|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
9.2.2008 21:14:27   
nektarina
 Mela sem poslikala tisto kar sem kupila v FAmili. Hlače za 18 m po  5 eurov 

user posted image

2 x hlače od 9 mesecev po  2,5 eura

user posted image

in še kup stvari po 2,5 eura

user posted image

< Sporočilo je popravil nektarina -- 9.2.2008 21:16:20 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
9.2.2008 21:17:14   
majrim
kje ste bli vi thaiss??

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
9.2.2008 21:18:33   
majrim
user posted image user posted image user posted image lepe slikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
9.2.2008 21:23:09   
thaiss
mi smo martinčkali po naši lepi obali.
včeraj smo bli tudi mi do famile, nisem našla nič; sem pa v Benettonu dobila majčke po 3€ user posted image

nektarina lepe cunje si nakupla!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
9.2.2008 21:28:13   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
... prav vsem za čestitke in ker se sploh spomnete name !!!!!

..ne nate, na Valauser posted image

sem pisala v Valovem imenu, smotka !!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
9.2.2008 21:30:00   
majrim
kje ste bli,v Piranu...??????

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
9.2.2008 21:31:32   
nektarina
Sem  pograbila vse kar sem najdla pametnega za moje male. Za ta denar. RAčunaj da moram kupovat vse x2 in če košta čez 10 eurov se  kar pozna. Lani sem kupila kavbojke v Okaidi  in sem dala 35 eurov, pa še puščale so na koncuuser posted image

Mela: jaz kupujem vse za  prihodnjo zimo. NIma veze če je veliko. Bo že prišlo prav. Lani poleti sem nakupila tudi majčke za 12 mesecev in za doma  bodo OK.
Drugo so vse prerasli. Imam pa še nove kompletke ki sem jih dobila ob rojstvu ampak številka 74.  Ne vem će  NIku bodo poleti pravuser posted image

Ej  moj NIK  mi dela samo konfužion. Danes se je naučil odpret stekleničko  tako ,da sruva ven cucelj  in se je ves zmočil. Predvčerajšnjim mi je isti štos naredil na novem avtosedežu. user posted image user posted image user posted image
Pa da ne govorim  o čevljih. Jaz mu zavežem vezalke, on jih odveže...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
9.2.2008 21:31:38   
melaverde
nektarina, full lepo in še si dobila dvojno enako user posted image  ma kaj so te stvari še na popustih al kako??? majrim,eko bomo šle v Familo user posted image

a, še nekaj sem ti tela rečt...ma si sigurno da znaš katera hiša je naša?! user posted image  sva se lih z dylanom pogovarjala, daskoraj hiše sene vidi s ceste kaj šele luči user posted image  vidim, date moram povabit prav na kafe... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3933
9.2.2008 21:35:47   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

Mela: jaz kupujem vse za  prihodnjo zimo. NIma veze če je veliko. Bo že prišlo prav. Lani poleti sem nakupila tudi majčke za 12 mesecev in za doma  bodo OK.

ma jaz pa nimam občutka kolko bo zrasel, poletno bom mogla v Okaidiju vzet za 18 m po moje user posted image  kaj šele za naslednjo zimo, kdo zna kakšen fant bo... user posted image

Ej  moj NIK  mi dela samo konfužion. Danes se je naučil odpret stekleničko  tako ,da sruva ven cucelj  in se je ves zmočil. Predvčerajšnjim mi je isti štos naredil na novem avtosedežu. user posted image user posted image user posted image
Pa da ne govorim  o čevljih. Jaz mu zavežem vezalke, on jih odveže...

ma bodi kontenta, ti vsaj ni dolgčas !!! moj Val še vedno pol dneva prespi, da niti ven ne moremo, ko se zbudi mu uspe lih pojest in že se mu spet zeha user posted image

ma kaj si mi takrat napisala kateri je Nik in kateri Alex? ma nisem vidla... dej še en bot dej....please !!

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
9.2.2008 21:36:44   
nektarina
Ma una zadnja in mičkena.Zdaj menda je mal večja.maLO PREJ JE UNA ZELENA, ČE SE NE MOTIM  .  A pa full lep vrt imate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ne vem , če se bo še kaj dobilo v Famili.Jaz sem bila gor pred praznikom. Včeraj so bili gor vsi.

Neposredna povezava do sporočila: 3935
9.2.2008 21:38:50   
thaiss

... prav vsem za čestitke in ker se sploh spomnete name !!!!!

..ne nate, na Valauser posted image

sem pisala v Valovem imenu, smotka !!

oki, oki..

ja marim smo šli tudi do Pirana..kaj si me vidlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3936
9.2.2008 21:40:54   
nektarina

ma bodi kontenta, ti vsaj ni dolgčas !!! moj Val še vedno pol dneva prespi, da niti ven ne moremo, ko se zbudi mu uspe lih pojest in že se mu spet zeha user posted image

ma kaj si mi takrat napisala kateri je Nik in kateri Alex? ma nisem vidla... dej še en bot dej....please !!

KOntenta: Ja sem kontenta, ker spijo celo  noč in se zbudijo malo za mano tako,da v miru spijem kafe. MA čez dan je norišnica. En moment ne zaspijo razen v  avtu in včasih v vozičku. Prevčerajšnjim mi je NIk naredil tako sramoto , ko je pol urce kričal v vozičku. Kdo ve kaj so si mislile druge mamiceuser posted image user posted image
Ima ene energije. UBogi Alex on bi samo ležal  in kukal TV  ap mu NIk ne da miru. 

Za sliko čakaj grem pogledat. Una večja glava je NIk. Mislim,da se vidi od daleč.

