frrrr
|
Remy, naš mali se tut buta v steno in zraven govori au... pa full se smeje zraven Maxica, prava klepetulja je Jaša ja... men so čist všeč njegove besede, ki jih sestavlja skup... npr. mama nos = mamin nos... to mi je bolj srčkano kot stavki... za stavke ima še čas enkrat do šole danes Jaša osvojil novo 3 zložno besedo , in sicer ma-za-no (umazano), pa neki se matra s pižamo, bolj po svoje in ne znam napisat no, poleg znanja na katerega smo ponosni, je osvojil še novo vragolijo stanje v trip trapu vem, da vaši to že nekaj časa počnejo, ampak meni to NI všeč... nasvet? v tem prelepem sončnem dnevu sva bila s tamaučkom doma doma... od včerajšnje vročine ni bilo ne duha, ne sluha smo šli vseeno k pediatrinji, ker ima spet neke lišaje po telesu, že od majhnega... ognjičevo mazilo mu pozdravi in je ok... kadar pa ne mažemo dan ali dva, se pa spet pojavijo je rekla, da ima kožo občutljivo po meni in bom mogla zgleda res preit na krogljice za pranje... vse za zdravje, a ne bova pa še jutri doma za vsak slučaj... če se pa spet pojavi tako visoka vročina brez razloga, moram pa poklicat in greva v laboratorij. dopoldne sem pridno pomila po tleh, pa kopalnico pomila... Jaša je medtem pogledal telebajske... sem se še stuširala in jih je bilo glih konec... potem sva se pa crkljala in skupaj zaspala za 2 uri... sem bila čist hin in vse mipice so me bolele... očitno sem res bolana in bi mogla počivat bom jutri pikapolona, kako je pa vam pomagal ognjič? še rdeča koža pod noskom? skozi hudo luknjo pa ni tk hudo glede slabosti, če sedim spredaj... ko je bil mali še v lupinici, sem sedela zadaj in sem raje spala, ker drgač je blo tut men slabo. psaša - upam, da vzroki za visoko vročino Mihe čimprej minejo in z njimi tudi vročina! pa spočij se! duda - Jaša reče vsem grizalom duda in tudi dudo uporablja kot grizalo trenutno je to med najbolj popularnimi igračami... kr teče mu iz ust ubošček mali vava - Jaša prvih recimo 9 mesecev ni nič govoril... pol je začel z ata... in dolgo časa ni bilo nič drugega... mau pred enim letom je začel z mama... pol se je pa odprlo z oponašanjem živali... in zdej vse kar sliši, ponovi... nekatere besede sicer po svoje, ampak se trudi točno, danes je tretjič rekel Jaša z Š, sicer se kliče Jaja pa hvala je rekel fantku v čakalnici, ki mu je dal bobi palčko... seveda je ponovil za nama, ne sam od sebe telebajski - vedno bolj so mi všeč otroci jih pa očitno res obožujejo. tolk so luštkani, ko se smejejo ob gledanju... kot pravi veliki otroci že zgledajo na koncertu Eroike sem slišala uno pesem o Mami, ki se poslavlja od svojega sina, ker se bo poročil... v originalu mislim, da je od Pestnerja... si jo že 3 dni skoz pojem... in kaj kmalu bodo tudi naši fantički in dekline pobegnile k svojim ljubeznim, k nam se pa ne bodo hoteli več stiskat je treba res vsako minuto izkoristit, ker tolk beži čas... *anč* - upam, da si ok... pa le zjoči se, če ti srček tako pravi... Lu - naj se res ne pojavi več takšen glavobol z lisami... če pa se, pa bejž na preiskavo! muki - garaš? ste zdravi? Pikabu - zihr sm bla, ni bil potreben test... je bil res samo zaradi zdravnika... joške sem imela kot balone - so mi za 2 številki zrastli v dveh dneh, pa menstra je 2. dan zamujala, sicer imam redno na 21 dni ali mogoče še kak dan manj. bilo je pa itaq planirano, da v marcu začneva zares, v februarju sva pa sprobala če znava in je res ekspresno uspelo... upam, da bo tudi v drugo tako hitro. na morje greste pa na Brač - ste že bili kdaj? js še nisem nikol bla, pa bo treba it enkrat. to greste na Bol? moci - čist si se pokvarla prav zanemarjaš nas grem še mau mojga malčla brat... sem samo 3 številke odzadaj lepo in mirno noč želim vsem...
|