|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
14.2.2008 9:03:43   
Naša črtica koraka
user posted image  kakšne lepe trebuščke imate!
Kaj pa popki so se že izbočili? (Moj že zdavnaj)

Nekaj ste govorile o mikicah za dojenje, pa mi je prišo na misel, da bi jih pa res potrebovala ene par. Se v H&M kaj najde ali v C&A? Za eno poceni ceno user posted image .

Oči: kateri inštrument bi se učil v glasbeni šoli?
M. (4leta): gramofon ... tuba je še pretežka!

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
14.2.2008 9:07:38   
Dinki
No, zdej se pa še jaz malo javim s poročilom user posted image ....
Medica, res je lepo glede kolektiva. Sej smo res v dobrih odnosih (razen vrh, torej vodilni), ampak njih itak komaj kdaj vidimo. So tudi mene presenetili.

Moje spanje je bilo danes odlično! Niti enkrat nisem šla ponoči na WC user posted image , sem se pa namesto tega enkrat zbudila z močnim krčem v obeh nogah, v mečih. AUA! To je pa res boleče......

Ursi84, meni tudi na linku zračuna enak PDP kot ga imam, torej 28.3.08, je pa zanimivo to, da mi tudi tam piše, da sem trenutno v 35. tednu user posted image , tako kot na user posted image  koledarju na tem RR-ju, medtem ko mi moj ticker kaže 34. teden user posted image ....sem pa povsod dala enak datum....no ja, sej ni tako pomembno....

No, jaz sem danes 1. dan doma user posted image ....pozajtrkovala, spila kavico, sedaj se bom pa odpravila do Dipota po potiskane pleničke in po ribice. Sem se odločila, da bom mojemu valentinčku danes naredila eno dobro kosilce. Bi morala iti danes v Ikeo, pa sva prestavila na jutri (spet bo gužvauser posted image ), ker je imel danes moj delo. Je pa rekel, da bova šla še v Toysa...nisem bila še nikoli.

No,toliko zaenkrat....
pridne bodite pa uživajte malce v sončku, jutri ga baje že ne no več...

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
14.2.2008 9:14:13   
Naša črtica koraka
Ojla, Dinki imava pa na isti dan PDP!
No, meni trenutno na RR kaže 34 teden, ko pa sem pri G je pa on vedno "izračuna" par dni manj ...

Nisem zasledila za nazaj, ali si danes že nastopila porodniško ali koristiš dopust?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
14.2.2008 9:31:09   
majchika
Čao, punce!

Že par mesecev nisem skoraj nič na netu, kar pomeni, da sem tudi forum čisto zanemarila, zato vas zdaj tule leeeeppppoooo vse pozdravljamuser posted image , prebrat za nazaj vas pa ziher ne bom uspelauser posted image  
Zadnji teden sem končno malo izpregla v službi in pokoristila par dni lanskega dopusta, v soboto pa itak nastopim porodniško. Zdaj pa divje perem in označujem cotke, omarico in posteljico je namreč bodoči očka šele prejšnji teden uspel sestavit, jogija pa nam še tudi niso dostavili - tu sem ga pa js posračkala, ker sem najprej kupila premajhnegauser posted image   Če pa ni bla postelja sestavljena in sem narobe stranico izmerila hihi
V glavnem, zdaj me že vsak dan kdo vpraša, ko vidi mojo nizko žogo, če imam že vse pripravljeno za user posted image , pa torbo za porodnišnico itd. Js pa ne vem, kje se me glava drži. Aja, sem pozabla omenit, da se hkrati selim. Ampak ne komplet, ker ni placa. Malo tu, malo tam in malo morje škatel. Glede na to, da imam čez tri tedne prvi PDP in da je G na zadnjem pregledu rekla, da je punči kr velika, imam včasih kakšno "žuto minuto" panike. Potem me pa moja pikica pod rebri "poboža" in me spomni, da se bo treba skuliratuser posted image  Ma, ja. Bo že. Vse ob svojem času.
Uf, sem se razpisala.