Neposredna povezava do sporočila: 3937
9.2.2008 21:41:34   
tejčica

Erika in Val, user posted image  za obmesečnico.

user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
9.2.2008 21:45:39   
nektarina
To je  manjon Nik

user posted image

Na tisti sliki od pusta :
Levo moj  mali mišek ALex in desno Rambo  Nik. Tako jih jaz in moj kličemo doma.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
9.2.2008 21:49:21   
tejčica
Mi smo današnji dan preživeli kar doma. Smo se pa zato včeraj potepali in sicer smo šli v Postojnsko jamo. Midve s Tajo sva šle notri, moj pa je z Vidom malo okrog pohajal, dogajanja je bilo polno. Taja je bila tako navdušena, da ni vedela kam in kaj naj raje gleda. Notri je bila še ena kratka cirkuška predstava in ker je bila gužva sem Tajo cele pol ure, kar je predstava trajala, imela v naročju da je kaj videla. Ma pol ure držat 25 kg ni glih šala. Danes roke komaj dvignem. Smo pa zgleda Vida gor na burji malo prehladili. Ma on vedno ko je burja začne smrkat.

Jutri pa upam da šibnemo na kakšen sprehod, da ne bomo samo pred hišo čmurili.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
9.2.2008 21:54:05   
nektarina
Tejčica. Je bila gužva kajne v P. jami.
Jaz in moja cognada smo se pohajale po Portorožu. Smo šle od Marine do Mignona, kjer smo  hotele spit vročo čokolado , ma ko je natakar rekel, da moramo čakat  30 minut in smo spakirale in odšle.   Katastrofa.  Nisem poznala nobenega. Tablice na avtih  iz cele SLO. Drugič bom šla raje v Izolo, kjer bom se sigurno segrela s toplo  čokoladouser posted image  

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
9.2.2008 21:55:49   
melaverde

Ma una zadnja in mičkena.Zdaj menda je mal večja.Ma kdo ti vse poroča ???maLO PREJ JE UNA ZELENA, ČE SE NE MOTIM  . Do tukaj sem mislila, da veš kje smo - zelena hiša je od tašče, naša je trenutno siva user posted image
A pa full lep vrt imate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Tukaj si me zmedla user posted image  Ma kaj je lepega na našem vrtu??? Še trava ni zelena user posted image  ma res...

Neposredna povezava do sporočila: 3942
9.2.2008 21:58:00   
melaverde
V Padovi je bilo praznooo, še tistih par ljudi ki smo srečali...so bli naši user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3943
9.2.2008 21:59:17   
nektarina

Ma una zadnja in mičkena.Zdaj menda je mal večja.Ma kdo ti vse poroča ???maLO PREJ JE UNA ZELENA, ČE SE NE MOTIM  . Do tukaj sem mislila, da veš kje smo - zelena hiša je od tašče, naša je trenutno siva user posted image
A pa full lep vrt imate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Tukaj si me zmedla user posted image  Ma kaj je lepega na našem vrtu??? Še trava ni zelena user posted image  ma res...

Ja vem,da tista zelena je od tašče. Vrt sem pa videla poleti. Let nazaj sem bila matasta na nogomet in sem hodila gor gledat tekme, tako  da se  točno spomnem  kje je D živel. Ko pa so širili  gor pot in je trebalo jit tam po vaši sem večkrat vidla D pred hišo.
Capito adesso.

Neposredna povezava do sporočila: 3944
9.2.2008 22:00:55   
nektarina

V Padovi je bilo praznooo, še tistih par ljudi ki smo srečali...so bli naši user posted image user posted image

Ma kaj si šla slučajno v Ikeo???

Neposredna povezava do sporočila: 3945
9.2.2008 22:03:18   
melaverde

Ja vem,da tista zelena je od tašče. Vrt sem pa videla poleti. Let nazaj sem bila matasta na nogomet in sem hodila gor gledat tekme, tako  da se  točno spomnem  kje je D živel. Ko pa so širili  gor pot in je trebalo jit tam po vaši sem večkrat vidla D pred hišo.
Capito adesso.

Ma kaj, si se ujezila ??? user posted image user posted image
Ja sva šla v Ikeo, Val pa z nono... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3946
9.2.2008 22:04:02   
thaiss
se  točno spomnem  kje je D živel. Ko pa so širili  gor pot in je trebalo jit tam po vaši sem večkrat vidla D pred hišo.
Capito adesso.

ups meliss...nektarina ima vse ogledanouser posted image  ..sumljivo user posted image user posted image

poročilo iz Padove?????

Neposredna povezava do sporočila: 3947
9.2.2008 22:07:00   
nektarina
Ha, ha  jaz sem ti kot detektivuser posted image user posted image user posted image
Se hecam.

Del Mela zdaj me firbec mantra in  Thaiss tudi , kaj si vidla, naročila  ali  tudi kupila  v Ikei. Jaz nisem bila še nikoli gor( preveč poti) pa šoldov ni.
Raport?????

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
9.2.2008 22:07:39   
melaverde

ups meliss...nektarina ima vse ogledanouser posted image  ..sumljivo user posted image user posted image

poročilo iz Padove?????

e ja, še nja njo bo treba pazit... user posted image user posted image

poročilo...sem ti kepila vse user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
9.2.2008 22:11:46   
nektarina

poročilo iz Padove?????

e ja, še nja njo bo treba pazit... user posted image user posted image

ja ja bo treba pazit name...  še do zobarja ne morem in una luknja je vsak dan večja
.. no tolko cajta imam. Lahko pa gremo vsi tri, ma pol se nas takoj vidi oziroma prepoznauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?