|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
13.2.2008 15:11:32   
Zoja Miša
Ryssa, jaz sem svojim bližnjim in v bistvu vsem že povedala. Sploh, ker zaradi spremembe v mojem počutji niti nisem mogla tega skrivati. Zato še toliko bolj upam, da bo vse o.k. Pa saj bo! Za obe bo super!Sicer pa mora bit, ne?!
Če se srečava, si pomežikneva!user posted image

Vsem, ki lahko greste na sončka, zavidam. user posted image  A le dajte si duška! Jaz mu maham iz pisarne.user posted image

Jutri imam NS! Držite pesti!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
13.2.2008 15:14:27   
aradej
Ja je kadil, mela sem belo jakno.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
13.2.2008 15:27:33   
naty13
Se mi je zdelo. Kako pa da nisi šla za mano noter, če si mela za mano uro?  Ko sem prišla ven, te pa sploh nisem opazila kje sediš, ker sem bila še čist v transu? Samo da so dobri rezultati.user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
13.2.2008 17:23:55   
Vilika
Vsem današnjim NS-jevkam vse naj naj user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem bila danes še na GP in se od včeraj ni veliko spremenilo user posted image . Sem pa končno izvedela tudi za rezultate krvnih preiskav - RhD=0+, toksa je pa negativna in to me zlo čudi, ker sem res CEL LAJF z MAČKAMI in obožujem tatarski biftek.... No se moram pač pazit, pa za božanjem mojega najlepšega mačkona redno roke umivat.

Po pregledu sva šli pa z mamico k babici in še njej zaupali novičko o veselem pričakovanju user posted image , tok je bla vesela da jo je skoraj kap in sva še 2 uri pri njej sedele in čvekale na veliko...

Tko, v glavnem zdaj ne bomo več skrivali pred javnostjo, sam v službi bom še kakšnih 14 počakala preden povem - sem za določen čas zaposlena in me je ful strah kako se bojo odločli user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
13.2.2008 17:27:37   
karmar
Živjo Erin! Tudi mi(dva) sva avgustovčka, ampak se jaz prvič javljam. Me boš lahko vpisala noter? pdp 25.8.,  (1.user posted image , user posted image ) 29 let, Šempeter pri Gorici, +4 kg.

Lepo je videt da nas je veliko in prav zanimivo je brat podobne "problemčke".
Najprej se moram mal razgledat, pol vam pa kaj več napišem.
Papa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
13.2.2008 17:35:52   
Erin
Pozdravljena karmar in dobrodošla!user posted image user posted image user posted image

Seveda te bom vpisala noter, jutri bom posodabljala seznam in boš že med nami.user posted image

Imate v Šempetru pri Gorici tudi porodnišnico?

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
13.2.2008 17:51:17   
K_a_t_j_a
user posted image user posted image user posted image za vse uspešno opravljene NS in redne preglede. Vse tiste, ki vas še čaka NS v prihodnjih dneh pa user posted image user posted image user posted image za vas.
nell upam, da je vse šlo vredu na pregledu. Sem pesti držala zate.

Se bi že prej oglasla na forum pa na net nisem mogla it, sploh se nisem mogla povezat.
Mene pa danes noro boli glava.user posted image
karmar dobrpdošla! user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
13.2.2008 17:51:28   
iskanje
No pa sem končno dočakala rezultate od dvojnega hormonskega testa in so me zelo razveselili na NS sm imela 1:238 po teh testih imam pa 1:1691 tako da mi nebo treba delat aminocinteze user posted image  sm ena izmed tistih srečnic,ki me je to doletelo user posted image  aja pa še tole sm tela napisat za seznam  ( 1.user posted image ,user posted image ) 25 let,Postojna

Vse skupaj lepo pozdravljam in vam želim lep večer ter lep jutrišnji dan  user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
13.2.2008 18:33:01   
karmar
Ojla Erin, ja, tudi v Šempetru imamo porodnišnico. A ni nobene iz mojega konca tu med nami, avgustovkami?user posted image
Hahaha, da ne bom pa sama v porodnišnici!!!user posted image
Veš kaj me zanima- vidim da si precej dejavna na tej strani... kako to?
Mislim... vidim, da se kar spoznaš na vse, tako, da je res prav zanimivo. Si pa tudi user posted image  avgustovka...user posted image user posted image user posted image .
... no, mogoče še NS 19.2, in GP 6.3.- za na sezname.

