@lina
|
Ojla! Čisto na kratko se vam javim, pred gospodinjami Mi smo se včeraj potepali, smo se odpravili malo v štajerske konce, da vidimo, če je tam kaj snega, zanimivih igral in dobrih gostiln Pa smo vse troje našli Domov smo prišli ob 18.30, v peti brzini smo pripravili večerjo, kopanje in spanje, potem sem jaz še likala, prala, sušila kot bi mela adrenalinsko injekcijo v riti Danes sem spet podaljšala malo v službi... Konec februarja se nezadržno bliža, vse moram zaključit v roku enega tedna, zato sem danes izkoristila, ko je bil oči doma in je lahko šel po otroka v vrtec. Zdaj on nekje sestankuje, tamala dva spita jaz pa tu gor. Lu, da te ne bo ta psiho še kaj nadlegoval, kot je mis? Kako kaj otroka? Maja še kuha? Pa tvoj glavobol? Pa maškarce so tolk luškane...ampak veš, da se jima res mali vražički smejejo iz oči? Mis, ti pa res počivat... Pa zadnjič sem pozabila vprašat, ko si omenila, da sta imeli karambol - a je bil res samo trk, z vama si napisala da je vse v redu, je avto kaj poškodovan? In že morfologija te čaka Clody, a ne bi morala kamilice polagat višje gor, na prsi Upam, da se pa zdaj res čimprej pozdravite! In psaša, vi tudi!¨ Remy, nočem pikat, čist resno te sprašujem, ker si me zadnjič prestrašila s tisto kontraindikacijo za Tobrex, šla sem brat, zaradi borove kisline je kontraindicirano pri otrocih manj od treh let. Uporabljala sva kapljice do sedaj samo Jure in jaz, Matjaž ni imel še težav, pa me zanima, a tebi jih je P predpisal? *Lina* - kaj pa pomeni ta ohladitev pri vas? A to bo vparih dneh k nam prišlo, al kaj? Jaz sem pa že tuhtala o prvih spomladanskih delih zunaj
|