|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
10.2.2008 10:53:39   
špelin@
Jutri bomo lahko stiskale pesti za celo četo user posted image

GP imajo Kaja08, hijenca, MARTINA25, Suzy85, aria81 in edinaos user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene čaka 3D UZ in se noro veselim user posted image  Me prav zanima, če bo naša kepica pokazala svoj obrazek - pa mogoče še mednožje user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
10.2.2008 10:57:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Drugače pa ful lepo, da ste se dogovorile za srečenje. Tudi sama bi rada šla, samo je malce preveč vožnje za mene, ker mi je vožnja zaradi skrajšanja MV močno odsvetovana. Pa že samo do LJ imam 50km kaj šele do Vranskega in nazaj.
No se pa priporočam da se malce pofotkate in potem objavite slikice, velja?

Veš, da bomo mislile tudi nate - in stiskale pesti user posted image  Sicer pa bomo srečanje ponovile še z user posted image  v naročjih, zato prideš na svoj račun takrat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Špelin@ če pa ste tak nadomesti avto dobili, potem pa je definitivno boljša peš honda. user posted image user posted image user posted image Da jih ni sram kakšen avto dajo kot nadomestni. user posted image

user posted image  Da pa to še ni vse, je avto samo osnovno zavarovan. Če se zgodi kakšna škoda (parking, neznani storilec, kraja,...) moramo sami kriti user posted image  No, menda tega jajca ne bo nihče ukradel - po moje bi ga hitro vrnil user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
10.2.2008 11:06:09   
jana81
ohoho... še moj pozdrav za dobro jutrouser posted image

sem ravno vstala, zdej me pa vse boli..preveč ležanja.

danes naju čaka vrtanje in šraufanje poličk na steno, pa sesatvljanje omare, komi čakam.. imava tak prazno steno, da bo kr velika sprememba.

sploh nimam ideje kaj bi kuhala za kosilo...juhico defenitivno (mogoče z domačimi palačinkami), naprej mi pa temo nardi v možganihuser posted image .

aurora žgance sovražim, mlečni gres in mlečni riž si pa kupim kr unga v vrečki,ker je hitreje...dobr da si me spomnala, mi ga je ravn zmanjkalo.

estrella no super da si spala bolj kot ne celo noč, tud jst semuser posted image ....upam da še ktera.

zdej pa grem brskat po knjigah , kaj bo za kosilo.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
10.2.2008 11:09:16   
jana81
aja špelin je reku moj user posted image  , da pridte k njemu Toyoto kupit, ne boste mel takih problemov.user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
10.2.2008 11:12:27   
jana81
joj en vic vam morem povedat dokler ga še vem

par je bil porocen skoraj ze dvajset let in vsakic ko sta se ljubila, je moz vztrajal, da seksata pri ugasnjeni luci. Vendar se je po dvajsetih letih zeni to zdelo ze malce neumno, zato je sklenila, da bo skusala prekiniti to neumno navado.
Tako je neke noci sredi seksa prizgala luc in, ko je pogledala malce nizje, je vsa sokirana videla, da ima njen moz v rokah igracko na baterije....vibrator!!
Bil je mehak in cudovit... mnogo vecji od njegovega.
Ko je to videla, je popolnoma znorela: "Ti prasec, kako si mogel vsa ta leta imeti taksno skrivnost!! Boljse zate, da takoj razlozis zadevo!!"
Moz jo mirno pogleda v oci in rece: "Jaz bom razlozil glede igracke,....... ti pa razlozi glede otrok, ki jih imava."
user posted image  user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
10.2.2008 11:15:02   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
aja špelin je reku moj user posted image  , da pridte k njemu Toyoto kupit, ne boste mel takih problemov.user posted image user posted image

Ti povem, da je mož zaradi vseh pizuser posted image arij že skoraj preklical pogodbo, ampak bi morali preveč plačati za odstop od pogodbe... user posted image  Ali pa se tožariti.

Mi je kar hudo, ker se je moj user posted image  prej tako veselil novega avta, zdaj mi pa vsak dan, po "prečudoviti" vožnji domov, pojamra, da ga je že vse minilo... user posted image

Če bi pa imeli na razpolago več keša, bi definitivno kupili Hondo ali Toyoto! I user posted image  rižev narastek user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
10.2.2008 11:50:42   
Estrella*
sesil, Špelin@: česen, mogoče bo držalo, ker ga res dam bolj zgodaj notr. Ampak pri jurčkih to ne moti. Bom poskusila narest en dan to z lisičkami, da vidim, če je tu feler.
Ja, včasih res narediš tako majno napako, da si sploh ne moreš mislit, da bi to lahko imelo kaj vpliva.

Sončnica Sandra: res škoda, da se nam ne boš moga pridružit, a je user posted image  na prvem mestu. Kot je že napisala Špelina , bo še čas pa kasneje.

