|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
9.2.2008 19:37:38   
aurora28
**** jaz se tudi bašem s sladkarijami in jim ni ne konca ne kraja, posledica tega pa je vedno večja teža. user posted image user posted image Jao meni, moj otrok bo tak hiperaktivec kot naš pes. user posted image user posted image

Špelin@
chop suey se pa super sliši user posted image , nezgoda se pa lahko vsakomur zgodi user posted image . Jaz sem enkrat po pomoti v kavo vsula sol namesto sladkorja user posted image , enkrat sem v jed dala preveč popra in smo vsi kihali. It´ happens. user posted image user posted image

Estrella*jaz sem bila na masaži in je super, dober si se odločila. Za user posted image masažo v Dobrni pa sem slišala, da je zelo dobra in se user posted image popolnoma prilagajajo, lahko ti zmasirajo hrbet, lahko noge ali glavo. Cena mislim, da znaša 17 € za pol ure in meni se zdi, da ni tolk drago. Bosta tvoj user posted image in sinek vesela, tvoj user posted image pa bo nasploh uživala. user posted image

Na srečanje pa seveda pridem. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
9.2.2008 19:43:49   
Estrella*
SEZNAMČEK SREČANJA MAJČIC 

Estrella:Medvode, DA, 3

Naty:Logatec, DA

Špelin@:, Zasavje, DA, 1         

Kasso:Postojna, DA

Aurora28:Velenje,NE, se pelje z Jano81    

Skye:MB, DAuser posted image                                  

Edinaos:Logatec, DA 

Nataša34: Zasavje, DA

MARTINA25: KR,DA, 3                 

Katina :Domžale, DA, 4                

Katy82: Sevnica, DA                  

Jana81: CE, DA , 2                 

Taula:  LJ

Anitka:Prekmurje, DA                          

Čmrlika: MB, NE, Skye?

TamaraJ: Cerknica, DA, 3         

Kodrana: NM, NE             

Petrahh: okolica LJ,DA, 2-3     

narava:LJ, NE

MALI PINGO: LJ, DA, 3

Sashy: LJ (Šmarna gora), DA, 3                 

****:  Vrhnika, NE

ZAENKRAT SE JE JAVILO 22 MAJČIC. ČE JE ŠE KATERA ZAITERESIRANA , NAJ SE DOPIŠE.ZA POTRDITEV PRISOTNOSTI, NAJ SE VSAKA ZASE OBARVA IN OBJAVI SEZNAM.

user posted image SREČANJE BO: Sobota 16.02.2008 ob 14h, PIZZERIA GOLOBČEK, Vransko user posted image   

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
9.2.2008 19:47:37   
Estrella*
Aurora: hvala za info. Glede na to, ker sem si jaz privoščila kar 3 masaže, bi bilo faj , da me zmasirajo hrbet, ker noge in glavo mi bodo obdelali na drugih dvehuser posted image  17eu se mi ne zdi drago, ker pa sem si privoščila še druge stvari , pa je kar naneslouser posted image Sicer, če je storitev kakovostna in bom zadovoljna z njo mi ni problema odkartat te vsote.

Kar se tiče sladkarij se pri meni ne kažejo samo na tehtnici, ampak žal tudi v izgleduuser posted image
Mozart je prav pridna in kontrolira kilce, le kako????

Neposredna povezava do sporočila: 2353
9.2.2008 19:48:59   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Mene tudi brca desno nad popkom in je prav hecno ko me istočasno brcne desno zgoraj in levo spodaj nad jajčniki, očitno se preteguje. user posted image

Me zanima, če se je že Jana vrnila iz Graza, upam, da ne bo še ona razočarana nad Ikeo.