Upam, da ste vse fino,
tistim, ki že cartate svoje sončke najlepše čestitke,
nam, ki nas to še čaka, pa user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: eva78
Lucalu,a so v Celju v MŠ kaj omenili, kje poveš,da bi imela EA ? A kar na dan poroda ali moraš kaj prej najaviti.( seveda, če jo sploh dobiš).

Ne bom trdila, ker  nisem prepričana, ampak mislim, da ja... Za ultivo so 100% rekli, da poveš, ko pač prideš rodit, za EA pa tudi, se mi zdi - nisem pa 100%! Bo pa Katiandi mogoče vedela, mislim, da je ona tudi hodila v MŠ v Celje.

Js sem tudi bila v MŠ v Celju in je sestra rekla, da zdej po novem, ko prideš rodit poveš želje (za EA in ultivo) in če je anestezist fraj, pa seveda če ni že prepozno in je vse ostalo ok, lahko dobiš. Ni več predhodnega naročanja, je pa še vedno plačljivo.

Toliko od mene,
lep dan vsem!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
14.2.2008 10:17:59   
ursi84
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08: 
user posted image Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ribnica, user posted image , (OT:115, +13 kg)

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2. user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image  

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted image ,user posted image  
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2. user posted image , 30 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 101 cm, +7 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice,user posted image   - Nejc user posted image , ( OT:119 cm, +15 kg)

3.3.08:
user posted image anyas , 1. user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image - Rok user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)
user posted image anlu 3.user posted image , user posted image - Bine user posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1. user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 110 cm, + 23 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted image ,Ljubljana,  user posted image
user posted image Vitaena, ?user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image Petrca123, 1.user posted image ,27 let, Ljubljana, user posted image - Tian user posted image (OT:?, +15 kg)

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje,user posted image   , (OT: 101 cm, +13 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted image user posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška,  user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor,  user posted image
user posted image lencyka, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana,  user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image , (OT:??, +6,5 kg)
user posted image dezurna, 2.user posted image , SG , user posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj,  user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let,  user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 7 kg)
user posted image nika_z , 1.user posted image , user posted image

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image ,user posted image   -Luka user posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice,user posted image
user posted image Pingvinčica , 2. user posted image , 25 let, Celje,  user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 97 cm, + 10 kg)
user posted image noe 2.user posted image , Celje, user posted image (OT:??, +5 kg)
user posted image Joži79?user posted image , user posted image
user posted image Kabija, ?user posted image , Celje, user posted image

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana,  user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2. user posted image ,Maribor, user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted image , user posted image
user posted image štručka
, 2user posted image . , user posted image
user posted image majchika , 1. user posted image , 30 let, Celje, user posted image
user posted image paola 1.user posted image , MB, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image regrat , 1.user posted image , Postojna,  user posted image
user posted image DIANA5 , 3. user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let,  user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 119 cm,  + 15kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,Ljubljana, user posted image
user posted image orhideja, 2.user posted image , user posted image
user posted image Anay, 2.user posted image , user posted image , (OT:?, +10 kg)

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image , user posted image - Maks ali Filip  user posted image
user posted image max81 , 2. user posted image , 26 let, Jesenice,user posted image   ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 99 cm, +9 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2.user posted imageuser posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, + kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana,user posted image   ( OT: 103 cm, +11 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana,  user posted image
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let,  user posted image
user posted image Taaja 1. user posted image , 27 let , Jesenice,user posted image  
user posted image Sanca, ?user posted image , user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana,user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 102 cm,  +11,5 kg)
user posted image Zofy , 1user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image - Julijauser posted image ,  (OT: 97 cm, + 12 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 107 cm, +11,5 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let,user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)
user posted image pomlad08 ?user posted image , user posted image

26.3.08:
user posted image Stigmata
, 1. user posted imageuser posted image
user posted image Katiandi , 1. user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +6kg)
user posted image florc
, 1.user posted image , 26 let, Kranj,user posted image   , (OT:94 cm, + 9kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:109, +11 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, Slovenj Gradec, user posted image , (OT:??, +13 kg)