Danes sem naredila za kosilo:
govejo juhico, puranje dunajce, riž z zelenjavo, zeleno solato in ne boste verjele jabolčno, smetanov štrudel, ki se peče. Že dišiiiiiii

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
10.2.2008 12:07:15   
Anonimen
****, že imaš rezultate od ščitnice? Po moje je pridobljena kilaža res vzrok ščitnice, ker je 36kg v 3 letih 1 kg na mesec, za kar se moraš pa že kar potrudit.
Potni list pa dobiš ekspresno. Moja ga je imela pri 1 mesecu - velja pa 5 let - no me prav zanima kdo jo je po 5 letih še prepoznal . za spomin mam še spravljen ta potni list.
Upam, da bosta pikico poštimali, ker je res revca, da ima še zdaj probleme z lulanjem. Upam, da hitro dobi kakšne arcnije, da ne bo več bolelo.

Jah to je bilo prej. Sedaj pri teh ta novih potnih listih ,ki so sedaj kako leto ali dve..pa full komplicirajo za sliko.. jaz sem probala tamali dat narediti pri 3 mesecih pa jo nikakor niso mogli pripravit da bi
imela široko odprte oči pa glava pokonci... da bi vse pasalo v tiste njihove okvirje...
Potem smo ji potni list lahko naredili šele pri 8 mesecih...
Misliš da sedaj že kaj manj komplicirajo? Tega me je samo strah... kako narediti fotografijo da bo pasala v tiste računalniške programe...

Ja Samia in njena "buba lula".. Jaz sumim da ima tisto bakterijo ki sem jo imela tudi jaz ampak to je treba dokazat.., zato sem nesla urin na mikrobiologijo pa da se bo točno vedelo kaj in kako.
Ne vem ampak to da bi jo kar na blef filali spet z nekim antibiotikom je res nezdravo...
No saj inshallah se bo ta teden vse rešilo..in itak bo šla k nefrologu da ji ponovijo slikanje pa da se vidi kaj ji povzroča te težave...
Hvalaaa ti za skrb...user posted image

Aja rezultatov pa še nimam... veš lahko je tudi krivo to da sem skoz doma pa samijina nosečnost je bila full težka, kar naprej sem mogla ležat..
Prej sem delal kot pri norcih bila aktivna...potem pa sem ostala doma in se polenila...
Ne vem defenitivno bom po tej nosečnost spremenila stil prehranjevanaja in uvedla kako aktivnost -šport..
Bolj me skrbi ta depresija ... in s tem povezujem da je morda ščitnica..
Ker sploh nimam bit za kaj žalostna .. pa me kar naprej obhajajo eni čudni napadi nejevoljnosti. žalosti in skratka totalno mračne misli...

Lep dan je zunaj... ampak sem šla na balkon.... brrrr.. mrazzzz... ne grem ven!!

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2383
10.2.2008 12:23:07   
Estrella*
JUTRI BO PA GUŽVA! VSAKI POSEBEJ POŠILJAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

- Kaja08 (GP)
- hijenca (GP)
- MARTINA25 (GP)
- Suzy85 (GP)
- Špelin@ (3D)
- Aria81 (GP)
- edinaos(GP)

Naj vam čas do pregleda čimprej mine in javite se z dobrimi novičkami!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
10.2.2008 12:53:42   
Anonimen
Ojla punce, dober dan še z moje strani.

Za enkrat vam le sporočam, da sem dala v album nove slike: previjalna miza + voziček user posted image .

Grem malo brat za nazaj : )

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2385
10.2.2008 13:23:49   
aurora28
Jutri stiskam pesti za

Kaja08, Hijenca, MARTINA25, Suzy85, Aria81, Edinaos in Špelin@!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
10.2.2008 13:23:59   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Bolj me skrbi ta depresija ... in s tem povezujem da je morda ščitnica..
Ker sploh nimam bit za kaj žalostna .. pa me kar naprej obhajajo eni čudni napadi nejevoljnosti. žalosti in skratka totalno mračne misli...

jaz sem opazla, da kadar sem jedla anti baby tablete, sem bla tudi bolj depresivna in jokava, pa takrat sem sklepala, da sem prišla v leta, ko sem se umirila, potem pa ko sem z njimi prenehala, sem postala spet stara jaz, kakršno sem se poznala. nasmejana, polna energije.
no, sedaj ko sem noseča, sem tudi v tem "čudnem stanju" - jokava, brezvoljna. sej ne da mi je slabo, vendar sem drugačna. in upam da me to stanje ko rodim čimprej zapusti. mogoče tudi nate tako vplivajo hormoni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
10.2.2008 13:27:32   
aurora28
Edinaos super previjalna, voziček, pa kakšno oblekico sta kupila za vajino princesko user posted image , pa slinček z motivom pikapolonice. Vse mi je zelo všeč. user posted image user posted image user posted image

