|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
11.2.2008 14:40:28   
Neža7
Maja.T.... Saj imaš prav user posted image  
Najini user posted image  je že prav frajer, ker nogice je imela kar lepo narazen "poglej me"user posted image user posted image user posted image  
Jaz sem bil pa tako " ne! nočem vediti kaj si user posted image  ali user posted image "

Sedaj pa samo upam, da bo pri GP malo bolje s user posted image , ker sem že kmalu popolnoma zdrava user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
11.2.2008 14:40:58   
naty13
Dan!

Sem že iz šihta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kosilo se kuha, moj je šel v vrtec po tamavga, pojeva, potem pa ven na sončka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za nove user posted image . Dobrodošle.

Gajka tudi meni so se luštali za malico rogljički  - vanilijevi, pa nisem mogla ponje. user posted image  A mamo podoben okus zgleda glede hrane?

Ta teden bo pa pestro pri ginekologih. Nas je kar nekaj za NS in GP!

Erin izhod iz stanovanja si pa le zrihtej. Upam, da ti uspe G pregovorit, da boš vidla svojga/svojo pikico.

pa pa

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
11.2.2008 14:43:06   
Neža7
Erin.........
Sori! sem pozabila povedati, da imava sedaj rok 18.08.2008 in sem tudi na žalost -8kg pri teži.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
11.2.2008 14:47:36   
Ryssa
soncek3 jaz sem zadnjič vprašala ginekologinjo, če se lahko predoziram z vitamini, če jemljem Elevit in pa pojem dosti sadja in zelenjave, pa je rekla da ne. Sicer pa imajo tablete na sredini zarezico, kar pomeni da se lahko dajo na pol in zaradi tega ne bi smelo biti problemov. Jaz ko bom porabila tole škatlico (še 2 tableti imam) bom nadaljevala s polovičkami, se mi zdi dovolj.

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
11.2.2008 15:05:39   
soncek3
Ryssa tudi meni se zdi polovička čist dovolj, saj v prvi vrsti sem začela jih jemat zaradi folne, v eni tabletki Elevita pa je je itak 2x več kot v eni tabletki Tifola. Za zdaj v tem zimskem času, ko prežijo na nas virusi in bakterije pa najbrž kak vitaminček več ne more škodit.

Tudi jaz končujem službo, zdaj pa hitro, tud ostale ven na sončka, dokler še je....
user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
11.2.2008 15:47:00   
sandra123
Hellouser posted image . Da malo poročam, kako je bilo pri diabetologu: vse v najlepšem redu, bila sem pohvaljena, ker moja teža še vedno stoji na -1.5; kri je bila ok, kontrolo imam čez 1.mesec. Sem pa danes izmučena 100 na uro, verjetno zaradi tistega dolgega čakanja, da prideš na vrsto pri dr., kajti trajalo je zopet 3 ure. Lepo se imejte, vsem, ki imate danes preglede pa želim vse naj naj.user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
11.2.2008 15:53:53   
Vilika
Jutri pa nuhalna, jutri pa nuhalna... lalalala... komaj cakam, se 25 ur... Upamo na najboljseuser posted image user posted image user posted image

Sedaj se pa sladkam  s sladoledom - Piran, njammmii.
Aja, pa na dopustu sem, zato sem tko dobre volje. Moram še lanjskega pokoristit, doma pa malo generalko po stanovanju delam...

uzivajte noseckice!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
11.2.2008 16:20:00   
naty13
Aradej jutri pa NS. Ti si takoj za mano na vrsti. A bosta oba s tvojim? Mi bomo vsi trije?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
11.2.2008 17:14:14   
nell
Pozdravljene punce!

Pa se še js javljam, da povem kako je blo na izrednem pregledu.

Najprej, da ne pozabim user posted image user posted image user posted image user posted image in lepo pozdravljene vse nove srečke nosečke.
Vsem, ki imajo danes preglede in NS velik sreče in user posted image user posted image user posted image .
Gajka - hvala za informacije. Sej tud sama zdej skačem po netu in zbiram informacije, tako da takšne optimistične še najbolj prav pridejo - hvala.

