|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbEr 2006 (2)
11.2.2008 19:53:23   
Aja1
Čer.

Neja spi, tastar gleda tv, jaz pa standardno pred računalnikom.

Vidim, da ste vse full zgovorne.

Hvala za nasvet Urška, ampak žal je že uporabljen (je bilo darilo v temstilu za Novo leto). Zdaj mi je na misel padlo, da ji podarimo naročnino na Anjo (jo itak vsakič kupi). user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
11.2.2008 20:58:24   
urška76
Čer!
Jest pa spet na bolniški user posted image . Očitno je pri nas virus na pohodu. Zjutraj Žiga, popolne pa Miha. Sam s tem, da mi je Miha že trikrat bruhal. Zdej pa upam, da bo noč prespal. Večerjal ni skoraj nič, popil je le malo mleka. Naj  mu vsaj ta v trebuščku ostane. Pa držte pesti, da mi mala ne začne ponoči s čim. Je bla neki tečna zdele zvečer in me skrbi, da jo matra, pa nam pač še ne zna povedat. Pa še jest sem tako tako. Sicer me ne sili na bruhanje, sam jest pa tud nč ne morem. No bom pač še jutri doma.
Bom pa vmes kako prošnjo za službo spisala. No še en dobr življenjepis moram napisat. Pol bom pa kar pošiljala okol, pa če bom pasala k željam al pa ne. Ni user posted image , da se me nebi nekdo usmilil. user posted image  Sam če po pravici povem, me je menjanja službe full strah, pa čeprav z zdajšno nisem niti najmanj zadovoljna.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
11.2.2008 21:05:19   
Aja1
Ubogi Miha. Urška, želim vam mirno noč.
Glede službe - če ti v zdajšnji službi ni všeč, pač piši prošnje. Mogoče dobiš pa sanjsko službo. Zgbit nimaš kaj. Srečno user posted image . Pa srečno tudi vsem ostalim, ki išete službe. MucaMaca, si dobila odgovor iz UE?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
11.2.2008 21:11:15   
urška76
Aja hvala. Tista tvoja ideja za darilo je pa tud fajna. Sej veš, vsak svojo mami najbolj pozna. Svetovat drugemu je včasih vražje nehvaležna zadeva.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
11.2.2008 21:14:09   
urška76
Muca maca sem prebrala tvojo love story. Dobra si, da si se spustila tako daleč za ljubeznijo. Še bolj dober je on, da je opazil tvojo žalost in se je odločil živeti v mali Sloveniji. Zdej vama pa še malo bol privoščim..., ma sej veš kaj.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
11.2.2008 21:50:07   
atanja
Urška ti družbo delam-ma naš mali gnojno vnetje ušesa. Ah ja upam da se mu ne bo več cedilo ve ker dugače greva jutr v Lj.
user posted image da se pozdravite pa da male ne zboli

No tako cel teden bolniške mi pripada,sam sem šla danes neki še uredit v službo pa šefom povedat pa je čisto tako da mi skoraj nista rekla-ti si pa mal preveč doma... No ja sej v rpimerjavi z decembrom sem res.. Sm že od prejšnega poneeljka doma-sam mam še ves stari dopust kaj naj ga dam jima...

Jaz moram tud mal bl aktivna ratat v isaknju službe. Sm mal popustila...

No tako zdaj moram pa malemu antibiotik podatknit tako da se en bo zbudil....
Lahko nočč

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
11.2.2008 22:12:07   
max81
oooooo čerrr, vsem bolančakanim en velikkkuser posted image user posted image user posted image

jest sem utrujena, sem se zdejle poknla na kavč in dala noge mal u luft...glavo sem si mogla spet umit, jest ne vem kaj se mi zdej tko lasje mastijouser posted image

Urška, ti kr piš prošnje, upam, da ti rata dobit boljšo službo..bomo držal figice

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
12.2.2008 8:25:11   
viv_
Jutro!