28.3.08:
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)
user posted image Dinki , 1. user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:101 cm, +11kg)
user posted image ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image Vilma , 2.user posted image , 35 let,user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 104 cm, +10 kg) 
user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image tejca14 , 1.user posted image , Murska Sobota, user posted image
user posted image KRISSY, ?user posted image , Kranj, user posted image
user posted image jasnicko, ?user posted image , Šempeter pri Novi Gorici, user posted image

30.3.08: 
user posted image hope77
, 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 let, user posted image - Matic user posted image , (OT:98 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image avak, 1.user posted image , 22 let, user posted image

92 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 26
user posted image : 22

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustile user posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MARČEVKE - MARČEVCI 2008:

user posted image Sonnja (PDP 23.03.08) rodila 29.01.2008 ob 9.47 min user posted image Kristjan
user posted image Bugi (PDP 15.03.2008) rodila 01.02.2008 ob ?? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem novo pečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
14.2.2008 10:22:20   
Katy13
Pozdravljene!

Tudi jaz sem danes spala več kot odlično. user posted image  Sedaj sem ravno po zajtrku in se bom počasi odpravila an banko in v trgovino. Sicer je zunaj res čudovito vreme, nebo je brez oblačka, vendar je ful mrzlo. Se bom pa malo bolj oblekla, pa bo. Kadar grem domov (imam hojo v hrib), potem rečem, da bom malo bolj pohitela in s stem zagrejem. Sedaj bom pa samo po ravnini hodila in ni problema malo bolj pohitet. user posted image

Včeraj zvečer sem zopet oprala en pralni stroj cotik za user posted image  in sedaj samo počakam, da se posuši in da še zlikam.

Želim vam, da preživite današanji dan čim lepše in v družbi svojega user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu majchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
14.2.2008 11:58:34   
*medica*
dobrdan punce..

no se še jest mal pohvalim da sem kar lepo spala..samo enkat na wc...user posted image user posted image user posted image in sem kar mal potegnila kr do 11huser posted image ..  ampak moram vam pa rečt da pa me spodaj tako bolijo kosti..mam filing tak ko takat ko npr. ne kolesariš dolgo pol se pa vsedeš na kolo in te drug dan bolijo taspodnje kosti,,user posted image user posted image user posted image tak filing mam..bebika se pridno kobaca in čaka da pride ati domov da gremo porabit tisi denar od paketka..user posted image user posted image ..
kaj bom kuhala danes ne vem ..se še odločam..ene ste pa tako pridne..že skoraj vse skuhano..no saj pospravljat mi ni treba k je fajn vse zrihtano..user posted image

uživajte v današnjem dnevu..posvetite se svojim dragim stem pa ne zanemarite božanja svojih bušijev...veliko ljubezni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
14.2.2008 12:15:42   
Lona76
Živjo vsem!
Evo še jutri in potem zaslužen dopust!
Dinki a je fino doma a ne? Joj komaj čakam. Vsega sem že sita. Pri tebi so pa sodelavci zelo prijazni, da so ti kupili darilo. To je pa fino da imaš dober kolektiv.
Spanje je bilo danes bolj slabo. Tudi pri meni je danes spal sine in potem se premetava in mali se je zbudil že pred šesto, komaj sem ga zadržala v postelji do pol sedmih. Komaj čakam da bom doma, da ko se bosta moška odpravila od doma bom jaz lahko šla še malo podremuckati. user posted image
Punci ki me bo nadomeščala kar gre, ampak v bistvu me sploh več ne zanima. Komaj čakam da ostanem doma in začnem temeljito pripravljati za dojenčka. Še malo pa bo.
Pridne bodite, grem sedaj malo pokontrolirati user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
14.2.2008 12:24:31   
Katy13
Sem že iz potepanja in sem se motila. Zunaj je fajn toplo. user posted image user posted image

Malo bom še pisala seminarsko nalgo, potem bom pa šla kuhat.

Naredila bom pire krompir (dala bom nekaj krompirja in nekaj korenčka - malo za spremembo), zraven pa filano svinjsko ribico s suhimi marelicami, zraven pa solato. Za na vrh bom pa naredila sadno kupo (breskve, jagode, mandarine, vse skupaj pa bom posula z mrvicami in polila s sladkim grehom). user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
14.2.2008 12:26:44   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Ojla, Dinki imava pa na isti dan PDP!
No, meni trenutno na RR kaže 34 teden, ko pa sem pri G je pa on vedno "izračuna" par dni manj ...

