|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
11.2.2008 11:08:56   
škorpion
Kako ste pridne ve že kuhate kosilo ko sem si jaz skuhala šele prvo kavico.

nefretiti: kje pa si dobila te vaje za pilates? Jaz bi tudi!

kaj kuhati za kosilo: lahko si pripravite pečenega piščanca in solato. To je najhitreje. Jaz danes kuham oz. pečem pizzo njam njam.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
11.2.2008 11:12:33   
Anonimen
Saj sem si jaz tudi že premislila. Sem iz skrinje vzela piščančja stegna brez kosti in kože. Imam pa v hladilniku še bučke, paradižnik, cvetačo, kolerabo, korenček,....... si bom še nekaj izmislila. Juha pa je ostala od včeraj, ravno toliko kot je potrebujem.

Mene tudi zanima kje si našla ta pilates na netu. Jaz se do sedaj mučim samo z orbitrekom, ampak pilates bi tudi.

(odgovor članu škorpion)
  Neposredna povezava do sporočila: 2027
11.2.2008 12:06:27   
Anonimen
Lina31, hvala da si mi vzela skrb iz ramen.

Ve se skirate za mere??? Pa poglejte moje!!!!!! Da vam bo lažjeuser posted image .

trenutna teža: 100kg
željena:60kg
za izgubit: 40kg (v dveh delih)
trebuh:126cm
boki:122cm
noga:72cm
prsa:117cm

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Lahko me daste že ta teden da seznam, ali pa naslednji ponedeljek, meni je vseeno. Pridružim pa se vam naslednji teden in HB ne pijem kave, tako da ne bo bljak jutrouser posted image .
Pa v knjigici sem našla da če nimam rada sladkarij lahko tisti dan ko so OH jem pol kosila, tako da bodo le špagetki 2x na dan. Da bo naslednji sadni dan lažjiuser posted image .

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2028
11.2.2008 12:09:28   
lumpa6
blink.si :: Novice

tukaj se logiraš, nato pa dol potegneš pilates

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
11.2.2008 12:20:56   
zvezda71
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Aja, to me še zanima: se katera od vas kaj ukvarja s pilatesom? Me malo zanima , kako to zgleda?user posted image

Jaz sem delala kar po videih iz interneta.
Meni se super dopade ta vadba, ker ni preveč intenzivna (odvisno, katero delaš, jaz delam 20 minute workout Winsor pilates), ampak moraš še kaj zraven počet.....tako, kar bolj kuri kalorije. to je bolj za oblikovanje telesa. Pa moam reči, da sem 14 dni delala vsak 2. dan, pa se mi je poznalo. Prav nekeko se prerazporedi....trebuh začneš avtomatsko bolj not držat.
Če bo Nežika šla pravi čas spat bom zvečer pilatala.user posted image

Neferetiti prosim lahko daš link kje si si snela vaje iz Pilatesa. Jaz bi tud telovadla. Pa še našega user posted image neizmerno zabava ko mama sopiha kot pokvarjena lokomotiva.
THX

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
11.2.2008 12:36:23   
urju
ojla
tudi jaz vas spremljam že od rojstva mojega malčka in sem od vas dobila veliko koristnih nasvetov. danes me je sestra končno prepričala da naj tudi sama kaj napišem, saj lahko komu koristi.
moj zakladek je na svet prijokal 13.9 v kranjski porodnišnici. ob rojstvu je tehtal 4390g in bil 53cm velik. danes pa imamo že celih 8600g in smo veliki 70cm.  8.2 pa nam je zrasel tudi prvi zobek, sedaj pa nestrpno pričakujemo drugega.
en lep pozdravček vsem skupaj, pa si pišemo ;)

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
11.2.2008 13:08:08   
LINA31
urju...dobrodošlauser posted image user posted image .
Midva sva že iz sprehoda. Celo pot se je dru, kot bi ga iz kože dajali. Sem ga ven vzela pa je bil ves srečen. Piha pa full, tako da sva hitro šibala domov.user posted image user posted image  Zdajle je končno zaspal in sem ga dala v posteljico. Upam, da odspi vsaj kašno uro in pol.

Kaj bom jedla?? Hrenovke in juho. Se mi ne da drugega delat.

Seznam mer bom jutri objavila, ali pa zvečer, če se slučajno še katera pridruži.