Erin - ti si le zrihtaj preglede, upam da ti ugodijo. Saj če greš na en pol urni sprehod po sončku, pa da se ne naprezaš preveč, to pa tud morajo razumet no. Js verjamem, da nam sporočiš najboljšo novičko. Ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

Sandra123 - sem zelo vesela zate, da si pri diabetologu zvedela dobre rezultate...torej se je na koncu tud vso čakanje izplačalo...le tako naprej.

Sonček3 - zakaj pa potem namesto Elevit ne vzameš raje kakšen Hipp Natal al kej podobnega. Tam so tud vitaminčki in pa polovična vsebnost folne, tko kot jo ti domnevno uživaš zdaj. 200 enot. Sicer pa ti predlagam, da o tem povprašaš našo Bambi ona ti bo pomoje znala še najbolj svetovat. Saj res Bambi, kje si...te pogrešamo.

No pa da zdaj še povem kako sem jaz zrihtala pri ginekologinji. Vse sva se lepo pogovorile, še enkrat kakšno je tveganje, koliko % možnosti je (5%) - tko da je to še vseen relativno malo. Kaj me zdaj čaka in kaj me čaka v primeru, da slučajno pridejo domov slabi rezultati - pa sej upjmo na lepe, a ne.
No sedaj sem na bolniški, ker imam že v sredo v Ljubljani odvzem horionskih resic - me je poslala kar na to preiskavo, da ne bo potrebno tako dolgo čakati. Tko da spet zbiram informacije in bom hvaležna za namige. Mi je pa rekla, da je potem po tej preiskavi doma strogo mirovanje, samo do WC-ja in nazaj.

Drugače sem pa ok, sem se lepo pomirila, prebrala ogromno informaciji o NS in amio, ker sem mislila, da grem na to...no zdej mam še jutri čas, da preberem še kaj o horionski.

Punce pridne bodite, predvsem pa bodite v sončku.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
11.2.2008 18:33:31   
sayuri
Se javljam na raport, čeprav sem totalno utrujena user posted image .  Dopoldne sem imela GP. Mož je šel z mano, ker niti slučajno nisem sposobna vozit sama.Skoraj da cel dan so me matrali s tistimi flašami.user posted image
Ginekologa je vseeno zaskrbelo zame in me je hitro nafilal z infuzijo. user posted image  Šedobro, da dela v porodnišnici user posted image . Skratka - takoj me je videl, da sem kot zombi - zelena in s totalno črnimi podočnjaki. NAjprej laboratorij-vse na spodnji meji user posted image , nato pregled in UZ. Moja dva razgrajača sta že precej zrasla. Ni ju sicer mogel izmeriti, ker sta "sedela po turško" user posted image , je pa pregledal vsako roko posebej,pa srček, pa želodec .... Joj kakšno srečo imam, da imam tko zlatega ginekologa user posted image . Potem je postal pozoren na otrdevanje trebuha in mi dal vedeti, da so to že popadki user posted image . NAj bom pozorna, koliko časa to traja user posted image . Za ščipanje naj se ne sekiram, ker ni nevarno, na otrdevanje pa moram bit zelo pozorna. Zabičal mi je, da niti slučajno ne smem v službo user posted image  in da bo naslednjič napisal še eno potrdilo za komisijo. Je bilo pa tko lepo videti spet na UZJu ti dve mali veliki pikiuser posted image . Za trebušček mi je rekel, da je normalno, da je že tko velik user posted image , navsezadnje nosim dva user posted image user posted image . Pri kg se je pa malo ustavil - sicer me je sestra kar obuto in vso oblečeno tehtala user posted image . Zihr je imela sam jopa in čevlji skupaj 2kg.user posted image  Tko da imam zdaj v materinski napisano isto težo, kot pred zanositvijo. Erin - lahko daš +0 kg. NAslednji pregled 10.3. Aja, pa pozabila sem povedat, da imata obadva glavično vstavo. user posted image

Tako na hitro - res sem od celega dneva utrujena, tko da bom šla kmalu v mižule user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
11.2.2008 18:37:14   
naty13
Čer.