Nisem zasledila za nazaj, ali si danes že nastopila porodniško ali koristiš dopust?

NČK, z današnjim dnem sem začela koristiti 10 dnevni dopust od leta 2008, ker če ne, bi mi ga brisali. Porodniško pa uradno začenjam z 28.2.08, ti verjetno enako, kaj ne?
datum imava pa dober, ne? user posted image  user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
14.2.2008 12:35:13   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Živjo vsem!
Evo še jutri in potem zaslužen dopust!
Dinki a je fino doma a ne? Joj komaj čakam. Vsega sem že sita. Pri tebi so pa sodelavci zelo prijazni, da so ti kupili darilo. To je pa fino da imaš dober kolektiv.
Spanje je bilo danes bolj slabo. Tudi pri meni je danes spal sine in potem se premetava in mali se je zbudil že pred šesto, komaj sem ga zadržala v postelji do pol sedmih. Komaj čakam da bom doma, da ko se bosta moška odpravila od doma bom jaz lahko šla še malo podremuckati. user posted image
Punci ki me bo nadomeščala kar gre, ampak v bistvu me sploh več ne zanima. Komaj čakam da ostanem doma in začnem temeljito pripravljati za dojenčka. Še malo pa bo.
Pridne bodite, grem sedaj malo pokontrolirati user posted image

Ah Lona76, veš da user posted image , doma je prav luštno. Sploh če so zunaj taki lepi dnevi kot je danes. Sem že bila malo v Lj. (kupila potiskane plenice) in sem se kar parkrat nasmehnila, da kolk je pa tole bolje kot biti v pisarni v službi user posted image . Ti pa še en dan, pa bo user posted image . Drugače sem pa tudi jaz z mojo zamenjavo zadovoljna, mislim, da bo kar OK, ji pa manjka te naše utečenosti, kilometrina, ampak jaz verjamem vanjo in tudi upam, da se bo tko ulaufala, da bodo mene po enem letu dali na kakšen drug projekt, bi mi pasalo malo spremembe....ampak kje je še to......user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
14.2.2008 13:00:48   
gaya24
Lep pozdrav vsem!

lucalu: Hvala za nasvet glede slik, sem danes še enkrat naredla fotke na manjšem formatu in bom zdaj probala, če gre dat v album.

Vse mate take lepe bušije user posted image

Js sem pa mal prej dobla paket, so mi ga pripeljali že danes pa sem ga šele v torek popoldan naročla. Vse sem dobla take lepe barve. Vzmetnico zeleno z medvedki, banjico rumeno, prenosno posteljo pa oranžno, pa tud povijalne plenice sem dobla rumene in ne bele. Sem prav zadovoljna. Pri iso fixu pa itak ni blo izbire, so vsi črni user posted image

A že kuhate? Js grem zdaj nardit pire in špinačo, da bo do 2h gotovo, pol pa k frizerju.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
14.2.2008 13:06:11   
Čakajoča
Pozdravljene!

Recept zasojino omako: na olju popečeš puranje ali piščančje zrezke (na obeh straneh). Jih daš ven iz ponve in vliješ vanjo sladko smetano (1/4l). Dodaš sojino omako ter sol in poper. Ko to zavre, dodaš meso. To je to. Koliko vsega, pa je stvar okusa.

Vse ve, ki pišete, da je danes vreme brez oblačka; joj, kako vam zavidam! Pri nas pa sama megla! Katastrofa!
Sem dala včeraj 2 stroja perila prat, da bi ga lahko danes zunaj posušila (so rekli, da bo danes do 10 stop.). Pa mi je vse v vodo padlo. Morala sem dati v sušilca!

Midva z user posted image greva danes v kino. Vprašanje kdaj bova lahko spet šla! Morava še izkoristit, ko je še Nik v trebuščku. Bomo videli, kako bo reagiral na glasnost. Ko gledava doma kakšen film in je bolj glasno, prav pleše in se obrača noter.