hojla...
takole bom rekla, Ikea za otroke katastrofa,kupila sva samo igrače za malega, ostalo je kar ok, sva kupla dve omare, pa še neki drobnarij..  No sej pol so me pa še pošiljal okol za to da sem dobla original račun n firmo in nazaj davek.
Pol sem se pa spomnala da je ena napisala za Momo...tam pa res najdeš vse...sva kupla od otroških lučk (rožica in školjkico),polic za steno raznih oblik, budo sva tud kupla do odejce...no ni da ni. Sem zadovoljna pa še najedla sem se obilno.user posted image user posted image

estrella...ja če bi ble trgovine ofjene do 21h, bi bla verjetn še kr gor,mene je res težk spravit iz trgovinuser posted image ....sem kr prilično utrujena sam se morem zdle še dobit z eno ful dobro prijatlco,ker se nisva videle že 100 let.
za masažo za nosečnice v termah Dobrna je pa tkole: mene je res cel hrbet bolel, tk da po masaži ni blo nič kaj bolje, to pa zato ker je to bolj razvajanje,kot pa ornk masaža, je pa moj bil na tradicionalni masaži, pa ga je tip ornk zdrmu. je pa vseen fajn,če nimaš res bolečin. se pa da gor vse zmenit, tk da ni panike.

aja za srečanje midve z auroro prideva, a ne aurora? se morva pofočkat jle?

zdej pa grem spet na čvek, ker še danes nisem imela dost. (v Ikeo je šla zraven tašča, in sva celo pot nabijale ko nore).

se pišemo jutri...papa

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
9.2.2008 19:49:18   
Anonimen
Masaza??'''
Jaz tud, jaz tud!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2355
9.2.2008 20:12:53   
TamaraJ

TamaraJ: Cerknica, DA, 4         

ZAENKRAT SE JE JAVILO 22 MAJČIC. ČE JE ŠE KATERA ZAITERESIRANA , NAJ SE DOPIŠE.ZA POTRDITEV PRISOTNOSTI, NAJ SE VSAKA ZASE OBARVA IN OBJAVI SEZNAM.

user posted image SREČANJE BO: Sobota 16.02.2008 ob 14h, PIZZERIA GOLOBČEK, Vransko user posted image  

Z mano naj bi se peljale Naty, edinaos, Kasso in ****. Štartamo iz Logatca in na Vrhniki poberemo še ****. Če nam bo pa neudobno se dobimo na Dolgem mostu z ostalimi in se prerazporedimo.

Estrella... kdaj naj bi se dobile na Dolgem mostu?

Kasso... ti lahko prideš tudi čez Kalič in pustiš avto na Uncu pred vstopom na AC. Tam te poberem. Lahko pa do Logatca. Se itak še zmenimo tekom tedna.

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 2356
9.2.2008 20:16:09   
TamaraJ
Ojla na hitro majčice...

Samo seznamček in na hitro vas pozdravim... Če mi jutri kaj znese, vas tudi preberem. Jap, samo v službi imam časuser posted image user posted image .

Včeraj sem bila v Postonjski jami s Timijem in hvala bogu še z mami, sicer bi me pobralo. Moj dragec je delal notri za mešalko (v Koncertni dvorani) in sem se komaj do njega prebila. Res, gužva za user posted image .

No, več se oglasim jutri ali v ponedeljek. Se pa veselim srečanja, da vas spoznamuser posted image .

Lahko noč moje majčice, božajte svoje vedno večje trebuščke in se cartajte s svojimi najdražjimi.

Nočko

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
9.2.2008 20:17:15   
špelin@

TamaraJ: Cerknica, DA, 4         

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
10.2.2008 0:32:30   
jana81
špelin hvala ker si me obarvala...sem prej tak hitela, da sem kar pozabla...
zdej sem pa ravno prišla domov, sem se danes načvekalauser posted image ... ravno sem pojedla še en kos domačega štrudla, zdej pa se greva stiskat z user posted image .

lahko nočko pa prijetne sanje s čimmanj vstajanja ponoči.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
10.2.2008 7:29:55   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

zdej sem pa ravno prišla domov, sem se danes načvekalauser posted image ... ravno sem pojedla še en kos domačega štrudla, zdej pa se greva stiskat z user posted image .

lahko nočko pa prijetne sanje s čimmanj vstajanja ponoči.

hvala Jana , danes sem vstala samo 1x in celo potem zaspala do 7h. Očitno se stvari premikajo na bolje in bom vsaj malo časa uživala v spanju.

