Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 9:23:55
|
|
|
|
rumba
|
yudit, Lan in Lana, vse najboljše za obmesečnico!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 9:28:03
|
|
|
|
kapica
|
Rumba, uh, mate pa velik dela . Da vam gre vsem boljse: Corfu, Afnica, Ulla Ajvy, kak je kul Tarja . Plenice imamo se vendo iz dm-a Babylove, so super. Tasonka, tud tebi zelim vse najbolje. Lan in Lana, cestitke za 9 mesecev . Pri nas nic novega, fajn se imamo, lepo spimo, se igramo, smo zunaj, pa seveda tud kdaj teckamo .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 9:28:38
|
|
|
|
yudit
|
Frechya se hecam, za piknik a še nevem, v glavnem sporočim ko bom lahk vedela kaj imamo v planih.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 9:29:14
|
|
|
|
kapica
|
Yudit, seveda tudi za vaju .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 9:30:16
|
|
|
|
baja*
|
taši pa daj... Pa tak rada sem te brala... Sem prav žalostna zaj, ampak ti že veš kak pa kaj. Moram ti povedat, da te bom ful pogrešala.... Tud jaz tebi želim vse dobro v življenju... pa fajn bodite, ti, tvoj možek, vajina sončka in pesota! Upam, da se vidimo na pikniku
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 9:30:42
|
|
|
|
yudit
|
Zdaj pa grem ker mala se oglaša, pa neki je še vedno tečna
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 9:31:23
|
|
|
|
tinispela
|
rumba ja to bo naslednji teden, ti napišem te.št. pa pokliči ko boš imela čas.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 9:32:18
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Rumba, uh, mate pa velik dela . Najhujše je pa to, da bo sedaj moralo biti stanovanje vedno spucano in urihtano, dokler ga ne prodamo. Od danes dalje smo na razstavi. Upam, da nas kupec hitro najde.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 9:36:43
|
|
|
|
tinispela
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba IZVIRNO SPOROČILO: kapica Rumba, uh, mate pa velik dela . Najhujše je pa to, da bo sedaj moralo biti stanovanje vedno spucano in urihtano, dokler ga ne prodamo. Od danes dalje smo na razstavi. Upam, da nas kupec hitro najde. Bomo prišli preverit če bo res vse tipitopi!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 9:39:12
|
|
|
|
Češnca
|
Tašonka Vas pridemo kaj pogledat, vi ste pa tudi vabljeni k nam!!! Lan in Lana čestitke, korenjaka (princ in princesa) mala! Anžej nima več vročine, je pa po hrbtu, trebuščku, vratu in za ušesi je pa čist pikast. Kaj bi to blo?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 9:41:19
|
|
|
|
baja*
|
Lan in Lana čestitke Manca in žana čestitke tudi vama z malo zamude Rumba držim pesti za kupca! češnca po vročini se lahko pojavijo rdeče pikice, naj te ne bo strah, to je čisto normalno. Sam da se Anžej že dobro počuti vsem bubanim jaz sem tak pač, grlo me boli, pa proti pljučam gre, tak da grem pol k dohtarju, sem bla sam 1x do zdaj pri svoji zdravnici pa jo mam že par let
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 9:42:26
|
|
|
|
tinispela
|
Češnca, a niso pikice pri 6. bolezni? Je zadnjič nekaj bačko omenjala, preveri pri P.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 9:45:31
|
|
|
|
Češnca
|
baja po mojem maš prov, ja. Pa že tko mu toplota ne odgovarja, je bil poleti po vratu pikast. tini sm že pomislila tud na to, sam je mel sam en dober dan vročino... Hvala za odgovore!!!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 9:46:06
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela IZVIRNO SPOROČILO: rumba IZVIRNO SPOROČILO: kapica Rumba, uh, mate pa velik dela . Najhujše je pa to, da bo sedaj moralo biti stanovanje vedno spucano in urihtano, dokler ga ne prodamo. Od danes dalje smo na razstavi. Upam, da nas kupec hitro najde. Bomo prišli preverit če bo res vse tipitopi! Zaželeni so samo resni kupci!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 9:47:26
|
|
|
|
Češnca
|
baja
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 9:48:07
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela Češnca, a niso pikice pri 6. bolezni? Je zadnjič nekaj bačko omenjala, preveri pri P. Ja res je. Ma pikce so lahko pri zelo veliko virusih, čisto netipičnih, ni nujo da gre za otroško bolezen, tako da jaz nikoli ne vem, zakaj so. Če so še kaki drugi znaki, govorim s P, sicer pa samo počakam.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 9:48:44
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba IZVIRNO SPOROČILO: tinispela IZVIRNO SPOROČILO: rumba IZVIRNO SPOROČILO: kapica Rumba, uh, mate pa velik dela . Najhujše je pa to, da bo sedaj moralo biti stanovanje vedno spucano in urihtano, dokler ga ne prodamo. Od danes dalje smo na razstavi. Upam, da nas kupec hitro najde. Bomo prišli preverit če bo res vse tipitopi! Zaželeni so samo resni kupci! sej julujke smo čist resne... Pa pridemo sam na obisk!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 9:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
no lej jih čvek ste presenetle, sem prišla samo mrtvilo prečekirat, pa vidim da se kr dogaja rumba joj, men se sfuzla, bi raj mela par € manj za flet, kukr dab mogla kr naprej glancat pravjo da ma vsaka ženska v sebi oni prastari čut za gospodinjstvo no, jaz sem se izrodila zgleda al pa se bohvekje skriva....v peti mogoče
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 9:58:14
|
|
|
|
Freycha
|
tko, deteta sem uspavala, upam, da čimdlje spi, potem gremo pa ven na sončka yudit nič se ni treba opravičevati, saj je bila fora full dobra... sam ne morem vedno takoj odgovoriti... Ti se kar prijavi, še vedno lahko potem odpoveš.... rumba mater ste super pridni pa kaj se sekiraš, kak mate vi, saj bodo kupovali stanovanje, ne pa vaše usluge Lana in Lan čestitke za 9m vsem, ki ste bubani ali imate bubane otročke, ene par
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 10:10:31
|
|
|
|
SANEK1
|
Lana in Lan, vse naaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjbbbbbbbbbbbbbbboooooooooooollllllllllljjjjjjjjjjjššššššššššššeeeeeeeee eeee
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 10:12:30
|
|
|
|
Freycha
|
sanekova koji ti je vrag?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 10:15:41
|
|
|
|
rumba
|
Freycha, kaj pa veš, mogoče me pa zaposlijo. Pa ne, sej nimamo sterilno, daleč od tega. Če jaz rečem, da imamo počiščeno, je to za večino še vedno štala. Mora biti pa vsaj toliko, da lahko hodijo in kramo smo ven zmetali, izgleda kar nekaj kvadratov večje stanovanje in fajn svetlo. Jaz bi ga kupila.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 10:16:33
|
|
|
|
SANEK1
|
Ma nea vem, neke dobre volje sn danes
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 10:17:29
|
|
|
|
Freycha
|
no..vsaj otroci se bodo končno igrali in videli doma dnevno svetlobo... vse je za nekaj dobro
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.2.2008 10:18:08
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Ma nea vem, neke dobre volje sn danes i tata sine, i tata
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Generacija Beta je prispelaLeto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?