|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
9.2.2008 20:48:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica
Pa zadnje čase mi nenormalno paše sladko, piškoti in čokolada. Bi človek pomislil da sem nosečauser posted image .

Ne govori. user posted image  Jaz sem zadnjič zmazala celo škatlo čokoladnih piškotov Domačica. Sama. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1926
9.2.2008 20:50:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Jaz sem tako ločevala več kot 2 leti in sem se počutila odlično
Sem pa na začetku tudi s pomočjo te diete shujšala 21kg.

21 kg?! To je full! Bravo za vztrajnost in uspeh! user posted image user posted image user posted image  

Zadnjič sem brala, ko si eni punci svetovala glede zaprtja user posted image . Tisto vam je sirup predpisal, al kako? In res pomaga?

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1927
9.2.2008 20:52:24   
guppy
Ke pa se kupi, pa kaka je cena te kreme za brazgotine?

V lekarni

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
9.2.2008 20:53:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

user posted image a gres že lahko jejo?

Če se ne motim, gris vsebuje gluten. Saj je iz pšenice, kajne?
Naj me katera popravi, če se motim.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 1929
9.2.2008 20:53:47   
NalLa
Tianna pri meni gre domačica v enem dnevu. Vsakič, ko greva s fantom v trgovino pravim, da jo morva kupit, če bova imela goste in potem me fant vsak dan vpraša: A danes si mela pa spet goste? ker jest vse pojem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
9.2.2008 20:55:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Tianna pri meni gre domačica v enem dnevu. Vsakič, ko greva s fantom v trgovino pravim, da jo morva kupit, če bova imela goste in potem me fant vsak dan vpraša: A danes si mela pa spet goste? ker jest vse pojem.

user posted image  user posted image  user posted image

Ma meni je full dobra, samo mora biti res original Domačica; ne pa kaka druga firma kao Domačica. user posted image  Na, zdej sem si gušte naredila - grem po škatlo. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1931
9.2.2008 20:58:32   
lemavrica
Tianna kupila sem Hipp-ove kašice, eno korenček in eno jabuček. No smo sprobali in je kar šlo, je kar lepo jedel user posted image . Ampak danes je dobil samo 6 žličk kašice, tko bomo par dni, pol pa več.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
9.2.2008 20:59:48   
Anonimen
No, user posted image  da je lepo jedel. Jaz sem mu nisem upala dati več, ker sem se bala kakšne reakcije. Na srečo je bilo ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1933
9.2.2008 21:01:02   
Anonimen
Ojla po dolgem času!

Nimam pojma na kateri strani ste bile, ko sem imala nazadnje čas sem gor pokukati. Bom malo za nazaj prebrala kaj ste pisale pa kakšen albumček pogledala, čeprav vem, da sem ogromno zamudila. Mi smo kar naprej na terenu, tako, da nimam več toliko časa za računalnik kot sem ga včasih imela.
Smo pa za tamalo končno dobili babyphone iz Avstrije, sem ga kar na Mattelovi strani naročla od Fisher Pricea, tu takega ni za dobit, vsaj sama ga še nisem nikoli videla - tukaj ga lahko pogledate, če katero zanima.
Sicer pa tudi naša user posted image  raste in se razvija, se mi zdi, da je iz dneva v dan vidna sprememba. Včeraj smo bili v Ptujskih toplicah, mala je uživala...kolko tolko, ampak je bila taka gužva, da me je kar minilo do toplic ob praznikih. Če je katera iz Ptuja oz.okolice ji lahko podarim karte, imam še tri, če bo šla, mi smo zdaj v Celju pa se mi ne da hodit tako daleč.
Če katero zanima kakšna je naša tamala pa sem naložla tudi slike v album. Grem malo pobrskat še po prejšnjih straneh. Lep večer vsem!

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1934
9.2.2008 21:03:04   
NalLa
Jest sem danes prvič malo gledala kakšno otroško hrano imajo. Ma saj to je cela znanost. Miljon nekih linotov in frutkov in vsi so naj, naj in na koncu sem šla domov brez vsega. No, sej itak mu še 1,5m ne mislim nič dajat, čeprav mi je patronažna rekla naj mu dam zvečer rižolino, da bo bolj spal. Ampak če sem do zdej zdržala bom tud še mesec in pol.

Od katere ferme pa kupujete vso to hrano? In kje je najceneje (dm, spar,...)

Neposredna povezava do sporočila: 1935
9.2.2008 21:05:29   
NalLa
Grem spat, lahko noč!

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
9.2.2008 21:06:06   
Anonimen
_mala_ lepo, da si se oglasila po dolgem času! user posted image  Grem pogledat tvojo princesko.