Štrudel...dobr, da si me spomnila. Ga pečem že cel teden, ampak danes ga bom dokončno.

Tamara: Na Dolgem mostu bi bilo najbolje na parkingu.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
10.2.2008 7:58:11   
Katina
barbaw, ja, verjetno imaš prav, da ti pravijo te scenarije, da bi se držal navodil, ampak mislim, da je bila ta G kar malo preveč zagreta. Hvala za poslani link.

Vedno slabše spim, obračam se kot listič v vetru in zjutraj je tako kot da sem bila celo noč črta na avtocesti. Nazaj v posteljo pa ne grem, ker ne morem ne spat ne ležat.

No, tole si pa tako slikovito povedala, da sem se mogla kar nasmejat. Pa se tud jaz najdem v tem opisu, da ne bo pomote.

špelin@, tako kot tvoja znanka sem tudi jaz zaposlena z dieto, merjenjem sladkorja in ketonov v urinu.
Upam, da boste avto končno dobili - so vam dali nadomestni avto za ta čas?
TamaraJ, k sreči em potem na petkovem pregledu naletela na prijazno zdravnico in setre. Saj vsebina ni bila dosti drugačna od tiste, ki mi jo je povedala G. Način pa se le zelooooooo razlikoval - no, pa najbolj črn scenarij so mi zamolčali. Sicer pa imam seanso še v ponedeljek in kontrolo že v torek, tako, da imam polne roke dela s tem cukrom. Najboljše pa je, da je zaenkrat doma v dovoljenih mejah . Tako, da se bom upam vsaj zaenkrat inzulinu izmuznila.
Hvala za dobre želje barbaw, valentina2006, špelin@, jana81, TamaraJ, Naty*
****, že imaš rezultate od ščitnice? Po moje je pridobljena kilaža res vzrok ščitnice, ker je 36kg v 3 letih 1 kg na mesec, za kar se moraš pa že kar potrudit.
Potni list pa dobiš ekspresno. Moja ga je imela pri 1 mesecu - velja pa 5 let - no me prav zanima kdo jo je po 5 letih še prepoznal . za spomin mam še spravljen ta potni list.
Upam, da bosta pikico poštimali, ker je res revca, da ima še zdaj probleme z lulanjem. Upam, da hitro dobi kakšne arcnije, da ne bo več bolelo.
Skye, upam, da bo prisilna izselitev hitro mimo in se boš vrnila v prekrasno prenovljeno stanovanje. Super, da je IUI uspela (v katerem poskusu?). Tudi jaz sem šla pokukat slikice - tale je pa za spravit in mogoče jo lahko tvojima daš za 18 let uokvirjeno?
Aurora28, jaz imam knjigo Vse o nosečnosti in porodu (Založba Meander) in jo sproti malo prebiram. Ima veliko informacij, ki pa so po mojem mneju malo preveč nepregledno nametane po poglavjih. Imam tudi knjigo Nega matere in otroka, ki je bila v 1. moja biblija in mi je prišla zelo prav, čeprav ne vsebuje toliko informacij. Sem bila zaradi manj informacij kljub težavam v dosti bolj sproščena kot tokrat.
Barbaw ja imam žogico marogico  . Sploh nevem kako tamali leži, ampak ponoči hodim na stranišče vsaj 5 x in predvidevam da je z glavico dol obrnjen. Aja pa še to, ko se vstanem me sramne kosti zelo bolijo, ampak čez dan popustijo. 

Imaš luštkan trebušček. Mene tudi bolijo sramne kosti, ko se zvečer premetavam pred TV ali ko ponoči lezem iz postelje, da bi šla na WC.
Anitka, upam, da si na "smučanju" uživala. Vreme je bilo najbrž krasno.