Kje ste vse? A spet straši tukaj? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest sem najinga sončka že dala pančkat, pa verjetno je že zaspančkal, ker je vse tiho. user posted image
Povečerjala sem pa tudi. Mam kar redno na jedilniku za večerjo rio mare in kos kruha. Olje se mi obrača, ampak mi tko dobr naredi v želodčku, da se kar pomatram. user posted image

Nell res fajn da si optimistka. 5% tveganja res ni toliko. Vsaka user posted image  ima baje 2% tveganja. Lepo da zbiraš informacije. A že naslednji teden maš preiskave? Baje so v 16t? A boš že 16t noseča? Kolegica mi je rekla da res traja pol minute, da nič ne boli. Počivati moraš pa tri, štiri dni, ampak strogo leženje - samo WC kot si rekla. No po nekaj dneh pa je začela normalno z gospodinjskimi opravili. Počitek je samo zato predpisan, ker je možnost splava 0,5%.

Sayuri kje si? Pa ne da se nadaljujejo user posted image ? Ne morem verjeti kako dolgo se tebi vleče?! user posted image user posted image

Erin upam da si dobr opravla pri G? user posted image user posted image

Tejkaz a ste zdravi pri vas? Oglasi se kaj.

Bambi14 saj res, kje si pa ti?

Neža7 boga, kar tok si v minusu s kilcam. Jaj jaj. Čisto nič ti ne zavidam. Bojo mogle kilce počas gor, da bo pikec rasel. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
11.2.2008 18:40:40   
naty13
Sayuri a prov čutiš ko ti trebuh otrdi in pol popusti? Ker jest opažam da mam na cajte mehkega, na cajte pa čist trdega. Sam me nič ne moti, sploh ne bi opazila, če ne bi potipala.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
11.2.2008 18:47:29   
sayuri
Ja naty13, prav čutim trd trebuh. In to kar drži po nekaj minut. Mogoče se zgodi 2x na dan. Spomnim se, da mi je v prvi nosečnosti tko začel otrdevati okrog 25. tedna in potem vse do konca. Tokrat se je bolj hitro začelo. Če se bo pojavljalo redno v intervalih, moram takoj na urgenco.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
11.2.2008 19:09:38   
Nevaeva
Sayuri, a veš, da se meni tudi že par dni dogaja, da imam na enem delu trebuha čisto trdo in to drži kakšno minuto in potem popusti. Sicer me nič ne boli, ampak a misliš, da bi morala to povedati moji G na pregledu? Dokler nisi ti tega napisala, sploh ne bi pomislila, da je lahko karkoli narobe.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
11.2.2008 19:16:21   
naty13
Sayuri jest mam treguh ves trd ali pa mal bolj mehak. To pol ni to. Sej vem, da je za nosečnost normalno da maš trd trebuh. Upam, da se ti to neha. user posted image user posted image user posted image  A si mogla bit kej v porodnišnici, če se ti je začel že pri 25t?

pa pa

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
11.2.2008 19:37:04   
nell
Sayuri - js res upam, da ni nič hujšega in da se vse skupi umiri, sm pa js tud kr vesela postala, ko sem prebrala, kako se je tvoj ginekolog zavzel zate...potem maš pa res zlatega ginekologa.

Naty13 - ta preiskava se dela prej, to ni amiocinteza, postopek je sicer enak, ampak ti namesto plodovnice, tu vzamejo tkivo oziroma resice iz posteljice. No tole sem našla na bambino.si in na kratko pojasni vse. Preiskavo pa imam že to sredo, se pravi 13.02.2008 - torej zelo hitro, ker bi naslednji teden bili že skor prepozni.

Biopsija horionskih resic je odvzem koščka posteljice, ki ima enak dedni zapis kot zarodek. Opravijo jo med 12. in 14. tednom nosečnosti. Ginekolog s tanko iglo pod ultrazvočno kontrolo preko trebušne stene iz maternične votline vzame vzorec resic. Analiza števila in zgradbe kromosomov je znana po tednu dni.

bodite v sončku

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
11.2.2008 19:38:27   
Erin

Hej hej heeeeejuser posted image

SVOBODAAAAAAAA..dovoljene imam kratke sprehodeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Zaenkrat piše le v materinski in mi je gin rekla da naj bi bila to ene vrste terapija, od komisije pismo pa navaja da imam izhode le v primeru obiska zdravnika in terapij - se pravi sprehoda.

