![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 20:23:13
|
|
|
|
spps
|
alo,najboljša!si že spravla otroke v posteljo?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 20:25:29
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... sam pozitivni moremo bit... a ne?? to pa absolutno ... to pa smo.... ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 20:27:54
|
|
|
|
spps
|
zdaj pa bom jaz zaključila za danes ,je moj prišel domov tk da je moj čas potekel ,lepo se imejte ta teden,tany ti še posebej papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 20:31:06
|
|
|
|
tany83
|
spps lepo panckaj... se tipkamo cez teden... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.2.2008 20:41:46
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Spps, sem ja.Končno. Sem se vmes še z mat počla, pa mi je dvignila tlak na 300... Sedaj bom pa se v kaj sexi vrgla, pa se možkotu posvetila.Pa ve? Berem tole o Peterki, ha ha...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.2.2008 12:14:11
|
|
|
|
spps
|
ojla punce!kako ste mi,jaz sem danes spet čist lena-me je lenitis zagrabil Lepo bodite !!!!dopoldan je res tuuuugaaa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.2.2008 14:28:14
|
|
|
|
sončnica24
|
Uff ste mi dale dela ste kar nekaj načvekale. Ja danes bova očitno z ancico klepetali, sicer predvidevam da še spi tako da bom morala malce počakat da se vstane. No ancica tale kavica je sedaj danes samo za tebe ker tany se veselo potepa, bo pa slikice jutri gor lepla .
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.2.2008 14:52:23
|
|
|
|
sončnica24
|
Oj ancica ja očitno boš danes morala imeti samogovore ker jaz tudi odidem pride moj domov si je fraj zrihtal pa grema nekam tako da lepo se mej. Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.2.2008 15:26:45
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla, bejbe..Kje ste... Jaz sem iz službe, kjer sem namesto treh nočnih pridelala še eno, k je ena zbolela..Nimamo kaj.Ob petih se veselim, pa imam frizerja. On me pa tko spedena, da je prov užitek k njem it. Kje so vse?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.2.2008 15:28:42
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Hojla, bejbe..Kje ste... Jaz sem iz službe, kjer sem namesto treh nočnih pridelala še eno, k je ena zbolela..Nimamo kaj.Ob petih se veselim, pa imam frizerja. On me pa tko spedena, da je prov užitek k njem it. Kje so vse? Kdo pa je zbolel??? A greš jutri na predavanje? Joj jst sem k cunja-komi še živim..hudiča pa te nočne ..tamalo imam pa na antibiotikih..jejjjj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.2.2008 15:42:44
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Eva1, a se poznava?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.2.2008 15:47:53
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Sem ti poslala ZS..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.2.2008 16:01:06
|
|
|
|
_ancica_
|
Hojla punce moje drage! Vidim, da sem vse zamudila soncnica...najlepsa hvala za kavico, ce bos slucajno kasneje se kaj gor, bi blo super, ker ocitno nobene druge ni danes. tany se veselo podi za zivalmi (upam, da ni obratno ), spps dela, v glavnem nobene ni gor. Si bom mogla najt nekaj za delat. Se sreca da imam cunje za oprat, pa malo za pospravit, drugace bom pa tv gledala ali pa kaj prebrala, pa vsake ok casa bom prisla sem pogeldat, ce se kaj dogaja.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.2.2008 16:01:40
|
|
|
|
_ancica_
|
hej NAJBOLJSA...si se gor?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.2.2008 16:40:10
|
|
|
|
_ancica_
|
Danes mi nikakor ne bo ratalo se ene zvezdice dobit upam, da bo jutri bolj pestro tukaj!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.2.2008 17:41:30
|
|
|
|
_ancica_
|
se vedno ni nobene gor ...ja nic, grem cunje dat prat, potem bom sla pa ven na sprehod, malo do trgovinc. Mi ne preostane drugega kot to
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.2.2008 19:05:30
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ancica, danes bo bolj kriza...Jaz sem ravno od frizerja, sem rdeče oranžna...hudo. Pa ve, kaj počenjate? Dons so naše gospodinje, itd., ane?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.2.2008 19:16:09
|
|
|
|
_ancica_
|
NAJBOLJSA...no lepo da si se vsaj ti oglasila tukaj je prav dolgcas danes. Tudi jaz se bom pocasi poslovila...grem malo ven na sprehod. Rdece oranzni lasje...slisi se super noro!!! Lep vecer ti zelim, pa se mogoce slisiva se malo kasneje cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.2.2008 20:08:06
|
|
|
|
_ancica_
|
se vedno ni nobene!!! Me je moj klical domov in rekel, da je ful mrzlo, tam okoli -10, cuti pa se baje okoli -20, tako, da zdaj sploh ne vem a naj grem ven al ne Cunje so oprane in posusene (tokrat me stroj ni za ) zdej mi je pa dolgcas...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.2.2008 20:09:03
|
|
|
|
_ancica_
|
se malo pa bom diplomirala iz samogovorov
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.2.2008 22:16:14
|
|
|
|
tany83
|
ancica tany is in the hause... evo mene... sam doma... blo je suuuuuuuuuuuuuuuper.... ... zdaj morem spet ker sem pijana od ruuuuma ... pol pa na zabavo a si se tle anicica???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.2.2008 22:56:31
|
|
|
|
_ancica_
|
hej tany...pa si le prisla nazaj!!! No, lepo da si se mela tako fajn. A zdaj gresta pa se na vecerjo? Tebi pa se gode danes
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.2.2008 23:05:40
|
|
|
|
_ancica_
|
ja zdej si mi pa najbrz spat pobegnila pa res nimam srece danes No, kar dobro se spocij, da bos lahko zvecer naprej zurala in ga se mal cuknla Meni pa samo se par postov manjka do pa bom raje za jutri prisparala, da ne bom sama sebi ploskala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 10:11:54
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Morgen, bejbe.. Jaz sem dones prosta čez dan, ker imam zvečer nočno. Starejša nam je domov prinesla uške, tko, da imamo pestro..Me celo telo srbi, ko pomislim nanje.. Sedaj je lepo dopoldne in gremo ven na sprehod. Pa ve? Se beremo malo kasneje ..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 12.2.2008 12:03:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Morgen, bejbe.. Jaz sem dones prosta čez dan, ker imam zvečer nočno. Starejša nam je domov prinesla uške, tko, da imamo pestro..Me celo telo srbi, ko pomislim nanje.. Sedaj je lepo dopoldne in gremo ven na sprehod. Pa ve? Se beremo malo kasneje .. Ojla!ko sem tole prebrala je tud mene vse zasrbelo ,ker kar zavoham tist smrdljiv šampon,ko me je mama mazala z njim-sem bila vedno med tistimi srečkami,ko sem jih dobla v vrtcu kak je bla sezona-groznooo .in drugače?kaj dogaja? tany,kako si preživela včerajšnji dan? ancica,kako si mi pa kaj ti? sončnica,kje se pa ti skrivaš?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.