Pa pa

(odgovor članu urju)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
11.2.2008 13:09:38   
LINA31
Še tole...

na loto smo imeli le štirkouser posted image user posted image .
Danes je prišel katalog od Leclerca...full imajo luštnih stvari za malčke, ap stajce in to....Precej ugodnouser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
11.2.2008 13:13:42   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: urju

ojla
tudi jaz vas spremljam že od rojstva mojega malčka in sem od vas dobila veliko koristnih nasvetov. danes me je sestra končno prepričala da naj tudi sama kaj napišem, saj lahko komu koristi.
moj zakladek je na svet prijokal 13.9 v kranjski porodnišnici. ob rojstvu je tehtal 4390g in bil 53cm velik. danes pa imamo že celih 8600g in smo veliki 70cm.  8.2 pa nam je zrasel tudi prvi zobek, sedaj pa nestrpno pričakujemo drugega.
en lep pozdravček vsem skupaj, pa si pišemo ;)

o dobrodošlauser posted image user posted image user posted image , kr velizga korenjaka imate

(odgovor članu urju)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
11.2.2008 13:16:15   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: ga.Srček

Lina31, hvala da si mi vzela skrb iz ramen.

Ve se skirate za mere??? Pa poglejte moje!!!!!! Da vam bo lažjeuser posted image .

trenutna teža: 100kg
željena:60kg
za izgubit: 40kg (v dveh delih)
trebuh:126cm
boki:122cm
noga:72cm
prsa:117cm

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Lahko me daste že ta teden da seznam, ali pa naslednji ponedeljek, meni je vseeno. Pridružim pa se vam naslednji teden in HB ne pijem kave, tako da ne bo bljak jutrouser posted image .
Pa v knjigici sem našla da če nimam rada sladkarij lahko tisti dan ko so OH jem pol kosila, tako da bodo le špagetki 2x na dan. Da bo naslednji sadni dan lažjiuser posted image .

mam več kg k ti, tko za vspodbudouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
11.2.2008 13:23:05   
urju
sem vam kr mal folš, ker greste lahko na sončka, moj pikec je prehlajen sto na uro, tko da fiziološka teče v potokih, kašlja kot sto let star kadilec, hvala bogu da nima vročine...
čestitke sandri user posted image user posted image user posted image za tako lep in ažuriran seznamček, se priporočam, da tudi naju daš na seznam ko boš utegnila.
tudi jaz imam precej kil še za spravit dol, samo ločevalne se pa ravno ne bi lotila, sem čist preveč sladkosneda...user posted image

Najin zakladek JON

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
11.2.2008 13:25:03   
urju
aja ša še to, kako dam slikico spodaj pod imeuser posted image user posted image user posted image

Najin zakladek JON

(odgovor članu urju)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
11.2.2008 13:29:51   
Anonimen
Urju....dobrodošla! user posted image

Pri nas tudi ful piha, tako da sem se odločila kar za 15min stepanja, kar ustreza 100kcal.
Zvečer pa pilates....obljubim.
Meni pa Nežika danes maratonca vleče. Spi že od 9h. Jaz sem pa že vse pospravila, cunje oprala, obesila.....prav dolgčas mi je.

Za vse hujšačice.....uspelo nam bo.... user posted image

Drugače pa.....en pošten user posted image zvečer....pokuri 300kcal. Tako, da.....AKCIJA! Možje bodo pa tudi navdušeni nad vami (jaz se bom vzdržala user posted image )

(odgovor članu urju)
  Neposredna povezava do sporočila: 2038
11.2.2008 13:35:27   
urju
ojla, hotla sem ti povedat, da poznam tvojosituacijo, mam tudi jest doma moža v zelenem- še čakam da naju bo v kratkem zapustil za pol leta, do sedaj je bil samo par krat po mesec dni in nekajkrat po teden dni. tako, da te skoraj razumem kako ti je sploh sedaj ko imata zakladek doma, ko sem gledala zadnjič po televiziji, kako so se poslavljali od svojih domačih so mi kar solze pritekle...... če te lahko kej potolažim s tem, sej itak hitro mineuser posted image

Najin zakladek JON

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
11.2.2008 13:46:05   
lemavrica
Ojla,

danes pa ful piha in ni kaj preveč luštno zunaj ampak vseeno sva si privoščila 1,5h sprehoda. HB je spal, ker zadnje čase bi se tud on nosil to je pa možno samo če gre mož zraven, ker jaz ga ne morem nosit pa še vozička rinit zraven.
Še dobro da sva naročila zimsko vrečo in ga bomo kmalu dali v športni del. Najbrž že naslednji teden.

