tasyo
|
Dobro jutro! Me veseli, da ste bile včeraj tako pridne in naklofale še tisto stran, ki je manjkala... Midva sva pa včeraj začela z MŠ in je bilo proti vsem pričakovanjem ful luštno. Babica je taka življenjska in ne poslušamo kakšnih bedarij oz. "pametnih stvari iz knjig". Še moj mož je bil presenečen, kako je fajn. Naša princeska je pa očitno tudi uživala, je mela take akrobacije... Ja, pa babica nam je naročila, da moramo 8 ur v kosu spat - Kako naj pa to izvedemo, pa ni znala čist dobro povedat...Naslednjič nam predava zobozdravnica, pa fantje se bodo naučili, kako lahko aktivno pomagajo pri porodu in tehnik masaže- to bo gotovo smeha... Smo pa skoraj same aprilčice in razen 2 vse prvorodke. Po ogledu porodne sobe so se še dve odločile, da rodijo v NM in ne v Brežicah - verjetno je pripomoglo to, da imajo do obeh porodnišnic približno enako, jaz pa sem jasno in glasno zatrdila, da je NM neprimerno lepša in bolje opremljena porodnišnica. Sploh nisem mogla verjet, da je tako blizu mene še kaj tako starinskega - soba v belih ploščicah, v njej dve porodni mizi, ki sta ločeni Z ZAVESO!!!! Se opravičujem, ampak to si zasluži krik... Skratka, pri meni itak ni bilo nikoli dileme, kam grem rodit, nekatere pa se bodo po moje še premislile... No, na koncu so nas še pogostili s sadjem in rogljički, potem pa sva jo midva mahnila še malo ven - nabrat zvončke, zvečer pa sva obiskala še moževo babico, ki je včeraj prišla iz bolnice. Srečanje - meni bi 1.3. bolj ustrezal, ampak tudi 8. pridem. Samo pri nas je še vedno običaj, da 8. marca mamice in babice dobijo obisk in rožico, tako da bom takrat bolj hitro zapustila prizorišče... Zdaj pa Celjanke, na dan z lokacijo! Evo, Trnuljčica, tudi moj spomin je čisto ementalarski, tako da sem pozabila, kaj vse sem želela še komentirat... Sem pa danes že oprala en stroj perila, zdaj grem pa še tisto jogi rjuhico dokončat, potem pa na obisk v porodnišnico. Spet se bom naslajala... Se vidi, da moža ni doma, pa se moram zaposlit! Lepo preživite tale dan - pri nas sicer še ni sončka, mogoče se pa še pokaže...
|