NaILa, jaz sem kupila rižolino od Milupe, v Mullerju. Kašice pa delam sama doma. No ja, tistih par žličk. Tudi sokec sem mu sama naredila - sem si kupila stekleni ribežnik. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1937
9.2.2008 21:06:46   
lemavrica
mala luštna punčka user posted image

Naila jaz mu dajem Novalac žitno kašico ki jo kupujem v lekarni, kašice bom pa v Muellerju ker mislim da so najceneje.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
9.2.2008 21:07:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Grem spat, lahko noč!

Lahko noč!

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1939
9.2.2008 21:09:57   
Anonimen
_mala_ lepi sta! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1940
9.2.2008 21:29:53   
Anonimen
Hočem pogledat albume pa mi napiše, da moram bit za ogled albumov prijavljenauser posted image . Pa sem. Tako, da ne vem zakaj to napiše, pa to ni prvič. Včasih gre včasih pa ne. Bom probala še, da vidim zakaj ne gre.
Drgač pa hvala za komplimente glede slikicuser posted image . Upam, da bom lahko še vaše slikice pogledala, da vidim male lepotce in lepotičke. Nočko za vse tiste, ki greste že spat.
Jaz sem naši tamali prej dala malo kašice..me prav zanima, če bo kaj dlje spala, še vedno mi je eno do dva krat na noč in ne vem kako dolgo bo še to trajalo, saj že 5 mesecev nisem več kot pet ur skup spalauser posted image . Ob petih zjutraj pa se zbudi pa začne čebljati in spet konec mojega spanca.
No, lepo se imejte jutri, baje bo sonček..se mi zdi vsajuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1941
9.2.2008 21:30:22   
Anonimen
Res je luštna Eva!

Jaz sem kupila 2 kašici.....gris od milupe, brez glutena (po pomoti) in riževo od hippa z LCA.
Pa mi je tista Milupina nekako preveč sparfumirana. Ful diši.
Ji pa dajem samo v času kosila, ampak sem zadnje dni začela z banano, tako da ji kašic sploh ne dajem veliko. Že tako ima preveč šlavfkov.

Tianna
.....hvala ti ;) super si.....

Rožica....kaj pa če bi po delih poslala na Google skupino....jaz bi ti bila ful hvaležna......sem tuda sama nekak 80% odločena za dieto.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1942
9.2.2008 21:40:34   
Anonimen
Pa še tole me zanima-o neki google skupini ste se že enkrat pogovarjale...kaj je to pa kako not prideš, jaz težki računalničar - pred porodom zdaj več nič ne vem kaj se dogajauser posted image . Dajte mi malo obrazložit, vem, da to obstaja samo kako deluje nič ne vem. Ja pa albume imate skoraj vse zaklenjene, tako, da slikic tako ali tako ne morem videt.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1943
9.2.2008 21:51:46   
guppy
mala, lepe slikice!! Za prijavo v google skupino mi pošlji svoj mail na ZS, najbolje je, če je to gmail.com naslov. Tam imamo nekatere zapisana tudi gesla do albumov.

LP, guppy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
9.2.2008 22:15:23   
lemavrica
Mi počasi odhajamo spat.

Guppy uživajte jutri

user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
9.2.2008 22:20:04   
Anonimen

duška jaz tudi začnem v ponedeljek. Štartava skupaj?

Sandra za seznam:
6. mesec:    70cm     7,310
1.zobek       28.1.2008
2. zobek          6.2.2008

Ke pa se kupi, pa kaka je cena te kreme za brazgotine?

Štartava!!! Se bova lahko pogovarjale kaj katera je in kako bova lačni.user posted image user posted image user posted image  Če bom imela voljo, bom pa še orbitrek poganjala.

Krema za brazgotine se dobi v vsaki lekarni.

Sem pa vesela, ko vidim, da natreskate več strani in da ni takešnega zatišja tukaj na RR...user posted image user posted image

danes sem imela lep dan (razen, da me je skrbelo za Žano). Vozičkala sem 6,5 ur.

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1946
9.2.2008 22:47:54   
december06
ga. srček tudi jaz sem že imela v mislih scenarije. Me je blo najbolj strah, da ko grem pozno spat, se bo ravno zbudil in ne bo hotel nazaj spat, jaz bom pa ko zombi. Pa se tudi še ni nikoli zbudilo. Tudi jaz najraje na svetu spim. Verjetno se to tudi pozna našemu malemu, ko je tak zaspanček. No, ko mu enkrat rata zaspat.