Komi živim... Učer sem delala do 10h, domov prišla ob 11h, ponoč ga je še Zarja neki srala... mah... Zjutrej mi je bilo tok slabo, da sem mislila, da imam že en virus, pa sem očitno samo preplozana...

bo že...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
12.2.2008 8:52:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

MucaMaca, si dobila odgovor iz UE?

Sem ja, ravnokar.
V začetku naslednjega tedna imam razgovor. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4459
12.2.2008 8:53:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Muca maca sem prebrala tvojo love story. Dobra si, da si se spustila tako daleč za ljubeznijo. Še bolj dober je on, da je opazil tvojo žalost in se je odločil živeti v mali Sloveniji. Zdej vama pa še malo bol privoščim..., ma sej veš kaj.

Hvala ti. Saj veš za kaj. user posted image

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4460
12.2.2008 8:54:14   
Anonimen
Za vse bolne en košek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4461
12.2.2008 12:18:47   
urška76
Dan!
Punce hvala za vse pikapolonice in ostale srečonosne stvarce. Naš mali bolnik je že dobr, mu sicer še fajn po alkoholu smrdi iz ust (ne me prašat zakaj, ampak vedno, ko je bolan ima tak zadah), kar pomeni, da še ni čisto zdrav, sam neumnosti mu pa že hodijo po glavi, bruha ne več, pa tud kaka ne. Hrana se mu ne upira več, tako da bo kmalu dobr.
Atanja upam, da gre tud Tedu na bolje. Ti pa kar šefe nekam pošl, saj jima nisi sužnja. Če je otrok bolan, je pač bolan. Kar se pa službe tiče pa najbolje da spodbujava ena drugo. Da piševa prošnje in  upava. Ni user posted image , da ne bova tud midve enkrat bolše službe najdle.
Max teb se zihr lasje ne mastijo preveč, sam ti hormoni nagajajo pa si mal sitna. user posted image  Ne sej bo bolš, boš vidla, da se marca ne boš več sekirala zarad mastnih las user posted image . Joj sem jest zlobna dons. Sej veš, da ne mislim slabo.
Viv pazi se, v Lublan razsaja virus, sam se očitno žensk ne prime. K midve z malo sva ble sam mal bolj sitne včeri, zbolela pa ni še nobena. Trkam, da tako tud ostane.
Muca maca držimo pesti v začetku druzga tedna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
12.2.2008 12:20:59   
urška76
Še neki sem pozabila. A ste opazile, da naša pogrešana **Petra** sprašuje v kateri avto gredo trije otroški sedeži? A je slučajno še ena srečka nosečka med novembrkami? Sej vem, firbc sem tam, k me čist nč ne srbi, sam kaj ko moram svoj nos povsod utaknt. user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
12.2.2008 12:45:55   
Aja1
Opala, pa res user posted image user posted image user posted image . Pa nič se nam ne oglasi user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
12.2.2008 12:59:02   
Nogavica
Samo na hitro:

user posted image user posted image user posted image  za vse bolnike (male in velike) in za vse, ki iščejo službo.

Pri nas je vse po starem, se probam javit zvečer user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
12.2.2008 14:50:10   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Še neki sem pozabila. A ste opazile, da naša pogrešana **Petra** sprašuje v kateri avto gredo trije otroški sedeži? A je slučajno še ena srečka nosečka med novembrkami? Sej vem, firbc sem tam, k me čist nč ne srbi, sam kaj ko moram svoj nos povsod utaknt. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Najprej vsem prisrčen pozdrav. Pogrešana se je vrnila user posted image . Res je, pričakujemo tretjega otročka in res se srečujemo s problemom treh otroških sedežev v avtomobilu, ker v vsakega ne grejo tri sedeži!

Včasih vas še utegnem na hitro prebrati, potem pa zmanjka časa za kaj napisat...

Drugače je naš Nik pravi navihanček - 100 na uro!!! Je mamina maza, tako da me kar skrbi kako bo, ko bo pri hiši dojenček. Kadar imam na kolenih Pio pride kar zraven in jo začne rinti stran. V vrtec rad hodi, zdaj je tudi zjutraj nehal jokati, smo pa imeli eno težavo in sicer, včasih je bil malo bolj grob do ostalih otrok, ampak ne iz hudobije in čiste ljubezni.