Katy82: Kako smo kej na tko lep sončen dan?Jst sm tko pridna mam pralno sušilni dan dons.Sm kr na roke preprala stvari k sm jih kupla  za ,da se ne bi razbarvale pol jih bom pa še v stroju še 1x oprala.

Mislim, da si si naredila brezzvezno delo. Tako ali tako boš morala prat stvari v stroju (če že ne drugega ti ne bo zneslo, pa tudi temperature so čist drugačne). Če se zabarva, pa nesi nazaj v trgovino in reklamiraj, saj če se kaj ne sme zabarvat se ravno otroška oblačila ne smejo in morajo bit trpežna.
Sashy, no, samo da se je srček našel . Bravo tudi za izpite!
Mozart, a nisi mal prehitra s pranjem? Jaz bom s tem počakala do aprila, kakšen mesec pred rokom, prej ne, ker se mi zdi, da bi bilo do poroda že vse prašno in še 1x za oprat in zlikat.
Estrella* ko boš naslednjič popravljala seznam imam naslednji GP 5.3.08.

Sem si ravno zmerila cuker in je povišanuser posted image ! Verjetno zato, ker em danes namesto bolj kislega jabolka pojedla zlati delišes, ki je bil manjši user posted image . Kaj vse ne vpliva na ta cuker!

Ne vem katera je dala nasvet, da napisano kopira v Word in nato prilepi, če te RR vrže ven, ampak 1000 hvala, ker mi je ta nasvet pomagal, da nisem zgubila tega posta.Zdaj grem pa še kaj drugega počet, ne da dve uri visim na RRju in berem ter odpisujem. Se moram it učit, ker imam v sredo izpit.

Neposredna povezava do sporočila: 2361
10.2.2008 8:45:28   
Estrella*
Najboljše pa je, da je zaenkrat doma v dovoljenih mejah . Tako, da se bom upam vsaj zaenkrat inzulinu izmuznila.

user posted image  Bravo Katina! Držimo pesti, da ti bo ratalo brez inzulina.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
10.2.2008 8:49:48   
Estrella*

user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image  

11.02.2008: Kaja08 (GP), hijenca (GP), MARTINA25 (GP), Suzy85 (GP), Špelin@ (3D), Aria81 (GP),edinaos (GP 

12.02.2008: Tally (GP), Skye (GP), Pepita (GP)

13.02.2008: Nataša34 (GP), mali pingo (GP)

14.02.2008: Kodrana (GP) 

15.02.2008: Čmrlika (GP), **** (GP) 

18.02.2008: Špelin@ (GP)

19.02.2008: Naty (GP), Valentina 2006 (GP) 

21.02.2008: Anitka (GP), Katy82 (GP

22.2.2008: sesil (GP), Aurora28 (GP)

26.02.2008: zalazoya (GP) 

27.02.2008: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP)

user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image

03.03.2008: TamaraJ (GP)

05.03.2008: barbaw (GP), Katina (GP)

06.03. 2008: . muki. (GP), Jana81 (GP)

07.03.2008: Estrella* (GP), Sashy (GP)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
10.2.2008 8:58:29   
aurora28
Dobro jutro!

Danes sva si z mojim user posted image za zajtrk privoščila mlečni gris s kakavom. Mljask je dobro. Mama mi je rekla, da moram jesti in piti veliko mleka, poleg tega je dobro da jem žgance, ker baje to dvoje zelo dobro vpliva na to, da imaš mleko in dojiš. In jaz se tega nasveta res držim, še posebej če je od mame, ker ji verjamem, da ima prav. user posted image Ko je ona mene rodila ji je babica v bolnici rekla, da mleko da mleko.
Mi je pa še moja soseda, ki ima sina in ga je dojila do 11 meseca rekla, da je na dan ko je rodila popila 1 liter mleka in naslednji dan isto in mleko je teklo kot noro. Kaj vse čuješ...sama sem vesela vsakega nasveta. user posted image

Katina
upam, da se ti bo stanje s cukrom normaliziralo in da ne bo potreben inzulin, predvsem pa da se boš ti dobro počutila. Držim pesti! user posted image user posted image user posted image Sem pa prebrala na internetu, da gestacijski diabetes ne vpliva na user posted image .