škorpion naš je imel prejšnji teden neko obdobje ko je tako cvilil. Očitno si je bil všeč, ko se je slišal. Zdaj pa kar ne več. Čeblja pa najraje, če ima prst v ustih. user posted image

anni  naš je že od drugega meseca na hrbtu. Takoj, ko se je začel sam prestavljat je na hrbtu. Mu tudi poglaganje nič ne "koristi".

ana b jaz sem pri našem začela 5 dni nazaj in tudi ni vedel kaj z jezičkom delat. Zdaj pa mu gre vsak dan bolje in še ustka zelo odpira. Se bo že naučil. Kar takoj pač ne gre. Saj bo. Samo več potrpljenja.

NaILa le po uživaj na kavici in šoping v Ljubljani. Superca je ko si malo "fraj", si kar baterije napolniš in bo potem lažje.

hujšanje jaz sem za, da začnemo skupaj eno ločevalno in kdaj začenemo? Jaz sem če predvčerajšnjim.... samo rekla sem da bom. No, jutri verjetno spet ne. V ponedeljek pa bom res začela, ker to res nikamor ne pelje.

SMO ZA DIJETO?!!! Jaz začnem v PONEDELJEK z beljakovinskim dnevom, torej 90 dnevno dijetjo. Srčkek  jaz bi bila za seznam, da je malo večja motivacija. Torej, v ponedeljek začnemo jaz, duskamb, jst86, melani99, ana b, lina31, nefretiti, rožica*  Škorpion, ti si pa nam za vzgled. Sicer pa, ne smeš prehitro kg zgubljat. user posted image Ni zdravo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za zobke. Jaz tudi komaj čakam, da našemu kakšen ven pogleda.

tianna hvala za informacije o cenah avtosedežev. Mi gremo za veliko noč k žlahti v Novo Gorico in bomo skočli še v Italijo. Drugače pa smo mi ravno v petek montirali športni del vozička in prav uživa v njem.

NaILa, jaz mu zvečer dajem Novalacovo prvo žitno kašico. Kašice pa delam sama doma, zaenkrat, ko smo šele začeli. Pa mi imamo tudi steklen ribežn, nam ga je moja mami posodla. V trgovinah pa jih nisem še vidla.

_mala_  ja, lepa princeska.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
9.2.2008 22:59:43   
december06
Evo vam še kak link za 90. dnevno dijeto, če katero zanima:
http://www.mojplanet.si/index.php?page=Predstavitev_diete
http://mojplanet.si/intro/index.php
http://www.cenim.se/164-a.html
http://www.smsdieta.si/dieta/90-dnevna-locevalna-dieta/

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
9.2.2008 23:02:54   
guppy
Lemavrica, hvala! Smo se odločili, da svoje štiri riti odvlečemo na morje. Gremo zlupčkat sandro in Enejčka :)

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
9.2.2008 23:08:44   
sandra85
večer punce!

mi smo se spet cel dan samo sprehajali in pohajali...in to po kopru za spremembo, edino od 18h-19h smo bili v portorožu, zato lumpa, žal mi je da se nismo videliuser posted image pa drugič!user posted image
korenček sem dala zadnjič eneju "samo" za probat in je pojedel ene 6 žličk s takim guštomuser posted image
jutri mu bom dala bananin frape z mojim mlekomuser posted image to pa mu bo po moje fino.
danes sva kupila še par različnih kašic od hippa, sokce in še n eno kašico od milupe in prej sem mu spet dala "samo za probat" kašico iz jabolke, breskve in rižeka in je pojedel 170ml kr goltal jeuser posted image js pa nisem imela srca, da bi mu stran vzela.
sem mu kupila v BC plazmon piškotke in jih ima kr rad, sam še ni pogruntal, kako se jih papca.
je pa danes spet imel neke čudne : jedel je ob 7h30 in do 13h sploh ni hotel papatuser posted image

sva pa šla v BC zato, da kupiva stolček za hranjenje PP in so imeli samo še neke grde barveuser posted image in je rekla, da modrega se težko dobi, ker so ga nehali delat, tako da sva ga prejle prek spleta soncek.si naročilauser posted image
Enej že od 21h30 spančka (tako kot vsak večer zadnje dni) in upam da bo spet spal celo noč, danes mi je tut spal 9 ur pa pol brez zbujanjauser posted image

lumpa kje ste bili na kosilu? mi smo bili v šparovi restavraciji.
smo kupili spužvo za na tla v BC in cena je 22€user posted image , ma se mi ni dalo it gužvat v špar (špar pa je 1 nastropje nižjeuser posted image sm lena)

no, grem zdaj počasi pod tuš in spat, jutri dobimo en obisk...hmmmuser posted image user posted image user posted image komi čakam!!!
lep večer vsem user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?