|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
9.2.2008 22:12:08   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

Ha, ha  jaz sem ti kot detektivuser posted image user posted image user posted image
Se hecam. si mi sumljiva, čigava kolegica si ??? user posted image

Del Mela zdaj me firbec mantra in  Thaiss tudi , kaj si vidla, naročila  ali  tudi kupila  v Ikei. Jaz nisem bila še nikoli gor( preveč poti) pa šoldov ni.
Raport?????

ma Ikea je zakon !!! jaz sem bila zdaj 3. in kot kaže gremo kmalu spet user posted image
lih dol grem ker nimam šoldov kupovat v Harveyu ali Lesnini... kupila: zavese, luč in tako gosenico za igrače za Vala, dve mizici za v dnevno, mizico in 4 stolčke za Vala, stolček za hranjenje, košarice iz ratana, plastične kozarčke in krožnike za otroke...pa takih smešnih pogruntavščin...

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
9.2.2008 22:15:07   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

ja ja bo treba pazit name...  še do zobarja ne morem in una luknja je vsak dan večja
.. no tolko cajta imam. Lahko pa gremo vsi tri, ma pol se nas takoj vidi oziroma prepoznauser posted image user posted image user posted image

ja, ja samo tiho bodi...ženske smo kot mačke s kačjo glavo user posted image  za vse je cajt, samo dobro se je treba organizirat.....otroka pustiš možu, da je zaposlen in skočiš do vrtnarja ali vodovodarja (Delfino) user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3952
9.2.2008 22:16:53   
nektarina
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

[ ma Ikea je zakon !!! jaz sem bila zdaj 3. in kot kaže gremo kmalu spet user posted image
lih dol grem ker nimam šoldov kupovat v Harveyu ali Lesnini... kupila: zavese, luč in tako gosenico za igrače za Vala, dve mizici za v dnevno, mizico in 4 stolčke za Vala, stolček za hranjenje, košarice iz ratana, plastične kozarčke in krožnike za otroke...pa takih smešnih pogruntavščin...

opa. Ma kaj si vzela kredit  in  najela  kamion. Kam si vse to stavila. Sem bjonda pa ne zastopimuser posted image  Kaj Val ima že svoje malo stanovanjce.

Zdaj zares: koliko  te je koštala mizica in stolčki. Tukaj pri nas so precej dragi, sploh pa v kakšnem BC.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
9.2.2008 22:20:55   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

ups meliss...nektarina ima vse ogledanouser posted image  ..sumljivo user posted image user posted image

poročilo iz Padove?????

e ja, še nja njo bo treba pazit... user posted image user posted image E JA, MEJ UKE NA PECLJIHuser posted image

poročilo...sem ti kepila vse user posted image HVALA, HVALA!! ZLATA SI!!

Kako je Val preživel dan brez vaju?????.................pa ne mi napista da ga je prespaluser posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 3954
9.2.2008 22:21:21   
nektarina

ja, ja samo tiho bodi...ženske smo kot mačke s kačjo glavo user posted image  za vse je cajt, samo dobro se je treba organizirat.....otroka pustiš možu, da je zaposlen in skočiš do vrtnarja ali vodovodarja (Delfino) user posted image user posted image user posted image

A tako ti delaš???  Meni je ratalo jit samo na fešto  od firme ki je bilo pred Novim Letom in me je bilo  sram, ker me je moj dragi najmanj 100 x klical. Sem držala  GSM kar na mizi  s priboromuser posted image    In to samo zato, ker mu niso v momentu  zaspali. Pravzaprav ko sem odšla od doma so zaspali in potem sta se oba zbudila .  Pa še pojesla sta takrat 2x več kot ponavadi. Čudno

Neposredna povezava do sporočila: 3955
9.2.2008 22:23:29   
melaverde
Mizica in stolčki so tile:
http://www.ikea.com/it/it/catalog/categories/series/11779/

cene imaš zraven, niso lih zastonj ampak so full uporabni, moja nečakinja ima 7 let in še vedno sedi gor...

je pa tale komplet boljši kot ga je imel Mercator ali Merkur in seveda cenejši:
http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/50098872

vse je tako pakirano, da smo uporabli samo prtljažnik astre, porabla pa sem okoli 150 eur

Neposredna povezava do sporočila: 3956
9.2.2008 22:24:37   
thaiss

ma Ikea je zakon !!! jaz sem bila zdaj 3. in kot kaže gremo kmalu spet lih dol grem ker nimam šoldov kupovat v Harveyu ali Lesnini... kupila: zavese, luč in tako gosenico za igrače za Vala, dve mizici za v dnevno, mizico in 4 stolčke za Vala, stolček za hranjenje, košarice iz ratana, plastične kozarčke in krožnike za otroke...pa takih smešnih pogruntavščin...

no Val, zdej ko imaš svoje stolčke in mizico pride Matičko na dva deci mlekauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3957
9.2.2008 22:26:49   
melaverde