Jupi jupiiiiiii...vesela, veselaaaaaaaa...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
11.2.2008 19:41:32   
Erin
sayuri - ti se pa pozdravi, velja?user posted image

Pa še en user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vsako izmed vas.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
11.2.2008 19:45:26   
naty13
Erin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za svobodoooooooooooo. Jutri pa takoj na špancir. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nell bo pa vsaj prej skos dala. Pa tko hitr rezultati. V enem tednu. A morš to kej plačat? kok časa pa imaš potem strogo počivanje?

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
11.2.2008 20:21:10   
nell
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Erin za sprehode - ej to ti jih privoščim, ker vem da ni nič luštno bit med štirimi stenami.

Naty13 - Ja gin. mi je rekla, da nekje 1 do 2 tednov, pa naj bi že dobila rezultate. Sicer se menda preiskava plača, ampak men jo krije zavarovalnica, ker sem imela tveganje na nuhalni. Tko da bi raj vidla, da je ne bi mela, ampak kar se mora se mora. Ja mi je pa glede tega fajn, da bom tako hitro na vrsti, ker me vsaj ne bo tok dolg živciralo. Drugače bi mogla še dva tedna čakat na amio in pol še tri tedne na rezultate...bi me po moje tud pobralo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
11.2.2008 20:23:31   
K_a_t_j_a
Nell držim pesti, da bo v sredo vse ok na pregledu. user posted image user posted image user posted image
Sayuri upam, da se ti otrdevanje bušija preneha. user posted image user posted image user posted image
Erin superca za sprehode!! user posted image user posted image user posted image Jaz grem kar velikrat zdaj ven na sonce, ko je tak lepo vreme in že vse diši po pomladi. Ni boljšega.
Vsem, ki imate NS in preglede v naslednji dneh vam želim, da so uspešni.user posted image

Meni se pa na večer že zelo pozna na bušiju, da sem user posted image . Vsak večer se tako lepo zaobli, čeprav ga imam tudi zdaj že čez dan. Ampak srbi me pa tudi čisto vse noge, trebuh, prsi, hrbet... jaz ne vem več kaj je z menoj.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
11.2.2008 22:01:41   
majah
Hej! Že dolgo se nisem javila, ampak enostavno nimam toliko časa, da bi redno prebirala vaše novičke. Danes pa sem si vzela več časa in kar nekaj strani prebrala za nazaj. Vidim, da nas je vedno več in da gre večini super. Danes sem imela NS in rezultati so bili odlični...ful sem vesela. Malce manj sem bila navdušena, ko sem izvedela, da bo user posted image , saj sva si oba res želela fantka, pa še občutek sem imela, da je fantek. No, ampak kakorkoli tudi male pikice sem zelo vesela in komaj čakam avgust... Moj redni GP je 14.2., PDP je sedaj 22.8., kg pa lahko pripišemo +1, saj imam že kar konkretno zaobljen trebušček.
Vso srečo tudi ostalim, ki vas čaka še NS.user posted image

Lep večer še naprej

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
12.2.2008 7:02:52   
lana777
Jutro jutro, drage moje user posted image user posted image user posted image

Danes vam spet kuham kapučinčekuser posted image z malo sladkorja (mormo mal pazituser posted image )
in seveda velik čokolade (ampak se mormo pa tud razvajat, ne?).

Danes pa gremo na NS. Malo straha in velik pričakovanja ...

Držite pesti!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu majah)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
12.2.2008 7:21:42   
sandra123
Jutro punce,  pa ena user posted image za vse. Vsem, ki imate danes GP in NS želim vse najlepše in obilo užitkov ob gledanju vaših malih pikic.

Lp, Sandra

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
12.2.2008 7:53:09   
nell
Dobro jutro punce!

Hvala za kavico in kapučin, zdej se moram pa res prebudit. Jo maham v knjižnico na vse zgodaj zjutraj, da se založim s knjigami za naslednji teden, ker drugače me konc od dolgega časa.

Vsem, ki imate danes Gp in NS veliko srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tko kot je že Sandra povedala, veliko užitkov ob gledanju vaših pikic, js vem, da em se pošteno nasmejala, ker je moj pikec zganjal take norčije v meni, mi je blo še pol čudno, da res čist nič ne čutiš prevračanje kozolcev ipd.

Bodite v sončku

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Moško ime
SaMaa

Katero ime izbrati?

Val (29%)

Nik (45%)

Lovro (26%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!