user posted image
No, resno, pa boš sprejela to zakasnelo darilo, ki je očitno bil povod v vajin spor?

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
14.2.2008 21:38:43   
kaya2007
sem dobila pušelc user posted image  sem hotla bit še malo tečna, ampak to ne bi bilo vzgojo user posted image  ne bi razumel zakaj težim, če nekaj naredi prav in potem naslednjič spet ne bi nič naredil user posted image  sem se že naučila, da je treba oddajati jasne signale user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
14.2.2008 21:48:22   
kjava
Maš prav, Kaya, treba je bit jasen user posted image . Naš je ta teden tok neki nataknjen, ga kaj vprašam, pa me kar napizdi, pol se mi pa utrga pa ga nazjam ko zmaja, ker mam dost tega, da se vase potegnem, pa premlevam. Bolš mu je povedat, ker drugač itak nima pojma, zakaj se držim.

Smo prejle od nekje prišli, jest trogam Eriko, mleko pa še dve kangli masti, gospod pa lepo prazen gre gor ( v drugi štuk). Sem ga vprašala, če je sam sebe zmogel nest.

Valentinovega pa itak ne praznujemo tko da zarad tega se ne morva skregat user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
14.2.2008 21:50:07   
rožica81
Oj!

Kaya, pa si le dobila pušelc user posted image  Midva sva pa oba kar pozabila na tale "praznik"...

vam moram mal fotk prlimat user posted image

tukaj sem mu ravno kapo dol potegnila user posted image

user posted image

a se vidijo zobki?

user posted image

pa še en lep pogled user posted image

user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
14.2.2008 21:51:12   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Smo prejle od nekje prišli, jest trogam Eriko, mleko pa še dve kangli masti, gospod pa lepo prazen gre gor ( v drugi štuk). Sem ga vprašala, če je sam sebe zmogel nest.

Tole mi je pa znano user posted image  Pri nama je tudi velikokrat tkole... user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
14.2.2008 21:54:20   
Putka
Kaya, jaz sem se naučila, da če od moškega kaj hočeš, je treba direktno povedat. In to s čimmanj besedami, ne tako kot jaz rada zakompliciram. Saj so tudi taki, ki se sami kaj spomnijo, nič ne rečem..

Npr. da bi bilo lepo, če bi se kdaj spomnil in me pocrkljal. Jaz mu kremo prinesem in mu tace pomolim, da jih zmasira. Tako parkrat, zdaj se celo sam spomni in vpraša (pa ne prepogosto, da se ne bi razvadilauser posted image ).

Dodi, sem te pogrešala. Sta tvoji dve zdravi? Nekaj ste bolehali..

Bambina, sem vesela da je Griša. Imaš prav, vsak da ime, ki mu je všeč. Jaz pa sem vseeno mnenja, da s tem nekako zaznamuješ otroka, ki pri tem nima izbire. Kot si ti mnenja, da ne objavljaš slik na netu.

Tukaj na RR je dnevno tema o imenih. Ponavadi vprašanje, Vam je všeč..? Kaj mislite o ...? In jaz povem. Pač Žan, Max, Lin in podobna mi niso všeč. Tudi prijateljici sem povedala, da mi ime Ian ni lepo, pa še danes po 4-ih letih mi ni všeč. Saj tudi mi odrasli kdaj čudno pogledamo, ko se nam predstavi Armando, ali pa Fedoruk, Gruda (soseda)...

Meni so blazno všeč ženska imena Nora, Lena ali Mina. Ampak se nisem odločila zanje, ker imajo v slovenščini še drug pomen, zaradi katerega bi se otroci posmehovali. In še kak odrasel bi se našel, tudi pri Vesni sem dostikrat slišala, ja kje si pa tako starinsko ime mašla.

Dost. Grem gledat Kosti, so zgleda tudi ob četrtkih.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
14.2.2008 21:55:31   
rožica81
Šit, no, kolk je že spet ura. Moj že spi na kavču, Nace tut že eno uro sladko spančka, jaz pa sem rekla, da moram pomit... Jah, bom kar mogla zdele še to narest. Da se mi pa res ful user posted image

Kaj pa je zdej vsem nekaj slabo? Se vam pridružujem! Men je za bruhat slabo, pa ful čuden filing imam, kot da bi se telo intenzivno pripravljalo na menstruacijo, pa še kar nič. Zdej bi pa lahko že prišla...

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......