Suzi*
|
Ojla, sem imela pregled, je fuul trajalo, ker so G ravno v operacijsko klicali, ko sem bla na CTGju, pol sem ga pa skor uro in pol še čakala, da je prišel in naredil UZ. Skratka sem preživela 1 uro ctgja, najprej na desnem boku, pa je blo dete preveč mirno, pol pa še na levem boku, kjer je pa ful razgrajal. je vse ok, popadkov ni, je ena sama avtocesta. UZ mi je delal zarad cukra...se je bal, da bo dete preveliko, pa je trebušček in stegnenica čist ok, glavica pa še vedno na spodnji meji (obseg malo manj kot 32 cm). ocenjena teža na cca. 2800 do 2900g. tako da poroda ne bo treba sprožit zaradi prevelike bebe, čeprav je bla najprej že skor panika zarad male glavice. Če bi blo celo dete premajhno, bi mi tudi sprožili porod. Naslednji pregled imam na rok, torej 22.2. Me je vprašal, če bi rada prej rodila. Neeee. Sej če bo samo od sebe bo ok, ne bi si pa želela, da mi po nepotrebnem sprožajo, če je vse ok, raje počakam na svoje popadke al karkoli natur. tako. me je pa Pinči klicala ko sem bla v P, je rekla, da so jo zjutrej sklistiral in ob devetih je bla v porodni....rodila je v 45 minutah, je rekla da je šlo fuuul hitro , edino nisem si zapomnila ali je dobila umetne popadke al ne. Pokasirala je pa tud nekaj šivov. Z Ano sta ok, prej je komaj čakala, da pride Mia na obisk, pa da dobi kaj za pojest. Pa še to je povedala, da je srečala v P Anaryo, pa da G nekaj ni všeč CTG in da ne ve kaj se bo iz tega razvilo, da mogoče ji bodo tudi sprožili porod.