dolenjka
|
Dan Pinči KONČNO vse naj naj za valentinčico Ano in da bi bili čim prej vsi 4je skupaj doma Tako kot je že Larisa napisala, pri nas nič novega Spodaj vse bp CTG nič posebnega, otroček se umirja, spet 2 popadka, malo močnejša kot zadnjič, ampak to je pa vse No, očitno bom lahko še en lep vikend preživela doma z mojim dragim, no, vsaj soboto! Naslednji pregled imam v nedeljo, 17.2. ob 8h zjutraj in seveda spet tešča... Zdej bom pa zgleda 3x na teden na "dopoldanski dieti" Zdaj sva ravno pojedla, sem kar špinačko, pire in pleskavici zraven naredila, moj je šel na moški čvek, jaz grem pa aja tutaja, ker sem mal zaspana (vstala že ob 5.30) in zmatrana, ker sva šla še v Špar in Merkur, pa Baby center. Sem kupila črke, da bova na vrata dala napis naše princese, pa škatlico za dudico sem končno kupila, pa tekočino za steriliziranje ki jo je priporočila Pina, pa še tabletke za sterlizacijo sem vzela Sem mogla mal Meti nadomeščat in sem mal šopingirala Aja, včeraj zvečer mi je Meti poslala naslednji sms: "Evo mene, preživela! Teli šivi so mučni, ampak ko ti dajo otročka na trebuh v trnutku pozabiš vse bolečine. Se ne da opisat tega momenta Janez je super, pregled in kolki ok, lepo papa pri meni, skoz se crkljava, pa lepo pančka. Je pa tut glasilke fajn sprobal Upam, da bova kmalu doma." Pa še odpustnica: Anarya srečno pot v Rim ti želim Tko, sem pridna a ne? Zdej pa grem mal ajat, pa ne bit hude, bom pol bolj zgovorna, obljubim