Lep valentnov dan vam želim

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
14.2.2008 13:22:49   
Nasy
Punce, prej sem pa že mislila, da gre zares
user posted image me je začrvičilo, sem zdirkala na WC, že v drugo. Pa tak čuden občutek sem imela, nenavaden. No, potem se je vse umirilo. Moj me že cel dan sprašuje, če greva-jst sem namreč rekla, da do valentinovega ne bo nič, potem pa lahkouser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
14.2.2008 13:30:39   
Katiandi
Ojla!
Glede EA v CE: je rekla sestra, da poveš, sam ne vem kdaj (al kak dan prej al na samem porodu), tako da ti js ne morem veliko pomagat.
Js sm bla pa danes na kontroli za sladkor: sem se zmotila pa šla en dan prej, samo so me vseeno vzel, sem pa zdajle poklicala za rezultate, pa sem imela 7,12!!user posted image  Bomo vidli kaj bo rekel doktor, pa bom verjetn spet jutri šla. Mi je tako smotan hodit po bolnicah, pa ko še svojega avta nimam. Sploh ne vem kaj naj jem, da bo manj pokazal. Popoldan pa itak mam okrog 5user posted image .
No, lepo praznujte valentinovo, js pa šibam na sprehod.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
14.2.2008 13:37:47   
jagoga
Nasy, ti kar mirno, nič se ne sekiraj, saj če greš danes ne bo nič narobe, enkrat boš mogla to dat skozi. Če se boš kam odpeljala ti želim veliko sreče. Ti imaš še 14 dni, nekateri pa še celih 5 tednov ali pa tudi 6.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
14.2.2008 13:38:30   
jagoga
Pa tvoj Andrejček, naj kaj nam sporoči, da smo se številčno povečali

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
14.2.2008 13:40:08   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

user posted image  kakšne lepe trebuščke imate!
Kaj pa popki so se že izbočili? (Moj že zdavnaj)

Nekaj ste govorile o mikicah za dojenje, pa mi je prišo na misel, da bi jih pa res potrebovala ene par. Se v H&M kaj najde ali v C&A? Za eno poceni ceno user posted image .

Moj popek se še ni izbočil in kot kaže, se tudi ne bo. Mikice za dojenje pa sem jaz videla v H&M-u, in to v kompletku z bodyjem za bejbija... za ceno pa na žalost ne vem, ampak mislim, da ni bila pretirana...

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
14.2.2008 14:00:11   
Zofy
Meni se popek tudi še ni obrnil, ampak se pripravlja na to... Me boli trebuh okoli popka in tudi čutim kako je vsak dan bolj napet. Sem prav zaskrbljena, da se ne bodi kake nadležne strije pojavileuser posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
14.2.2008 15:05:36   
san
sem vas hotela še mal prebrat, pa mi ne bo uspelo, ker sem že pozna.

nasy, sej zdej pa res že lahko greš rodituser posted image , bolje malček prej, kot da se vleče čez rok.

aja je včeraj ena omenjala sonnjo. jaz tudi držim pesti, da je vse ok. sem gledala tudi na forum nedonošenčki, pa se mi zdi da tudi tam potem ni nič več pisala. no, močno stiskam pesti, da je z njenim Kristjanom vse uredu in s Kabijinim malčkom tudi.

ostalo pa preberem kasneje
lep sončni dan imamo, ga je treba čimbolje izkoristitiuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
14.2.2008 15:40:26   
eva78
Majchika,Katiandi, hvala za info glede EA.Moram še malo premisliti, verjetno se bom kar na dan poroda odločila,kako in kaj.

Katiandi, koliko pa lahko imaš 90 min po zajtrku? Jaz sem danes jedla ovsene kosmiče z lahkim jogurtom, pa je padel KS na 5.2. Sicer moram pa kar pazit pri zajtrku,da imam tam okoli 6.5. Meja pa je po 90 min pod 7,2.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
14.2.2008 16:42:13   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi

Js sm bla pa danes na kontroli za sladkor: sem se zmotila pa šla en dan prej, samo so me vseeno vzel, sem pa zdajle poklicala za rezultate, pa sem imela 7,12!!user posted image  Bomo vidli kaj bo rekel doktor, pa bom verjetn spet jutri šla. Mi je tako smotan hodit po bolnicah, pa ko še svojega avta nimam. Sploh ne vem kaj naj jem, da bo manj pokazal. Popoldan pa itak mam okrog 5user posted image .
No, lepo praznujte valentinovo, js pa šibam na sprehod.

