|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
13.2.2008 10:18:51   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

no..vsaj otroci se bodo končno igrali in videli doma dnevno svetlobo... vse je za nekaj dobro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 376
13.2.2008 10:19:09   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Lana in Lan, vse naaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjbbbbbbbbbbbbbbboooooooooooollllllllllljjjjjjjjjjjššššššššššššeeeeeeeee
eeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem čestitkam! Slikice je pa Sanekova še namesto mene pripopala!user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 377
13.2.2008 10:21:22   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 378
13.2.2008 10:27:47   
tinispela
Rumba, novo stanovanje imate že nagledano?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 379
13.2.2008 10:37:24   
Afnica
Hvala VSEM za čestitke in tortice, darila...posebej Sanekovi user posted image user posted image

Ja, čas beži. Zdaj že lahko počasi torto začnem delat. user posted image

Piknik...jaz še nisem omenila piknika mojemu dragemu. Vedno pozabim. Pa sej koliko sem opazila, kar nekaj vohuni tu po RR. user posted image  Upam, da bo za.

Tašonka user posted image user posted image user posted image  Vse lepo tebi in celi družinici.

Češnca
Lan je imel najprej par dni full vročino, po vročini pa pikice, ki niso bile take kot njegova običajna alergija. Zdravnik je rekel, da je bila 6. infekcijska bolezen. Drugih simptomov ni blo.
Lepo prosim še za geslo.

Plenice...tudi meni so ble od DM super, pa Lanu po bioresonanci ne ustrezajo. Tako, da smo na Mulerjevih.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 380
13.2.2008 11:04:13   
Češnca
Anžej spi, jest sm si pa prvič, od kar smo trije umila čupo, ko sva s tamalim sama. user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 381
13.2.2008 11:08:12   
julij
Češnca, tudi jaz imam oprane lase. Po bajti paradiram z brisačo na glavi. Mala me pa malo začudeno gleda.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 382
13.2.2008 11:13:14   
Češnca
julij jest mam tud brisačo na glavi. user posted image  Me pa mali še ni vidu, spi.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 383
13.2.2008 11:17:45   
julij
Ja, saj Ana je tudi spala. Ko se je zbudla, pa ji ni bilo nič jasno. En tak prestrašen pogled sem dobila, češ, kje pa je moja mami. user posted image Pol sem jo pa pocartala, pa se je že režala. Zdaj pa mi brisačo dol vleče...user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 384
13.2.2008 11:30:49   
Češnca
ja, hoče svojo mami nazaj! user posted image  Anžej se tud prebuja, jest pa čežano hladim, da bo jedel. Ko vid svoj krožnik, hoče takoj jest, če ne je jok. Pol zna pa itak sam par žlic pojest. user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 385
13.2.2008 12:14:26   
Anonimen
mene ful čudno gleda, k mam tak čudn glas zdej, k sm prehlajenauser posted image da si dam še pa brisačo na glavo, jo bo pa tak kap po mojeuser posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
13.2.2008 14:00:58   
mateya24
Nič vas ni na spregled..tak, da predvidevam, da uživate veni na sončku.

No pri nas je stanje še vedno isto, pa sma se preventivno samo malo martinčkali veni na dvorišču..nisma šli kam dlje.

Sem prebrala, da se je izpisala tud Tašonka...res škoda, ker te je blo ful fajn brat...no pa vseeno tebi in tvoji družini vse lepo...

Pogrešam pa tudi Nio...jo že mam dalj časa namen nekaj vprašat, ker se mi zdi, da je tud ona pisala, da je Ian nekaj slabokrven...tak da Nia, če bereš...oglasi se kaj, al pa vsaj na zs...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 387
13.2.2008 15:34:50   
kapica
Glede stanovanja, men se tud zdi kr pomembno no, kaksno zgleda, ko prides na ogled, ce ga zelis kupit. Kaj pa vem, bi me motlo da bi blo obupno, tak da rumba, kr pucajuser posted image user posted image user posted image user posted image . Saj sonce bo poleti tud se zunajuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 388
13.2.2008 15:51:50   
madejka
Eh šit no.. ne znam tega seznama pripopatuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 389
13.2.2008 15:54:52   
madejka
Je rekla Zvesta da samo skopiram, če pa skopiram mi pa vse skup napiše, da se še ve ne , kaj kam spadauser posted image Bom še preštudirala...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 390
13.2.2008 16:26:44   
madejka
Huh 2 dni ne spremljam dobro, pa je cela revolucija tuuser posted image

Tašiuser posted image Ti me kr klikni, če se ti bo za menit, da te ne bom jaz motila!