Edinaos a si že poslikala novo previjalno? Jaz bi jo želela videti. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2364
10.2.2008 9:02:56   
mozart
Kar se kg tiče, se nič ne kontroliramuser posted image . Le želim si. Ko si odprem škatlo piškot ali čokolado pa hitro pozabim kaj mi je svetovala ginekologinja,  malo mi je žal samo ko stopim na tehtnico. Jaz se tolažim s tem, da se bomo s kg obremenjevale po porodu. Kdaj pa si bomo privoščilo, če ne sedajuser posted image .

Oblačila sem pa oprala in zlikala, ker so že zelo dolgo zapakirana čakala na našega sončka. Jih bom najbrž aprila ponovno prala, saj obožujem vonj po svežem prerilu.

Neposredna povezava do sporočila: 2365
10.2.2008 9:32:10   
barbaw
Katina user posted image za tistile cuker v mejah normale. Na dobri poti si. Je pa tako, ker imamo v fantov družini dva sladkorna bolnika, da na žalost vse vpliva na sladkor. Od navadnegakozarca soka do ... Če ti je tako hitro uspelo znižat sladkor, se le drži tea karsi počela. Še tri mesece pa bo.

Aurora o žgancih in mleku je res. Samo ko imaš user posted image  včasih mamice pozabimo nase, kar pa slabo vpliva na mleko. Sploh pa se je treba iizogibati stresa. Na ene zelo vpliva (name). Drugače pa še obstajajo recepti, ki ti v trenutku povečajo količino mleka, samo je nagravžno ko user posted image . Važno je, da imaš polno prehrano in da zaužiješ dovolj vitamionov, ker user posted image  ful izčrpajo mamice.

Moram it, ker se moja dva že kregeta. joooooj

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
10.2.2008 9:35:51   
Estrella*
Mama mi je rekla, da moram jesti in piti veliko mleka, poleg tega je dobro da jem žgance, ker baje to dvoje zelo dobro vpliva na to, da imaš mleko in dojiš. In jaz se tega nasveta res držim, še posebej če je od mame, ker ji verjamem, da ima prav. Ko je ona mene rodila ji je babica v bolnici rekla, da mleko da mleko.
Mi je pa še moja soseda, ki ima sina in ga je dojila do 11 meseca rekla, da je na dan ko je rodila popila 1 liter mleka in naslednji dan isto in mleko je teklo kot noro. Kaj vse čuješ...sama sem vesela vsakega nasveta.

Katina tvoja mama ima kar prav. Najbolj važno je za mleko je, da veliko piješ, pa naj bo to mleko, voda....Mleko ti pač da še dodatno maščobo. Sama sem imela ogromno mleka tako, da mali ni uspel cele dojke spraznit in je še bruhal, ker se je preveč napapcal. Jaz že celo življenje čopam kar precejšne količine mleka in nimam nobenih težav.

mozart: res si pridna, pa lahko rečeš kar hočeš. Pregrehe sem ter tja so dovoljene, ne pa vsak dan, kot so na mojem spiskuuser posted image
Cunjice tudi mene mikajo, da bi jih začela prat, a je res še prezgodaj. Bom še malo skušala potrpetuser posted image

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
10.2.2008 9:50:09   
aurora28
Katina tvoja mama ima kar prav. Najbolj važno je za mleko je, da veliko piješ, pa naj bo to mleko, voda....Mleko ti pač da še dodatno maščobo. Sama sem imela ogromno mleka tako, da mali ni uspel cele dojke spraznit in je še bruhal, ker se je preveč napapcal. Jaz že celo življenje čopam kar precejšne količine mleka in nimam nobenih težav.