Kako je Val preživel dan brez vaju?????.................pa ne mi napista da ga je prespaluser posted image user posted image

itak je ful spal user posted image , sva ga pustila okoli 8:30 in je dopoldan spal 3 ure, po kosilu pa še 2,5 ure...ob 18:30 pa sva bila že doma. Ful navdušen nad Antilopo, se mi zdi boljši kot PegPerego ali Chicco user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
9.2.2008 22:28:02   
melaverde
Ampak tudi če ne potrebuješ nič, iz Ikee vsaj dve vrečki prineseš !!! sigurno

Neposredna povezava do sporočila: 3959
9.2.2008 22:29:02   
nektarina
U ma so luštkani  tele kompletki. PA malo  si porabila. Škoda, da je Padova tako daleč. 
Se je govorilo  da bodo naredili  Ikeo al v Ts ali  pa v Gorici. Zdaj ne vem, če je to še aktualno. Naj bi pa bila tam pred Aquilinio( TS).
Zdaj grem pa gledat katalog od Ikee.

Neposredna povezava do sporočila: 3960
9.2.2008 22:29:38   
thaiss

itak je ful spal user posted image , sva ga pustila okoli 8:30 in je dopoldan spal 3 ure, po kosilu pa še 2,5 ure...ob 18:30 pa sva bila že doma. Ful navdušen nad Antilopo, se mi zdi boljši kot PegPerego ali Chicco user posted image

komi čakam da sprobamo to Auser posted image  jaz bom seggiolon pospravla, ker mi vzame ful placa!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3961
9.2.2008 22:31:19   
melaverde
Ma moj svak pravi, da jo zidajo že ful časa v Gorizi ampak na njihovi stranici ni nič ?! ma ne še it nektarina, ti ga bom posodla če prideš na kafe....user posted image user posted image

ma kaj ne bo tam v Trstu H&M ??? thaiss user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3962
9.2.2008 22:33:32   
melaverde
komi čakam da sprobamo to Auser posted image  jaz bom seggiolon pospravla, ker mi vzame ful placa!!!

ma sej je tudi ta kar širok, ampak je ful easy za ga pucat in ko otrok sedi not, mu je mizica ful nizko (v Chiccotovem pride mizica Valu v višini ust user posted image ), pa lahek je full

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
9.2.2008 22:33:56   
thaiss
ma kaj ne bo tam v Trstu H&M ??? thaiss user posted image

jap, tako je pisalo u Žurnalu

Neposredna povezava do sporočila: 3964
9.2.2008 22:36:07   
thaiss

ma sej je tudi ta kar širok, ampak je ful easy za ga pucat in ko otrok sedi not, mu je mizica ful nizko (v Chiccotovem pride mizica Valu v višini ust user posted image ), pa lahek je full

ma se jo da gurnit pod mizo -> tko da user posted image  je` za mizo???????

Neposredna povezava do sporočila: 3965
9.2.2008 22:44:09   
melaverde
L’espansione in Italia: 5 nuovi punti vendita Nel 2008 č prevista l’apertura dei negozi di Parma, Rimini, Salerno Baronissi, Trieste Villesse e Torino Collegno con una ricaduta occupazionale di circa 2.500 nuovi posti di lavoro.

Ecco kaj sem našla....

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
9.2.2008 22:45:28   
melaverde

ma se jo da gurnit pod mizo -> tko da user posted image  je` za mizo???????

joj veš da nisem probala...ma po moje brez mizice ja user posted image
ste šli v Miramar???

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
9.2.2008 22:46:32   
thaiss
ma nismo šli ker je pihalo...to je bolj škuža od A......

Neposredna povezava do sporočila: 3968
9.2.2008 22:50:41   
nektarina
Eccomi. Se mi je parkrat ugasnil PC.  Allora bomo imeli kmalu Ikeo? user posted image
Boljše to  kot  Harvey Norman kjer te kap ko vidiš nekatere cene.

Ben, lahko noč , ker se bojim ,da me bo  zezal računalnik.

CIAOOOOOO

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
9.2.2008 22:51:45   
melaverde

ma nismo šli ker je pihalo...to je bolj škuža od A......

ma kaj trokira ??? k nam noče, v Trst ne... user posted image  ma bužca moja, bom zrihtala enega delfina anka tebi... user posted image

nektarina, ma pusti zdaj katalog !!! si boš samo gušte naredila... user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
9.2.2008 22:53:27   
melaverde
ma ne še daj.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3971
9.2.2008 23:00:37   
thaiss
dej mi kr dva zrihtajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3972
9.2.2008 23:03:22   
melaverde
že ki sem ostala sama...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3973
9.2.2008 23:04:48   
melaverde

dej mi kr dva zrihtajuser posted image   ma mogoče preveč dela in mu pol paše bit doma user posted image
ali je bil vedno tak ???

a, ma si še tukaj ??? kje si bla pol ure ???

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
9.2.2008 23:10:37   
thaiss
ma kje sem bla...sem pomila pjate od A večerje.......in pojedla krof + cedevito!!!
ma ja, zadnje 3 mesce dela od 7.30 do 17-18h; še dobro da ga na en kafe spravimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?