nell
|
Pozdravljene čvekice moje! Tok pridno čvekate, da sm mela orng del, da sm vse prebrala...ampak paše vaše/naše čveka brat. Soncek3 - držim pesti za petek, pa sej bo vse vredu, boš videla. Je pa popolnoma razumljivo da te skrbi, vsako izmed nas bi, ampak misli pozitivno. Sayuri - za dobro počutje, res je skrajni čas, da se začnejo brezslabostni in čudoviti dnevi, a ne. Sandra123 - zgleda da je Sayurina slabost danes preskočila nate. Nič ti je ne zavidam, ti pa želim, da te mine, ker vem da ni luštno. Anckabancka - super da si se oglasila in nam povedala, kako se kaj godi pri vas. Še večkrat kaj napiši,l seveda, če ti bo čas dopuščal. Ryssa - mislim, da smo v večini že povedala za nosečnost, vsaj tako smo enkrat že čvekale. No vsaj nekje v spominu imam to. Vilika - tud js sem v ponedeljek zvedela, da sm tokso negativna in se mi je tud čudno zdelo, glede na to, da sem velik ljubitelj živali, da sem obkrožena z njimi celo življenje in da imam dve mucki doma, ki sta tako zunaj kot tudi notri, čeprav zdaj ko je mrzlo bolj notri. Poleg tega pa obožujem biftek, domače salame, pršut ipd. Sm bla že prepričana, da sm jo prebolela, pa je nisem. Tako da se bom zdaj morala vsem oboževanim dobrotam odpovedati, oz. sem se jim že, ker mi zdaj presenetljivo smrdijo...muce pa ne morem nehat crtlat . Karmar - dobrodošla med nami in lepo nosečnost ti želim...pa velik dobrega čvekanja seveda. Katja - upam, da te glavobol mine, vem kako je to neprijetno, saj sem tud sama podvržena migrenskim glavobolom...ampak do zdaj ga še ni bilo...upam da ga s tem ne prikličem. Aja pa da ti zdaj še povem, da sm tud js kupla Angelsounds in sva včeri zvečer za lahko noč že poslušala našo pikico, ki je očitno imela plavalni tečaj, pa srčka sva tud najdla, sam sva ga pol kr hitro zgubila...ej čarobni občutki. Bi lahk skos poslušala. Iskanje - za rezultate od dvojnega krom.testa, verjamem, da ti je padel triglav iz srca...res olajšanje. za vse lepe rezultate iz GP in NS in pošiljam še za vse preglede, ki so na vrsti jutri. Zdaj pa pikice pokice, kako je sploh bilo. No ja, kr dobro, čeprav me je od straha skor pobralo, ko sm pa iglo vidla, sm se pa kr trest začela, me je bolelo, ne tok grozno, ampak me je. So mi povedal da je tud igla nekoliko debelejša in da je zato tako. Skratka je šlo, najboljš je blo ko je blo vse za mano. Sicer pa bojo rezultati tam nekje čez tri do štiri tedne, pridejo po pošti, če je pa kej narobe, te pa pokličejo...tko da boljš da me nič ne pokličejo. Zdaj sem doma in moram veliko počivat, pit velik tekočine, bit doma vsaj do srede, ker je tveganje za splav toliko večje, ker je bolj zgodaj v nosečnosti ta poseg opravljen; aja pa Magnesol moram pit, vsaj tri dni. Drugače mal skeli, pa občasni krčeki v trebuhu, sicer pa se dobro počutim, ampak res dosleno upoštevam navodila, skrbim zase in za pikico. Evo izčrpno napisala kako je blo. Še bomo držali pesti...pa sej bo vse O.K., lih tko kot mora bit. Punce res vam hvala ker ste mislile name...čisto vsem bodite v sončku...