< Sporočilo je popravil karmar -- 13.2.2008 18:39:26 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
13.2.2008 18:45:14   
Erin
A res? Da jo imate..nisem vedela, res ne..ne me kregatuser posted image Ja prva si z našega seznamčka ki bo tam rodilauser posted image
Brez skrbi ko boš rojevla in rodila boš še kako potrebovala mir in boš vesela da vas ne bo toliko...pomisli z dobre strani - vse babice in dohtarje boš imela zase, svojo sobo, noben te ne bo motil..a ni fajn..jest grem tud tja rodituser posted image He he..hecam se...kjer me bo zvilo me pa bo, kaj čmo.

Jah no ne bi rekla da sem dejavna, bolj klepetavauser posted image user posted image user posted image Sem sodelovala že pri debatah ko smo pikca še načrtovali pa sedaj tukaj, pa povsod kak komentar dodaš pa se ti nabereuser posted image Na urejanje in take stvari se pa spoznam bolj zaradi mojega  - je računalničar - pa še sama rada ustvarjam in se učim...in ful z veseljem urejam naš seznamčekuser posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
13.2.2008 18:45:55   
naty13
Karmar dobrodošla med avgustovskimi  user posted image  . Lepih user posted image  ti želim in zdravega user posted image .

Nell vidim da si že doma. Sporoči nam, kako je bilo. Smo vse držale pestke zate. user posted image user posted image user posted image

Iskanje  user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobre rezultate iz hormonskega testa. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
13.2.2008 18:48:03   
Erin
natyuser posted image user posted image user posted image kako si? Še en fant praviš kaj? To boste meli enih punc ki se bodo čez kakih 15 let okoli bajte sprehajaleuser posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
13.2.2008 18:48:19   
naty13
Erin kako pa je zdej to. Pišeš nam, pol si kar naenkrat odsotna, pa pred tem odsotna. Kako je to? A se hitro prijavlaš in odjavlaš?

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
13.2.2008 18:50:34   
naty13
Erin itak ni 100%, da bo fant. Ne bom verjela dokler ga ne bom mela pri sebi. Ja bojo pa punce k nam hodile. user posted image user posted image user posted image  So pa bli včeraj naši user posted image user posted image user posted image user posted image  korajžni in so držali nogice narazen. Smo jih kar preveč kregale da so sramežljivi, pa so se opogumili. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
13.2.2008 19:00:15   
Erin
Ne, jaz sem skoz odsotna -sem si preuredila nastavitve....tko da ne veste kdaj sem tukaj, heheuser posted image user posted image user posted image hihi...

Samo je veliko večja verjetnost da fant ostane fant kot pa da postane deklica - pri deklicah pa lahko pišek še zrase...user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
13.2.2008 19:07:43   
anaya
Čer...

Evo še mene, par dni bolj pozno ampak vseeno.Pregled uspel (nažalost brez ultrazvoka), tokse še nisem imela in ne vem al naj bom za to vesela al ne. Sicer pa po moje če je nisem dobila zdaj 27 let pa se nisem ničemer izogibala je po vsej verjetnosti tut v teh devetih mesecih ne bom. Vse ostale stvari so vredu. Zanima pa me če pri vseh zgledajo regledi tako na horuh, dva prsta v lukno pa malo obrne in kr ugotovi da je maternica primerno velika glede na število tednov.... to se meni zdi malo čudno....

Drugače pa kg so na istem, naslednji pregled pa 17.3.

Aja pa full sem vesela ker se je utrujenost končno končala... zdaj sem polna energije, ki pa jo bom prekleto potrebovala. Dobila sem namreč praksouser posted image user posted image user posted image , kar pa pomeni da mam zjutraj prakso do 14h potem pa od 15h naprej "službo" al pa predavanja. Sploh ne vem kdaj bo čas za učenje, kje je še kaj druga. Amak glede na to da bo avgusta veselo, se splača garat še več kot to.