Estrella* si mislila Aurora. user posted image user posted image

Našla sem ful dober recept.

Rižota iz lisičk  

25 dag riža
3 žlice olivnega olja
1 čebula
svež peteršilj
drobnjak
10 dag pečene slanine
25 dag lisičk
sol
poper
juha iz kocke za zalivanje  

Na olju prepražimo na drobno sesekljano čebulo in na rezine narezano pečeno slanino. Ko ta postekleni, dodamo na liste narezane lisičke, posolimo in dušimo v lastnem soku pokrito 5 do 10 minut. Nato dodamo opran riž, zalijemo z dvojno količino juhe, kot je bilo riža. Vse to kuhamo pokrito 20 minut in ne mešamo. Riž mora na koncu ostati brez odvečne tekočine. Rižoto ponudimo s sesekljanim peteršiljem in drobnjakom, po želji tudi s parmezanom.

Neposredna povezava do sporočila: 2368
10.2.2008 10:21:24   
Estrella*
Aurora: sorry, ja nate sem mislila, napisala pa Katinauser posted image Nekaj me trgauser posted image Preveč mislim kaj bom napisala, pol pa vse pobrkam. Ma važn, da je v glavi še vse pošlihtan.

Jaz mal zmrznjene lisičke doma, pa se jih kar nekako izogibam. Ponavadi mi pridejo grenke?? Ve katera kaj narobe naredim, da so grenke???

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
10.2.2008 10:33:56   
sesil
estella, mogoče je kriv česen. ga dodaš čisto na koncu, ko je že skoraj vse nared. če ga daš praj, pride grenko.

Neposredna povezava do sporočila: 2370
10.2.2008 10:44:04   
špelin@
Hojla user posted image

No, jaz pa trenutno uživam, čeprav bi komot lahko šla pospravljat nered, ki so ga včeraj naredili moji trije (ko se igrajo dve deklinci in en ati, je pač tako user posted image ). Ampak ne bom user posted image  Moji trije so šli v kino gledat Frančka user posted image
user posted image  sem spila šele zdajle, zdaj pa mrcvarim suhe slive, ki so mi noro zadišale user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
špelin@, tako kot tvoja znanka sem tudi jaz zaposlena z dieto, merjenjem sladkorja in ketonov v urinu.
Upam, da boste avto končno dobili - so vam dali nadomestni avto za ta čas?

Veš, poznam kar nekaj primerov, ko so ženskam že praktično mahali pred nosom z inzulinom, ampak je na srečo šlo brez. Držim pesti, da tudi tebi uspe tako, sicer pa - na še večjo srečo - je to "le" gestacijski diabetes in bo maja vse za tabo user posted image  Poleg tega se lahko katerakoli od nas mimogrede znajde v tvoji koži user posted image  Zato rada prebiram "vašo" temo o sladkorni v nosečnosti, informacije so lahko le koristne user posted image

Nadomestni avto smo po odločnem nastopu le dobili, ampak ne vprašaj, kakšna jajca user posted image  Ne morem verjeti, da je lahko skoraj nov avto tak klump. Gre za Chevrolet Lacetti - kristus, menjalnik trd kot pri fotrovi stoenki izpred xx let user posted image  Še moj yugo, ki sem ga vozila pred 12. leti, je imel manj težaven menjalnik. Moraš ročico zgrabiti na vso moč in poriniti kot pri tovornjaku user posted image  V tretjo gre samo, če zadaneš točno določeno mesto, ki se nahaja tam, kjer je pri običajnih avtih že peta prestava user posted image  Motor (1.4 bencinar) požrešen, da se ti utrga user posted image  Mož se vozi le po AC (umirjeno 100km/h) + nekaj km po regionalki in prauser posted image ica od gajbe žre 9 litrov na 100 km!! Zadaj se otroški avtosedež ne da varno pripeti, ker pas oz. njegovo vpetje obupno "pleše". Lega na cesti je adijo pamet, pri 80 km/h v blagih ovinkih regionalke nezanesljiv in opletajoč, poskakuje kot nora krava user posted image , voznikov sedež neudoben in se ga sploh ne da namestiti v en primeren položaj, edino sovoznikov sedež je kar ok. Samo 1x sem ga vozila - je mož rekel, naj grem sama poskusit, če njemu ne verjamem. Ma zastonj ga ne maram user posted image  Uf, sem naložila user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
10.2.2008 10:45:19   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: sesil
estella, mogoče je kriv česen. ga dodaš čisto na koncu, ko je že skoraj vse nared. če ga daš praj, pride grenko.