Freycha user posted image user posted image user posted image dobre reklame maš za piknik!user posted image

Rumba in kako zgleda vzdrževanje čistega stanovanja pri treh otrocihuser posted image user posted image user posted image Kam se pa selite?

Češnca user posted image za Anžeja!

Kdo še rabi? Sem tak na hitro preletela, da si nič nisem zapomnilauser posted image

Aja še čestitke:

LANI IN LANU VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Mami, čas je da začneš študirat kako torto jima boš nardilauser posted image

Pa še MANCI in ŽANI za včeraj: ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 391
13.2.2008 16:29:42   
madejka
Elma, Andeja pridružita se!user posted image

Nia vidim te!user posted image

Jaz pa tak lepo kavico pijem, mali se špila v stajici, prej je 2 uri spaluser posted image Pa nobene tu za čvekatuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 392
13.2.2008 16:32:08   
yudit
No babike zgleda do so pikapolonice res pomagale moji pikici, vročina je dol šla tak da sem najbolj vesela na tem forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lea  je super se igra se vidi da je čist druga ssad, zdaj se gremo mal počivat ker smo imeli še obisk. tak babike hvala za pikeceuser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 393
13.2.2008 16:37:00   
madejka
Yudit user posted image user posted image user posted image za LEO! Se mi je zdelo, da morm še nekomu pikepoke prilepituser posted image No, so imaginarne tud pomagaleuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 394
13.2.2008 16:37:47   
Freycha
no tko, pa je Dita prvič letela iz kavča na glavo user posted image  ji pa ni nič, malo je jokala, fejst kričala (bolj strah, kot kaj drugega), buške se ji sploh ne vidi, pa tut zdej že čisto normalno naprej demolira stvari. Sem pa malo jezna nase, ker sem imela roko na njej, ampak ko se je na hitro obrnila (kar do sedaj na kavču na tak način še ni naredila) sploh nisem uspela dojeti, da že leti proti tlem user posted image user posted image  

Je pa res ne bo več za puščat samo nikjer, razen na tleh...... pa še to mi je danes uspela pod kavč zlest, da sem jo komaj ven dobila user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 395
13.2.2008 16:40:28   
madejka
Freycha tak sem jaz Maja izpod mize lovila, da je se še parkart z glavo not nabil vmesuser posted image Pa mu tud ni blo hudega. Ga sploh ne upam več pustit nikjer samega, razn v stajici... Pa še tam se je začel na one kroge gor vlačit pa je že prakrat telebnil na hrbet nazajuser posted image

Glavno, da je Dita ok.user posted image Si dobro napisala, da je PRVIČ padlauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 396
13.2.2008 16:42:31   
tinispela
Ja Špela je tud non stop pod kavčem, jo vedno ven vlečem. Je pa danes tak uživala, sva šle nazaj grede še na gugalnice v parku. Imajo eno tako da je naokoli ograjena, da ne more ven past in je  tak uživala ter smejala. Danes je prav pasal ta mali izletek v mesto in po parkuuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 397
13.2.2008 16:43:18   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela
Rumba, novo stanovanje imate že nagledano?

Ja imamo že podpisano pogodbo in plačano aro. Zdaj še čakamo samo denar od tega stanovanja.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: madejka
Rumba in kako zgleda vzdrževanje čistega stanovanja pri treh otrocihuser posted image user posted image user posted image Kam se pa selite?

user posted image user posted image user posted image  Še ne vem. Do sedaj je bilo čisto samo kaka dan, več ni zdržalo.user posted image
Selimo se v večje stanovanje, blok v LJ.

Freycha, joj, si se prestrašila, kaj? No, dobro, da ni bilo nič hudega. Sej to ni taka višina, verjetno jokajo bolj zato, ker se ustrašijo. To je šele začetek ta pravih padcev.user posted image  No, upam, da bo teh čimmanj.user posted image

kapica, bom pridno pucala, ja. No, do sedaj so klicali samo firbci.user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 398
13.2.2008 16:53:34   
madejka
Rumba ko smo mi prodajali garsonjero smo tud dobli kar nekaj firbcev na obiskuser posted image Še pol, ko smo že našli kupca.
Vam želim, da se hitro najde kdo, ki bo za dobro ceno kupil!user posted image Za kolk pa prodajate če ni skrivnost? Aja pa kolk veliko je?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 399
13.2.2008 17:10:27   
madejka
Ti mast, sva se zdaj dojila in me je tak čausnouser posted image Tini tebe je Špela grizla? Kaj si nardila? Jaz sem ga skregala, ampak se je tak že prej vstrašil, ko sem se zadrlauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?