Želima vam še naprej lep večer... pa vsem čestitke za lepe rezultate in pa seveda nove user posted image  dobrodošle

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
13.2.2008 19:08:31   
naty13
Ti pa si pregnana. Ja preveč obladaš ti te zadevce. Men pa nič jasn. user posted image user posted image user posted image

To je res, da se za fantka manjkrat zmotijo, poznam pa tudi nekaj primerov, ko se je zgodilo tudi to. Da ne bo mojemu pikcu lulček stran padu. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
13.2.2008 19:18:43   
nell
Pozdravljene čvekice moje!

Tok pridno čvekate, da sm mela orng del, da sm vse prebrala...ampak paše vaše/naše čveka brat.

Soncek3 - držim pesti za petek, pa sej bo vse vredu, boš videla. Je pa popolnoma razumljivo da te skrbi, vsako izmed nas bi, ampak misli pozitivno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dobro počutje, res je skrajni čas, da se začnejo brezslabostni in čudoviti dnevi, a ne.

Sandra123 - zgleda da je Sayurina slabost danes preskočila nate. Nič ti je ne zavidam, ti pa želim, da te mine, ker vem da ni luštno.

Anckabancka - super da si se oglasila in nam povedala, kako se kaj godi pri vas. Še večkrat kaj napiši,l seveda, če ti bo čas dopuščal.

Ryssa - mislim, da smo v večini že povedala za nosečnost, vsaj tako smo enkrat že čvekale. No vsaj nekje v spominu imam to.

Vilika - tud js sem v ponedeljek zvedela, da sm tokso negativna in se mi je tud čudno zdelo, glede na to, da sem velik ljubitelj živali, da sem obkrožena z njimi celo življenje in da imam dve mucki doma, ki sta tako zunaj kot tudi notri, čeprav zdaj ko je mrzlo bolj notri. Poleg tega pa obožujem biftek, domače salame, pršut ipd. Sm bla že prepričana, da sm jo prebolela, pa je nisem. Tako da se bom zdaj morala vsem oboževanim dobrotam odpovedati, oz. sem se jim že, ker mi zdaj presenetljivo smrdijo...muce pa ne morem nehat crtlatuser posted image .

Karmar - dobrodošla med nami in lepo nosečnost ti želim...pa velik dobrega čvekanja seveda.

Katja - upam, da te glavobol mine, vem kako je to neprijetno, saj sem tud sama podvržena migrenskim glavobolom...ampak do zdaj ga še ni bilo...upam da ga s tem ne prikličem. Aja pa da ti zdaj še povem, da sm tud js kupla Angelsounds in sva včeri zvečer za lahko noč že poslušala našo pikico, ki je očitno imela plavalni tečaj, pa srčka sva tud najdla, sam sva ga pol kr hitro zgubila...ej čarobni občutki. Bi lahk skos poslušala.

Iskanje - user posted image user posted image user posted image user posted image za rezultate od dvojnega krom.testa, verjamem, da ti je padel triglav iz srca...res olajšanje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse lepe rezultate iz GP in NS in pošiljam še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse preglede, ki so na vrsti jutri.

Zdaj pa pikice pokice, kako je sploh bilo. No ja, kr dobro, čeprav me je od straha skor pobralo, ko sm pa iglo vidla, sm se pa kr trest začela, me je bolelo, ne tok grozno, ampak me je. So mi povedal da je tud igla nekoliko debelejša in da je zato tako. Skratka je šlo, najboljš je blo ko je blo vse za mano.
Sicer pa bojo rezultati tam nekje čez tri do štiri tedne, pridejo po pošti, če je pa kej narobe, te pa pokličejo...tko da boljš da me nič ne pokličejo.
Zdaj sem doma in moram veliko počivat, pit velik tekočine, bit doma vsaj do srede, ker je tveganje za splav toliko večje, ker je bolj zgodaj v nosečnosti ta poseg opravljen;  aja pa Magnesol moram pit, vsaj tri dni.
Drugače mal skeli, pa občasni krčeki v trebuhu, sicer pa se dobro počutim, ampak res dosleno upoštevam navodila, skrbim zase in za pikico. Evo izčrpno napisala kako je blo. Še bomo držali pesti...pa sej bo vse O.K., lih tko kot mora bit.

Punce res vam hvala ker ste mislile name...čisto vsem

bodite v sončku...