Ajoj, tudi ti v klubu...
Ja, mene tudi heca sladkor po zajtrku. S tako vrednostjo oz. še manjšo (6.7) sem jaz že dobila insulinske injekcije in sem takoj začela s 4 enotami insulina pred zajtrkom, kosilom in večerjo. Zdaj mi je korigirala vrednosti na 6 pred zajtrkom, 4 pred kosilom in 6 pred večerjo. Žal včasih hrana ne pomaga. Za zajtrk pojem npr. graham kruh in piščančjo salamo, en sadež in mleko in mi zraste. Za kosilo pojem boga in pol  - testenine s paradižnikom in bučkami, popečene šampinjone in sir (to je bilo današnje kosilo), pa še ležat sem šla po kosilu, ker se slabo počutim, namesto na sprehod, pa sem imela vrednost 5.1

Edino eno jutro je bil krvni sladkor zelo zelo ZELOOOO v mejah normale, kar me je močno začudilo, ker sem kupila tisti pakiran kvadraten kruh in mi je bil nagravžen in ga nisem mogla spravit dol. Ker sem imela doma samo še bel kruh, sem se odločila raje za neke piškote brez sladkorja in sem preračunala cca koliko OH ima tisti kruh in koliko jih imajo piškoti. Pustila sem kruh in pojedla piškote. Rezultat je bil več kot odličen, si pa vseeno ne upam še naprej jest piškotov...Ma, katastrofa je to...

V glavnem jaz grem res h koncu, predvsem z živci. Vse se je nabralo, pregledi, sladkorna, slabo počutje, moj, ki je v službi od jutra do sutra, mama, ki mi na srečo pomaga in je cele dneve z mano in mojim malim, zato pa imam slabo vest do pakistana in nazaj...skratka, res je že vsega preveč, po drugi strani pa cvikam it v porodno! Tolko, da vam povem, da sem danes zjutraj od vsega hudega še pred sedmo uro jokala kot dež!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
14.2.2008 16:51:18   
Dinki
Azzura zdravo,
sem prebrala tvoj post pa je tak žalosten user posted image ...ne vem kaj bi človek lahko naredil, da bi bilo bolje....težko si je tudi razložiti zakaj te je vso to sruser posted image  "napadlo" v 2. user posted image . Sem te mislila vprašat, če je ostalo (protitelesa) OK? verjetno imaš zelo nadzorne preglede sedaj proti koncu? Ma kaj naj ti rečem razen to, da se drži! Imaš še čisto malo do konca in vsak čas greš lahko rodit. Malo bi ti res prišla prav podpora partnerja v teh trenutkih, a imamo ljudje različne službe....eni si tega žal ne morejo privoščiti. zaradi mame pa ne imej slabe vesti....mame nas najbolj razumejo, pa tudi če ne, ti jo kar izkoristi, bolje pa kot da se pretvarjaš, da zmoreš vse.
javi se še kaj user posted image  

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
14.2.2008 18:01:24   
lucalu
Azzurra sploh ne vem kaj naj ti rečem... Vse kar lahko gre med nosečnostjo narobe, je očitno tebi šlo user posted image . Je pa res, da nimaš več veliko do konca in če si zdržala do zdaj, verjamem, da boš še teh nekaj dni. Drži se in javi se še kaj!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
14.2.2008 18:16:49   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

[]

NČK, z današnjim dnem sem začela koristiti 10 dnevni dopust od leta 2008, ker če ne, bi mi ga brisali. Porodniško pa uradno začenjam z 28.2.08, ti verjetno enako, kaj ne?
datum imava pa dober, ne? user posted image  user posted image

Joj, ne! Kako je to mogoče?! Meni se začne porodniška z 29.2.!!!

Res ne razumem - imava isti pdp, pa ne začenjava na isti dan porodniške?!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.