Se vam v kratkem še kaj oglasim.

Pridno čvekajte in LP

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
12.2.2008 14:52:08   
**Petra**
Pozabila sem vprašat, koliko je srečk nosečk med novembrkami, ker je Urška vpašala, če sem še ena izmed novemberk  user posted image  user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
12.2.2008 15:01:45   
Aja1
Petra, končno si se spet javila.... Zdaj si pa res večkrat vzemi čas za nas. Pa čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kdaj imaš PDP?

Zaenkrat imamo samo eno srečko nosečko - Max81- pa še ta ne bo več dolgo...bo šla že kmalu na dva kosa user posted image . No, zdaj sta dve srečki nosečki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4468
12.2.2008 15:13:00   
Nogavica
Čestitke, **Petra** user posted image !
Pa javi se še kaj user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
12.2.2008 18:00:22   
**Petra**
Hvala lepa za čestitke. Drugače pa imam PDP 15.7.

Vaši malčki že kaj govorijo?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
12.2.2008 18:37:29   
Aja1
Naša reče opa (vse kar pade), papa in am-am...pa take podobne user posted image . Kaj več še ne (razumljivega).

Petra, daj kakšno slikico gor tvojih navihančkov. Pa bušija tudi...se že pozna?

Neposredna povezava do sporočila: 4471
12.2.2008 18:43:39   
**Petra**
Naš tudi ne govori kaj dosti, reče mama, ama-ama, pa-pa, kaki (ko je pokakan), pa ful je smešen, ko mu kaj ne paše, začne kričati ne, ne, ne.

Bom dala kako slikco gor.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
12.2.2008 19:20:42   
Aja1
Čakam na slike....

Neja spi že od 18.30 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4473
12.2.2008 20:28:23   
urška76
Čer!
No pa sem v pravo stvar vtaknila svoj nos. Petra čestitke. Boš povedala pol, če ti je kaj žal, da maš še enega, da vidmo, če se bomo pr nas tud odločl za ta tretjega user posted image . NO se vid, da sem ti en mal fovš user posted image   Kako se pa kaj počutiš? Upam, da je vse ok.
Naša mala pa nč ne govori. No govori že, k strgan dohtar, sam razumemo jo ne čisto nič. No ama je duda, pa agi je za Miha in očija. No pa seveda Ine (za Ines) in Aja (za Maja), za vzgojiteljici v vrtcu. Mami pa še ne pride na vrsto se mi zdi. Mah bo že, sem že od Miha navajena.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
12.2.2008 20:30:35   
krfjolca
**Petra**, čestitke in super, da si se nam javila! Uau, svaka ti čast, res!

Mucamaca, res je zanimiva vajina zgodba user posted image  A pa tvoj dragi slovensko govori? A je imel kaj težav s službo? Kako sta se pa glede otrok odločila - bo vsak govoril svoj jezik z otrokom, ali se bo v enem jeziku govorilo z njo? Pardon za firbčnost - samo je ravno moje strokovno področje, pa me zanima. user posted image

Bolančkanim - 300x user posted image , da se čimprej pozdravite. Mi se zaenkrat kar držimo, upam, da ne bom česa jaz iz šole privlekla.

GOVOR - Našemu se je zadnje dni ful odvezal jezik. Ponovi čisto vsako stvar, dobro pa obvlada ati, mami, babi in didi (dedi), piu (pil), papa in (a)dijo ter avto; potem so pa njegove stalne popačenke: Dadn (Domen), Tita (Tina), Aja (Kala), doudou (kladivo), pa še kaj, kar se trenutno ne spomnim.

Hranjenje - Pretežno že sam je (ga je pa treba ponavadi še malo dofutrat, ko mu zmanjka volje) - vilico obvlada zelo dobro, žlico pa tako tako - mu kar gre, če ni preredka juha ali kaj podobnega. Zadnjič nisem mogla verjet, ko sem prišla domov, mali pa lepo v stolčku, popolnoma zaposlen z zrezkom - ampak lotil se ga je z vilico in nožem! user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......