urju dobrodošla user posted image

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 11.2.2008 13:49:10 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu urju)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
11.2.2008 14:16:41   
jst86
urj dobrodošla!!!zdej nas je pa že kar nekaj gorenk.user posted image

joj kok piha zunaj.sva bila 2 uri na sprehodu in sem domov prišla čist premraženauser posted image .

lina user posted image  za 4ko na lotu.a si šla že po €?jst še ne in niti ne vem kolk je vredna.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
11.2.2008 14:17:13   
guppy
Kuham kokošjo juhico z veliko korenja mnjami mnjami,
mer pa ne bom izdala, bom hujšala s svojim polžkom še naprej, nočem se preveč izpostavljat in potem obupat, če mi ne bo šlo.

Ne pozabit pit veliko tekočine!!

Neposredna povezava do sporočila: 2042
11.2.2008 14:24:02   
urju
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

urj dobrodošla!!!zdej nas je pa že kar nekaj gorenk.user posted image

joj kok piha zunaj.sva bila 2 uri na sprehodu in sem domov prišla čist premraženauser posted image .

lina user posted image  za 4ko na lotu.a si šla že po €?jst še ne in niti ne vem kolk je vredna.

lahko bi tudi gorenjke kakšno srečanje organiziraleuser posted image user posted image  ste mogoče za??? no niti ne vem, katere pa smo vse iz gorenjskega konca???

Najin zakladek JON

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
11.2.2008 14:44:19   
LINA31
Jaz sem namesto hrenovk,naredila sojine polpete in juhco. Žan je prejle spal le 40 min, tako da je zdaj ponovno malo zakinkaluser posted image user posted image .
Žan je ratal kar zahteven, non stop ga moram animirat, pa iz blazine pod igralni center, pa v stolček, pa malo na sedežno...drugače je takoj stok. Kako pa je kaj pri vas???

(odgovor članu urju)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
11.2.2008 15:13:34   
sandra85
urju dobrodošlauser posted image user posted image user posted image seveda vaju bom dala na seznamčekuser posted image , na 80.stran, ker se trudim dat seznamček na vsako 10.stran, da vemo, kje ga iskat, ko hoče kera kej pogledat.
mi nismo šli ven, ker precej pihauser posted image zdaj se sicer malo umirja, ampak je šel dragi v službo, voziček pa je v avtuuser posted image , mogoče ga bom dala v kengurujčka, pa bova šla vsaj na vrt pred hišo...

lumpa js že tooooliko časa nisem igrala taroka, da mi gre res kr slabo, ko igram na uni straniuser posted image
pozabila sem, kaj je klop, berač, .............

meni pa ni treba nič kuhat, ker je dragi včeraj za kosilo naredil lazanjo in je še en kos ostal, tako da si ga bom zdaj samo pogrelauser posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 11.2.2008 15:15:23 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
11.2.2008 15:15:08   
*tajda*
urju dobrodošlauser posted image

Jst sem iz kamnika in sem za srečanje kje na gorenjskem  ali pa v ljubljani user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
11.2.2008 15:31:53   
lumpa6
lumpa js že tooooliko časa nisem igrala taroka, da mi gre res kr slabo, ko igram na uni strani
pozabila sem, kaj je klop, berač, .............

sej bo šlouser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
11.2.2008 15:33:19   
lemavrica
Ravnokar mi je mož sporočil da so mu ponoči pred blokom spraskali avto po celi strani in to v živo. Res ne vem kaj ima kdo od tega da to naredi.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
11.2.2008 15:52:03   
lemavrica
Je šel še enkrat pogledat, ni spraskano ampak mu je en s farbo črto potegnil. Vseeno je to uničevanje in nej gre nekam tist ki je to naredil.

Neposredna povezava do sporočila: 2049
11.2.2008 16:14:00   
Anonimen
Jat strni s tarokom raje niti odprla ne bom, ker vem da bom še na eni strani več visela cel čas. Ker mi je tarok res zakon, čeprav ga tudi nisem igrala res že zelo dolgo. Moji starši ga večkrat igrajo še z enim parom in če se je kdo hotel kdaj malo odpočit sem jaz vskočlauser posted image . In bila razpenjena če se je tosto ki se je umaknil želel vrniti.

Jaz sem danes tudi šla samo pred hišo na "sprehod" in tako piha da sva se hitro pobrala noteruser posted image . Pa tak lep sonček je......

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?