A to sta vse kupila v Moma trgovini?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
10.2.2008 13:44:42   
BOJANC
Samo da vas malo pozdravim. Želim vam lepo in mirno nosečnost in da vam te dnevi kar najhitreje in najlepše minejo v veselem pričakovanju. Imejte se lepo na srečanju in Lp Bivša majčica

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
10.2.2008 13:48:16   
Anonimen

Edinaos super previjalna, voziček, pa kakšno oblekico sta kupila za vajino princesko user posted image , pa slinček z motivom pikapolonice. Vse mi je zelo všeč. user posted image user posted image user posted image

A to sta vse kupila v Moma trgovini?

Ne aurora28: samo previjalno sva kupila v MOMI, ostalo je iz Baby Centra (LJ).

No še malo razlaga, kako to da imava vse roza? No skratka, v naši familji že 26 let ni punčk!! Moja mami ima 6 sester in 1 brata:(in vsi imajo že valda svoje otroke) od tega nima nihče punčke, sami fantkiuser posted image . No moj fotr ima pa 6 bratov in 1 sestro: (in vsi imajo valda že svoje otroke) in od tega sem punčka samo jaz in še ena sestrična.  Od tu tako veselje, ko smo na 3D zvedeli, da bomo dobili po 26 letih punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Uf sem se razpričala...............

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2390
10.2.2008 14:02:02   
sesil
Bojanc, lepo da si se oglasila. upam da si ok.  vse najlepše ti želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
10.2.2008 14:14:23   
aurora28
Bojanc lepo da si se oglasila. Srčno upam, da si bolje in pozitivnih misli.
user posted image user posted image user posted image zate. 

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
10.2.2008 14:56:49   
jana81

Bojanc lepo da si se oglasila. Srčno upam, da si bolje in pozitivnih misli.
user posted image user posted image user posted image zate. 

tudi jaz ti želim enako.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
10.2.2008 14:57:30   
špelin@
edinaos: kako ljubka previjalna mizica user posted image  Tudi voziček je lep user posted image  Pa oblačilca user posted image

BOJANC, srčica zlata, kako sem vesela, da si se oglasila. Iz vsega srca hvala za lepe želje user posted image  Tudi jaz tebi želim same nežne trenutke, ki naj zacelijo tvoje srce user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
10.2.2008 15:01:10   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Lep dan je zunaj... ampak sem šla na balkon.... brrrr.. mrazzzz... ne grem ven!!

user posted image user posted image  A si ti videla razliko... user posted image  Zdaj lahko razumeš, kako smo ti tukaj zavidale sonček in prijetno toploto, ko si enkrat pisala o tem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
10.2.2008 16:33:34   
aurora28
Ponovno imam eno vprašanje user posted image .
Zadnjič smo se pogovarjale, da se otročka v posteljico daje spat na bok, kako pa je z dajanjem otroka spat v voziček in na sprehodih, saj ga ne moreš v vozičku dati na bok , ampak na hrbet? To mi ne gre v glavo. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
10.2.2008 17:04:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

edinaos: kako ljubka previjalna mizica user posted image  Tudi voziček je lep user posted image  Pa oblačilca user posted image

Hvala špelin@user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2397
10.2.2008 17:17:39   
tally
pozdraljene majčice, samo na hitro se oglašam, sej vas berem samo nč ne pišem, lenobauser posted image .
Vsem , ki imajo jutri GP user posted image user posted image user posted image , pa vprašanje za edinaos, koliko sta dala za vozicek, če ni skrivnost? Drugače je vse fulll lepo.

Lep pozdrav in se tipkamo kasneje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
10.2.2008 17:26:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Vsem , ki imajo jutri GP user posted image user posted image user posted image , pa vprašanje za edinaos, koliko sta dala za vozicek, če ni skrivnost? Drugače je vse fulll lepo.

Lep pozdrav in se tipkamo kasneje

tally: 450 EUR v BC (LJ) hvalauser posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 2399
10.2.2008 19:37:10   
aurora28
Hajli hajlo!

Nikjer nobene. user posted image
Jaz sem se ponovno vrgla v reševanje križank, dve sem že rešila in jih bom poslala, ena mi pa dela sive lase user posted image . Rešitev, ki jo iščem je slovenski pregovor in ga nikakor ne morem rešiti. Bi vas prosila za pomoč, če se bo kateri dalo razmišljati. In sicer je pregovor sestavljen iz 5 besed. Manjkajo mi določene črke in vam bom napisala kaj vidim, ok. user posted image

NI      _OB_EGE      ČE       N_        _LEBE_A.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.