Se strinjam. Jaz sem jih delala predvčerajšnjim in sem dala česen prehitro noter, zato so zagrenile user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
10.2.2008 10:46:15   
Soncnica Sandra ***
Zdravo souser posted image !

Evo, da se vam še jaz malce javim po dolgem času user posted image user posted image
Zadnje čase sem tako zaposlena, da kar nekako ne najdem časa, da bi kaj napisala.
Sedaj smo še okna začeli menjati v celi hiši, tako da to potegne še kup pospravljanja za sabo. Pa ful hitro se utrudim, tako da rabim vmes malce počivati, in se takrat malce dol vležem, zvečer se mi pa ne da viseti več za računalnikom.
Drugače sem pa videle, da ste ful pridne glede pisanja in ste že kar precej strani spet napisale user posted image
Drugače pa ful lepo, da ste se dogovorile za srečenje. Tudi sama bi rada šla, samo je malce preveč vožnje za mene, ker mi je vožnja zaradi skrajšanja MV močno odsvetovana. Pa že samo do LJ imam 50km kaj šele do Vranskega in nazaj.
No se pa priporočam da se malce pofotkate in potem objavite slikice, velja?

Drugače pa dodajam še nekaj podatkov za na seznamček:
- naslednji GP 27.02.2008,
- obseg bušija 113cm,
- pridobljene kg: +8kg,

No pa naj bo za zdaj to vse. Sedaj pa grem malce prebrati kaj ste napisale ta teden!

Lepo sončno nedeljo vam želim!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
10.2.2008 10:48:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Ne vem katera je dala nasvet, da napisano kopira v Word in nato prilepi, če te RR vrže ven, ampak 1000 hvala, ker mi je ta nasvet pomagal, da nisem zgubila tega posta.

Me veseli, da tole še komu pride prav user posted image  Pri mojih običajno kačastih postih mi pride hudirjevo prav user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
10.2.2008 10:52:30   
aurora28
Špelin@ če pa ste tak nadomesti avto dobili, potem pa je definitivno boljša peš honda. user posted image user posted image user posted image Da jih ni sram kakšen avto dajo kot nadomestni. user posted image

Estrella* jaz bom ta recept malo priredila in bom namesto lisičk (ker jih ne maram ravno preveč) uporabila šampinjone, ki pa jih noro obožujem. Mljaska.
Moj user posted image ima pa danes fižolov dan user posted image user posted image , je ob 10. uri dan kuhat 1 kg fižola in bova kasneje naredila mineštro in nekaj ga bo šlo v skrinjo. Je prav vesel, da sva kupila fižol in ne gre mu v glavo, da je dal samo 2 € za kilo fižola, zdaj ga je pa dobu tolk velik. Kaka faca je. user posted image user posted image Prav posrečen je. Moj možek izhaja iz kmečke družine, kjer imajo kmetijo z glavami živine, velik njive, gozdov, vrta...ni da ni in mu takšna domača hrana ˝beri fižol z ocvirki˝ zelo paše. Meni pa tudi, ker je zelo vesel in zadovoljen. Mogoče nama bodo starši le dali nekaj parcele, da bova v nekaj letih lahko začela puvat. Upam. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.