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
13.2.2008 19:24:30   
Erin
O to pa neuser posted image user posted image bo kar ostal boš vedela.

anaya - tudi meni je na hitro pregledala maternico ampak sva jo gledale preko UZ, naj bi jo pa pregledovala i n merila na vsakem pregledu ampak tega ne delauser posted image No pri tebi je bil/a še bolj površna...mogoče pa res glede na vse izkušnje in leta že tako obvlada, ne vem...
Sem pa zadnjič v ordinaciji videla eno zloženko o PRAVICAH NOSEČNIC..sem jo pa našla tudi na internetu...jo bom pripopala...

VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

ZANIMIVA KNJIŽICAuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
13.2.2008 19:25:28   
K_a_t_j_a
nell drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image
A ne, da je preko anglesounda poslušat naše pikice nekaj najbolj čudovitega.user posted image Tudi jaz sem svojo user posted image poslušala sinoči preden sem zaspala. To me tolk pomiri. user posted image Sem čist raznežena potem.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
13.2.2008 19:27:51   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Sem pa zadnjič v ordinaciji videla eno zloženko o PRAVICAH NOSEČNIC..sem jo pa našla tudi na internetu...jo bom pripopala...

VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

ZANIMIVA KNJIŽICAuser posted image

Erin to knjižico je men dala G na pregledu. Je pa kr velik pametnega po moje notr. Sem jo sam preletela. Si morem cajt vzet ij jo en dan prebrat.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
13.2.2008 19:28:06   
Erin
Nell - samo da si dobro.user posted image SEdaj pa veliko počivaj, klical te NE BODO, vem...sem zelo optimistična glede tega... Merkaj se  punca, velja?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
13.2.2008 20:07:14   
Vilika
Nell - rezultati testa bojo in morajo biti O.K. user posted image , še posebej ker se tako pogumno držiš user posted image user posted image user posted image . Vse držimo pesti zate, pa se enga user posted image za dodatno srečo.

Erin - zate imam še en podatek za na seznam - ponovni GP imam 11.3. In hvala za link o pravicah, jaz itak nobene brušure nisem pri G dobila...

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
13.2.2008 20:21:14   
anaya
 Erin hvala za link, bo to treba orng preštudirat te stvari, pa se ne kr na hitro pustit "okrog prinest", na vse zadnje gre za naše pikice.

Zanima me pa tudi, če se slučajno še katera zelo obremenjuje z imenom. Vem da je še zelo zelo hitro, ampak jaz že par dni zaporedoma sanjam, da sem že rodila in da je vse ok, ampak imena pa nikakor ne morem nikoli izbrat in je pol moje revše vedno brezimensko. Mogoče zato ker me skoz vsi sprašujejo če že vem imeuser posted image user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
13.2.2008 20:42:12   
Nevaeva
Nell - res sem mislila veliko nate in držala pesti, da bo vse OK!

Danes sem pa tudi jaz imela celodnevni glavobol, ki je šele zdaj popustil in to brez tableteuser posted image

Čestitke vsem, ki ste v teh dneh uspešno opravile GP in NS, seveda pa držim pesti še za tiste zadnje, ki vas NS še čaka.

Jaz pa sem ravno prišla iz pregleda. Srček user posted image  bije s 155 utripi in sem se kar malo pomirila, ker na NS je bil utrip kar 172. Sicer je Pušenjak rekel, da je to še v mejah normale, ampak vseeno me je skrbelo. V glavnem je vse ok in sem res zadovoljna in pomirjena. Naslednji pregled imam pa sedaj 13.3., ko bom imela naslednji ultrazvok. A katera ve, če se takrat dela že morfologija? Takrat bom namreč noseča cca 19 tednov. Aja pa še izrazila je skrb nad tem kako bi rodila, če bi bil partner velik, ker jaz sem zelo majhna: beri 150 cm user posted image Je rekla, da bo ob koncu nosečnosti morala še posebej spremljati velikost otroka.  Hehe bo še zanimivo avgusta user posted image

Aja, DOBRODOŠLE vse nove nosečke!!! Nas je pa res že veliko, in tako ste pridne pri čvekanju!!!user posted image user posted image user posted image

Lep večer!

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

katero ime vam je od navedenih najbolj všeč?
paloma33

Izberite samo eno ime od spodaj navedenih

IZA (47%)

VITA (41%)

OTA (10%)

PERINA (2%)

Število vseh glasov: 307

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!