Katina
|
barbaw, ja, verjetno imaš prav, da ti pravijo te scenarije, da bi se držal navodil, ampak mislim, da je bila ta G kar malo preveč zagreta. Hvala za poslani link. Vedno slabše spim, obračam se kot listič v vetru in zjutraj je tako kot da sem bila celo noč črta na avtocesti. Nazaj v posteljo pa ne grem, ker ne morem ne spat ne ležat. No, tole si pa tako slikovito povedala, da sem se mogla kar nasmejat. Pa se tud jaz najdem v tem opisu, da ne bo pomote. špelin@, tako kot tvoja znanka sem tudi jaz zaposlena z dieto, merjenjem sladkorja in ketonov v urinu. Upam, da boste avto končno dobili - so vam dali nadomestni avto za ta čas? TamaraJ, k sreči em potem na petkovem pregledu naletela na prijazno zdravnico in setre. Saj vsebina ni bila dosti drugačna od tiste, ki mi jo je povedala G. Način pa se le zelooooooo razlikoval - no, pa najbolj črn scenarij so mi zamolčali. Sicer pa imam seanso še v ponedeljek in kontrolo že v torek, tako, da imam polne roke dela s tem cukrom. Najboljše pa je, da je zaenkrat doma v dovoljenih mejah . Tako, da se bom upam vsaj zaenkrat inzulinu izmuznila. Hvala za dobre želje barbaw, valentina2006, špelin@, jana81, TamaraJ, Naty* ****, že imaš rezultate od ščitnice? Po moje je pridobljena kilaža res vzrok ščitnice, ker je 36kg v 3 letih 1 kg na mesec, za kar se moraš pa že kar potrudit. Potni list pa dobiš ekspresno. Moja ga je imela pri 1 mesecu - velja pa 5 let - no me prav zanima kdo jo je po 5 letih še prepoznal . za spomin mam še spravljen ta potni list. Upam, da bosta pikico poštimali, ker je res revca, da ima še zdaj probleme z lulanjem. Upam, da hitro dobi kakšne arcnije, da ne bo več bolelo. Skye, upam, da bo prisilna izselitev hitro mimo in se boš vrnila v prekrasno prenovljeno stanovanje. Super, da je IUI uspela (v katerem poskusu?). Tudi jaz sem šla pokukat slikice - tale je pa za spravit in mogoče jo lahko tvojima daš za 18 let uokvirjeno? Aurora28, jaz imam knjigo Vse o nosečnosti in porodu (Založba Meander) in jo sproti malo prebiram. Ima veliko informacij, ki pa so po mojem mneju malo preveč nepregledno nametane po poglavjih. Imam tudi knjigo Nega matere in otroka, ki je bila v 1. moja biblija in mi je prišla zelo prav, čeprav ne vsebuje toliko informacij. Sem bila zaradi manj informacij kljub težavam v dosti bolj sproščena kot tokrat. Barbaw ja imam žogico marogico . Sploh nevem kako tamali leži, ampak ponoči hodim na stranišče vsaj 5 x in predvidevam da je z glavico dol obrnjen. Aja pa še to, ko se vstanem me sramne kosti zelo bolijo, ampak čez dan popustijo. Imaš luštkan trebušček. Mene tudi bolijo sramne kosti, ko se zvečer premetavam pred TV ali ko ponoči lezem iz postelje, da bi šla na WC. Anitka, upam, da si na "smučanju" uživala. Vreme je bilo najbrž krasno. Katy82: Kako smo kej na tko lep sončen dan?Jst sm tko pridna mam pralno sušilni dan dons.Sm kr na roke preprala stvari k sm jih kupla za ,da se ne bi razbarvale pol jih bom pa še v stroju še 1x oprala. Mislim, da si si naredila brezzvezno delo. Tako ali tako boš morala prat stvari v stroju (če že ne drugega ti ne bo zneslo, pa tudi temperature so čist drugačne). Če se zabarva, pa nesi nazaj v trgovino in reklamiraj, saj če se kaj ne sme zabarvat se ravno otroška oblačila ne smejo in morajo bit trpežna. Sashy, no, samo da se je srček našel . Bravo tudi za izpite! Mozart, a nisi mal prehitra s pranjem? Jaz bom s tem počakala do aprila, kakšen mesec pred rokom, prej ne, ker se mi zdi, da bi bilo do poroda že vse prašno in še 1x za oprat in zlikat. Estrella* ko boš naslednjič popravljala seznam imam naslednji GP 5.3.08. Sem si ravno zmerila cuker in je povišan ! Verjetno zato, ker em danes namesto bolj kislega jabolka pojedla zlati delišes, ki je bil manjši . Kaj vse ne vpliva na ta cuker! Ne vem katera je dala nasvet, da napisano kopira v Word in nato prilepi, če te RR vrže ven, ampak 1000 hvala, ker mi je ta nasvet pomagal, da nisem zgubila tega posta.Zdaj grem pa še kaj drugega počet, ne da dve uri visim na RRju in berem ter odpisujem. Se moram it učit, ker imam v sredo izpit.
|